Real good time

Har vart iväg hela dagen med Julin, vi har hämtat (finally) en cykel i Twickenham. Sprang runt som två idioter innan vi hittade patsen vi skulle möta killen på. Storhandlat & lagat mat har vi också gjort. 
 
Finn ett fel ^^.

Såhär ser föresten Twickenham Rugby Stadium ut där jag jobbar som supervisor ibland!

Ska iväg till kingston-Ioan nu igen, då Nancy fortfarande är på sjukhuset efter förlossningen, för en vecka sen. :/ Hadeegentligenbaravarthemmanu, men vad gör man inte för folk i nöd.

Jag fick ett sånt där sms av Page

Jag fick ett sånt där sms av Page (britt/sydamerikansk) att hon är ute och movar sitt ass, men jag fick det för sent eftersom jag var under marken och åkte tube. Syyyynd, så nu sitter jag och penetrerar Rnb i öronen och guppar i hela kroppen för att känna att jag näästan åkte dit heheh. 
Men ja, det här var ju trevligt.. hoppas ni har det bra var ni än håller hus =)

Ibland e man ju bara föör kreativ!!
KRAM, OSÅDÄR


Cloakroom



Ikväll var jag på Cadogan hall, och jobbade. Satt bara nere i Cloakrummet, så att man kan säga att jag jobbade 1 timma av alla 5. Resten av tiden satt jag ibland med en bok och ibland kom det ner några killar som inte heller hade något att göra. Det var det mest döda evntjobb jag vart på. Vi tog en öl senare för dem erbjöd all staff det gratis efter shiftet. Man tackar inte nej till gratis skål, okej!?


Brukar ni också
dricka upp ert kalla te när ni inte orkar gå & fixa vatten, haha? Jag hade iofs inget val, det fanns inte vatten så långt ögat kunde nå. Fast jag kan ju skylla på att jag i vanliga fall inte dricker kranvattnet här, och därmed inte orkar gå till AFFÄREN.. inte köket alså! ;)

KORS

Ahh kors, jag hinner inte mer! Jag ska iväg till ett event och se sådär hysteriskt happy ut ni vet.
Hörs senare istället :)

Hittade en gammal



Hittade en gammal =6 år sedan, bild som en kille i Falun har ritat av från en bild på mig ^^
Alla har vi en liknande story, -jagbörjadepratamedenkillepåinternet- och vi började tycka om varandra? Nästan alla iallafall! Tyckte det var såå sött att han ritade av mig lol. Och aa, han ville ju inte ha något för det om man säger så! Killar har ju annars en tendens av att försöka förhandla hehhhe.

Era svar!


Jag är sån där resenörd så jag älskar att höra vart folk vill åka! ^^
Usa är populärast som vanligt, fast ändå lite utspritt!
Själv hade jag nog velat ha semester i Thailand. Megastränder, billigt & bra med partyn!


men nej nej du var bara ute efter min tjej



Camden är ett måste om man åker till London, men det har jag nog gjort jäkligt klart för mig already haha. Fast det är många som mailar och frågar om vart man borde åka när man är här. Så jag liksom säger det igen gånger 5. ^






Glada indier. Och en glad Trees efter 4 pund och 65 slevar curry. ^^


Mannen där bak hade antagligen nyligen fått en morot i röva eller helt enkelt ett propert ligg, såå glad var han! haha. Om man nu är glad efter nåt sånt. 


Emmy började tralla på ett random piano och fick en publik som bestod av 7 personer. Därav några svenska gubbar som sa att man borde skaffa en sån till hemmet. Vet inte om dom menade Emmy eller pianot. ;)
 

Natti ;)

I know, you know we know that i know you know.



Grattis till fina nancy & simon som fått en pojke, Rafe. Vill träffa dem nuuhuu!

Här är jag & yoyo (deras första son) återförenade efter ett år ^


Och här är vi 2009 :)
Jag har ingen lillebror men den här lillskiten känns precis som en sån!

Vinnaren till Primark's armband

Vinnaren av den mest pinsamma story skrev såhär:

Jag satt på toa i gymnasiet och dörren gick inte att låsa. Bara stänga. Så medans jag satt där så höll jag i handtaget med ena handen samtidigt. i en sekund glömde jag att det inte var låst och släppte handtaget för att hämta papper. Du vet hur vi tjejer ser ut när vi ska torka oss?! precis då öppnar en tjej dörren och vänder sig om snabbare än blixten, men snäll som hon var stängde hon inte dörren utan lät den stå öppen. Hela cafeterian (toan låg där) kunde se allt.. och där satt jag röd som en tomat, märkte hur folk skratta :( hahah, vaktmästaren såg det och kom o stängde dörren åt mig. Hahahaha fyfaaan tur att jag tog studenten 3 månader efter.

- Armbandet från Primark ligger hemma i Alines låda nästa vecka! ;)
                             
                                   

Men jag älskar båda två.

Sticker iväg till Camden med Em nu!

Älskar när affärer ser ut såhär. Det gör dem i Camden, fast denna bilden är tagen i Kingston. :)
Hörs ikväll.

Jag måste bara rekomendera

Jag måste bara rekomendera en body parfym från body shop. (detta är inte nån motherfather reklam) Det är bara jag som bara stönar om hur gott den luktar. En man sa att den luktar porr och det är väl precis vad man vill lukta i dessa dagar. God-is är den.

Imorgon drar jag vinnaren för Primark-armbandet längre ner föresten! :) Last shot?

when i see someone beautiful, i tend to stare.


Idag har jag vart på möte om -min blogg ska jag väl inte säga- men min blogg skulle kunna vara en del av det. Jag tycker det verkar asballt! Och jag tror nog att många av er skulle hamna där istället för vart ni än är ;) Jag skriver i gåtor, jag vet. Men ibland måste man.

Ps. Jag ska berätta om leverrensningen så snart min kontakt i Sverige ger mig en specifik källa :)
Hon har redan svarat på mitt mail, men behöver ytterligare en grej som hon glömde svara på. Filåt för att det tar en årskurs istället för en kväll som jag sa. ^^


Jan. 14, 2011 09:34 am






fråga: vem är alok?
En nära kär som bor i mitt hus ;)

Idag måset jag söka lite jobb. Mitt nannyjobb "går ut" om en vecka och då gäller det för mig att ha ett annat klart. Nannyjobb är så lätta pengar så jag kan inte låta bli att vara lite part-time även om det är pisse_trök to be totally honest. Förutom hemma hos nancy och simon då,
för dem är nära vänner. ^

i wanna be a part of something i dont know


Ser lite för glad ut med tanke på att alok ska åka till asien idag och inte komma hem förrän om 2½ veckor! Jag får underhålla mig med vårr nya cykeln jag ska hämta idag på twickenham rugy stadium. Nu kommer jag kunna gå på mitt gratisgym som ligger en evighet bort utan att tappa andan eller svettas ihäl innan jag ens hunnit fram. Löövely var ordet ;)

Nääääööh

Nääääööh jag tänkte bara nämna att jag saknar min gitarr alot.. och mammas keyboard(!)

I cant be saved



Min tropiska frukost.

Vi ska tillägna söndagen åt shopping jag och mister alok. Kingson it is!
Svarta jeans är det enda jag behöver men jag har känt mig själv i 20 år, så jag kan säga utan doubt  att jag kommer att komma hem med en stor påse ändå. Spelar ingen roll hur mycket jag mutar mig själv! Det funkar inte så i London. ^^

Berättar föresten mer om den där leverrensnigen ikväll. :) Det var några som undrade!
Kyss till den som är up for it.

Tävling från Primark!



Jag har ett lass med smycken/accessoarer från Primark (nyköpta såklart) till er. Ni befinnner ju er inte i England, så tänkte jag ge er chansen att ta del av lite Primark från svensk mark, eftersom det är dit alla springer så fort man kommer hit. ^^

Första ut är ett armband som man har lite längre upp på armen ni vet! En orm. 

Vad är det mest pinsamma ni vart med om?

Den roligaste vinner på onsdagkväll ;) (glöm inte bloggadress eller email)
AVSLUTAD!

I know you can be crazy



GODKVÄLL JA!
Jag fick ett biokort idag av Alok, vilket ger mig gratis bio i ett helt år. :D
Tack, söta man!

Har ni vart sådär trötta så att ni börjar skaka & hjärtat börjat slå snabbt? Jag hade det så imorse så efter att jag vart hos nancy åkte jag till kingston för en fika med S och sedan hem till min säng. Nancy födde inte inatt föresten. Det är på gååång iallafall.

Sorry jag hamnade hemma hos nancy & simon


en bild jag fann.
Ups! Jag hamnade hemma hos nancy & simon, min forsta aupair familj 2009, ikvall do nancy ar inne po sjukhuset och ska foda. Jag oterkommer imonkvall istallet!
ps. jag tror det blir en pojke. Eller, jag tror jag vet! :)

've got a bunch of things to sort out

I've got a bunch of things to sort out right now, but i will be back tomorrow night with lots to tell and also a couple of surprises for you, just to celebrate a little. ;)

Ive got a picture in my head.




Frukost ala sweet!
Sticker iväg till jobbet nu efter 5 dagars ledighet. Sååååskönt.

Jag fick mitt hederliga age of empire igår! Började spela det ungefär med en gång och slutade när fullmånen uppenbarade sig. ^^ Jag och ena killen i huset ska koppla ihop våra datorer och spela det mot varandra! Kan ju inte bli roligare men heller inte nördigare!
Um ja, vi hörs senare då. Puss.

the best day



Jag o julin igååår.
Vår Londis (kiosk) mittemot vet hur man gör cheese puffs. Det har gått 13 minuter sedan jag betalade för påsen och nu är den tom. Jag lyckades dock hamna med nästan bara Euro i fickan, men det slutade ändå okej för jag ska betala resten imorgon.. även om det bara är 20 sekunder till mitt hus ifrån affären. Är så oerhört trustworthy you know ^^

The Inbetweeners

Tänkte bara säga att The inbetweeners är hilarious! Jag skrattar så jag tappar andan. Om ni vill ge den en chans, ge den två! ;)

När jag ändå är igång:
The L word - Asrooolig amerikansk lesbian serie. Min favorit!

Okej måste gå igen. Vi lagar världensgodaste mat!!

outfit


Har druckigt lite för mycket tropicana och tänkte nyss att det må änna snart vara dags för min tatuering att hamna på plats på handleden. Eller liiiite längre upp på underarmen då.
Sen en annan på skuldran. Min pappa är full av tatueringar och brukar säga att huden är till för att måla på!

BANANA


Mornings :*
Är äntligen återförenad med min banantisha som legat hos en kompis i säkert två år. Jag brukade använda den till en blazer förr när jag var inspirerad av popkonsten & andy warhol! ^^

when you are awake at 4am



Min hals kliaaarr. Eksem kallas det. Jag gör en leverrensning atm, det är därför. Ett tips till er där ute bakom skärmarna med eksem: Det som levern inte klarar av kommer ut via huden, så har ni eksem som vägrar gå bort, testa leverrensning. Jag blev av med min sjukt grova eksem som jag hade i 5 år, tack vare en sån. =)

Sorry, skins again.















Sorry to spaaam you, sometimes i just need a dose of naomily.


Det bästa ljudet att vakna upp till!

Det bästa ljudet att vakna upp till! Såån trygghet. Någon kan gärna skrika lite i samband. YEEEAAY!!! typ. ^^

Stop letting people drag you down for christ's sake



floooooooooooooowers from Julin.

Jag och Alok var uppe hela mother father natten och kollade film. 
Vilket resulterade i att jag vaknade upp när solen gått ner. Underbar dygnsrymt. 
Nu är jag ledig till torsdag :D Ser ni hur mycket sparetime jag har?... Lite för mycket EHE, för
man blir ju rätt bekväm lat. (som tur är, är huset alltid plurar-befolkat, så man är aldrig ensam)

Bara för att jesus gav mig så mycket tid att slösa så ska jag gå och signa upp på det nyöppnade stooora gymmet som ligger 5 minuter away. 46 pund i månaden blir det, men jag bara måste!

Okej, nog för att jag gillar att jobba på event


Okej, nog för att jag gillar att jobba på event, men när det regnar såhär så har ingen lust att gå utanför dörren. Att bara titta ut & dricka pappas malaysiska kaffe hade suttit mycket bättre en morgon som denna.

Och juust det :) 
En bamsehälsning till mamma & B som har förlovat sig <3 älskar dig massor mum.


I bought new underwear for you they're blue


Imorgon blir det Chelsea igen! Jag har inte bytt lounge ännu, tänkte vara lite mogen och ge det en chans till. Även om managern kollar på tuttarna mer än ansiktet så gillar jag honom faktiskt. Han e retro. Om det nu är bra att vara. Efter det ska jag iväg på en babysitting. Och därimellan ska jag träffa min housemate i Richmond. :)

Ser lite ut som jag ser ut på skolfoton. -fan-nuu-ler-jag-GUD NÅDE DET BLI BRAA! Är det inte så alla tänker? Det var iallafall så jag kände exakt alla 12 åren. Jag tror ett av dom blev bra, haha.  NU måste jag duscha. Var ett tag sen sist. ^^

Fick en liten mini_tröja_nyckelring

Fick en liten mini_tröja_nyckelring av Julin i huset, som hon köpt i Kina.

Trä på nycklarna


Och pull! Den är bra för att inte skada skärmen på mobilen, i väskan! I like it.

lets get on a flight somewhere beautiful




Ibland(alltid) har man allt en fin housemate!
Vet inte om det syns utanpå att jag behöver choklad eller om det helt enkelt står MENS i pannan på mig, haha. Nä, jag tror ändå att jag sa det lite tyst, i smyg att jag cravade efter marabou. Och detta är ju nästa samma sak ;) Har med min några bitar till jobbet för att inte däcka av nånstans.


What are you?




Hittade en stor men kort kofta med luva som jag tog med mig hem från affären. Jättemysigggg och-så-vidare!

..
Uhm, ville nog bara visa ;)
Adjö.

He got us falling




Y.U.M.M.I.E.
Om jag får bestämma så bor jag såhär om några år! Bilderna är tagna på en av våra bilresor runt runt runt London. Det har änna blivit hobby of ours. ^^

Jag åkte och shoppade plånboken av mig idag bara för att jag kunde. Och för att jag är värd det ehe. Så som man alltid tänker ja. 

Om en timma ska vi i huset iväg på bio! Det är så kul med kinesen som har flyttat in '',
Aa eller, Julin heter hon. Kanske ska börja använda hennes namn istället, haha. Puss!

Just saying



Someone knows how to do it.

Good morning guys. Jag såg visst ut som en tant i min transparanta skjorta så jag ska faktiskt snällt ta och lämna tillbaka den idag. ^^ Sen vill jag till Primark och H&M. Är tillbaka senare.
Kram oså. Någon?

We'll be back shortly, with the famous picture


Jag & Alok åkte till westfield och valde stupidly nog att äta först, vilket tog en timma för att maten segade. - För att sedan ha knappt en timma kvar på oss att springa runt och leta kläder. Jag hittade en transparant skjorta som jag blev kär i :)

MEN nu tumblar tumblr med mig så jag ska ta och hoppa i säng! En ledig dag till imorgon.
Och en sak till, tack för alla fina kommentarer :* Jag blir så glad! Sov gott.

kvällsshopping



SÅÅ nu ska vi iväg till westfield och shoppa!
Kvällsshopping kan man kalla det om man har lust.


CHANEL


källa, tumblr
and soon to be in my pocket! :)


we are young and will be alright



Titta mitt fina Sabina-Trees halsband som jag fick av sabbe. Hon har världens finaste svala tatuerad vid nyckelbenet och jag. är trädet. ^^ Trees=träd? jaa bra alla förstår. Kan du ta och komma hit sab kanske? Möjligen?

Och appropå att förstå, återigen till min fd mattelärare som skrev upp alla uträkningar på tavlan, helt plötsligt suddade ut dom och ändrade utan att säga hur eller varför. När han sedan frågade: förstår alla? och jag säger NEJ, så svarar han: BRA då går vi vidare. Haha.
95 % av min klass satt som frågetecken faktiskt. Inte bara jag.. för där kunde man nästan tro att han sket i mig bara för att jag aldrig fattade, haha. SÅ VAR DET INTE.

MEN trots att jag trotsar så sitter jag med ett stort IG i matte b ^^.
jävlar vad mycket text! hejdåå

a bit different to the usual




I've been soo inspired lately. Like, litterally, fucking inspired!

and when i am inspired 24/7 i don't work. As in, i don't act normal. It's like i'm walking around dreaming all the time and when pepole try talking to me i just go um huh? So yesterday i dealt with this and guess what, i ended up drawing for 3 hours lol. So now im pretty much fine. (and sure a bit retarded). I also watched a movie with my flatmate. He is btw hilarious.

We are going hard tonight




Jag sitter på mitt rum med musik dundrande rakt in i öronen. Bästa feelingen ever. Eller aanee, men nästan. Kom iallafall hem och möttes av den asiatiska tjejen som har flyttat in på övervåningen nu. Hon hade en liten present till mig från Kina och choklad som hon bjöd på. Hon är sådär omedvetet rolig, och jättesnäll! :)

Eh..men ska nog gå och köpa mer choklad nu. Man kan inte ge mig en liten bit godis och sen tro att jag överlever kvällen utan att börja klättra på väggarna. Hehe Be right back då som man säger.
ps. det regnar sådär jävla gött som det gör i london ibland.

now here, with you



Andaaaaaas Trees, andas.


Mina sånna där paindagar



Mina sånna där röda pain-dagar är på väg och jag känner att jag vill fylla på mitt marabouförråd.
Ikea kanske? Dem har väl det där!? Annars, skulle, jag, justnu, kunna, betala, massa, för, en, eller fem, svenska, chokladkakor!

JUST DET! Mitt hår börjar närma sig den färg jag suktar efter, även om det ser ganska gult ut på bilden. It's actually really not.

Jag ska iväg till nannyjobbet om en timma. 
Sen är jag ledig tis, ons, tors! Förstår ni då att det inte finns någon specifik helg för mig här. Speciellt inte när folket i huset jobbar lika konstigt. :) LÖVE IT.

Godnatt!

Chelsea var okej mot mig idag. Även om managern (som ser ut som bonny i flinta) i vår lounge tittar halva tiden på ens tuttar och andra halvan lite överallt, så känner man sig ändå välkommern på ett ikke sexuellt sätt. Och det är ju bra? ^^.

Nä, jag ska nog byta till en annan box/lounge faktiskt! Mest för att jag vill träffa fler människor och inte jobba ensam som hostess!
Gooodnatt flickor och män! :*


today i have


Jag står förmodligen i nåt hörn på jobbet just nu...


Jag står förmodligen i nåt hörn på jobbet just nu med kramp i kinderna och tänker; ska jag gå till toaletten nu eller om två minuter?

Iallafall så ville jag bara dela med mig av denna bilden jag såg imorse. Den fick mig att
sukta efter våren! Bilden är från tumblr.

Open minded



HEEEJ!
Sticker iväg till Stamford Brigde nu och jobbar som hostess under hemma matchen mellan zzz..blabla Finns nog ingen som är intresserad haha. Jag tycker inte det är askul där faktiskt.

För jag är inte sådär klämcheck-le-stort-mot-alla-jag-ser som man ''ska vara'' som hostess. Ehm ja e nog lite mer.. avslappnad, ler mot dem jag vill och skämtar med en lite manligare ton än den annars kvinliga jag äger. - Inte typ HIHIHIHI eller ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. Utan mer: HAHAÖ eller ÅHHHHHHH. Make sence?
Nä.


GO ON, TIE YOUR SHOES




Här är boken jag är kär i, som jag målar i när jag är kär i något. Har en ting för ugglor at the moment. Som alla andra i hela bloggvärlden ja preciiiiis. :P

Hoppas ni har en dunderkväll :) Det har vi också.

similar dreams



Såhär såg det ut utanför mitt fönster för nån timma sedan. Flygplanen kommer hela tiden. As in heeela tiden menar jag då. När den här försvinner ner bakom husen har nästa plan precis passerat ovanför ditt hövve!

i will always go a different direction


fr. camden market

Jag och A såg Love and Drugs på bio inatt. Den får typ 3 korvar av 5.
Min mattelärare i gymnasiet målade alltid upp korvar & snoppformade föremål som exempel så.. jag trodde alltid han var bög. Det visade sig att han inte är det, så han försökte väl bara göra mattelektionerna aningen roligare med tanke på att min klass alltid satt och sov.
 
Smart grej för det fick iallafall mig att faktiskt titta på tavlan ;)

Anyway, jag vaknade nyss (jag vet herregud) ..ska gå över gatan och köpa
croissanter till herrskapet.


SVARAR


. Vad är det för resor du ska göra??
  - Turkiet & Monaco :)

. vad är du dålig på?
  - Förlora! Springer iväg och slår mig själv om syrran tar mig i typ halo haha. Nästan då.

. vad är det för event du jobbar med?:)
  - Middagar, galor, gallerier, matcher; (Chelsea's hemmamatcher och rugby matcher på 
    Twickenham stadium)

. Hur gick det med killen i Monaco btw? 
  - Vi pratar i telefon ibland fortfarande, men nee, jag har satt punkt där.

. Hur långt bort från London är stonehenge ungefär? Har försökt googla men det funkar inte
 så bra.. Kostar det något "att se?"
- Här ligger det. Det tog ungefär 1½ timma att köra dit och det kostade £6.50 styck har jag för
  mig! :)

. Hej , ska till London Twickenham den 26e januari och stannar en vecka . Hör av dig om du 
  vill ses , blir ganska utråkad av att vara med bara familjen en vecka ;D
  - Jaaa =) Men vart ska jag höra av mig!?

Dem flesta frågor som rör flytt till London eller aupair/nannyfrågor besvarar jag i min gästbok.
Okej, slut på det tråkiga. Vi hörs imorgon :D


nattibio!




No i dont mean Jack




Jobbade bara i 4½ timmar men var ändå skitdöd när jag åkte därifrån. Det var roligt ändå blabla, som man brukar skriva. Men jag pallar inte riktigt av den sortens blogg, så vi skiter i det. 
Har tittat på film, hängt me mina loved ones och träffat den nya tjejen som troligen ska flytta in. Vi har nämligen ett rum som står tomt där uppe! xxxxxx osv.

Good morning sunshines!



Good morning sunshines!
Jag hoppar på bussen och iväg till jobbet nu. Nannyjobb, som jag gör två dagar i veckan. Jag har saknat dem där små pojkarna so i can't honestly wait.
((Det tar ungefär en vecka så står jag inte längre för vad jag nyss skrev)) heheh.
Men, vad gör det nu!? ^^


Hoppas er dag blir sådär fin som den kan bli ibland.

I AM AN ALIEN




Jag och mister kom precis hem från Stonehenge.
Ni vet stenarna man tittar på som oftast bara står där. ^^ Vi tog en sväng förbi Piccadilly också. Och Twickenham för att hitta en resturang. Jag åt mer än honom. Men asiatisk mat är inte att dö för utan att äta, okej? ;)

Okej, hörs snart igen!

Speachless


Forgot to show you this.
I mean if you like stuff like that. When i was living in Sweden i used to watch this online, almost in tears. Suppose it was because i wanted to move my life (ass) over here sooo bad.
And now i get it cause i've made it; im here!

Anyway, its amaaaazingly well done! Have a look :)
Good night.


when we went to richmond park


Inatt när jag gick ut i trädgården möttes jag av sånt där fågelkvitter!! 
Inte dåligt för att vara London.

Jag & Lijah sitter och äter chokladbollar gjorda av roomie själv. Lika svart som kaffe är dem. Ja, eller negrer. Det är ju trots allt vad dem kallades från början! Det lät inte för rough va? nä bra.

Jag spelade call of duty igår efter massa år och killen från indien bakom mig satt i chock med hakan ner till bösthåret, haha. Tror inte han visste att tjejer kunde spela dator.
Ack vilka fördomar. But i do have them as well, so i shouldnt blame him, should i! :)

talk and talk and talk




Hemma i Sverige hade jag lite såndär panik i brallan, för att jag inte hittade de berömda byggena på bokia ^^ Jag hade spanat in dem men lämnat det till ödet själv.

Dagen innan avresa åkte jag till Allum med Sabina och inhandlade två stycken. Så nu är ett fint eiffeltorn färdigt och klart för uppställning!


jag skrev in ett letter jag också.


      Gick in på letterstocrusches ikväll och skrev in ett letter jag också.
      It got 5 hearts straight away :)

UT OCH SHOPPA LITE!


UT OCH SHOPPA LITE!
Dock inte på Harrods, (min bild) även rean där är för dyr för lilla mig!

Jag & Alok, en kille i huset



Jag & Alok, en kille i huset kom nyss hem från en biltur utan destination. Här på bild har vi Tower bridge. Eller delar av. Den är maassssive.

Vi har väldigt kul ihop jag och den där killen. Jag skulle berätta för honom hur ett dop i Sverige går till och we ended up laughing so hard we both got tears. "The man in the front, not jesus, but the one alive" var tillexempel min förklaring till 'präst'. haha, and so on ;)

Sov gott!

Gästboken




En julklapp.

Jag har svarat på alla frågor i gästboken nu. Ni undrade om jobb i Monaco, eventjobb och utgifter i London! Kika in.


2011


Nyårslöften hit & dit.

Jag har ett: Leva i nuet!

Och så vill jag resa massa!
Har redan två resor inbokade, hihi! Jag ska nog ...blabla (drömmer vidare)
Underbart hur bra &länge mina nyårslöften alltid håller.

Hur lång tid tror ni det tar för er innan alla era löften är brutna? ;)


2010


Har jag:
Flyttat till Monaco och jobbat som live-out aupair.



Lärt känna världens bästa flickor


Vart på min första carnival, i Nice


Vart i Schweiz.

Hoppat mellan tre olika länder, på 4 sekunder.

Festat på en yatch.

Lärt mig förstå franska.

Tagit mig ur en depression.

Flyttat själv till London och bodde på hostel samtidigt som jag letade jobb & boende.


Hittade mitt hem efter 5 nervösa dagar!


Träffat tre personer från skins på stan. Har nog nämnt det 5 gånger (för mycket) här nu. ^^


Jobbade på mitt första event. Bröllop!


Börjat jobba på Chelsea fc.


Jobbat på Twickenham rugby stadium.

Börjat träna.

Slutat träna. ^^

Det var det! Tack för ett förjävla bra år. Som känns som två!

Hoppas ni hade en fin nyår! Ett fint nyår?



Hallåå, det var inte i år! (HEHEH)

Hoppas ni hade en fin nyår! Ett fint nyår?

Vi hade party i huset. Vi åt sån jääkla god mat, dansade och ja allt sånt. Dessvärre var det iår inte jag som gick runt med kameran utan alla andra. Får se om bilder dyker upp snart. Eller videofilmer. Skymtade nämligen nån videokamera lite då & då. ^

Nu ska vi städa här. Det ser ut som.. heeeelvete ^^
Köss så länge!



RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...