seasons are just feelings

Vi var iväg på pumpkin patch i surrey förra helgen. En jättemysig dagstrip som jag gång på gång tipsar mina vänner om. Enligt Olivia är det en solklar segerkandidat under halloween. Har i och försig inte frågat henne, men det räcker att skrikgråtet som uppstår när vi ska därifrån bränner innanför min trumhinna!

Jag sitter och letar recept inför campingen. Sistaminuten!! Ska ju hinna sova också. Ellora är en storätare så det blir ett par uppvaknigar om natten. Nummer tre råder just nu.
Anyways. Det krävdes lite mer planering angående campingen än jag först trodde hehe. Men nu är jag snart klar med vad vi ska äta/laga och köpa påväg dit. Tackar pinterest gör vi, med en bock.
 
Men skål i förväg då, så hörs vi när vi kommer hem i igen. Kanske till helgen. :)
 

HÖSTLOV

 
Oså var det höstlov! :)
Hämtade upp en väldigt glad tjej på skolan idag. Vi brukar låta henne och kompisen leka av sig (lite till) på skolgården innan vi beger oss hemmåt. Idag blev "lite till" nästan en hel timme. Lika bra, när dem inte kommer få se varandra på en vecka. Pratar nog lite för oss vuxna också, heh.

Vi var i Kingston iförrgår där Olivia valde hem lite brev och kort som hon ska snail-maila några kompisar under lovet. Älskar att Ollie älskar sånt lika mycket som jag! Så slipper jag skriva att det är ifrån Olivia fast det är ifrån mig, menar jag. HAH!
Skämt åt sidan.
Snart blir det mat och sedan popcorn och film.
Ha en fin helg hörrni! 

Birthdays around townFörra helgen var vi på kalas på snakes and ladders. Det var nästan 2 år sedan vi var där senast och nu hade dem gjort om utomhusdelen. Jättefin! Sådär så man själv tveklöst hade kunnat joina in.
Just kalaset var sådär enligt Olivia. Förutom att ge presenten och äta tårta.
Men det blir lätt så när inte känner någon annan än hon som fyller år. Vi var mest ute och lekte medan de andra barnen hoppade runt med en inhyrd fairyclown. Vagn fick vi inte ha där inne, så jag gick runt med Ellora på höften i 2,5 timme. PHU!
 
Jag fick nyss sms om att barnen i Olivias klass får ha på sig vanliga kläder -aka födelsedagskalaskläder- imorgon. Jag vet en som kommer bli väldigt glad. ("mamma I dont like these clothes") brukar det låta när vi tar på oss skoluniformen. Hehe, tufft! Bara 11 år till så ;)
 
Och nu ska vi snart på "utvecklingssamtal" också.
Vi har sagt till Olivia att vi ska dit för att hon ska få visa oss sitt klassrum. Jag gillar faktiskt inte det där att man "dömmer" barnet inför henne/honom. Specielt inte när barnet bara är 4(!) år. Men, kul att få se hur allt går till där inne. 

I have learned that to be with those I like is enough.

 
Eftersom Olivia ska på kalas på söndag, åkte jag igår innan helgen iväg och köpte presenter. 
All shopping är lättast med ''bara ett barn''. Ellora satt klarvaken och knäpptyst i vagnen i 2 timmar. Ända tills vi kom hem innanför dörren, då brakade det loss. Phu! Allt annat än på bussen, för där tycker jag det är socialt jobbigt att befinna mig om min bebis är oglad och högljud. 
 
Idag välkomnade vi oktober med en blöt promenard i regnkläder genom stan. 
Vi hamnade på biblioteket där vi träffade några kompisar. Efter att vi lånat böcker, fikat och sprungit runt och i skogspartierna vinkade vi av och gick hem. Olivia fick ringa Molly på skype där dem hoppade runt och visade upp olika danser och leksaker. Vi båda längtar såååå tills vi får träffa dem igen!
Nu blir det en lugn kväll med take away och choklaaaaaad. RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...