Seriöööööööhööst.

Seriöööööhööööst. 
Min fuckingg ursäkta, mus liksom drar med sig allting som kommer i sin väg på skärmen så att det tar 2 år att göra vad som helst på datorn. Jag har ett bra tålamod (om det inte är dagen innan mens då haha) men det finns fan en gräns!!!!! ^ Får köpa en extern muff imorgon istället!

Ska snart iväg på introduction at Chelsea fc :D

PS. Nu är det cornflakesflingor här också!


carry on smiling and the world will smile with you


Nää jag spydde inte igårkväll: det var bara ris och sås ^^ Brukar nämligen inte klara av de friterade grejorna. Plus att jag oftast äter som en häst och då blir det ju lätt revolution!!

Idag snöar det i London. När jag säger snöar så menar jag inte flingor som i kornflakes-flingor; såsom i Norden, utan mer snöflingor som_i_vitpepparkorn. Man märker liksom knappt att dem finns. Men som Åke sa, snö som snö.

i schweiz med monacofamiljen. jobbigaste-tråkigaste två veckor i mitt liv även om jag ser jäkligt glad ut haha. Jag och lille alex var inne i huste hela tiden medans de andra var ute och åkte skidor.
I TVÅ VECKOR!!



Och just ja. Jag sitter o diggar ace of base igen. Det brukar gå 3 år imellan varje period. Rubrik från text ur deras 'life is a flower'. Cheers baaaabes!

Citat of night





Jag & the grabz i huset ska äta kinamat nu.

Jag & the grabz i huset ska äta kinamat nu.
Sist och alla gånger innan som jag åt det, så spydde jag.
Får hoppas att det är annorlunda ikväll!!
Alla.. eller inte riktigt, men många, är ju värda en 7e chans. ^^


Godmorgon?



Godmorgon, som man brukar börja med. Även om det inte är morgon. Dock föredrar jag att säga hallå. Satt och försökte ta en sån där fiiin bild med webcam men det gick inte och efter tio minuter hade jag ont i käften så jag liksom log lite extra för att visa hur glad man kan bli av att le i 10 minuter.. ungefär.

Jag har skypat med syrran och Martina i över en timma each och jag börjar få ont i röven.. jag ska ta mig en sväng till Englands ICA. Mitt kylskåp skriker efter påfyllning.

WICKED DAYS


Efter möteochförberedelser på 9 timmar igår åkte jag för att babysitta på 5 timmar. Höll på att tuppa av och ännu mer i gårmorse, klockan 06! Vi åkte iväg till Twickenham stadium och upp till the top floor för att ta hand om alla boxarna där. Jag var manager för 10 boxar, över 100 clienter & 15 personal på ena sidan av the floor. Så jäkla kul. Sprang runt i (en ful) kavaj och såg till att alla gjorde som det skulle och att allt blev gjort. Det gick bra tycker jag. Fattar dock inte hur Alok vågade ge mig det jobbet då jag inte ens visste hur en "box" såg ut innan.

Han sa efteråt att han faktiskt var nervös ifall jag skulle fucka upp det. Meen han sa att jag var brilliant och modig som vågade mig på jobbet. Fan vilka dunderreferenser. Detta är ju vad jag vill jobba med, event.

07:15 innan personl anlänt.


En av boxarna, vissa av dem var dubbla med två bord.


England v South africa. Det var fullsatt med 82 tusen åskådare. Intresserar mig iinte men jag måste bara skriva det för att komma ihåg ^^ ifallatt.. nån undrar eller nåt.


SUPERVISOR!? okejdå


Alok min housemate frågade igår om jag ville jobba på Twickenham rugby stadium nu i 2 dagar.
Men inte bara det utan han frågade om jag kunde inta positionen som SUPERVISOR därborta, dvs ha ansvaret så att allt blir gjort och att alla servetörer gör sitt jobb inne i 10 boxar/clienter!! haha.. jag kunde ju inte säga NEJ!? Så jag sa snällt ja i hopp om att jesus sköter resten. ^^ skämt åt någonstans, men jag är sjukt jävla nervös.
Måste åka nu, hej!

You'll get as far as you let yourself.



weheartit.com

Ikväll har jag jobbat på Annual gala dinner i Embankment garden. Så jääkla fint. 76 bord, stor bar och massa mat, dryck och goodis. Det är löjligt hur mycket pengar folk betalar.
Över 20.000 kr för ett bord.
Imorgon ska jag på möte på Twickenham rugby stadium! :D
Better find my pillow.


i hope i cross your mind once in a while



Godnaattt!! Eller inte. Men snart så, kan vi ju hoppas. :P
Imorgon ska jag jobba på ett julparty i stan. Tar med kameran denna gången och hoppas kunna knäppa iallafall en bild. Det är så busy på de ställen att det ofta inte blir några kort tagna. Plus att man "jobbar ju", man är inte på nån jäkla siteseeing. ^^


Ny gästbok

Hej korvar

Om ni vill så finns det en gästbok att skriva till mig nu där jag kan svara er direkt.. 

Det är nämligen så många som frågar samma slags frågor om Aupair / Nanny / Flytta-till-London tips, så det blir lättare att lägga upp allt på ett ställle tycker jag istället för att slänga upp samma tips & svar varannan dag på bloggen. :)


i wish we woke up in sydney tomorrow



Min roomie & jag ska flytta isär snart. Jag är inte helt säker på vart jag ska dra än, men jag blir någonstans i VÄST. Jag vill bara bo närmare stan för just nu tar det 1 timme give or take, in till city och det är för mycket. Jag vill bo kvar i väst eftersom jag kan området och har alla jobb OCH alla jag känner här! :) FÖRUTOM EMMY DÅ. Men henne ska jag ta ett snack med på lördag när hon kommer hit. ^^ Men ja, flytt blir det efter jul och mitt 2veckors besök i Sverige!
  

Emmy-Nelly-&-jag-reunion i covent garden.. En komisk mix av personligheter ^^ LOOOVE till er.

Har inte uttryckt mig hur det var att träffa Nelly igen... Men vi var inne i affärer och som vanligt var jag Nellys klädhängare. Hon är ju snäll dock som frågar först men väntar inte på något svar utan bara langar över skiten till mig haha. Samma i Monaco när vi gick och storhandlade till nanny-familjerna. Nelly är deras betjänt och jag var Nellys. Himla bra!!!! NEeedå hon är världens snällaste :))) ..& jag också om det inte gick fram ehe. ;)


SIMPLE IS THAT



Miss yoouu min sab :*


Jag får oändligt med frågor om Aupair/Nanny-flytta till London tips etc.
Inte för att jag har tid eller så, men jag grejar en helt ny 'blogg' så tar vi framöver allt sånt 
+ ev. job vacancies till er där istället.

Länkar i veckan :)

Nu sticker jag iväg till jobbet. Fast först, Gingerbread latte! Så jävla gott. 
ÅÅ nu är det så där kallt ute att man står och mumlar svordomar för sig själv på busshållplatsen..
okej, måste springa till jobbet. hej

antoher day




Jag emmy, hennes vän och Nellyy gick upp oxford street och fann en promotiontion där dem gav.. eller kastade ska jag nog säga, ut fria parfymer! Eller så kunde man betala 20 pund och få en knallrosa påse med massa parfymer i. Posh och Scarlet sa jag hejdå till och slog in dem i toapapper till två av mina kära lovers in sweden. ;)

I think



Med EMMEEEEY. Äntligen sågs vi efter 6 månader! She's craaazy.

Jag kom hem ganska sent idag och har slagit in presenter och pratat skit med folket i huset så jag hinner inte med fler bilder eller inside info om helgen. Måste soova och jobba imorgonbitti. Men vi tar allt imorgon. Vi träffade Nelllyyy idag också, som redan inatt sitter på ett flyg tillbaka till Monaco. Omg.. planer, planer håller på att filas... ;)

Godnatt fina ni.

Nighty night



Hoppas ni har en fin kväll! Jag ska lägga mig snart för att hoppa upp tidigt och hitta mig till city imorron. Nelly har anlänt från Monaco var det nån som sa.


REUNION





Kew Garden

Jag har meeget jobb på gång nu. Julpartyn, priva fester, matcher och lite fler nannydagar!
Och om exakt en månad sitter jag med pappa och myser. Jag & hans fru ska hälsa på honom i två dagar. Har inte träffat honom på cirka 16 månader.

Min pappa sitter i fängelse och har gjort det sedan 1½ år tillbaka. Fruktansvärt orättvist dömd. Men mer än så tänker jag inte säga just nu. Det har varit helvetes jävla jobbigt. Speciellt när ingen fattar vad man går igenom. Han är världens snällaste, roligaste, bästa. -Inte bara som pappa utan som människa. Han gjorde ett litet jävla snesteg med alkohol i kroppen, efter att ha vart drog-alkoholfri
i 8 år! (& han är inte kriminell).

Det är dock inte anledningen till att jag bor utomlands. En vän till mig sa att -jag flyr- men det är INTE vad jag gör. Jag har velat detta sen jag var 13 år. Och jag älskar det. Jag hör inte hemma i Sverige. Bara lite sådär ibland. ;)

THIS GENERATION






I somras var iväg i London och plåtades för Dior & Guess glas och-solbrillor spring 2011. Idag fick jag hem katalogen och mitt face uppenbarade sig i mittenuppslaget :D Woho, det gjorde min fredag bigtime!

I am number four







I am number four - Pittacus Lore
Gick in i en butik förut och såg en bok på ''nyaste-hyllan.

"WE may be walking past you. WE are whatching as you read this. WE may be in your city, your town. WE are living anonymously. WE are waiting for the day when WE will find each other. WE will make our last stand together. IF we win. WE are saved. AND you are saved as well. IF WE LOSE, ALL IS LOST. WE were nine. Three are dead. I am number four. I know i am next.

Plus att jag är lite av en dork när det kommer till stjärnor så där har vi klumpanledningen till varför jag gick ut affären med boken i handen!


tell me something that will save me



Okej, PÅ LÖRDAG KOMMER NELLY TILL LONDON!!!! Hon bor fortfarande kvar i monaco och ska hit på en weekend med sin nannyfamilj. Då måste jag få låna henne i några timmar.

Och min kära Emmy-från-monaco som flyttade till London för två veckor sen har jag inte träffat än. Hon var ju tvungen att bosätta sig så långt man kan komma ifrån london south west. Och när ingen har några pengar så blir det svårt. ^^ Meeeen. Snart så! Fööör... JAG FICK JOBBET PÅ CHELSEA'S fucking fotbollsklubb!! Oh, im so happy.

'We are pleased to inform you that your interview outcome was positive. We would like to offer you a position of Hospitality Bar Staff with us at Chelsea FC'

Jag och roomie kör på


Jag och roomie kör på starbucks coffee hemma för att få mornarna lite mer :YESdetärtidigmorgon-känsla.

Jag ska iväg på arbetsintervju om 2400 sekunder. Ni vet på Chelsea's fotbollsklubb!! Det är alltså under matcherna som dem söker folk till barer och resturanger där inne. Jag sökte till bar. Vi får väl se hur det gåår ehe^ Okej men jag måste seriöst gå.. och hitta en toaholk nu.
Återkommer.


walk with me




Jag har alltid haft en fetish för Seattle. Vet inte varför, men någongång vill jag dit! Och det är samma med LA och Australiens Sidney. Har ni någon stad, vars gator ni vill vandra runt på? :)
Jag älskar att höra sånt, det ger mig sååån inspiration. Köss!

PAPERCUT



Haha, de senaste inlägget lät lite fel. "ta tjejen där nere" menade inte riktigt ta som i -uck. Utan ta med min hand/grovt nudda(?). Inte med flit alltså. ^^ JAJA. Lite pinsamt.

Igårkväll hamnade jag och nadim i en match med coconöten som någon okänd -somintevågarerkänna- har köpt. Men efter en hammare och en skruv fick vi upp den och kunda äte ur kuporna och sucka upp vattnet ur dom. Lovely times, as well as a lovely taste. Sort of.


EVERYTHING ONCE






Nu är jag nästan 100% vithårig. Tack för tipsen om where to find silverschampoo! Har inte använt det än dock, utan la i en annan färg i skallen sålänge. Ska inviga det nya schampoot imorgon.

Bar/värdinna-jobbet på Galleriet var grymt kul!!! Jag jobbade så hårt att det rann svett längs ryggraden efter några timmar. Vår manager var nöjd så det är jag också. Jag råkade ta tjejen jag jobbade med där nere, hah. Hon blev inte ledsen iallafall. Ne, nu lämnar vi det där, av hänsyn till de stackars äldre som läser här. En fas i taget.^

Nu är hela huset hemma igen. Vi har vart rätt glest på folk här i några dagar men nu är det full rulle. Musiken brötar och folket ler. Byee.

winter just hit us


Lite random fakta såhär på en torsdag.

. Jag visste inte vad jag skulle köpa till middag igår så jag köpte Bombay mix. Starkt, nyttigt snax. Känns bättre att säga att det är nyttigt efterom att alla tänker the opposite utan att säga något. Och av någon anledning äter man med ett leende. Okej nu gick jag för långt.
. Jag har träningsverk efter 2½ dagars pilates. Kan inte skratta utan att stöna.
. Mitt hår är fortfarande gult. Har hittils inte hittat silverschampoo i london... någon som vet? :)
. Jag kan inte sluta lyssna på Uh huh her. (Leishaaa)
. Jag är nervöhös inför idag då jag ska jobba i en bar på ett Gallery i Westminister.

ser kanske lite för glad ut men det är precis vad jag är. ^ zzzz

hi there boy how are you?




Min läkare här sa till mig att göra pilates i 2 veckor för att få bort min lätta ischia jag fick. Det är väldigt mycket bättre nu men jag tänkte göra det ändå för att förebygga. Jag är ju trots allt stel som.. något väldigt rakt.

Jag och Alok ska åka iväg till Teeesco snart och handla maad!! Jag har levt på gröt och potatis den senaste veckan + bröd, för det är det enda ungarna äter där jag jobbar!?
BRAAAAAA, eller [BRÅÅÅÅÅ] som man säger på min dialekt.


Chelsea FC


[klick]

Wohoo! Jag sökte med hela mitt hjärta och därmed fick jag några referencer till min fördel. ^^
Pappa kommer go mental. byebye Liverpool?


as the morning grow


Dricker starbuckskaffe at home! smakar exakt likadant som på the coffeeshop. Såå, behöver aldrig mer gå dit...... ne okejdå. Blev iallafall utmanad av lalizalinda så jag tänkte göra mig en treevlig likadan.

4 tv-program jag gillar
The vampire diaries, Pensionärsjävlar, Mia & Klara, Gossip gaal.

4 saker jag gjorde igår:
Dansade, städade, slog in paket och sket.

4 saker jag längtar efter:
Holiday i Sverige, HarryPotter-premiären (sant), tatuering, Brighton.
 
4 saker på önskelistan:
Kramar, lösgodis, parteey +med drömchej

4 saker jag avskyr:
Swe rättsystemet, Liars, egotripp, tår.

Ha en lovely monday gott folk! :) (även till er som vill pessa på den) ;)
Jag blir i Richmond hela dagen låång. xoxzzzz..

monacoho, i brist på annat.


CHELSEA IS NEXT




bild fr tumblr
Well, haha. Hade ju kunnat skaffa en sån bara för att spara lite närkontakt. För det behövs ju. Not. Fast egentligen så behöver jag inte en sån för det.

I sverige när jag sitter på bussen hem mot Landvetter, (orten) inte flygplatsen for crying out loud... - går jag alltid på bussen tidigt i stan så att jag får mig en plats. Men när bussen kommer fram till Korsvägen (Liseberg) blir bussen fullsmockad och alla säten upptagna. FÖRUTOM platsten brevid mig. Den är ALLTID (utan undantag) ledig fram till att alla andra är upptagna. Jag vet inte vad jag strålar ut för energi Har alltid undrat vadfan felet är.
Men nu kan jag ju införskaffa mig en obvious reason. Så jag slipper undra! ^^


remember you dont need to live







flickr, weheartit, tumblr

Det är söndag och det är househang.
Vilket betyder att alla är hemma och socialiserar, äter, fixar för veckan, skriver ut, läser, skriver brev, fyller i formulär, klipper löshår, tvättar, diskar, musikar, skålar tee, sorterar, dansaaar.....


tell me a secret darling





Sa jag att det har vart 16 grader här i veckan? Innan nu då. Ne, men nu vet ni att jag fortfarande är svensk iallafall. ;)

I veckan åkte jag iväg på intervju hos en svensk/spansk familj i Richmond. Men om jag ska säga som jag tänker, så vill jag inte ha det. Jag har ett helt annat på gång istället, som inkluderar lite fotboll och umgänge i min egen ålder. Man får trots allt inte så mycket ut av nannyjobben - det sociala livet ligger liksom inte på topp då man oftast analyserar saker som man hittar på gatan eller vilket puzzel som är svårast, små 60 eller stora 70 bitars.

let the wrong once go




WEELLL im frisk nu hoppas jag och det betyder att jag inte tänker sitta hemma en enda dag till! Har fått spader på detta hus får jag erkänna lite sådär i hopp om att ingen översätter. Men det lär dom göra med tanke på att jag sitter halvnaken på bilden. ^

Annars då? Jo jag har fixat ihop alla bilder jag ska ta med till pappa i jul. Vi har ju inte sett varandra på 18 månader så det finns en del kort att visa från alla länder. Och studenten..

Vad mer? Jo, det händer allt för ofta att man ser 9-10åringar gå runt med en fag(eller den andra sortens, så att säga) i munnen här. Det är normalt. Så ni vet.

hehheh


hehheh
am i the only one hearing this fucking boom?


im going away for the summer



Fyyy-e. Jag har legat i någon slags influensa. Och först nu kan jag sitta vid datorn utan jag tuppar av!

Fick även hem ett brev i brevlådan som gjorde min dag igår. I jul ska jag äntligen få träffa min pappa igen!! Den 18 & 19 december från kl 10-18:00 ska vi få spendera tid med varandra. Jag har inte träffat honom sedan jag åkte till London första gången, i september 2009. Det är november 2010 nu. Fast inte ens då -träffades- vi utan vi vinkade till varandra genom ett fönster. Det känns såå konstigt. Vi har dock brevväxlat varje månad. Ibland har jag storbölat och ibland gapskrattat. Well, he's the funnies man.

Det är så jäkla kallt här oftast så det faktum att man proppar på sig allt som kommer i ens väg är ett väldigt sant fakta. Och det andra är att mitt hår är gult ehe.

SHE'S A TRAMP



[upon richmond hill]

Har ätit fralla och druckit tropicana istortsett hela morgonen. Ska snart hoppa i mina boots och iväg till Nancys house. Ursäkta för så innehållslösa inlägg.. men jag ska berätta historian för internet snart. Ska bara andas, lite till.


take me underground




Har varit i Camden, så jääkla underbar känsla att vandra på gatorna där. Det känns hemma om något.

Jag och min flatmate har suttit i köket/i trädgården och lyssnt på musik och pratar shit men vi sa nyss hejdå då vi var inne på vår fjärde timma. ^^ Så nu blir det väl till att pyssla om min menstruationscykel och tillföra lite chocolate i systemet! Hejdå gott folk.

Åh just det, EMMY min kära loverfriend flyttar till London imorgon! Det ska bli supér. Sist jag såg hennes face var i maj när hon vinkade av mig i Monaco.



RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...