L ä n g t a r

Jag gillar att uppskatta det lilla. Och just nu längtar jag till saker som att

- Springa runt ute i regnet
- Eller varför inte bara titta ut på det
- Höst i London
- Primark
- Nattpromenard med vän
- Frukost på Starbucks
- Sitta på ett tåg
- Musik på en balkong
- Laga mat tillsammans
- Utsikt över storstad
- En återträff
- Fota känslor
- Prata
- Läsa


She moves around the clock



Jöösses vad svårt det är att bestämma vilka kläder man ska ta med sig i flytten! Jag får endast packa ner 15kilo så det blir verkligen det bästa av det bästa! 

Igår träffade jag min bästa killkompis i stan. Han är rödhårig och jag lärde känna honom på gymnasiet. (Lite information ut-över, sådär) Vi fick dock avbryta det hela vid 22 då jag fick en förfärlig hosattack som inte gick över. Herregud. På bussen hem träffade jag min fd. granne, Simon som pratade konstant. Denna gången var det bra, för min hals orkade inte mer efter min attack. (Jag lovar, dem håller på i över 10 minuter) Mindre kul när man är på stan^ Hejdå!

FIRST TIME I SAW HER



Glad söndag tänkte jag att man kunde säga! Vad händer idag people?

Jag när näästan frisk så vi ska snart iväg till stranden och lägga oss en stund. Ipod och en bok åker med i väskan. Jag åter-invigde mina 6 år gamla shorts idag, - med några slags vita cykelbyxor under. Ganska genomskinliga. Men det är ju en annan historia, för jag bjöd inte hit mjukporr idag. Nästa gång.


CITAT of day


Let's gather



Såhär har vi spenderat kvällen, framför tvn. Både jag och syrra sitter sjuka.
Då får man ju passa på att fira lite!?


Två frågor


F
: Hur är det med au pairer med tatueringar? Har hört lite olika saker om det, vissa familjer kanske är emot det osv. Men det måste väl inte vara ett problem?

Jag har faktiskt ingen erfarenhet av tattueringar i aupair "världen", men nej det måste absolut inte vara ett problem. Är dem stora och väldigt synliga? Jag hade nog försökt att dölja dem lite lätt innan jag hört deras åsikt om det. ^^ men sen struntat i det, bara dem litar på dig så tror jag inte det spelar någon större roll för dem.

F: Har du någon piercing?
Nej tyvärr, vill ha i underläppen men när det kommer till sånt blir jag en fegis. Men jag har allt lite hål i öronen som jag kan skryta med lite. ^^

Känns lite cpfult att lägga upp bilder på öronen, haha. dem blir liksom fulare & fulare ju längre man tittar. MENMEN:P Chee(r)s.


In a forest that you made



En Mina undrade vart jag lyssnar på brittisk radio. På London's number1hitmusic station :)
Ibland kan man behöva skriva in en postcode, i sånna fall skriver du bara KY2.


Hoppas ni har haft en glad -som man säger- midsommar! :) Antar att de flesta har däckat någonstans vid detta laget.

Själv kan jag inte sova. Jag somnade efter att solen gått ner inatt, och vaknade innan den hunnit gå upp, och som svennebo vet man att det inte är många timmar där i mellan. Jag har vart i Sverige i 6 veckor nu och har inte kunnat sova fridfullt en hel natt. Jag kan bara komma fram till några få anledningar. Jag är nervös, känner saknad, och är allmänt missplacerad.

Well, ska titta på en film tills jag somnar om igen. Ursäkta mitt emoinlägg. ^^
Google-translate fungerar dåligt. Jag känner inte regret, but saknad.

INTERVJU


En intervju om mitt lilla lövely aupairliv finns uppe här nu. Tack Nilma! :)

Godnatt i rutan!


RELATIONSHIPS/Carrie

"There are those relationships that open you up to something new and exotic, those that are old and familiar, those that bring up lots of questions, those that bring you somewhere unexpected, those that bring you far from where you started, and those that bring you back. But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself."
- sexandthecity

F: Är du nervös inför resan?
S: Jaa phu! Så fort jag tänker och pratar om det, så blir jag nödig! ^^

F: Var ska du bo?
S: På hammersmith's vandrarhem första veckan. Det återstår att se vart jag hamnar därefter!

F: Hur mycket pengar kommer du att ta med dig?
S: Efter att ha betalat flygstol och vandrarhem, har jag lite mer än 8tusen.

10 dagar kvar!
Nu ska jag besöka kylskåpet. Mormor har vart här och lämnat ännu mer mat! Lyckost mig.


Make me want you



Jag och F begav oss till staden för att inhandla lite materiell lycka. Jag hittade ett gammalt presentkort på H&M så mina Londonsavings började inte gråta. Nagellack örhängen och rosetter blev det. Allt i rött, vitt, gammelrosa & turkost. Just nu sitter jag och lyssnar på denna och kan av någon anledning inte sluta. ^^ hothothot.


She's so ready to give up and move on.


Honestly, let's just take this one in English since the translations aare usually pretty messed up.

Yesterday was great! We talked for hours about everything and anything. My favorite food is always served at my grandma's - chicken & rise, (indian version) and vinegar-sallad. I had 3 rounds! AND carrotcake. Did I mentioned my grandma is from Caribbean? Pretty sure I did, but now I got to say it one more time, didn't I? HE-he. Er.. What I wanted to say was that she can cook and I always feel like a pig when I'm leaving her house!


I've been coughing all night and also got a fever just now, sooo off to the teapot!
And also. I can't stop watching these stupid Skins videos of Naomi and Emily. Jeeze, I got issues.


a million kisses goodbye


Nu drar jag och syrran med minisyrran till mormor. Hon har en pool men tyvärr vill ju inte Sverige att befolkningen ska få en somrig sommar så det blir väl bara till att titta på den! Men det förhindrar ju ingen att knuffa i en och annan. Felicia brukar bli offret och det finns väl ingen mening i att bryta det mönstret ^ he-he............ ;)

Ha det bäst!

CITAT


Let's meet by the river


Fr. Weheartit, flickr, ffffound


Men så nära får ingen gå ändå.


Heej sötisarr!
Nu börjar jag min mentala nedräkning. 13 dagar kvar till avfärd! Har ni någon gång haft en kärlek till något ställe, att ni får tårar i ögonen?? Ibland när jag tittar på bilder/filmer/youtubegrejs från London så får jag gåshud och ibland blir ögonen blanka. Jag såg en video från nyår i London 2007 och eeh.. ah. Vi sätter punkt där. haha. Officielt tönt här nu ja. Fast, jag ser ju ut som en, så jag kan ju lika gärna vara en också!!!

F: Kommer du och den där killen fr england att ses sen?
S: Jadå, vet bara inte när..han bor ju fortfarande i monaco. Vimessarvarjedag :))

Vaniljglass med varma hallon har stått på schemet i några dagar. Jag är en sån där jobbig, för när jag kommer på något gott så överdriver jag, och äter det i flera dagar. Mat eller annat.


UPON A ROOF


Mycket trevlig kväll som började hos vänner, och lite fler tjejer. Det kände som nån slags gaysermoni haha. Faktiskt. Men det vet vi ju att jag gillar vid detta laget. 

Efter några timmar begav jag mig mot stan för en återträff med nära och kära. Jag träffade blandannat mitt ex, ni vet en sån som man lyckats ha kvar som en vän. Iofs är jag vän med alla mina ex (låter som jag har en hel bunt, det har jag inte) men iallafall, han är nästan lika gay som han ser ut;) För övrigt jäkligt rolig!

På min bussresa hem bytte jag och en random kille ipod, vilket betydde att jag fick upp sommarögonen för gyllenetider en stund. DE ÄR ÖÖÖVER NUU, LALA. Hmm nu kanske jag ska sova.. Varför är jag aldrig trött på natten? Solen är uppe.


Utgång

Nu bär det av in till staden! Det blir någon slags hemma-inflyttningsgrej med the girls! :) Efter det ska jag träffa en gammal bekant inne på Sticky! Kameran stoppar jag ner i väskan, NU. Seee you. Puss!

..jag saknar en fin britt. Väldigt mycket.

Citat av syster

Min syrra är 15 år och oftast mogen. På vår nivå vill säga.
Vi är ute och går i vårt (oftast alltför tysta område) när hon öppnar munnen:

- Det är så himla skönt när man sitter här ute, och det är helt knäpptyst...
- ...för då tänker man: aaa, nu är det ingen fest jag missar iallafall.

Haha! Jag trodde faktiskt att hon skulle dra något smörigt som att man hör vad man tänker eller-så. Men. Hon chockar alltid! Detlåtersäkertintelikakulnumendetvarväldigtkul.

Nu ska jag nana. Imorgon blir det på tal om fest, party i stan!


BRON AVSTÄNGD



Men gooodkväll!!!

Det blev ingen metaltown för mig i år, inte heller blir det någon bro att stå på, då hela bron är avstängd pga vibrationer. Dem är alltså rädda för att bron ska rasa eftersom bron blir crowded som satan. Jag som trodde att jag skulle få se Paramore.... Tråkigt. Ska försöka lösa det dock! Tråkigt också då jag hade planerat träff med massa fina picks på metallstaden. AJA!

PS. Kul med alla mail jag får av er, om Aupair/Nanny/London-frågor, tips och intervjuer. Jag hade en intervju via skype, till Slipsens webbradio från Monaco för några månader sedan. Tyvärr var min uppkoppling ap-kass, så man hörde inte jättebra. Anyway, jag svarar på allt så fort jag kan! :) KÖSS

Oh just det, min lilla festivalkompis från förra året har flyttat till Paris nu. HOPPAS ALLT GÅR GAYBRA RAISA!

Boende i London!



Nuu har jag bokat boende för första veckan, i Hammersmith. :)
Jag älskar den arean av London. Fint och safe dessutom.


Watch films and laugh all night.



Hey guysss! Min energi kommer alltid till mig på natten. Jag borde skaffa nattjobb. Fast jag gillar inte att sova bort dagarna, så det borde jag inte alls när jag tänker efter en sekund. :P

Visste ni att...

* Jag älskar konstiga samtalsämnen.
* Är pojkflicka som är lite flickig.
* Kommit 4:a i en mim -och danstävling.
* Folk som inte känner mig tror att jag är fin-i-kanten.
* Jag kissar minst tio gånger om dagen.
* Har vart på besök på ett fängelse.
* Nyser när jag tittar upp i solen.
* Gillar inte tår.
* Är ikke troende.
* Tycker att Rammstein är sexig musik.
* Har en hemlig dröm om Kate Winslet.
* Tror inte att det funkar att ''gå tillbaka till ett ex.
* Äter cream fraiche till i stort sett allt.

^^ Godnatt!

W.a.t.c.h me




Jag hade väldigt mycket gärna gått med någon av dessa två runt handleden i sommar!

Folk undrar var jag ska bo i London.
Jag ska som planerat bo på ett hostel första veckan, och under den tiden ska jag gå på visningar av rum i hus och lägenheter. Det är oftast ungdomar som bor tillsammans, som söker en extra flatmate. Jobb ska jag såklart också söka under tiden. Nannyjobb!


It's a funny situation



Jag och syrran stod med Zumba i över en timma idag. Den mesta träningen låg nog i magen, då båda tyckte att den andra såg sjukt rolig ut, haha. Man kanske såg lite för dödsseriös ut ibland. ^

Folket här i området verkar vara ungefär lika seriösa har vi märkt, så bäst är väl att jag smyger ner med min tvättkorg till tvättstugan. Klockan är ju just nu trots allt förbjudet-att-tvätta... Synd säger jag då, för min vita tvätt måste bli vit igen. Nu ja.


Systrami :*
PS. Fick ett mail från Nanc och Simon från london igår (gamla aupair,familj), blev såå glad! ^^,


haha

HAHa seriöst... jag har en tönt till syster! 

Det där sista inlägget var det inte jag som skrev xD

nu är det krig. jag vet att hon lämnar sin facebook online ibland...

våga göra de du vill

nu ska jag gå och hyra barbie och de tre delfinerna. jag älskar den verkligen.
har aldrig riktigt vågat ta de steget att hyra den.  men nu... nu är de dags. <3

MOT ICA

TIPS

Jag var nyss och hämtade mina salvor på posten.
Ett litet tips till er med torr hud såhär i förbifarten.

Jag har haft eksem sedan jag var 1 år. Den försvann och kom sen tillbaka när jag var ungefär 13 år, efter att jag haft svinkoppor. Ansikte och hals blev mest drabbat. Jag var huur torr som helst. Och var jag inte torr så var jag röd. Vilket resluterade i att jag gick på hydrokortison hur länge som helst. (som man inte bör göra) 

Jag testade hur många salvor som helst, i tre år. Inget hjälpte, förutom hydrokortison då, (som trycker in allt i kropen. - För att ploppa upp efter någon vecka igen). På somrarna fick jag pigmentfläckar på kroppen. Min dåvarandra pojkvän sa alltid att jag var hans leopard. (he-he)

I gymnasiet fick jag så torr hud att jag kunde dra av STORA flikar torr hud. Det var stört!! Jag gjorde en leverrensning och strax därefter hittade jag eilas.se. Gryma salvor! Idag har jag jättefin hud :) Och får en jämn brun färg på sommaren. Brunare än jag aldrig vart faktiskt.

Detta är INGET reklaminlägg. Bara mitt tips till eventuella torrbollar. ;)

Dont worry sweetheart




Nu är det klart! Den 3 juli åker jag tillbaka till London, endast tillsammans med en svart resväska! NERÖVST? Jaaaaa.

Det kanske kan verka korkat eller konstigt att åka all alone, men jag har inget val i mitt läge. Om jag väntar tills i höst, då vi planerade flytten egentligen, (utan jobb i sommar) så kommer mina pengar att vara slut lagom till avfärd. Och då blir det ju ingen Londonflytt i höst. Så jag tar saken i egna händer: Nu eller inte i höst! ..Inget svårt val om man heter trees. :P

Vem som ska viska att allt löser sig i mitt öra om kvällarna, vet jag dock inte. ^
Jag kan berätta mer imorgon, jag avlider snart nämligen. Godnatt sötisar :*

Jag gillar inte den här bilden.


Jag gillar inte alls den här bilden jag tog för ett tag sedan. Får en äcklig känsla i hela kroppen!

Just a random ability




Godkväll happy faces!
Jag har vart ute och cyklat i mina mocka från Kingston. :) Inte ofta man ser mig i klackar längre faktiskt. Och definitivt inte på en cykel. Men det är ju måndag så varför inte chockera folket runt omkring a bit. Här har ni föresten en helt okej låt från london.


HUNDSKIT

Varför luktar hundar som är större än en brödlimpa alltid skit?

Det spelar ingen roll hur många gånger dom badar. Min hAnd luktar åt helvete nu ...och den har inte vart någon annanstans än placerad på en hunds päls. :P

Let's pretend it's 1998 all over again.



Bild Såhääär hade jag velat spendera min morgon. Med musik i öronen. Jag har lyssnat på London's no.1 radio station hela helgen. Massa ny musik som är sådär, stöön. :) 
Orgasmliknande musik väntar kan jag meddela!!

Jag har pratat med min gamla barndomskompis, Linda, som jag lekte med när jag var 8-10 år. Hon sa att jag var galen när jag sa att jag ska till London igen ^^
Trots detta slutade koversationen med att hon vill följa med! Hon ska få klartecken från plånboken, och isåfall hakar hon på. KUL!

Nu ska jag surpla upp mitt kaffe och sedan dansa zumba. ;)
(Det funkar alltså, även om man känner sig som en tönt at the time)

I could really use a wish right now




Flickr


Never lose the hunger of moving higher.


Jag fick just reda på att jag fick jobb på Metaltown i år också! För tredje året i rad! OCH på Pier Pressure, vilket betyder att jag äntligen ska få se Paramore live!! Sjukt kul. Jag tror inte ni förstår hur mycket godis, chips och dricka man får där innne på de 'förbjudna områderna'. ;)

Ja, alla mina bilder på bloggen är egentagna om jag inte skriver annat! :)
Nu blir det BÄR & glass me syrran! ^^


I love when you take my hand



Haha! Stephany (som förövrigt säkert är i CAMDEN just nu) är så rolig. Hon hittade nån matchmaker-site och la in mig där. Man kunde tydligen rekomendera en vän. Hon la in en bild på mitt tryne och skrev såhär:

HA! Jag dör, detta gjorde hon efter att vi pratat i bara två veckor (PÅ MSN) och det är ironiskt nog den mest klockrena förklaringen någon någonsin gjort på mig. Jag kanske ska våga mig på en åt henne också! ^^

Kanske ska tillägga att det inte är något jag anväder, lol. Jag är lite mer... meet face to face liksom. ;)

Han måste haft sin smarta dag


Jag brukar inte direkt avguda, men jag avgudar spontankvällar! Igår blev alltså en sådan och nu sitter jag hemma och låter det förbli så. Det var som en fredagsnatt igår så att säga, dvs. skoj. Lots of gay people as well. ^^

Bilder från igår, vid ett tillfälle med slickard och rebecca.







På Queen!

När börjar sommaren här i Sverige föresten!!!!!!!!!!!!!? Har glömt av. Tittar ut och ser october, som visst stavas med k. Nu ska jag fortsätta tracka Fred på msn. Vi kör lite ljudklipp sådär. Skrattar så jag får ont i magen. Älskar att ha nära killkompisar som man kan prata om allt med. :) heheheh.

ROOM/FLATSHARE



PHU! Det är svettigt att leta rum & flatmates i London. Men fyfän vad mycket det finns. Och billigt. Speciellt nu under sommaren när folk åker hem från skolor och dyl. Jag har några napp jag fiskar på... -fingers crossed med en nervös mage 24/7.

Imorgon ska jag träffa pappas fru. Vi ska tjöta skit och drömmar, som vi brukar. ^^ 
På kvällen hoppas jag på utgång med tjejerna!

KYSS. Om någon hemskt gärna skulle vilja.


Let's turn page.



Lite dregel från topshop.

Har nyss vart på min minisysters avslutning, alltid lika kul på sånna där utdragna tillställningar. EHE. Står och sover typ.^^

Jag kom hem och har kört Zumba i en timma! Alltså ni vet väl... från tv-shop? haha ja precis, pinsamt. Men man måste ju ta överflödet i egna händer ibland.. Det var dock en jävla massa höft-moves inblandat såatteee.. det slutade med att jag. drog. ner. persiennerna. Haha!

Update, svar T: Det är Zumba fitness - Cardio party :P "dvd" ...


You're like my golden heart.



Nuså! :)
Jag ska flytta till London lite tidigare än planerat. Jag ska troligtvis vara inneboende hos några som hyr ut rum/våning i sommar. Planen var ju egentligen till hösten, men eftersom mina pengar håller på att halveras, så måste jag flytta tidigare, (annars har jag ju inte råd att åka i höst)
Så jag åker själv nu. Stockholmarna kommer alltså i höst!

Jag måste registrera mig på olika nanny-agency's runt om i London. (Man måste göra det på plats, på deras kontor) Och dessutom måste man ha en Engelsk adress, och det blir ju himla svårt när man har en svensk. ^^   

Jaa, jag är skitnervös, haha. Men den där nervositetsklumpen i magen är en godartad, så det är värt allting. Jag är fan kär i London. Och vi alla vet ju vad vi gör för våra beloved once. ;) Även om det så är att slicka röv. (inte bokstavligen nudå) haha! ne skämt åt vänster. Hejdå.


Måndag



Elin hade rätt på vad som befinner sig på tavlan! ;)

Denna frukostbild från i lördags med Hanna påminde mig om att jag ska inköpa ice tea. Jag gillade det inte alls sist gång jag smakade, men det var antagligen för länge sedan.
Känner mig rätt febrig idag så jag blir hemma. Syrran också tydligen, hon ligger & sover med öppen mun i soffan brevid mig. ^^

Nu ska jag köra en runda jobbsök. Utlandet nästa, tack!
PS. Hoppas ni har det dunder ute på turnén, Olle. :)

Mystiska tavlan


Jag tror inte jag har delat med mig av detta till allmänheten.

Familjen jag bodde hos i London hade en bedårande tavla i vardagsrummet. En vecka innan jag skulle åka hem stod jag och beskådade den och vipps, efter 4 månader ser jag vad det faktiskt ÄR!! haha.

Ser ni? :D Första rätt svar kan få en länk bara för att jag är så snäll.

Nancy, mamman i familjen sa till svar I dont think my mom has noticed it yet, DONT TELL HER!

Jag saknar dig.



Några bilder och händelser i ett inlägg.

Runt om Monte Carlo casino var det under julatiden hur mycket belysningar som helst. Det kändes som att befinna sig i ett upplyst winterland, utan snö & kyla. Just när bilden togs hade vi nyss träffat finfina människor nere vid hamnen. :)


Den historiska delen av Grand Prix 2010 stod vi och bevittnade en majdag i Monaco. Vi lyckades hitta en plats där man såg 'allt', utan att ens ha biljett. (Det ska vara omöjligt) Jag är ingen bil-geek men jag kan ärligt säga att jag fick gåshud när de startade och körde förbi i god knows hur snabbt. Och högt.. ehe.


Jag och Emmy var uppe i Frankrike i en gammal by. 
Kvartetet är flera tusen år gammalt. Sjukt charmigt, jag ville inte åka hem. Nu saknar jag Emmy bara för det. Just i denna lille sekund. 

Nu ska jag träna, see you shortly!

GÖTAPETTER, typ.


Att resumera mina dagar som vart är inte riktigt min grej. Men för de som vill veta's skull!!!: 
Jag har vart ute med kompisar, solat, promenixat, sprungit hand i hand på stan och fikat på Frank's coffeé. Och med det, basta!

Jag blir faktiskt lite ledsen i ögat, vad ** är det med Göteborgsvädert?? Det blåser åt heelvete. KALLT. I JUNI!? Det är inte okej.
Sådär, väldigt skönt att få ur sig lite ilska på nåt som inte kan försvara sig. ;)

Nu har jag ätit en skinkbit och är på väg till sängen!
Tre ynka bilder från en fullspäckad helg. Kameran glömmer jag alltid att plocka upp här i Svealand. (En förbättring lovas) :)


Rickard (i svart) och nån. Som kom. Som sedan gick.


Hanna & jag! Vi kom inte.

Var ni på Andralånggatan i lördags föresten? Festivalen ja. Jag gillade det. Alla coola människor samlade på ett o samma ställe, precis som Camden, i London. Ungefär såhär ser det ut, fast massa fler folk. Lånad bild. Jag hittade ingen mer rättvis.

Det var nån som sa grattis på nationaldagen till mig förut. Haha. Säger man så?
" Aa tack, det är ju så braaa detta! "

Kan jag få ta din hand?



Jag tänkte att eftersom jag har utländska läsare, trots att dem inte fattar något.. så jag tänkte underlätta för dessa själar och lägga upp en google translate-ikon till dem. Nu blir ju översättningarna ganska störda och fel ^^ men äh, det roar säkert någon!

Idag är der freeedag vilket betyder en räddning i min otroligt händelserika vardag. Och fint väder dessutom. Jag sitter hos Hannapanna, vi ska in till staden och träffa lite andra girls om några timmar. ^
Vi ses, eller så gör vi det inte.



Ha en fin fredag ;)


I would marry a person like you


Har nyss skrivit ett brev till min underbara pappa. Jag sjuter alltid upp det med tanke på alla känslor som rusar genom mig när jag skriver ner mina ord. PHU! 

  Jag är så jäkla godissugen nu för tiden... Jämt. Hade jag erkännt för mig själv, så behöver jag sägert hjälp, haha. Käften vill till ICA och kroppen vill snällt stanna kvar där jag befinner mig. Det måste bero på de nio månader jag haft utan lösgodiset. För nu när jag vet att Karamellkungen ligger och väntar på mig några meter bort, så blir det assvårt. 


Jag har en görbra bok som man kan sätta sig med när man vill vara lite kreativ. I den finns massa inspiration och allt material för hur man målar upp kläder, kroppar, modeller/tjejer/killar eller whatsoever, så nu ska jag fortsätta måla på mina flickor. :)

When I close my eyes it's you I see






Inspiration från weheartit och flickr!


I wont get involved


Internet kom levererat perfekt nu till kvällen. Hörlurarna åker på med en jävla massa bas!
Och några deciliter te.

Stephany the spontanious partygirl, Kajsa the charming controlfreak och Lijah the fun redhead,
är de tre tjejer som jag ska flytta ihop med i London i höst! :)

Jag har aldrig träffat dem faktiskt, men pratar' med dem nästa varje dag. Jag fick ett mail av Steph för ett par månader sedan där hon undrade om jag ville bli deras flatmate. Efter att jag pratat lite med dem så kände jag att jag är korkad om jag inte vill det. ^^ Man måste ju våga lite tänker jag. Som alltid. Förutom när det handlar om att ta för sig. Vill du umgås mer med en person så gör nåt åt det Trees, sitt inte bara där och var chicken. Heheee, där kom jag av mig igen. Om det är fler flickor eller pojkar där ute som ska flytta till London så hör gäärna av er! :)

Kysssss hejdå, och allt va man kan hitta på!



RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...