barbenta tjejer, kollar ni också?


Hallå morgon,

MIN KROPP SKRIKER. Men jag gillar träningsverk, typ som alla andra gör. 

Jag ÄLSKAR dessa två svarta toppar på bilden.. SPECIELLT den till höger. Gillar när man ser massa hud. Gärna lite mer. Känner mig som en man? ibland när det går barnbenta females på gatan.. kan liksom inte INTE kolla ^^ "Trees ah kolla inte nu, det är inte alltid passande du vet...." ZZUUUUM, och där står jag igen, och glor. Haha i know. Var bara tvungen att skriva det. Jag gillar ben. Alla sorters.

NU: Jobb.

BOKAT BILJETTER TILL...

Både jag & alok har velat åka iväg länge.. vi tänkte först Italien eller Spanien meeeeen:
snaart har vi bokat flygbiljetter till.....

INDIEN !!:D
Så på fredag ska jag till Indiska ambasaden!! PHU, är nervööös. Tror (eller VET- ser det på honom haha) att Alok (som är därifrån) är mer nervös än jag ;) RIGHT??

NATTMAT

Losade i biljarden... fyfän, var pissed i 20 minuter efter ^^ Filmer var helt okejjj, somnade bara några gånger. Somnar ni också på bio, om filmen inte underhåller er enough?

NATTMAT. ÅÅH, när jag skriver det så saknar kebabtalriken i Sverige! Det är faktiskt bara vi som vet hur den ska vara. :)

Biljard & hjärtklappning?

Älskar den här bilden, tagen i mitt lövely Richmond :)

ÅÅÅh åskan har legat på idag. Satt på jobbet i en soffa med en 2åring fastklämd runt halsen. Så sööt! Passade då såklart på att ta några extra kramar från honom ^^.. ja så självisk är jag haha. 

Snart ska vi alla i huset gå på Transformers, och innan det ska vi spela biljaaaard! Är så peppad, på biljarden alltså. Filmen kan vi egentligen skita i lol. Blir ibland så tävlingsinriktad när jag är med i spel att jag får hjärtklappning. :P

TRÖTT PÅ DET?Innan jobbet har jag ibland lust att spy. Hoppas till gudarna att inte nannyfamiljerna läser min blogg nu haha. Nä men jag gillar Richmondfamiljen, och dessutom får jag ju betalt!? Så det är ju bara att trä på ett smile......................!

Okej hejdå.


Svar på fråga: Nej jag åkte inte som aupair med STS. Det kostade för mycket och tog för lång tid för mitt tålamod, så jag åkte via aupair.com =) 

EN LÅT ATT FIRA MED

När den här låten kommer igång ♥


Izzy- way too drunk


Hur ser man i vilket land läsarna befinner sig...


Hittade en bild på alla mina läsare världen över på google analytics och såhär såg det ut i juni! :D

Ska sticka iväg till jobbet nu, kommer hem vid 11....  -.- Jobbar i Kensington idag!
Hoppas ni har det grymt bra, i det där långa landet lagom.


Joinar alltid massa gym jag aldrig går till


Har joinat ett gym!! Till. Haha. Men denna gången har jag lagt ut apa till pengar så nu kommer jag fan gå dit också(!) Dem har exakt allt man kan ha där, och det är väl det jag ska försöka locka mig själv med när jag e hemma & slöar. ;)

Ska gå ner och göra mat, och sätta mig ute i trädgården nu & läsa klart en marknadsföringsbok som jag måste läsa.. Inte för att någon lärare säger det utan för att det är ett sånt där töntigt mål jag har satt. ^^ Sätter sånna ibland. 

Om man är nanny, vill man inte vara det på sin fritid..

Hallelåja!


Gillar att åka med på aloks cricketmatcher,(om det är sol) med massa folk och ännu mer mat!

Jag hamnade brevid två kids och det slutade med att jag hade ena i knät och andra runt halsen. Det det gick bra ändå, jag sprang nämligen och gömde mig efter ett tag. ^^ Det är inte kul att vara nanny på sin fritid... men det har jag nog fått fram här ganska solklart ;)


Clownfobi? Nej inte innan inatt.

Inatt vaknde jag jättekonstigt av att jag satte mig upp snabbt och tittade mot stolen. Där satt det en liten människokropp med en clownmask. Höll på att dö.. trodde det var en kille i huset som drev med mig.. sen trodde jag det var Alok. Jag blundade och tittade, tittade och blundade men den satt ändå kvar. Insåg snabbt att det inte var någon av killarna i huset och skrek högt som fan & gömde mig under täcket!! Alok höll på att skita på sig bevid mig och ville inte ens veta vad jag hade sett. ^^ Klara inte av att tänka på det nu efteråt utan att få rysningar. 

fr. ffffound

Har aldrig haft nån fobi för clowner eller något, inte heller har jag sett någon skräckfim om clowner som fått mig att skita på mig. Inte heller brukar jag skrika. Men fyfan, det är INTE vad man vill se mitt i natten!!!!!!
Konstigt.


"Titta" på cricketmatch

Sommar och en trip till Knebworth! Alok ska spela cricket, och jag ska hänga, med en pepsi i solen ;)

Hörs ikväll med massa bilder :D

Kläder från H&M

Jag beställde hem kläder från H&M. Mest för att jag hade tråkigt en dag när det regnade.
Men fyfan hahah. Fick hem kläderna och provade dem. Ett stort skämt.. allt satt som ett tält, och gjorde det inte det, så satt det lite mer som en påse! Ska nog beställa hem kläder därifrån lite oftare!!!!!!!..... EHEHE ^^
Gick och bytte till tights och en tunika på självaste H&M store. Den är bra den, där vet man vad man får!
Aa nu var det ju inte något av det här haha, men det var den enda bilden från H&M jag hittade...
(GOOGLE)

Ombytta rollen mellan mamma och dotter

Min mamma ringde nyss upp från nåt midsommar firande:

-"Treeeees, vad heter den där låten eeeehm........brothers?"
-"B_A_R_C_O_D_E_B_R_O_T_H_E_R_S_-_T_R_A_I_N"
-JAHAA OKEJ VA BRA TACK GUMMISEN, NUU SKA VI DANSA ASSÅ!!!!!!

Haha! Hon e för go! Det är liksom ombytta roller hemma hos oss.

Okej ville bara säga det. nu dar vi till cineworld. bye :)

Regnar det sådär mycket i London som alla säger?

Jag har nämnt tidigare att det "inte alls regnar så mycket i London" Ah.... JAG SKOJA BARA!!!!

Det spelar liksom ingen roll om dagen börjar i sol, den slutar ändå alltid i regn. Så shorts är ingen idé att trä på sig ^^ Nej men jag tänkte bara börja min blogg-break här med väderprat eftersom
alla älskar det. ^^

Midsommar idag i Sverige. Midsommar imorgon i London!
Ses i Hyde Park?? :DNu blir det bio!

FRåGA - SVAR

Hej! Jag ska åka iväg som au pair i september till England och har bara en fråga om friskintyg. Vad kostar det och vad är det man kollar? :)

Hej, jag har faktiskt aldrig hort att man behover det som aupair.. har någon annan?
Jag hade frågat min doktor, eller ringt vårdcentralen :)


VAD HANDER TREEES?

Har lamnat in datorn och ska hamta den po onsdag!! 

Annars? Mer an att jag ater mer an vanligt och att det er midsommar i hyde park po lordag, och att alok e hemma igen, so hander det inget speciellt. Man kan kort och gott saga att jag vantar in midsommar och Pride just nu!!!! Sen for vi se ;)

ARE YOU ABLE?Har spelat tvspel med alla män i huset och jag slår varenda en i racing. ^^Så kul när dem tror att man ska vara den som losar och börjar lipa. (eller springer iväg).

Alok är på Royal Ascot, & kommer hem på löördag: så det är bara för mig att ta vara på ett tomt rumt på bästa sätt. Brukar dansa om jag har tråkigt, men det gör jag inte om han är hemma.. (För då har jag aldrig tråkigt) Haha neee, men för det kan jag inte med. Än. ^^

Jag tror Sagar har köpt croissant. Ska ner o kika! Fast kläder är nog en bra grej att ta på sig först.


Kanske inte borde facka mig själv

Har kollat på lite resor! Vill till Spanien eller Italien i sommar :) Får se hur det blir! Kanske bara Paris istället. Alltså BARA as in avståndet. Paris är ju inte så bara lol.

-Fattar inte varför jag skriver lol, det är inte min grej. Men har märkt att min grej är att börja säga ord och uttryck som låter fult och töntigt. Efter tre veckor blir det som en vana och jag börjar använda orden seriöst.

Och när jag tänker lite till (det funkar för mig idag) så vill jag till Los Angelses efter att jag sett The real l word. GOD. Ehe. Nåt fel är det på mig helt klart. Eller så är det en sjukdom som folk sa ett 20 tal år sedan haha.

Nä, hejdå.

COCONUT TREELONDON PRIDE

MÅRNING!
Jag fick ett erbjudande att jobba på PRIDE LONDON som steward, ni vet som vakt. Men tackade såklart nej då jag vill dit och enjoya :D 2 juli äger det rum!! LÄNGTAR.

bild:weheartit


Vinnaren av armbandet:

Godkväll gotten folket,
Jag tänkte bara lägga upp vinnaren av armbandet jag lottar ut!


Här har vi henne :) Grattis Isabel! klick klick


MangofiskSHOP.seKlicka vidare :)


HYDE PARK?


Jag köpte nyss en plastkrans till midsommar i Hyde Park! Från Primark. Inte för att jag tänkte gå dit men nu måste jag nästan :S haha. SÅÅ, vi SES där alla ni som är tillräckligt svensson och ska gå dit ;)
Någon som sitter och häckar här, som ska dit föresten? :)

Jag träffade en störtskön tjej från samma göteborg som mig, för några veckor sedan. Michelle är namnet och hon är in love with Fulham. Skitkul var det att äntligen träffa någon därifrån. Det liksom oftast så då, att det klickar så det ekar. ^^

mmmmmh yaay. typ.

HAHA


Haha! Like. This.

From http://yes-butno.tumblr.com/ =)


someones laughJag gick inte till jobbet idag, massa pain. Men jag umgicks med mina flatmates. Roligt folk det där!
Gapskrattar jämt.

Fick en kommentar från Polen: och jag kan bara säga såhär: You OBVIOUSLY dont know me, för om fallet var som du sa, så skulle jag bott kvar i MONACO och gift mig med en man där. Och uppenbarligen har du aldrig vart kär heller. Men önskar dig lycka till med allt ändå. Hejdå.

Nu ska vi äta curry. Mitt i natta, jag vet. Det är godast så ;)

is what you're living for worth dying forHallå hopp!
Idag börjar prepdagen för Royal Ascot. Häst-race-stadium är det, huuur fint som helst. Jag skulle jobbat som supervisor där, men fick andra alternativ så jag fick säga nej. Alok åkte vid 6 imorse. 
Nästa år ska jag jobba i en av boxarna som servetris.. man kan lätt åka på 2-3 tusen kronor i tips där, för att gästerna är VIP. Det heter nog ROYAL Ascot av en anledning ^^


My man got me a keyboard! :D Hans överraskningar kommer verkligen som.. överraskningar haha.

NU: TESCO. Mjölken é slut.
SEN: Iväg till jobbet.
IKVÄLL: Hem och möta upp Alex. Hon ska sova här i en vecka.

För den som ville veta.

Kasino online spelas av allt fler personer och det är inte bara unga
killar som spelar. Det är både män och kvinnor från 18 år och till att man inte vet hur man sätter på en data. Många har förstått att det inte är ”djävulens spel” utan att kasinospel faktiskt bara är ett kul tidsfördriv för många människor. Ett kasino spel som är väldigt populärt och som säkert de allra flesta vet hur man spela eller åtminstone har hört talas om är blackjack

Om du har bestämt digför att börja spela poker online så måste du bara ha något som kallas rakeback. Om du inte vet vad rakeback är så kan man kort sagt säga att du betalar pengar när du spelar poker hela tiden, det kallas att man betalar rake.


AKA LDN

Jag fick gåshud i bilen igår när denna låten kom. Jag brukade sitta med den låten när den var ny (& jag var hemkommen från Monaco) -och drömma om London. Efter 100 gånger om och om igen, bokade jag en biljett :D
Och nu bor jag här! 

LÄTT TÄVLING. Hur många gånger du vill.

Tänkte vara sådär skitrolig och ha en tävling :)
Jag lottar ut ett splitter nytt armband från Primark, London!

Du behöver bara skriva att du är med i en kommentar.
Ju fler kommentarer desto större chans har du!

Tävlingen avslutas på tisdagkväll. 
Have fun :D


en kväll för mig själv (:


Har spenderat min eftermiddag såhär. Om man måste jobba så är det såhär man ska göra det. :)

Det kommer upp lite tävlingar här inom kort! Om ni gillar det vill säga! Inget kompliserat.

Klaga kan någon annan göra


OFF TO WORK var det då ja! Ser lite föör glad ut för det bara! PHUU.. :S
Får hoppa på hälen där borta, när hela foten värker.
Men okej, pengar är ju pengar
FÖR SEN SKA JAG JU TILL SÖDRA EUROPA I JULI, SÅ KLAGA KAN NÅGON ANNAN GÖRA. ^^

Hoppas ni får en helt jävla underbar dag!
Smek & hörs sen.


mount everest disaster

Cheeeeeesus, min tåå!!! Den är lika stor om mount everest. Tryckte foten in foten i en vass kejda igår och idag kan jag knappt gå. Underbart!!!!

Har sms.at ena nannyfamiljen och sagt att jag kan komma, men att jag kanske borde vara stilla under dagen. Men vem vill ha en stolsittande nanny liksom.. (När man jobbar som nanny så GÅR man hur mycket som helst). Hon har inte svarat på 40 minuter heller. Lite förstårligt, men det är ju bättre att jag vilar idag, än att jag får ännu ondare ikväll och inte kan jobba på 3 dagar till sen istället.

Asså, fyfan va tråkigt jag skriver nu. Var bara tvungen att skriva av mig. Såhär rolig är jag på morgonen ^^

RIGHT THERE


AAhhhöö I go mental over this picture ♥
I've always wanted to take a picture of alok laughing coz heee just looks so adorable!
And now there it is, right there.

Gotta go to bed, sleep tight dudes.

Best thing

Idaag har det regnat. YESSSS hojtade jag när jag tittade ut.
Jag & Alok gick åkte till stan och fikade för första gången på 6 månader haha. Sen vi började gå ut alltså. Tillsammans. Starbucks såklart; även om det inte är något extraordinary med det, förutom vid jul då kaffet smakar pepparkaka. ^^

Jag har föresten jobbat konstant sedan jag kom hem från Sverige. Därför har jag inte haft tid att ens tänka på bloggen! :( MEN FAN VA PENGAR DET BLIR haha, Nä. Men aa, jo det är sant.


Fin bild från gbg. Älskar göteborgsregn. Det liksom sitter i. I England kommer det mest skurar som går över efter nån timma.

two little girls(Skrev det här inlägget i förrgår + en dag men det kom visst inte upp..)

När jag träffade Emma i Göteborg och vi började prata om högstadiet, kom det fram att tre av våra gemensamma kompisar är gravida eller har fått barn. SHIT. Känns så jäkla konstigt.
We are groing up hey?

Jag väntar nog eeett tag till. Punkt.

Ni ser ju bara, inte_redo.com. Min Guess scarf som jag fick på ett Press event för... GUESS!!!? Jo.

Ikväll ska vi några i huset iväg på bio, panda 2 blir det. Den är säkert helt okej och är den inte det så somnar jag bara. En talang jag har medfödd. ;)

Ah men vi hörs nog några gånger idag igen, har massa att skriva.

!?


Åh men åh, vem kommer inte ihåg denna? ^^


HALLÅÅ

HALLÅ!!
Hemma i England, på rätta halvan av Europa. ;) Juni hos er och maj hos oss.. i en halvtimma till!

Kom precis hem och fick hemma gjord mangomilkshake av min lover & alla andra som bor under detta tag.
Ska hoppa i säng med en Illustrerad vetenskap som jag plockade med mig från Swe. Prenumererade nämligen på den när jag var nörd. Hade massa oöppnade nu när jag var hemma, och ingen miljövänlig människa låter väl dem bara LIGGA? Vi hörs imorgon, då är jag leeeeedig! :DRSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...