Snakes and ladders <3

Älskar att komma ut och iväg. Så fort jag tagit några steg utanför huset så kan jag gå hur långt som helst. Och helst då med någon att babbla med. Annars är det precis lika kul att vända om igen. Jag älskar att prata och inspireras av varandra!

Åkte till Tesco och storhandlade.... med cykeln. Kom ut och insåg att inte ens hälften fick plats i korgen. Okej så jävla korkad är jag inte.. jag hade en STOR ryggsäck (i know :S) och trodde faktiskt att det skulle få plats där i ;) HEHE. Fick ringa Alok, som kom som en hjälte från himlen. 


Världens gladaste Olino idag ♥♥♥

Photo session..

Olivia blev utvald på en mammahemsida här borta, så hon ska få en photo,session på en lokal studio :D Så himla kul. Har tänkt tanken ett flertal gånger.. Man vill ju ha något eller några profisionella bilder iallafall. Nu fick vi det placerat i handen, på ett sånt där fat som folk pratar om ibland ja. ;)

 
Nu väntar jag på mat till dörren! Lite placerat på ett fat igen hehehh. Sen får det gärna bli morgon igen.
Jag och Olivia ska på playgroup med några kompisar. Varav en är svenska :)

En present beställd

Det var rea... och självklart kunde vi inte låta bli nu när vår lilla Olivia fyller år! Vi klickade hem haren, då den var allra fluffigast ♥  - Från 550 ner till 350 kronor :) KAP!




GRAVID IGEN? Har ni också tänkt tanken?

Olivia sover middag och jag grejar med födelsedags,grejer :)

Well, det var för någon dag sedan! Lediga dagar är det BÄSTA!!! Gud vad man uppskattar det när man jobbat i några månader. Inte heltid, men näsan. Har ni tänkt samma?
"Jag blir lite gravid igen så jag kan vara hemma igen!" Haha. 

JA jag har tänkt tanken ;) 
Men sen kommer det sunda förnuftet och knackar på ögonlocket. Så ni behöver inte oroa er. Än! 
Pusssss.
 

HONEY BUNNY SÅNG

Olivias farbror har visat en låt för henne som hon rent av avgudar. En indisk sång som bryter lite på engelskan. 
Den har slagit igenom här hemma.

Såhär glada blir vi, näsan helt crazy. Hoppar upp och ner och ler upp till öronen!
 

HÄR hittar ni den också :)

Är ni sånna som bara pratar om barnen?

Är ni sånna som älskar att pratar barn när ni träffar era mammavänner, eller är ni sånna som liksom viker av och har lite roligt också? Skämt åt sidan (:

Jag kan inte umgås läääänge med mammor som verkligen bara pratar om vad bebisen har ätit den senaste veckan, eller hur många gånger den gråtit under de senaste 72 timmarna. Jag menar aboslut inte att jag inte bryr mig, utan bara att det kan bli lite mycket när det blir HELA tiden. Såklart man berättar saker som hänt och undrar av intresse eller kanske vill man rådfråga och få (och ge) tips! Men ja.. En gräns finns det.
Iallafall för mig, tills jag somnar ^^

Man är ju inte bara mamma. 
Kan iallafall inte tänka mig att min mamma pratar om mig jämt på jobbet liksom ;) Haha. Nä. Hejdå!

Kärleken är lika stark för det :) ♥ Obeskrivligggg.

Inbjudningskort :')



Inbjudningskorten har kommit. Hittade dom på ebay och tyckte dom var så söta ihop med de färgade breven.
Vi har bjudit nya vänner som vi lärt känna under mammaledigheten. Några via en lokal mamma-hemsida och några ifrån play grupperna härborta. Det får blir ett bebiskalas någon vecka efter Olivias födelsedag, och den med familjen här i huset,  Olivias dag :)

Jag och Alok har en prep-day innan ett event på Olivias födelsedag men hoppas verkligen att vi kommer kunna ta ledigt den dagen!! Vill verkligen inte skicka henne till dagmamman då, även om hon inte förstår alls whats going on.

Favorite book

Mitt fina hjärta 
30 olika böcker och hon väljer alltid samma :) 

E and Olivia



I helgen har jag och Olivia haft besök både lördag och söndag :D Igår kom Steph med hennes son och idag kom min granne med sin son! Ollie älskar sina killar. Hon pussar dom så fort dom kommer haha. Sötnos. 
Finns inget bättre än att se sitt barn ha roligt!

Sen mår mamman mycket bättre också, när hon får lite kompisbesök ;) 
Plus att det är klarblå himmel och nästan 10 grader. I know - men man är ju svensk, så vädret spelar en väldans roll på hur man mår, lol.

BIRTHDAY PLANS





Det är en månad kvar till min pärla fyller 1 år! Känns lite sådär otroligt, liksom 1 helt år har gått sedan jag fick vår efterlängtade dotter upp på mitt bröst. Antar att all oro man har haft det första året, bara är ett smakprov på allt som kommer. Hon blir ju trots allt bara större, medan man själv förhoppningsvis inte blir det lol. Nu kom jag av mig, skulle egentligen bara säga att jag förbereder för Olivias barn/mamma-kalas :D Jaa ett sånt ska vi ha ♥ Släkt har vi ju inte här :( Iallafall inte på den svenska sidan. PUSS!

Och i all birthdayprat; Grattar jag pappa även här, 40-something idag ;)

11 månaders bebis

Min tjej blev 11 månader igår :)
Hon förstår så himla mycket och förvånar mig varje dag. 

Hon älskar att låtsas prata i telefon, låtsas skratta, läsa bok & sjunga med mamma!
Hon somnar oftare själv nu förtiden; jag lägger henne i spjälsängen, och är hon då trött, så somnar hon utan några problem alls. (ÄNTLIGEN)! 
Hon har precis börjat "prata" också, ni vet när dom går runt och pratar något som låter som ett helt annat språk. Sååå sött! Min lilla Ollie kan inte gå ännu... hon är lite för feg comfortable för det ! Men krypa funkar bra än så länge.


Prästens.lilla.kråka imitationer :)

UTERUMMET in progress

Har vart igång hela helgen med uterummet. Med bebis tar allt 10gånger mer långsamt, (eftersom Alok jobbat) så det gäller att hålla tålamodet i handen HELA tiden! ^^

Nu är halva rummet så gott som klart. Känns så bra för nu kan vi iallafall gå ut och leka på dagarna. Kvällarna blir dock fortfarande lite för kalla.. Fast igår fick Olivia leka där ute med overol på, haha. Kunde ju inte låta bli att inviga det!??!






Bakom tältet skymtar ett "gym". Ni vet ett sånt man köper men aldrig använder ;) 
Det ska UT så fort våren knackar på. Lekrum ala Olivia!!

Inredningshysteri


Har blivit galen i inredning.

Det är rätt svårt att få det som jag vill här, med benvitagula väggar och skitfula färgglada gardiner här haha. Har sån stor lust att måla ALLT vitt. Men det går inte eftersom det är hyreshus, genom en landlord som det så fint kallas. Det är änna han som bestämmer - så det blir för mig att försöka göra så att allt annat passar ihop med dessa underbara färger lol.

Men det är det som gör mig mer bestämd, jag SKA få det fint. Och med ganska mycket fritid så kanske det går tillslut. Nästa projekt är uterummet som ska bli lite fint och barnanpassat till våren. Snart kommer lönen hehhee. 

Peppa mig så peppar jag dig.

Fitness Classes
Yoga/ Pilates
Pool based classes
Spinning
Outdoors netball
Birthday Parties
Childrens activities
Steam sauna and bubblebaths
 
Jag och Alok har äntligen signat upp på gymmet här nere.
På söndag är vi lediga efter stort event, då ska jag nog köra ett pass ala yoga :)
 
       

Är så peppad på att komma igång igen. Inget kan stoppa mig nu.
..Det där låter verkligen bättre på engelska, haha.

1 dag hos dagmamma imorgonbitti.

Har lagat babymat, skrivit lappar, fixat burkar och packat väska. Olivias första dag hos dagmamman imorgon! :')
Jag hoppas såååå att hon kommer trivas och ha kul, mitt lilla ♥. Maten hos denna dagmamman ingår, men vi sa att vi börjar såhär. Känns bäst så för hönsmamman här ^^
 
OCH, det är mitt första event som supervisor på 2 år! Eller på lördag då.. Imorgon är det bara prep day.
Ser fram emot det massoor! Vi börjar med frukostmöte klockan 9.

Lite Primark -kan inte låta bli's- till min Olino.



RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...