Would you mind?

Det är halloween ja. Jag har målat tatueringar i rött och svart på mina armar, då jag ska vara rockstar ikväll. Jag förstår nu vad det innebär att vara en färgad kvinna. Inte som mor då, men något ditåt. (hon e från karibien) och för att spinna vidare, så kan jag inte förstå hur man kunde blir så hullärius vit.

Eh, menmen det känns faktiskt lite manligt det här. 
Lägger nog upp bilder imorgon!
Sådan pappa sådan dotter brukade man inte säga nej. Men nu då.

Blev ett litet famijleinlägg det här ju.
Var inte meningen, även om jag tror att ni överlever.
Have ö fuckin nice day :)


with all your excuses for everything

Jag ser ut som ett ekollon i min mössa. Vet inte ens varför jag har köpt den.. eller så har mitt huvud bara växt något enormt i diameter. Jag väljer att inte visa denna på bild, även om jag egentligen inte kan börja såhär på A och inte avsluta med O. På ett avrundande sätt. Blaha..(?)

PS. Mina hörlurar har svikit mig.
Det känns så havsligt tråkigt att behöva köpa nya när man redan hade ett par.

Better off


Idag ska jag hem igen. Sorgligt, för det betyder att jag inte ska hit på ett tag I guess. ..Kom förövrigt på att bilden ser lite väl poetisk ut. Farvääl.
 
Anledningen att jag ska hem är väl den mest mesigaste, men det är ett friskispass jag inte vill gå miste om. Jag vet, men om jag inte får springa av mig lite där, så slutar det väl med att jag grinar som en tjock lastbilschaffis gör över spilld mjölk. 

Herrå!

Smiling sweetheart.

Jag kan ej vrida mig sidleds. Jag var ute och slog på säcken i två omgångar igår. Och såhär ville min osmidiga pussy till kropp reagera. Fast, det är lite skönt må jag erkänna.

Och bilen går bra? Jag och felicia spelade airhockey nyss. Vi satsade 10 kronor, inte för att denna guldpeng gör någon större skillnad någonstans, men för att få upp the attraction. Och bara för att lysa i 3 sekunder, så vann jag! Att jag senare förlorade denna tia, plus en femma och två kronor till, hör ju inte till de 3 sekunder. Men stiill.


A part of something


She moves in her own way´

I've seen a new world

Jag var ute och bankade the shit out. Inte bokstavligen, men det känns himla skönt när man bara kan slå ut allt man har inom sig. Efter akten, när jag skulle dricka, skakade hela min arm.. Men jesus, nu låter jag ju nästan som en nybliven tonårskille som skryter om hur enormt stark han är,´ även om han inte säger det. Men iallafall, jag ville nog bara bringa ett symbolsikt meddelande.

Sorry för den enorma bilden, men mitt internet vill inte samsas inatt.

Cant take the fact

Jag fick ett dildorosa paket hem idag. Det var den goaste parfym jag luktat på länge. Eller, doftat kanske jag menar! För lukta, är väl mer något som smells pet i rumpan, (eller något) . nä.

Jag spenderade ma day med sofia thorsen idag. Vi konstaterade att det var ett år sen vi sågs senast. Känns ju lite skrämmande,.. åhnej. jag tänkte och ville skriva lite mer men jag kom på att jag måste sova :s
Gonatt boddis!

Let the time speak

Jag fick just ett sms som nämnde att vattenillrar har längre snoppar än vad dem har kroppar. Otroligt uppfriskande fakta. Men vem fan sitter och googlar på vattenillrar? Inga namn smekta.

Nu ska jag ha samlag med min kamera, och sen måste jag väl städa, det står 7 glas på mitt rum, och resten.. nä.. jag måste plugga med. Jag är så lame! Jag har dessutom heterosexuellt kollat in min chipspåse, så jag kanske ska smacka på den lite först.

That's all I need

Har anlätt till far nu. Så fort jag öppnade dörren sprang jag upp och tänkte peta på gitarren, men något rubbat arsel hade haft sönder strängarna. Efter att jag grinat till döds i 13 minuter, gjorde jag något jag inte minns nu.

Idag fyller felicia år! Hon har nu becomit tonåring. Men jag måste säga att det känns som att hon är 15. typ. FUN. Iallafall, släktkalas var det. Jag brukar överleva ganska smärtfritt.


You are all wrong

Jag tackar gudarna för att hanna skickade ett sms imorse, eller ja, tackar väl henne mest om jag inte ska va kristen. (Jag är inte kristen nu alltså.) Inte ens när jag kissar ståendes.
  Iallafall hade vi ingen lektion i morse, så jag börjar 13:30 oooch jag har skrivit klart min förbannade Kina.rapport. (Filåt men den har vart en av anledningarna till att jag inte skrivit så mycket. Eller jag kanske har skrivit mycket?) Shit the different.

Jag och hanna ska leta efter vinterjackor i eftermiddag. Det är nog de tråkigaste som finns. Aa men Iallafall idag. Jag kanske kan övertala henne att köpa en bulle eller två.
Hej o hå!

Holy cow

Jag var på ett givade friskis pass iförrgår, som förövrigt var det mest enformigaste pass jag nångonsin bevittnat. En gubbe började plötsligt att stöna, och för att underlätta stämningen (förmodligen), så började ledaren också föra samlags-ljud ifrån sig. Det var väl lite komiskt sådär. Men när sedan tanten/kvinnan brevid mig också började stöna så blev det lite too mycket. Det var ju iallafall inte så att man ville ta sig på mutt.

we can not and we know we can not

Jag vaknade precis på min bedövade arm. Det Berodde nog på mitt enorma huvud med min enorma förmåga att hamna i somn-trans när jag vill. Jag kom till skolan helt överväldigad av förväntan, min högsta önskan var att få komma att börja på mitt fantastiska ikke påbörjade arbete. Men gud svek mig (och antagligen läraren också) ..hon var sjuk. Det resulterade i en bortdomnad arm.

Tova lyckades fånga förteelsen, en gång.
Och jag tänker varken beklaga eller försvara mitt hårs fula utväxt. Som jag inte just gjorde. Men det var ju därför ni blundade nu.


To sacrifice your thing

Jag fick ett tips på en material-i-brallan-film, Taken. Och den var wiktigt bra! 
(Så, härmed tipsar jag vidare) för dem som inte fattade.

I know You know We know

Jag försov mig som alla andra måndagar, men tog mig ändå till nästa lektion. Att kånka på datorn är bland det härligaste som finns. Det känns som att man får sin axel uppsliten. Och i början av gymnasietiden så fick jag det,
bokstavligen.

Även om jag var hemma för 3 timmar sedan, vill jag bara hem. Jag vill hem och dränka mig i tankar. Men sadly blir jag väl kvar här, för att senare troligen somna.
Nu får jag sluta för hanna sitter och smyg-kollar på mig. Hon vill ha mig.
Hejdå för denna minut.


Min och pattes bestående måndagsfrukost.


When I first saw you standing there
You know it was a little hard not to stare.
Theory of a deadman

Hosianna david son

Åh schesus vad jag har mycket att plugga. Och samtidigt som jag skriver det så tänker jag, vem fan bryr sig

Jag ska göra lite slingor i håret igen. Och bara för att  slå läger i ena hjärnhalvan, ni får ursäkta, ville jag berätta (för de som inte redan visste, som kan sluta läsa redan nu) att Amerikas medborgares förutfattade meningar om sverige är att det vandrar isbjörnar på gatorna, och att alla tjejer är blonda och horny. Och det sistnämnda, på grund av att svenska porrfilmer lanserades mycket i USA på 70talet..och dessa innehöll då svenska blonda tjejer med motsatsen till ´ taxöron till bröst, -upptuttade & styva and so on.
Jaja, gonatt sedan.


OCh bilden har med allt annat än ämnet att göra. 

If you want to be a part of it


Jag gick in till karltex med mina converse eftersom dem hade bedragit mig med ett sånt där hål. Det gick iallafall inte att fixa, men eftersom jag är ganska förlåtande, så tog jag tillbaka dem. + att jag fick en liten ersättning för det. snällt.

Jag blåste om den gamla datorn idag oxå. Såå, nu är det jag och the old one igen. Men jag får ju säga att den andra var speciell. Nu ska jag väl plugga då för alla som inte vill veta. Smek!


One step forward and two steps back

Det är sjukt vad musik kan få en att känna den bästa feelingen evör. Nästbästa iallafall, for sure.
Johanna och Petra som för er som inte visste, är tvillingar, har sin årliga halloweenfest den 31oktober och jag ska nog vara rockstar. Heh. På något sätt ska jag väl kunna överdriva detta. Lovar en bild på det när tiden är inne, ofkårs.
tres o amanda -95 

I can tell


Var ute på en promenad nyss (okej inte helt nyss, men nästan) - som iallafall slutade med att jag satt på en bänk i 30 minuter. Bara satt och glodde på ingenting. Ja vet, lite lip-faktor på den. Men det är ingen fara.
A, och stora gratulationer till fredddan idag. Big days!

When I first saw you

Jag kan inte sova. Jag kommer väl sitta som en avslagen höna på skolan, runt 12 snåret imorgon. (oftast då mina powernaps äger rum)Tragiskt att det är den längsta dagen imorgon också. Jag ska fallafall ta med min gitarr så att Rickard kan stämma den. Tack maria, men det gick inge vidare med 5e bandet. Jag är inte tondöv.. kan jag ju hoppas, men det ville inte låta likadant.


Of being..

Ledig igen, he-he! Där bröt jag mitt löfte. Och för att vidröra tanken då jag inte är perfektionistiskt karaktäriserad, har jag sorterat min garderob och hängt in alla kläder i färgordning.. Kan förstå hur det låter, men jag hade tråkigt.   Jag och mattias skulle göra blåbärspaj av alla blåbär från alla blåbärsris. Men den bokstavligt talat, mes som han är, valde att särlägga detta för en jävla katt. :s Så härmed är jag både perfektionist och ledig. Aja, har öppnat mig tillräckligt idag.

Tillägnar dig detta inlägg. För att jag saknar dig.
Nu ska jag, (om jag slutar skriva) inte gör ett sket, och jag föredrar att ha det så, dagen till ända. Tills sju iallafall. Då ska jag joina tanterna i gympasalen. Have ö nice kväll. =)


Leaf me


Hindås är skog. Typ. Hela min och mina grannars trädgård" består av blåbärsris. Mer behöver jag nog inte säga. Kan ju förmå mig att ta en bild sometime.

Nu är det inte lite höst, utan på svenska; hullarius alot. Aa, och snart kommer tomten. Jag tror jag gillar hösten mest.. Eller våren. Det  får mig att tänka på England. I vilket fall, vart jag än går så är jag rädd för att halka på löv. Ska nog sluta gå ut. (Traumatiska händelser kring detta har inträffat, som jag kan ta vid ett annat tillfälle) Även om detta tillfälle var väldigt passande.
  Vad jag ville komma fram till, var att jag älskar hösten, tror på tomten och
saknar England.
Gonatt på er!

I am not around

Jag har börjat göra 100 situps varje dag. Jag har iallafall gjort det i 4 dagar nu.. tror jag(?) Får se hur länge jag klarar det, då jag har en tendens av att tröttna på det ganska snabbt. Appropå trött-na så är jag alltid trött.
..
Jag kan somna överallt och har väl gjort det sedan jag var 13 år fyllda. Jag har somnat i trappan hemma hos dad, på jobbet, ståendes! (Har dock bara hänt en gång, och ja vaknade väldigt kvickt cause jag höll på att ramla.) På tagentbordet har jag nog deckat över sextiosju gånger denna termin. Och även på bussen var dag tillfredställer jesus min anda.
Hoppas det bara har att göra med åldern, för det är väl inte helt normalt.

Nu lyssnar jag på The Tranbär. Skulle dem komma till Sverige eller till något närliggande land (förutom Estland), så skulle jag, utan att tänka på någon som helst sömn, fara dit. Och jag skulle göra det naken.

I'm not the answer

Hallå i brallan! Igår blev det strömavbrott igen, (jag bor inte såå mycket i la hood alltså.) Den var kortvarigt, men ändå. det är väl inte det roligaste, eftersom jag är mörkrädd, sortof. Lite dorky.

Jag höll på att missa min hemma-hållplats nyss på pendeln. Jag kvicknade till då jag såg det grön-svarta kära trähuset till "centralstation". Jag flög upp, och hade inte gentlemannen brevid rest sig upp lika snabbt som en avskuren gurka, hade jag missat min hållplats, och hade väl då sedan fått lifta hem. Eller kanske inte.. Skämt åt höger, (även om det, minst sagt var det tråkigaste jag någonsin uttalat mig om) så hade jag väl tagit bussfan hem så att säga.

Bild: ronja.                        
Nu ska jag äta glass me varma hallon. Tänkte säga att jag ska fira men jag har tragiskt nog inget att fira.. Får la fira att strömmen är tillbaka.

Of you in my head

Vet Ni! Min gitarr har kommit hem och jag kan inte sluta titta på den.
Pirr i magen av some reason. Men jag har ett problem som består.. Hur jag än vrider och rullar runt med den, så förblir den ostämd. Jag försöker åt alla håll och hålor, men den låter inte som den borde! Ska jag behöva ta med den till skolan iallafall nu...? Åh nää, buhu!


Bilden är lite...  vad jag menar är att bättre kamera får man leta efter.

Jag fick en Skillet-skiva once in a gång! Hittade skivan under madrassen idag. Vet inte vad jag försökt med,  men nu susar dem iallafall i mina öron igen. 8 Album!
Godnatt geekos :)

Buttscratch

Min vän introduserade mig till Rise Against-musiken och nu kan jag inte sluta lyssna. Har kollat upp dem, och lite mer än så... Brukar inte bli så tokig men... dem är mer än heltokejbra. Är ju faktiskt inte ensam om det, då simona som råkar vara min granne, är likadan. 
När båda har öppet fönstret skulle we kunna spela i stämmor.. a men typ.

Och appropå det, så tyckte min minsta syster att det blev lite för mycket:
"Det är så högt så det kliar i rumpan"


But do it gently

Mina converse har gått sönder runt en ring vid snörningen, om någon fattar.. Jag har haft dem i min ägo, i knappt två veckor. Har inte använt dem varje dag ens. Jag får gå till karltex imon och höra vad dem har att försvara sig med.
Det svider lite i hjärtat.

Walldead


Ibland vill jag jag bara klia mig på pung, då jag snabbt inser att jag inte äger någon. Blir lite smålack när inte något nytt OTH eller G avsnitt har kommit upp tillgängligt på plakatet.

Iallafall, igår köpte jag mig en gitarr! Det var en lycka som toppade en rad grejer som jag inte tänker nämna. Den står dock och gjutar in sig hos olle, men inte länge till I hope. Jag må ju visa sedan vad jag lärt mig, om sisådär ett halvår^^ Ty det får blir ett oktoberlöfte. Smek o njut, holahej.

And then we got in


Jag är ledig som vanligt på tisdagar.. Känns änna lite tjatigt att jag nämner det varje gång nu. Men jag kan tyvärr inte lova att det inte kommer upprepas. Jag hinner inte säga så mycket nu, för jag ska till stan och sedan kommer jag inte hem förrän imorgon. Och om jag har alla bananer i mig så kommer jag kanske hem med en gitarr!:)
Herå så länge.

I'm gonna give

Jag tänkte tillfredställa ma body på friskis o svettis ikväll. Och iallafall ett par kvällar framöver under sveriges vintertid. Det är faktiskt roligare än vad det ser ut. Fast, det ser nog roligare ut på ett annat sätt.. för om sanningen ska öppnas så ser det hysteriskt kul ut när äldre män flåsar och studsar i otakt, samtigt som dem kliar sig i baken.  Men, det ska ju inte se bra ut så vad gör det egentligen. Även om jag ibland måste hålla handen för la mutt för att inte brista ut i opassande gapskratt.

Next doorVår granne (och Tildas nya vän, sedan igår) kom över och spelade halo med Tilda idag. Det slutade med att jag satt och spelade med honom istället. Efter en stund kom hans storebror över, och ville prata rock. Han hade hört av sin lillebror att jag gillade hårdrock och blev då tydligen så frenetiskt upphetsad att han var tvungen att komma hit och få detta, enligt honom, lustiga ting ur hans huvud. Jag är ju tjej och borde inte lyssna på sånt? Dom gick nyss hem för idag. Få se vilken granne som dyker upp imorgon.

Ville också lätta er, att kammen som sticker ner i brallan (på bilderna från Malta) inte befinner sig på något snuskigt ställe. 
Ska feletonera nu, herrå.


Hungpung


Har ni testat att blanda dessa två? Till frukost är det de goaste.
Och banan med keso då. Mosat! Heh.

När jag var på väg till skolan igår, såg jag min farfar jobba vid ett vägarbete. Har inte träffat honom på 10 år. Eller, farfar och farfar(?) HAn är väl inte min riktiga sådan, men nästan. Men vem bryr sig. Nog inte han. Såg honom bara från profil, så det blev att jag studerade honom ungefär som en horny nybliven liten 9åring, för dem som var det vid den tiden. Tillslut kollade han upp, men jag tror inte att han kände igen mig, och jag vände huvudet bort väldigt fort. Jag vågade inte säga hej. Idiot?

Nu har jag bara en uppgift att penetrera innan jag kan enjoya kvällen med vad jag nu ska göra.RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...