Never been

Ojoj, det brinner i halsen och jag sitter med vantar på mig. Känns som jag välkomnar höst och vinter lite för mycket. Fast jag längtar faktiskt dit,
konstigt va! 
Även om det blir fint väder (okej nu börjar jag igen med detta svenneprat) så tar man ändå inte på sig tunna kläder, för att man är inprogramerad på att sommaren är slut.
Detta kan resultera i att man svettar niagarafallet i brallan osv osv.
Nog prat om det! Snart får jag besök och jag ska klippa ögonbrynen! HEJSÅLÄNGE.

Steps back

Jag är ledig idag, och varje tisdag framöver, nollåtta ut. Kan inte bli bättre äna. Eller jo, men det går jag inte in på denna natt. Aldrig troligen.

Jag satte tidigare mitt lama ansikte ner i massor av jobbpapper då det ringde! Det var från "body(?) nånting ((hörde inte vad hon sa och kunde inte med att fråga en tredje gång) Dem sa att jag skulle komma på en casting den 18 september för framtida reklamfilmsprojekt. Jag satte mitt kvinliga adamsäpple i halsen av glädje. Igen!

Nu sitter jag och får öronorgasmilationer av Metallica-James-rösten.

Fall in eyes

Jag funderade över om detta är en verklig "story.
Vulgära thing :s

Jag vet, usch som in i! Hemsk bild.
Ursäkta, men jag kunde inte hålla bilden för mig själv, då jag mår hysterical illa över den.

Two zombies in head.

Man kan ju undra hur jag har kunnat hålla mig från bloggen this long. Verkar inte ha svaret på det själv, men här är jag igen. Typ. Kan ju nämna i förbifarten att jag började 3e året denna dag. Hyffsat okej fakktiskt. Förutom all förändring som gjorde att man kände sig som en vilsen, pilsk flodhäst. Hade väl inget mer att komma med en trevlig natt som denna. Lovar er att jag ska bikta mig för ett oerhört ointressant inlägg.

Appropå kristendomen, visste ni föresten att eskimåer är den enda etniska gruppen i världen som saknar pubishår!? 

Cut the crap

Morfar ringde: Vad gör du för något therese?
Jag rensar min dator!
- Hehe, jaså vad gör man då... Rensar ut knappar och så eller?

Haha, han är för go. Så gammal är han ju inte heller. Men man kan ju inte ställa några krav på en rar och otecknisk gobbe.

Närmaste bilden jag hade som överblickar teknikens under.


Looking quite the same in Derby


Jag kände för ett päron och eftersom jag är väldigt päronformad själv så ville de sig passa alldeles utmärkt! Kan ju hysa förhoppningar om att det inte är så. Men ändå osv.
  Jag vaknade upp med den känslan ni vet; man har drömt, och har en smärtsam klump i magen då drömmen kändes fruktansvärt verklig.
Olle tog sig på bröstet och förklarade sig vara bisexuell. Gud nåde det vara den vildaste ikke troligaste dröm jag drömt!

Nu lyssnar jag på UK radio. It's quite fun. Och quite tönter, eftersom jag till största del väntar på reklamerna.

A strong one

Jag har vart på skolan och gjort ig-prov. Gick inge vidare för varken mig eller hanna. (Ber om ursäkt hanna för publication). Vi klarade bara några få grejer. Chalmers elever har mattehjälp konstaterade vi.. aa. Men jag gör vad som helst nu faktistk.
Efter detta kände vi att vi var tvugna att fira. Det blev SPICE of Thailand. Jag skulle väldigt lätt kunna leva på den maten helt och hållet. 
Eller i allafall en vecka, minst!

Var bara tvungen. Ett mycket sött par!
Oh föresten sökte jag nyss en roll till sunesbok blir till filmproduktion. Luckyluck.

When you spoke my name

Igår träffade jag the friends! Vi skulle fira(?) att Tovalove ska flytta till skåne. Ja, det var väl så det gick till ungefär. Väldigt kul hade vi.
Ett litet problem uppstod dock när fötterna började värka redan fyra meter utanför dörren. Jag anar att anledningen var ett par för små pumps. Så jag tog mig väl inne i stan till alla skoaffärer som va möjliga och köpte mig ett par skor. De ända i min storlek var ett par svarta tygskor med stjärnor på.
Nu vill jag ju inte, för er som har köpt dessa, säga att dem är fula. Men det är dem! Jag tippar på att jag kommer använda dom ändå. Någongång. Bara just därför.

/hejdå.

In a place that we once knew


Jag köpte mig en t-shirt som det på lappen där bak, står:
Just a fuking t-shirt. Det har jag aldrig vart med om förut. Har iförsig aldrig haft så stora ögon som nu men. Eller,.. det har jag la.
Blev kallad snoppögonen en gång när jag var liten.  Hur & vad tobias nu menade med det?... Har hatat det namnet sen dess.

Jag och nicolina träffade på hennes kompis, andy (?)något sånt..
Och när man hälsar på en stor man, får man ju också för sig att han ska skaka hand som en man. När det då visar sig att han skakar hand som om han hade en morot i armhålan och tar lite tafatt i handen, trycks genast dessa förväntningar down. Fast, vad är manligt egentligen. Ja, man har väl en egen slags bild av det.

Ibland undrar man

Ni vet en sån där liiten nagelsax..

Felicia (syster 13 år) frågade om jag hade nån ögonbrynsnopprare
hon kunde få låna. nej sa jag.. "jag klipper bort ibland" Efter en stund kommer hon tillbaka med två enorma kökssaxar: Vilken ska jag ta?

Harre.. havregud.


Pick-nicking

Ibland undrar man väl hur gammal man rent-allmänt-ser-ut-att-vara. Dem i min rätt så jämna ålder ser ju att jag är i deras ålder. Men utomstående kan tro att jag är både äldre och yngre. Som i falkenberg råkade en söt pappa uttala sig om att han trodde jag var 12. Hans äldsta kiddo var 16.. 
Vilken förödmjukelse. Men jag kunde ju inget annat än skratta.
 
Så nu har jag hittat en öm, snart kommen finne på min ena näsvinge. Det känns väldigt.. otroligt. Oddsen för att folk kommer tro att jag är äldre än jag är, e nu tämligen, ytterst liten... då med tanke på softpricken. Stön.
OCH, jag har fått tillgång till massor med oboy´musik. Fantastiskt!


I wish you luck


Jag och Patt tar oss ner till slottskogen inatt. Neil young here I come.. tralla..  eh. 
Jag kan ju hoppas på att jag hör honom. Jag är iallafall inte mer än desperat.

I am the lizard king. I can do anything.


Min falkenbergvisit var väldigt givande. Fick träffa mina väldigt gamla kompisar. Ni vet dem som jag älskade mer än jordgubbar, tidigare nämnda.
Jag köpte iallafall väl nere på plats, fyra bilder på gamla godingar!
Kors, I really like.
James Dean, Jim Morrison, Kurt Cobain å Johnny Cash

To act a little bit of normal


Ni hör nog av mig i slutet av veckan igen.
Och just det! När jag jobbade nu i sommar, så såg jag på väldigt nära håll, två myggor som hade sex. Ja, för jag gick med mitt ansikte i chock sisådär tre cm ifrån akten. Jag trodde inte riktigt att det gick till så inom deras befruktningsvägar. Men tydligen! Tänkte att ni kunde ha nytta av det faktum nu när jag inte är uppdaterbar. Holahej! :)


When the kids are coming home


Jag åker till Falkenberg imorgon! Och det innebär att jag kommer att missa Neil Young som ja gärna hade velat höra. Och att veta det, går att jämföras lite som ett bananskal på kokken. Väldigt olämpligt vill säga.

Men jag får helt enkelt klara mig utan den långhårigaNeilyoungtypen. Jag läser bibeln fyra gånger, och hoppas få se honom vid ett annat tillfälle.


Hockyhej, tillåt mig


Visste ni att hockeypulvret produceras i Portugal och säljs endast i Sverige?
Var det nån som sa att vi skulle dra ner på onödiga utsläpp...
Är dock ett exotiskt fan av pulvret, men ändå!

Your cherry lips


Let's take a walk outside
See the world through each others eyes
I wish I was your only one

I think you're beautiful but your hair is a mess
And your shoes are untied but that's what I love best

You look at me and say I'm your best friend every day
But I wish for something, wish for something more
Amy MacDonald

Hennes låtar är seriously good. Och hon skriver dem själv.

I do recogonizeJag har fastnat.RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...