En resa.... till Sverige.


Efter knappt 2 timmar på planet var jag framme..... i Sverige.

Jag har inte tagit det sista vaccinet för mässling, röda hund och påssjukan. Det betydde enligt en rese-gravid-specialist att jag inte borde åka till Indien..... :/ Med lite gråt i halsen avbokade vi min biljett, och fick iallafall liiite pengar tillbaka. Idag åkte Alok till Indien själv. Jag tyckte han skulle åka ändå, så han ska vara där med sin familj ett tag.

Jag fick nog och bokade en biljett till mitt kära Göteborg, så nu blir jag här till den 20 augusti!
Mamma och jag på bild från idag :)

SEX AND THE CITY


Jag har väl sett några avsnitt här & där på tv, men aldrig har jag kollat på det från början till slut. Jag sa någon gång för några månader sedan att om jag blir gravid nångång (dvs om jag inte har ett skit att göra;)) så ska jag penetrera heeeela sex and the city boxen från början till slut. Och det snappade Mr. Någon tydligen upp på & kom hem med till mig för nån vecka sedan. :D SÖT

Nä men aa, lika bra att börja!

citat of july


O-keeeeej, lets talk!

Heej aaalll-ihopa! Tack söta ni för alla tänker_på_dig_kommentarer. Guld värda är ni. ♥

Nu kommer ni säkert ramla av stolen men jag har nyare nyheter att leverera. ^^
Efter att vi vart på kliniken i Richmond & pratat om hur aborten ska gå till och om mina allergier osv så var vi tvugna att skjuta fram det. Vilket gav mig/oss ännu mer tid att tänka. Och nu efter några dagar har vi bestämt oss för att behålla. :)

NU vet jag vad ni tänker!! Vaaa VADÅ? Vad fick er att ändra er!?
Weel, jag har sååå länge drömt om att bli mamma. Jag älskar barn. Det var en av anledningarna till att jag åkte iväg som aupair efter jag tagit studenten. - Och det senaste halvåret har jag gått och tänkt på det konstant! Att jag vill ha barn alltså. Läser mamma bloggar hela tiden. Bara tanken av att ha mitt egna barn gör mig galen. Jag ser inte varför vi ska skjuta upp det 1-2 år när vi båda ändå VILL ha det nu. Om man ska vänta på den perfekta tiden så lär den ändå aldrig komma...! Jag älskar Alok så jag har inga tvivel kvar.

Är i vecka 7 nu! (Och mår någurlunda okej EHE)

SCULL-CROSS tävling


Du får rösta hur många gånger du vill!
Avslutas på torsdag 14/7 :)


Big deal?


Ser la inte direkt ut som en big deal men det ÄR DET. Svenskt godis och svensk mannagrynsgröt.

Köpte även hönekaka och kaviar. Hade någon frågat mig i gymnasiet om jag skulle kunna lägga ut 50 spänn på en hönekaka, så hade jag nog sagt- Aa det hade ju vart om jag fick pengarna tillbaka. 2 år senare står jag och funderar på att köpa 2st för 104 :-. Vet inte vilket som är värst! Förutom att jag anar en desperation, nånstans i bakfickan. ;)

EITHER WRITE:Vi åker till Indien när jag fått mitt VISA hemskickat. Om 2-4 veckor. Vi ska till massa ställen i där nere! Pune, GOA, Mumbai är några av ställena :)

Det är regnperiod där borta nu, men det är fortfarande 30 grader och sol ibland så för mig gör det -för att vara exakt- ingenting: Jag äääälskar regn och diss så det blir en bra mjukstart.. För vi lär ju åka dit fler gånger eftersom Alok trots allt är från Indien typ hela tiden. HEHE ;)

Tåget till GOA :D

DEAR DESTINY


Tack för alla kommentarer om aborten :) Vi har bokat den nu, nästa vecka på tisdag.

Fyfan vad jag mår illa heela tiden!! En vecka kommer nog kännas som en månad. Vaknar upp på nätterna, och mornarna av illamående + hunger. Springer alltid ner på natten och käkar morötter, haha.

LÄNGTAR tills vi sitter på planet mot Indien! :D Vill iväg och bara vara nu.

LINDSAY, WILL YOU...


Hittade den på Stumble! (typ som tumblr fast mer avancerat)
Tyckte det var lite roligt. Och gulligt, om man nu ska va sån. ;)


Solgaljor

MOORNING!!
Det lutar starkt åt en abort för oss. Vi känner inte riktigt att vi är redo.. jag är trots allt bara 21, precis fyllda.

Jag vill tillexempel studera en ett-års-utbildnig. Jag vill inte jobba som nanny. Jag vill(ska;)) ta brittiskt körkort. Och jag vill resa med min lover också innan jag signar upp på en roll som hemma-mamma i 4 år. Vi har pratat så mycket fram & tillbaka, men nu känner jag att detta beslutet känns rätt.

Det var lite som ett wake up call för nu inser jag hur mycket jag vill göra, och att jag kanske borde göra det NU, inte bara sitta o häcka på röva :)


Nya galjor in!

ITALIAN IN RICHMOND

Aloken har tjatat om att åka på den Italienska resturangen i Richmond. ;) Och efter några åk hit & dit igår stannade vi till och gick in för en tallrik käk.
 

Har mått illa hela långa dagen idag! Har endast ätit två toast och en banan. Känns säkrast så, vill ju helst att allt ska stanna i magen.
Men fyfän vad uttråkad jag är.. även om sängen håller mig varmt om hela jävla kroppen just nu så blir det ganska enformigt! ^^

Vad står på därinne?

Morningsickness som började imorse, ömma bröst, hungrig hela tiden, kissnödig jämt, yr...

Jo där har vi symptomen! Jag tror nästan vem som helst kan lista ut var det är.
Vi ska till vårdcentralen (GP) på måndag så får vi se hur vi gör. Svåra beslut som pågår.


Falling in love?

Falling in love is like
jumping off a really tall building; your head tells you, 'idiot, you're gonna die.'
but your heart tells you, 'don't worry you can fly'

Hörs imorgon :) Ska hoppa i säng med Solsidan nu. Pussy!


JA eller NEJ??


HALLåååå!
Förlåt för dålig uppdatering.. en sak som är väldig jobbig just nu. Jag är kluven.
Kommer tillbaka snart igen, och berättar mer då.
Har förövrigt bästa pojkvännen i stan.
Hejs.


ROLIGASTE prat-video.

Alla ni som har tumblr har såklart redan sett den, men jag hittade den bland mina "likes" och måste bara visa den till er också. SJUKT KUL!

Så, Till er som firar jul ;)
KOLLA HÄÄR!! Hade velat träffa människan.RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...