Happy new year


Det är party i huset.
GOTT NYTT ÅR!

TAKE ME BY SUPRISE




Transparanta inköp från rean på oxford street. :)

Jag & Emmy vaknade upp hos mig och åkte in till stan för att studera rean lite. Efter 2 timmar fick jag sjuka må-illa-feelings för att jag var så trött. Har ju inte sovit på 4 dagar!! Vi åt på KFC och sedan åkte jag hem. 
Tog tuben hem till mitt rum och sov i tre timmar. Anthony ringde och tyckte att jag skulle komma till Monaco imorgon, men det vill jag inte. Jag ska fira nyår med mina housemates!

STAY ALIVE, I WILL FIND YOU


Nu har jag vart hemma i ett dygn och jag har hunnit med hemmafest, sån där orgasm-god mat, shopping, besök av Emmy och filmkväll. Har oxå tryckt i mig massa lösgodis från sverige!

What else mer än att jag inte tror att min syster gillar mig så mycket.. Jag ska äta snart! Middag. Klockan 3 på natten. Så kan det gå ibland när man har det skoj. ^^

martina: ris med sås JAA, i got exactly that ;)
Ehm, återkommer dåja..


OFF

Nuu åker jag till Landvetter och vidare till London!!!
Sådär excited att jag inte kunnat äta på tre dagar.


a place down town



  Syster ville måla med sina nya färger ikväll så jag tog tillfället i akt att måla lite jag också.
  nä, mina ögon åker upp i ögonlocken nu. Somnar.. nu zz

Près de toi




Jo jag tycker den är lite skön.

Oh well.


Har spenderat dagen med min guy fred. Ah well, not necessarily mine but you know. Vi satt på café, julhandlade utan att handla något, och pratade massa skit. Han är dock tvungen att bo på toppen av ett göteborgsberg så att ta sig till hans hus känns som ett friskis&svettis pass!

MEN vi hamnade där ändå och åt ris, sen skulle han till borås så jag blev avsläppt utanför mitt hus. Om han hittade hem därifrån har jag ingen aning om. Det sista han sa var: hur kommer jag härifrån??? Jag hörde paniken i hans röst & förstår honom då det enda man ser här omrking är skog,haha. Aa men vi får väl hoppas med tummen i knytnäven, att det gick alright. ^^

UT.OCH.DANSA


UT. OCH. DANSA.
Sabbe var e du? Fred? Hanna?


HOMESICK


I've been inspired lately



Merry Christmas people :)

KEYBOARD


Mor min fick ett keyboard av sin käraste. Jag har nu testat det och det låter som ett keyboard brukar. Jag och mamma var och julhandlade igår. Vi åt frukost på Allum och fick fixat allt för idag! Jag satt uppe till 05 imorse så jag är ganska död idag men det stoppar ingen kristen. host, god jul! ;)

dear life, today i want


dear life, today i want
a bit of fun
a bit of a friend
a bit of a dance
and ofcouse, a camera to snap some precious moments.


the word is amazing



Jag hittade på Londons gator en bok, som var covered i ett avtagbart tyg. FIN VA?
Så fort jag sitter på ett tåg så tar jag upp den och ritar. Insidan kan jag visa lite senare! :)

beautifully scary roads














source;tumblr


Men hallåååå och stön


Men hallåååå och stön, jag måste bara nämna ett PS.
Min housemate hängde en påse på min dörr innan jag åkte till Sverige och i den låg detta!
Ett hemmagjort trädkort. Som som tidigigare benämnt och som ett bestående fakta så är mitt namn på engelska: TRÄD i plural. Därav lägger vi alla på ett A för att göra mitt namn lite mildare. "treesa". Så finns det ingen som behöver heta träd. ;) Fair enough?

Fick en thouch screan internet mobil också. Hur sött som helst av denna människa. TACK:) för att min mobil sög, och det var de inte bara jag som tyckte. ^^

fall into the night



ÅHÅ! Det var massage & solning jag och min syrra blev providade idag ^^. Det slutade med att massören slog skiten ur min rygg samtidigt som jag skrek. Okej inte riktigt. Men han fixade min ischia!! Det som gjort att min höft vart skev. Så, nu är den rak lalalalalal...

Jag vaknade nyss upp efter attt har sovit i tre timmar efter den största portion thaimat jag kastat i mig på länge. Gud (not) det känns som jag skriver om att jag mölar asiatisk mat varje dag numera så det är längre ingen celebration. ^^


Jag älskar denna bilden tagen nere vid themsen i city :)

Godmööööra som man sajer.

Godmööööra som man sajer.
Idag ska jag och syrran få en överraskning av pappas wifeé. Vi ska kila iväg om en halvtimma! Ledtråden vi fått är att en tid är bokad. ^^

Vad får dig att le?
Ögonkontakt.

3 saker du älskar?
Mitt hus i london, mina hörlurar och såser. Jag kan inte äta mat utan sås.

Favoritserie?
Man kan inte ha bara en om man har för mycket fritid ;)
:The l word, lip service, skiins och thevampirediaries.

Favoritsyssla?
Hänga med vänner och asgarva.

Vad gör du i brist på annat?
Spenderar quality time med min dator. Eller så dansar jag to be perfectly honest.

Vem tänker du på just nu?
Okej att jag är en öppen person men den förblir hemlig ;) 

Var är du om 10 år?
Oj.. jag ändrar den till VAD och svarar happy utan att låta för klyschig.
Jag bor inte i Sverige iallafall!!

HEMMA igen efter en helg med Dad.



HEMMA igen efter en helg med Dad. Det var underbart att få krama om honom igen och lyssna på hans idiotiskt roliga kommentarer som får magen att krampa. Det är otroligt, hur fin och snäll min pappa är. Just därför är det så jobbigt att se honom fängslad. Man försöker spela stark där inne men tillslut brister det. Jag grät lite. Det hade vart lättare om han satt där SKYLDIG. Då skulle det vara hans egna fel. Men nu är det inte hans fel.. Ändå är han världens bästa &snällaste mot allt som andas.

Westminister 13 december




Westminister 13 december.

Jag älskar stället nere vid floden där folket åker skeatboard, och det är när jag går där som jag önskar att jag själv kunde åka. :)

THAT HUG




Aldrig får jag nog av curryn.


Och här avnjöt vi den.




CAMDEN.

Några bilder från när Martina var hos mig i helgen. Vi gick runt i camden en heldag och ended up at a bar later on. Jag tappade min mössa på The Worlds End och hittade den igen på en tjejs huvud. Jag sa att jag skrivit ett T i den och att jag borde få tillbaka den. ^^ Det fick jag.

Nästa dag åkte vi upp i London eye och åt thaibuffé vid big ben. Anyway, fin helg. :) Och kul att träffa martina, det var första gången för den som missade det.

SKINS


I höstas var jag lyckligast i stan då jag pratade med Lily & Kat i Covent Garden.
Lily var blyg och Kat var kort. ^^
Inspiration till tusen!


STOP ASUMING



Min natt var helt olidlig och först nu har jag energi till att sitta upp! Ena stunden jättekall och andra stunden svettig som ..något ingen vill veta.

Måste packa min väska som jag ska ha med upp till Vänersborg ikväll. Jag och Millan, pappas fru ska åka med hyrbil iväg till den stad pappa sitter inne i. Vi kommer att få en lägenhet från fredag-söndag, där vi får spendera tid med pappa, i 56 timmar :D Längtarrrr.

PS. jag kommer att skriva exakt vad som hände med min dad. Men jag väntar lite till för att inte orsaka påverkan i utredningen som sker just nu. Specialister jobbar på fallet gratis för att det är helt sjukt orättvist.

Sweden



Hittade en sån här rolig almanacka som man köper bara för att skriva på om man har nåt kul pågång. Som man ändå aldrig anväder. Men här fann jag väl ungefär orsaken till att alla i hela huset visste att jag skulle komma redan idag. ^

Ps. Jag dör av köld. Från 4 grader till -15. Inte sådär jättekul nä!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag lider med er.
Bob hälsar.


i shudder with excitment





Jahaaaaa så kul var det, haha.
Jag skulle åka hem till Sverige för att överraska mina systrar på ett ganska läskigt sätt som hade med mörker och balkong att göra, MEN mamma hade redan försagt sig och på Landvetter möttes jag upp av alla tre. ^^

Aja, iallafall: PÅ SVENSK MARK. Med feber.
Det första jag gjorde när jag kom hem var att köpa en påse lösgodis!! och dyka ner i en chatt med mina flatmates lol. Saknardemredanutanattlåtasomennörd.

Tog en bild på Lijah i höstas


Tog en bild på Lijah i höstas när vi vandrade till Richmond i översvämning. Jag älskar den!
Men ja, har ganska brottom nu, jag ska iväg och titta på lejon. Berättar sen!


SUMMERCAT


Ehe. Näää jag vet, men jag kunde inte låta bli.
Kan tyckas vara lite mycket för bara två veckor, jul dessutom, men jag är skyldig folk' pengar. I somras trodde jag att jag skulle behöva åka hem igen. Men så uppenbarade sig mina lovers där hemma och vipps så kunde jag fortsätta leva mitt liv ^^ TAACK för det.
 
Jag var hos Nancy, Simon och yoyo yesterday. Det är så mysigt, för det känns verkligen som att komma hem till sin lillebror. (Det är min gamla aupair familj). N är gravid och är due i januari. Då ska jag bo där i några dagar för att hjälpa till. Så jävla snäll, jag vet. Dem som hängt med här ett tag vet dockvarförjagsägerja till det ;) haha


whatever means


HEEJ! Springer runt i ett kyckling luktande hus och tvättar för fulla muggar inför min hemvisit i veckan. Fick en summa pengar av min nannyfamilj i julklapp som gjorde att jag nästan skämdes med tanke på att jag sov 4 minuter innan dem gav mig den, haha. Suck. Kan iiinte hålla mig vaken i 10 timmar i sträck. Ómöjligt.

Min vän från Monaco ringde nyss; precis hemkommen från Karibien, där han hade stött på min andra kompis som har SEGLAT dit (fucking impressive) och little world!! Neither of them has a blog unfortunately. Jag saknar er alla fina monaco people som gör så mycket med era drömmar! :D Ni inspirerar.

knästrumpor camden market, shorts+skor primark.

CAPTURE







Jag & Martina hoppade upp i London eye för att inta den vintriga atmosfären i staden. Tror det var därför iallafall och om det inte var det så får min kompanjon gärna rätta mig. ;)
Jag får ett sug i magen när jag tittar på Bigben. Ingen sånt där sug som 'ta mig snälla du' utan du vet mer 'omg, jag är hääär' HEHE. Känns bra. Efter London eye åt vi indiskt-thai buffé och sedan gick vi på en snabb julståndsmarknad som jag antar att man kallar det! Hur fint?

Sitter uppe i mörkret.

Sitter uppe i mörkret. Martina sover och Lijah är -iallafall ganska- vaken med mig.
Martina ska tillbaka hem till Dublin imorgon. Vi har haft tre fina days i London. En perfekt helg innan min sweden-holiday på torsdag, i två veckor. Ser fram emot det aloooot. Jag ska upp klockan 7 imorgon så jag ska nog ropa hit john blund nu. Vi hörs kväll!
Har massa fint att visa er :) 

Kyss, till den som är villig.

bästaaaa, bästa stad.

we don't need to lie





Igårnatt åkte jag till sjukhuset igen efter att ha vaknat upp med ögon svullna som.. någon jämförelse jag inte kan komma på. Men det såg ut som jag stoppat in två plommon under ögonlocken. Min kära housemate och jag åkte in och jag tog några prover och fick ögondrops.

Idag åkte jag in med solbrillor till richmond och mötte upp martiiina från dublin! Vi åkte in till stan och gick  ungefär två mil för att se big ben och alla andra trevliga _måste-se_även_om_det_inte_är_skitkul sevärdigheter. ;) Ikväll var vi inne i Richmond på en bar och nu ska vi sova. Imorgon blir det Camden!

LIAM!

Jag jobbade tillsammans med en medelålders manager som babblade på om sin ex-man idag.
Så jag öppnade mig exakt lika mycket och sa att jag spanat in en av servetörerna där inne.
Han såg ut som Liam i 90210. Under halvlek (rugby) när han gått hem kom managern fram till mig "did you get his number??" haha "Nej nej i missed him" ^^
Då plockar hon fram den här servetten, hah. Skön människa! Ska jag..?
Jag menar, LIAM!!!? ehe

I've got your picture in my wallet


ÅÅh vad kul det var att träffa Malin! Vi satt på lite café (plural) och babblade konstant. Det var kul att se henne så happy. Like! ...för att tillföra lite facebook-feeling över det hela.
Jag säger det igen till er som vill hit: ÅK HIT!!! Man liksom lyser när man bor här ;) Man lever verkligen ett helt annat liv, än det tåkiga vardagliga i Sverige. (även om jag äälskar att träffa mina dear lovers där hemma)

Jag är så förbannat lycklig här. När jag vaknar känner jag mig sjukt glad även om klockan är 6 AM. Och tro mig, då brukar jag vara pissed off, haha. Jag känner mig som nykär när jag hoppar på bussen med fin musik i hörlurarna och bemöts av smiling faces. Jag har fina vänner och lovely garv-framkallande housemates. Jag har två fina engelska familjer som jag vet finns där för mig när som helst på dygnet. Jag jobbar med event som har vart min dröm sedan länge. Jag har lyckats få ett managerjobb som jag aldrig trodde jag skulle ha som 20åring. Dagarna för mig känns inte som mån-sön utan som någon blandning av allihop. Alla lika fucking bra. Jag älskar att omringas av engelska vart jag än vänder ansiktet. Och jag älskar att prata med främlingar. För vet ni, det gör man här. Ingen tycker att det är udda. Jag längtar tills den dagen min familj kommer hit och jag får visa dem mitt London! Jag är glad att jag tog steget att flytta tillbaka hit. Och stolt att jag gjorde det helt själv. Det finns ingen som kan ta det ifrån mig.

Stöön etc. Jag tror man hajar. Det låter säkert jätte cheeezy men det är exakt som jag känner.
Jag är här för att stanna! Hjärta. Typ.

Några bilder för att göra det otroligt långa inlägget lite roligare ^.^

1993


syster och jag 2007


träffade min goa likakonstigavän sabbe samma år. och min grovt grova ansiktseksem blev bättre.


volontär på metaltown 2008


precis hemkommen från volontär jobb på way out west 2009


studenten då obviously ^


ehe, okejdå. Nu fåre vara bra. Puss & sov gott!


we make incredibly awkward eye contact


Woho!
Jag har vart iväg på Twickenham rugby. Det var bara förberedelsedag, så vi började dagen med möte & frukost. Sen vidare till jobbplatserna för att förbereda inför imorgon.. (nåt event)
Jag jobbade några timmar med helt nya människor och sedan vidare upp till min favoritchey. Älskar när we make fun of eachother. Kan ju inte bli bettor?!?!?! NÄ.

Ska möta upp Malin min gamla klasskompis för en fika nu. :)

Citat of day


Jag äääälskar detta citatet. Så jag var tvungen att köpa den när jag såg att den fanns på skylt.

Sorry lite off på bloggen men jag kommer snart igen med bilder och texter osv! :) Chelsea jobbet gick bra, jag var hostess/värdinna. Tog emot gästerna uppe i en lite större "box". To be honest så gillade jag inte jobbet så mycket, mer än att jag knappt behövde göra nåt. Men när man har förmågan att somna ståendes är inte det så kul alltid. :p Men själva stället var grymt!

Hörs senare people!

Ooooch, på fredag kommer martina :D

Kan man vara så där happy about life

Kan man vara så där happy about life att man inte vill gå o lägga sig? Aa jag tror det.


Jag sitter hemma hos en familj

Jag sitter hemma hos en familj i Richmond & babysitter lite. Barnen är typ 3 och 5 år(?)
Fick reda på förut att dom kan prata franska.. och det fick mig såklart att sakna Monaco (not) men språket(!!) riktigt mycket, så jag tog till my power of adultness & tvingade dem prata på franska med mig under hela kvällen haha.
En dag ska jag kunna det språket flytande. Sooo fint.
Well, ville bara säga det såhär i förbifarten, även om det står jäkligt stilla här just nu lol.
Lär glo på tv i några timmar innan jag tuppar av -vaknar -och beger mig hem ..
Easiest money i've ever made. ^^

2 december

Gick upp tidigt idag bara för att kunna åka till centrum o shoppa liteeee. Kunde inte låta bli denna väskan när jag såg den, och ett par shorts för £1 som jag kan visa senare! Nu ska jag ut med nadim, sen iväg till jobbet! Kösss.

primark £4

1st of december


Amen heeeej.


Amen heeeeej. Allt jättebra? Vad bra.
Har investerat mig i en ny kofta som gjorde att jag vill ha fler. Topshop har masssa fina!

Sedan jag gjorde mig hörd här sist, har jag köpt en ny mus, fikat med E i Twickenham, gått en hejdundrande promenard med en kär, och vart på introduktion på Chelsea. Det gick så där supér som det kan gå ibland. Jag ska jobba på Chelsea-Everton på lördag :) Vet inte exakt vad jag ska göra än.. Bara att jag ska jobba i 8 timmar. Exciting!



RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...