HEM TILL LONDON! xxxx


Har haft en jättemysig vecka med familj och vänner! En dos av dem var precis vad jag behövde.

Meen idag åker jag hem till London igen! Åhäälöö va det känns gött att säga så. ;) Längtar så att jag spricker till att få krama om Alok!

Vi hörs därborta then.

Världens roligaste, finaste människor.


Nu åker vi och träffar pappa & camillaaa. Ska bara äta ett ägg först. Hejs! :*


you are my heart now.


Har vart nere i källaren och rensat kläder/smycken och grejor. Älskar när man hittar massa gamla smycken som blir som nya igen! Har packat ner allt i resväskan nu, så jag visar er när jag är tillbaka i London på söndag. :)

Imorgon ska jag & syrran till pappa & Millan i Vänersborg. Sista gången där innan 'dem' flyttar söderut. Ska bli dundeeer! Träffade dem i julas senast. När jag var på fängelset.

Latööör! Till de som återkommer. ^^

Gayfestival och ett 4 års gap



Gokväll från golvet ett år sedan.
Det var skitkul att träffa Emman-min igår. Allt kändes som vanligt även om det var 4 år sedan.. Det är la så det brukar vara om man vart nära vänner. Hon ska komma till mig i London i sommar! LÖVELY!!!

Göteborg var fyllt med gayflaggor! Höll på att dö när jag insåg att jag missar det med EN helg. Tänk om jag vetat det innan jag bokade biljetten hit... Aja, får se till att gå på det i London i juli istället!

such terrible decisions



BEFORE ANYTHING: I miss my Alok-en aloot.



Jo alltså, jag tänkte att jag köper dem även om jag tycker dem är fulsnygga.
Men jag har alltid gillat fulsnyggt så!!!! ;)
Cheers.

I LIKE:

Gillar den. Och låten!


Åker till stan nu och träffar Emma!
Hörs seenare.


strandparty! Amen typ..

Har vart på min yngsta-syrras strandparty. HArrejävlar vad kul det var.... ehe.. beror som (inte)sagt på vad man jämför med. Men jag tog en hög bilder och fick mig några asgarv så det liksom kompenserade det. ^

Nu sitter jag här i köket. Det är den enda platsen jag kan sitta rakryggad med datorn. Annars liksom sitter man med ryggen som ett C (ända platsen min webcam inte hamnar underifrån) ^^

Varsegoda.


Ett örhänge.
Vi hörs imorgon? Aa bra. Ska träffa Emma min kompis från högstadiet.. har inte träffat henne på 4 år?
Hemskt. Tycker det är sketkul attt träffa folk som man "kände förr". Vissa är exakt likadana och vissa är helt annorlunda. Jag tror jag är värre på alla sätt möjliga, haha.

Ett litet svar på alla mail :)



Bild tagen i Älvängen.


Jag tänkte bara säga till er alla att göra allt ni drömmer om.

Förra året vid denna tiden kom jag hem Från Monaco och satt med ögonen på British Airways dygnet runt. Tillslut fick jag nog och bokade en enkelbiljett & ett hostel och tänkte: Resten löser sig bara jag försöker. Och det gjorde jag. Vill man något så måste man iallafall testa. Det är ju bara att åka hem igen annars?

Så, NI KAN GÖRA ALLT NI VILL! Just do it :D
Jag får massor av mail från er om att ni vill åka iväg men inte "vet om ni vågar" eller så frågar ni om det är svårt att hitta vänner. Innan jag åkte tänkte jag "det finns ju människor i England också så hur kan jag bli ensam?"
SÅklart hittar man vänner!! Men om ni mot förmodan INTE skulle göra det så kan ni ringa mig och tvinga med mig på en fika. ;)

KÖSS.

KAT

GOD morgon!!
Det tar aldrig stopp. Varken bilderna eller jag. ^^



BAKE ME A PIE




Bollebyggd hade god Kebabtalrik: det kan jag ju iallafall säga! ;)

Är det föresten slutet av maj här i Sverige också? ^^ Fyfaan vad kallt det är!??


Träffa Phred i Bollebyggd!?


Iväg till Bollebyggd & träffa Phred idag
. Fråga mig inte varför vi valde Bollebyggd istället för Göteborg, men jag antar att det är för att Fredrik är lat och inte orkar ta sig ända till Göteborg. Han har änna börjat gjuta sig in i Borås nu. ^^

Tror dem har ett café/bar i ETT borta i Bollebyggd? ..och att det är det enda dem har haha. Vi får la se.

Dem har iallafall en jääättegod godisaffär där också, så något säger mig att jag ska plocka med mig 2 kilo & stoppa i resväskan! ;)


If you kiss me, i'll kiss you




Men ååh vilken go!


Gud nåde eller någon annan rar?

Gud nåde den där askan stanna i norr....

söker du jobb i london?


Halllååå flickor och män.
Det är dunder att vara hemma i några dagar, liksom bara landa och andas lite. Har vart iväg på olika grejer, men något Liseberg blev det inte.. Hela västSverige hade nämligen bestämt sig för att gå dit... Vi gick och satte oss på Avenyn istället för några sånna där öl.

Ps. Är du en vettig, glad tjej och söker nannyjobb i London -Richmond?
Det är en familj med två barn. Jag har jobbat med dem och familjen är jättego. Jag jobbar hos en annan familj i närheten så det skulle innebära att vi ses varje vecka. ^^ £8-9 i timman.
[email protected]

:Nanny live-out är det, ca två dagar i veckan (ons-tors) 9-6pm.


absolutely fucking gorgeous


Ska snaaart iväg och jobba nanny exakt hela dagen och lite till.

MEN SEN ska jag hem och packa väskan inför en Sverigetrip. Ska till Liseberg med kompisar och syrra på fredagskväll när jag landat. HURRRAAY!

Kanske ses vi där!? ;)

Jag & syrranmin på nåt nyår, jag inte minns vilket. ^^

Pirates of the Caribbean 4.

Hart vart iväg med flatmates och kollat Pirates of the Caribbean 4.
Jodå helt okejbra för den som undrar! De där filmerna börjar änna forma ett lite för skarpt mönster tycker jag.

Inte för att jag är sån egentligen, men phu. Vilken man.

My dancing shoes


My dancing shooooes.
Idag har jag vart hemma hos Emmys nannyfamilj, eftersom att jag ska ta över den när Emmy flyttar till Sverige (vidare till USA) den sista maj. Äran åker alltså på mig att ta över hennes roll. Det är en skön familj med en liten pojke på 2 år. Ska jobba där imorgon för att det ska bli en smooooth övergång för lillgrabben.

Nu ska jag hoppa i säng! SMACK på er, fina.

HERREGUD - och Sverige på det.

JAG veeeeeeeeeet. Jag suger. Eller, min blogg suger just nu. Finns anledningar till detta men det tar vi en annan gång. Jag har iallafalll:::::

Bokat en vecka till Sverige. Jag ska hem till Göteborg och umgås med mina pinglor lite. Ni vet, ibland är det tufft att inte ha sina nära och kära på näääära håll. För det är väl där dem ska vara!? :P

Smek & hörs igen.^ (Åker nästa helg)


I told you to be patient



Det har vart driftproblem på bloggen därav inga inlägg. Jag är alså fortfarande vid liv. ^^
This.Song


Köpa?


Någon som vill köpa? En splitter ny då alltså!
[email protected]

She is going to get you




Godmorgon gotten folket.
Jag kan inte direkt påstå att jag dricker tet för min hals... utan det är såhär långt kommer man inom lakrits smaken i England.. sooom jag sagt lite för många gånger här nu ^^ Kanske kan man ana frustrationen?

Håller på att svara på massa mail (jo jag får sånna jag också) sen ska jag ut i solen. 
Bye!

do this now,





Hemkommen från Monaco 2010! Med rick och sab. :)

Har suttit med Emmy ikväll och babblat massa! Hon är bra clever hon. Man liksom tänker JAA så ska jag också göra, men så blir det aldrig av ^^ Denna gången ska det bli av dock! Skål(!) och lite curry på det. Folket på nedervåningen har lagat mat i tre timmar, så min plan är att bege mig nedåt.

Köss & godnatt people

Snart ett år i London



Jag längtar till Sverige helt löjligt mycket denna gången. Saknar familjen mest just nu.. Tror inte dem förstår hur mycket det skulle betyda för mig att få ett telefonsamtal, om det bara så var en gång i månaden. Msn och facebook blir liksom så himla opersonligt, i längden. Speciellt när man har bott här i snart ett år.

Okej låter som jag putter mig som ett jäkla offer här. Söker inte sympati här eller något. Vill bara skriva av mig. Puss. 


I know this feeling



                                                                                                                tumblr


KRICKET MATCH OCH NYA ÄVENTYR.. typ


Jag och Aloks vännor åkte med på Aloks Kricket match i norra London idag. 6 timmar tog den jäklamatchen haha. Men vi roade oss med att spela fotboll, babbla & äta så det gick bra ändå.

Blev nog lite för bekväm dock då jag lyckades smälla av en fis när vi alla satt under tystnad.
Härligt när man är ute på äventyr med nya killkompisar, man känner sig sådär extra kvinlig.... TILLS man skiter på sig, haha.

Sitter och lyssnar på han där Byz igen efter några år. Minns att jag satt och skrev till honom på Efterfesten och fick svar flera gånger om. Hade förhoppningar om att jag skulle bli hans, tills jag fick reda på att alla mina kompisar också fått svar (flera gånger om) haha.
Amen vad trodde jag liksom?



RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...