Save it inside


Det var natt och min tanke
 var att knalla till sängs, då jag ser den mest enorma spindel jag någonsin sett. Den sitter i taket precis ovanför mina kuddar. Väl klockan 02.13 letar jag upp våran dammsugare som nog är den mest osmidigaste, och där också sladden nydligen har börjat glappa.
Tillslut fick jag iallafall igång den och nådde upp till taket för att suga upp den. Det finns inte ord som förklarar mina rysningar.
Väl nere på golvet igen kommer det, genom min fönsterglipa in en stor geting. Och vad jag vet är dem i stickar stadiet nu. 
  Jag blev ståendes med dammsuge-stången upp i vädret, samtidigt som jag hade full konsentration på att akta mig för den flygande förskräckelsen.. Det såg nog inte vackert ut.


Nu ska vi bada!

Och till babybo:
Ooh! Det låter helt jävla wönderful. Jag ska tänka på det när jag tömmer min framstjärt! / med hjärtliga hälsningar t.


Bye dear

Only for Carmen! =)

3 saker som finns på din "att-göra-lista" idag?
 • Borsta tänderna
 • Åka till Ikea & bada i mormors pool
 • Hämta tilda på hennes första dag på skolan

  Vad gjorde du för 10 år sedan?
  Min mor och far separerade och jag började träffa pappa mer sällan. Jag lekte stjärnornaskrig på gården, och slutade faktiskt med barbiedolls. Älskade Linus och hans mamma mer än jordgubbar.
 • Och ja, jag tyckte inte Björnes Magazin var roligt längre, och fann mitt intresse mer i Den vita Stenen och Pokémon.


  Ställen du bott på?

  • Mina första 11 år bodde jag på Hisings Kärra
  • Flyttade till en 5:a i Vänersborg med far+family
  • 2003 flyttade vi till ett hus in the middle of a åker.
  • Flyttade sedan tillbaka till Göteborg och bor numera i Hindås tillsammans med Ackeboy.

  5 saker du skulle göra om du var biljonär?

  • Starta ett företag, helst något inom klädbranchen.
  • Lägga beslag på två av BobDylans favoritgitarrer.
  • Bjuda hem Lasse Kronér.
  • Resa till England 5 gånger och Thrinidad 17.
  • Avskaffat all fixering!


  I hope you don't mind babybo


  Idag var jag på dubbningsstudion. Förutom det att jag åkte åt helt fel håll, fastnade mellan två dörrar på en spårvagn och tappade trosorna när jag skakade hand väl framme, så gick det väl hyffsat. Eller något. Känns ju alltid skumt att höra sin egen röst på det sättet.
  Det var en Engelsk serie som skulle dubbas. Jag skulle testas för att dubba en av huvudkarrktärerna - en överklasstjej. En väldigt överklassig sådan, så det blev att spela ut överdrivet. Får se hur det artar sig. I dont think dock, men men.
  Här är några bilder jag & hanna flowerpower tog i torsdags. :) Meget kul.  Bake

  Efter en kebab tog jag mig till Hanna-babylove i Torslanda. Vi begav oss i den otroliga hettan ner till el vik för att där förhoppningsvis kunna traska ner i vattnet för första gången på detta nollåtta året. Och vi klarade det. Två trippar ner i saltetkaret till och med. Min hy mådde prima. När vi kom hem somnade vi. Och sen grillade. Nästa gång blir det väl svampplockning eller dylikt.

  I torslanda finns en korvkiosk som heter Flygande korven. Vi skulle av en anledning ringa och kolla öppettider. Vad vi inte tänker på är att vi slår in fel nummer och att ringtonerna tar oss till Särö, där ingen har den blekaste aning om vad flygande korven är för något.
  Ingalill: Hallå, har jag kommit till flygande korven!?
  Man i lur: ..Nee.. det tror jag inte..

  Han måste ha trott att vi drev med honom.
  Fast, när han svarar på det sättet måste han ju på något vis ha kännt sig träffad..

   
  Ibland låter jag musiken ta över. Okej, ofta.
  The Cranberries | Arctic Monkeys | The Wombats

  www.hej.se

  Jag sitter och häller i mig varm mjölk med ... vad det nu hette.. Det är tydligen bra för halsen och mjukar upp rösten. Anledning: Ont i halsen.

  Dem ringde från något ställe vid Redbergsplatsen nyss och sa att dem ville testa om jag var aktuell för några dubbningar dem behöver. Blev glad, igen, och sprang hem. För denna gången behöver jag nog inte kyssas eller homosexuellkyssas.


  Non

  Jag biter sönder mina knogar!

  A different care  Det är bara jag och en ryss kvar på jobbet. Hon kan en del svenska, men frågar mig ganska mycket om nya ord. 
  Hon är fast anställd och frågar mig om allt som ska göras. Hur, Var, Vad och När? Jag har bara jobbat där i 5 veckor och får visst allt ansvar för en hel skola, gymnastiksal + bibliotek som måste hinna bli storstädat innan veckoslutet. Jag har iallafall hunnit bona och vaxa golven nu, så dem glänser som en bunt rumpor. Om man har en slät vill säga.

  Men Göstapetter vad jag hatar att gå upp tidigt på mornarna. Men nu är jag inte ensam om det fruktansvärda ögonblicket längre, för nu må Olle också börja gilla läget. När jag snart slutar. Meningen är inte skadeglädje
  :)


  Almost blowing away

  Hallå nötter! Läste ni om den kommande meteoriten om 28 år? Vafan, säger jag :S Och om det nu är sant så säger jag tack och hej nu så jag slipper göra det sen. Så, nu kan jag fortsätta mitt oroväckandesintressanta liv i skrivt.

  Efter visiten on la bäckebol åkte jag och en vän till SATS och Bodypumpade. Kvinnan som höll i det hela flörtade loss ordentligt.. Log mot en sådär ni vet. Första gången var väl inget, men när det sedan blev 2 och 3 gånger så kändes det lite för konstigt. Men det mest pinsamma var när man kom på att man log på samma sätt tillbaka, vilket kändes väldigt konstigt. (inte menat på that kind of sätt alltså) Efter en stund kunde jag inte med att kolla på henne. Ne, för det gör ju inte alls saken mer cranky. Oh just det,
  sa jag att det kändes konstigt?

  Gonatt

  There is no place I'm going to

  Jag ger mig på varenda piano och varenda gitarr jag ser på skolan där jag städar. Men det går inte alltid hem, eftersom allt av det jämt lyckas vara ostämt. Får vänta tills jag tar en sådan där helg hos pappa igen. Inte-göra-något-speciellt-helg. Då ska jag spela, och ännu mer. Men det får bli senare.
   
  Jag är inte den som är den som köper skivor. Men minst en skiva med Bob Dylan ska jag äga iallafall.
  Jag vet att jag är madly tjatig om den där Bob. Men Carmen är lika tjatig om Kent (om inte mer) så det får vara okej tycker jag.  Okej, ska sluta. Snart. :)

  The river of San Francisco

  Ojsan, jag somnade direkt när jag kom hem från jobbet. Jag sov i 3½ timmar. Usch, för mycket synes jag.  

  Jag åt nyss nybakta bullar som smakade någon blandning av morötter och senap vilket var
  lika med
   (=) mindre deiligt.
  Så nu ville det sig bli krig i min mage. Men det går ju över och spelar ungefär lika stor roll som en ihäl trampad myra. Eller var jag taskig nu.. gentemot myran? Jaja, tjöta(?) Ny dag imorgon, då räknar jag med korv i Partille.


  Nu ska jag rita. På en fredag.

  Visste ni att män föråldras av samlag? Det är sant. Puss och tack!

  Walking down the road

  Jag skulle vilja vara ung på 60 eller 70-talet. Jag hade suttit på en liten rökfylld bar i någon mindre ort och lyssnat på musik. Bob Dylan. Det känns nästan som nostalgi, men som vilken idiot som helst fattar, så är det ju inte det. Jag skulle inte varit uppklädd på något vis, utan bara natural, kanske direkt i från något sketjobb. Bara face the feeling...  
  Åh, vad jag har en fete crush on that feeling.
    Och appropå löve, så har min granne nog en crush på rumpor.

  Dem där otroligt fula kaktusarna står kanske lite olägligt. Ajaj.

  Next to you

  På Carlings:
  Jag går fram till ett bord med t-shirts där det mittemot mig står en tjej som viker lite t-shirts.
  Jag, [samtidigt som jag tittar ner och pillar på en grå t-shirt] :
  "En sådan här grå t-shirt ska det vara, fast med en döskalle på, lite olika färger, gult, grönt, jag tror det var några rosor också".. 
  Jag kollar upp på henne: ..ehm, jobbar du här?
  Hon:  "Nee.."
  Ja, så där har jag stått i massa onödiga sekunder o pratat för mig själv,  medan hon bara står och tycker det är fullkomligt normalt att en tjej står och pratar för sig själv.

  Boy, jag skulle inte köpa en likadan. Bara iakta den lite frenetiskt. :P


  The best damn thing

  Jag ser ut som en tomat! Då syftar jag inte på min röda jacka.. utan mitt anstucke. Jag, lille F och S skulle ut och springa..
  Och för att skryta lite pinsamt, så sprang jag några gånger faster, ehe ehe, och skrev omsorgsfullt meddelanden i gruset till dem. Jag vet, kind of nördigt av mig. Men vid det här laget vet ni att jag är en sådan kind.

                                       Idag, Pearl Jam


  Look lovely today

  Nu har till och med IT-tres-antik skaffat sig en ipod! Det var på tiden, då jag har fått gå runt med min svarta, näst intill söndriga, ikke fungerande mp3 spelare.
  I allefall, när jag kom fram till Siba insåg jag förkrossat att alla roliga färger var slut. Trots några våta kinder, och andra kinder, så fann jag till slut kärlek till en silvrig fyrkant.  Jaja, nu måste jag bege mig till sängen! Smek..


  Jag va tvungen att lägga upp denna också, då jag fick med en humla down the bild! Gillar den.

  Noffing at all

  Igår var jag och the family på tjörn. Huset som (dem vi åkte till) hade byggt var som en liten by från 1800talet med moderna inslag.. Sablans, nu hinner jag inte skriva mer! Måste kissa och sen ska jag ta bussen någonstans.

  Det ser ut lite som en slags cornflakes reklam. Hej o hå!

  Kind of something above

  Jag åt nyss tre kakor i min säng, så nu är det som om jag är paketerad i grus. Och det var nog också det mest intressanta jag någonsin har delat med mig till allmänheten.

  Jag längtar till hösten, när jag kan sätta på mig massa kläder, sitta på bussen, titta på regnet och lyssna på gaybra musik. Musik som blir höstmusik.
  Föresten, visste ni att ormar har två könsorgan?

  A birthday

  Av någon konstig anledning som jag inte vet något om, så hamnde jag i slutet av dagen (igår) på lekochbuslandet. Jag skriver det med ett ord för att försöka gömma undan det lite.
  En ung man hade problem.. och då menar jag väldiga problem med att ta sig ner från ett grönt berg med sina två bebisungar.
  Snäll som jag är frågade jag om det var hjälp han behövde.. men han bara skrattade. Jag gick vidare med tanken att han inte skulle klara det.
  Tre sekunder senare den tanken hör jag: Duuu!!
  Det var nog mig han ropade på, för jag blev sittandes med hans unge uppe på berget i en kvart, for sure. Hon var det goaste jag sett på länge. Eller, bortsätt från thedag nr.. 20? :P Men fortfarande, miniunge it was.


  One happöning

  Jag satt på min kära buss, röd express förut.
  (Som inte är min kära buss längre, för jag har hittat en segare.) 
  Jag halvsov när det plötsligt smäller det högt fram på bussen och min kropp förflyttas framåt.  Åt sidan flyger en bil med ett äldre par i. Bilen börjar slira, och drivs sidleds medan paret i bilen flänger, hit och dit fram och tillbaka. Hela bakbilen hade blivit intryckt. Men som tur var klarade dem sig, oskadda! Tänk om dem hade åkt liiite mer slowly.. Då hade dem vart mos.


  ps.
  Tilda ser ut som en 70tals flicka. ds.
  Ooch så lyssnar jag på The Doors. Gottdamn!

  take my hand

  Åh snälla. Det tar ett tag att ställa om sig från blond till bruno!
  Ett blont slingpaket blev ett huvud utav gul färg. Jag sprang till ica och ryckte till mig nån brun färg, som blev chokladbrun. Dock ska jag ta mig till frissan och fixa detta missöde, men först blir jag väl tvungen att bara njuta av chokladen.
  Ett tag till iallafall.

  I do not hate

  obs. onödigt inlägg.
  Jag går upp 05.00 varje dag numera, för att föra mitt arlse till jobbet. Men jag har också turen på min sida, och kan gå 1 minut innan jag börjar, då jag är granne med dagiset & skolan.

  Förutom jobbet, så har jag bara vart med mig själv idag. Och Tilda, lite.
  Har utfört ohyggligt roliga saker som att köpa Loka, solat, kollat film, ätit glass med chokladsås. Eller, tragiskt nog var det tvärtom. Chokladsås med glass. Ja, ni ser vad händelserikt. Men det har vart skönt.

  Appropå det faktum att det ser ut som jag har en såndär pillesnorre, så köpte jag dessa skor på ica förra året. Så, där fick jag sagt det. Nu kan jag somna.
  Bara en låt till.


  Somehow it all became pictures

  Vaknade nyss upp på köksbordet med ett enormt rött märke på pannan och en intryckt hand. Jag somnade nog i den vevan då jag skulle sätta mig för att klura ut vilken tid tvättmaskinen skulle vara färdig.  Typ nu.
  RSS 2.0
  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...