Turn it inside out


Lunchen med familjen gick bra, dem ska höra av sig inom några dagar om vem dom har valt som deras nanny. Den andra "kandidaten" var där igår... Måste säga att det kändes lite konstigt att sitta och vara iaktagen hela tiden, men dem är snälla och relaxed så det var okej ändå. Ingen Monaco familj här inte!

Nu, off to Richmond!!
Senast det var party i det området, var för ca 9 månader sedan och då såg det ut såhär :)
miss you guys.

Ha en lövely kväll people! Pusss och allt sånt där.


Hollan Park


Jag ska iväg till göteborgarna i holland park, (nanny jobbet) där jag ska äta lunch och umgås med familjen i några timmar för att se hur jag går ihop med barnen. Det står mellan mig och en annan tjej. :O Lite nervöst!

Vi hörs senare söta. :)

En av alla otroligt fina cambilder vi tog jag och Alex, ^^ i monaco. (schweiz)


OPEN MINDED
Måste bara:
Lijah dricker te. Skins tea. Ni vet, Thomas gröna te? Fast hemma hos oss är det knallrosa.
Inte jätte rättvis bild dock. Jag blev helt till mig lite överallt när jag såg koppen. Och nu har jag bloggat om den!!! Ibland kan jag nog tyckas ha för mycket fritid. :)))()

Nää dags för Zumba kanske? Lijah har inte bevittnat mig dansa det än... Hoppas hon är open minded, för min syster började nämligen gråta när hon såg mig. Av skratt. Ner på golvet. ^^


IF OUR WILL IS
Såhär såg jag ut igår. 

Jag träffade en tjej därborta igår som nyss hade gått ut College, (som man går i när man är 16-19 år) i Richmond, nära här. Skit rolig tjej som jag och Lijah ska träffa snart igen!

London är underbart!!

SHRIEKING FOR DETAILS
Åh vad jag får gåshud av att vara här igen. :) Denna gången flyttar jag inte härifrån. INTE.

Gårdagen var wicked ehehee. Vi var 6 tjejer som blev grupp´intervjuade på en jättenice, "indie" liknande laburint pub. Vi satt i en halvmåne till soffa där the manager 29 år berättade om deras agency called Floreless. To be honest  har varken jag eller Lijah fattat EXAKT vad själva jobbet handlar om förutom att det INTE inte är naket. ^^ Managern sa att "Floreless-girls, inte ska ha ett rykte, -det ska bara vara professionell promoting". Han inspirerade mycket och under intervjun sa han att han kunde ge oss kontakter som kan hjälpa oss in i mediabranschen hur lätt som helst.
                                                                   (OMG)

Efter intervjuen gick vi till en fet nattklubb där vi mötte andra tjejer som jobbade för agencyn.
Vi tjejer fick gå före alla i kön utanför nattklubben, ha! Det är ju sånt här som bara sker på typ TV?

PROMOTIONAL JOBJag och Lijah har precis gjort oss klara för avfärd.
Vi ska till ett möte om ett promotjobb för nattklubbar. Efter mötet ska vi iväg till en klubb där agency'n ska visa hur det går till och vad våra arbetsupgifter blir exakt! OM dem anser att man är kapabel till jobbet dådå. ^^

Hurray =)


LOVE something about THIS momentSåhär kan det resultera i när man inte har någon frukost hemma. Jag kan ju ta en bild på min kropp om två veckor också, för att visa hur det resulterar i om man gör det till en vana. Nu är jag inte riktigt den typen av människa och planerar inte att bli det heller, så varken vanan eller bilden kommer aldrig att hända. Men Om.

YOU ARE LIKE A BIRD
Lijah och jag gick till Tesco med ena polskan här i huset. Vi skulle bara visa henne vägen med tanke på att vi bott på tesco den senaste veckan.

Jag och Lijah stod och häckade vid bok-hyllorna i en halvtimma medan polskan gick och handlade sin mat. Vi bestämde oss till slut för att köpa böcker som det slutar med att man aldrig läser ändå, men stön vad bra dem verkar. Och det är ju det som räknas, man måste ju inte läsa dem för det?? Men jag ska ge det ett försök. Igen. - Jag menar jag vet ju hur mesigt lycklig jag blir när jag lyckats hitta en bra bok som jag faktiskt läser ut.

Okej, ska sluta prata om detta nu och hoppa i säng med en av dem istället..
Call me Elizabeth it is.  Sov gott people :)

Happy are those who dream dreamsJag lade upp en nanny annons på gumtree.com och fick två svar efter några timmar. Ett seriöst och ett mindre seriöst. En man skickade lite bilder på sig själv och erbjöd mig bokstavligen hela honom. Så om jag inte uppdaterar här på ett tag så vet ni vart jag är!! Haha nä. (heheh)

Jag & Lijah har powewalkat alot. Och ätit massa godis för att kompromissa lite. 
Lijah som är sångerska är iväg på en audition nu.. håller tummarna för henne! 
Jag själv ska iväg på ett tråkigt jobbmöte klockan 3, så jag måste snart börja röra på mig.

- Jag har fått ett erbjudande om att vara med i en kort-film som ska visas på universitet i England. Det är en flickvän-pojkvän-scen. Jag kommer att tacka ja om jag inte får ett jobb innan veckan är slut. :P

HELLO SEATTLEJag hade velat hoppa i en sån här till nedsläppt hår med rosett på sned, solglasögon och flippflopp. Snyggt.


Citat of day


I'm not young enough
Chiswick Lane.

Jag var och besökte en jobbagency i Chiswick. Här i London finns det agency's som fixar jobb åt en. Man går dit och lämnat sitt CV (om man har något- inte ens det behövs) Och så hittar dem ett jobb som ligger hyffsat nära där man bor. Tillfälliga skitjobb for sure men det går ju an sålänge, right! Ska dit imorgon på registration och möte.

Sometimes the hardest thingJag fick ett samtal från modelljobbet som äger rum nästa vecka.
Jag ska ta bilder för solglasögon & -glasögon. Jag får inte veta vilket märke ännu, men det ska vara en buisness" stämpel över bilderna. Han sa att jag inte skulla plocka mina ögonbryn utan låta dem göra det. Och det var ju bra för det orkar jag ju aldrig göra själv ändå. Bara klippa dem lite. Ibland. SPÄNNANDEEE.
Bilden kan ju diskuteras men jag låter nog bli för att slippa pinsamma moments.
Bye ;)

Normal things


Lijah har anlänt!! Hennes resväska var ungefär lika stor som ett berg och över halva hennes egna längd. ^^ Dessutom lät den precis som min, som en motorcykel. Ser fram emot om vi ska behöva släpa med oss båda samtidigt. 

Jag och Lijah har hittat the place to be. Tesco varuhus. 20 minuter walk härifrån. Vi har varit vakna i ca 8 timmar sedan hon kom och vi har redan vart där två gånger. Nu måste jag åka iväg till Kingston för en babysitting hos little Ioan :)

I brist på annat att lägga upp tror jag.
Hörs ikväll!


I love talking to youNu sitter jag i ett tomt hus och inväntar ett sms från Lijah. Hon stiger av planet i London snart. HIHI. Den känslan är den bästa! Man får lyckorus i hela kroppen.

Lijah's säng kom igår, så den står ca 3 meter ifrån min. Det roliga jag upptäckte idag var att den ena indiern inte har någon säng nu. Haha! Stackarn har fått ge bort sin säng tills han köpt en ny. Aja, har man inte planerat så har man inte! Men jag lovar den ser ut som ny lijah ^^

Jag tror du har fattat.Jag & Agniezca spenderade fredagskvällen ute i den omtalade soffan. Vi åt bacon & sallad på bröd. Kan låta äckligt men det var nog bara 3% mindre gott. Har väldigt kul med den tjejen anyway. Jag har lovat henne en utekväll i Kingston (35 min härifrån) innan hon åker hem till sina studier, om en månad.

Appropå Kingston så fick jag ett sms av min förra aupair familj imorse och ska babysitta för lille yoyo imorgon. :) Kul!

OCH, idag kommer Lijah!
Jag ska ta bussen till Hammersmith för att möta henne vid 4. SPÄNNANDE, eEHE :D

Bara för en dag?


source weheartit & ffffound


foundsJag har en ting för spetsiga (dam)skor. Lite sletna. Lite fula. Lite snygga.


I'm gonna reachMin rubrik är lite dedikerad till er, i hopp om att folk ska veta att man kan göra vad man vill. Om man ger sig fan på det! Allt från att kissa ståendes till att bli miljonär.

VAD HÄNDER IDAG DÅ? Oj. Nee jag var på intervju i Holland Park (Nanny jobb). Mamman var jätteavslapnad "ÅH HEJ, KOM IN JAG HÅLLER PÅ O GÖ KAFFE!" Hon var göteborgare. Tacka gudarna eller någon dylik. Ett tre-dagar-i-veckan-jobb är det.
Hon hade mailat min Agency direkt efteråt och sagt att hon var jätteintresserade av mig. Smeeek mig baklänges vad jag hoppas jag får det. Hon har två söner, 2 och 4 år. Dom hade sagt till sin mamma att dom önskar sig en nanny som kan baka. :P

Nu ska jag äta upp min mat som består av ris.. Snacka (eller snälla gör inte det) om fattiglapp haha. (jag överlever)

O M GEEEEEEEEEEEEE

O M GEEEEEEEEEEEEEEEE

Jag & sex andra personer har blivit uttagna till ett modelljobb i södra London den 4 augusti!!
Det var långt över 100 sökande och jag blev en av de 7 som ska medverka. Jag.döööör. x)


When was the first time youHar vart ute i solen hela daagen. Vi har ju som tidigare nämnt, en skinnsoffa i trädgården och trots att den bränner 40 grader inpå skinnet så kan man inte låta bli att sitta i den tills fräknarna blir dubbla antal. Och ja, dance for your daddy är väldigt braaa.


Don't let them fuck you up


Jag vill ha höst!
Jag vill springa på Londons gator iklädd 'skinny' jeans, boots, militärgrön jacka, hängmössa, ringar, med en starbucks caffemocha i handen.


i Kingston 09

Några frågade vad mitt svar på mina fråga där nedan är;
Jag skulle åkt jorden runt, och sedan tillbaka till London och sedan tvingat alla mina vänner & familj att bosätta sig här så att jag kan få träffa dem när jag vill. :P Startat eget hade jag också gjort.

En fråga till er
:What would you attempt if you knew you could not fail?


When nothing goes right


Fan vad min dator måste dammsugas. Den suger åt sig damm lika lätt som jag suger åt mig män. Okej det där var inte sant. Jag suger liksom inte åt mig någon förutom mina Winston blue. Lite unfresh jag vet. Men så är det.

Jag dödade en spindel igårkväll så nu har himlen öppnat sig. Hurra för det. Jag firar med Miley cyrus och det är tyvärr sant! ^^ Det bara 4 dagar kvar tills Lijah kommer hit också. - Hoppas hon inte dör av hejdåtårar där hemma... och sen kan man ju hoppas att hon inte dör av mitt sällskap när hon kommer hit, hah. Vi har ju trots allt & inget aldrig träffats innan.
Bara babblat på msn, non-stop. :P

You really had me goingDagens konstatering:
Åk aldrig underground på sommaren isatt i jeans, om du inte vill att folk ska tro att du kissat på dig. (Som tur var var det bara en som frågade hur det var fatt) - ''Oh Im fine thanks, you know, just a bit of a demostration downstairs''. ^^

Jag var på Nanny Agencyn idag och registrerade mig. Dem hade en familj som passade mig med 5 BARN! (kill me ja). Men det var mother's help vilket betyder att man hjälper mamman med barnen i hemmet, + gå lite ärenden. Trodde aldrig jag skulle säga detta efter Monaco men jag hade lätt kunnat ta på mig det jobbet. Men vi får väl se! Nu slockar jag. Night night.


FIXAT

Nu har jag fixat mig ett datum till en intervju för the national insurance number. Mannen som tog mitt samtal sa att det var dålig mottagning och frågade om jag var retarded haha, och även om jag svarade nej så började han prata sakta med en bokstav i taget. E AS IN ENGLAND, S AS IN SUNSHINE. Vid ett tillfälle skrek han nästan. Nååågon hade troligen en pissig dag! ^^  Jag menar så dålig på engelska är jag inte!! Tror jag inte.

Jag vill titta in i dina ögon när jag passerar dig på gatan.Den känslan kan vara riktigt speciell ibland; När man går förbi någon stranger och man tittar varandra i ögonen. När man ler även om man inte rör en min. När man inte vet någonting om människan och undrar för en sekund om vi tänker på samma sak, vad det än kan vara. Den speciella känslan kommer inte alltid men ibland, och jag gillar det.

Sorry för liknande fantasilösa bilder. Den passade in bara. ^^
Ah, nu kom min mens så det var nog allt för tillfället. Inlägget hade inget att göra med dagen som varit. Bara kom att tänka på det nu! Berättar om mitt återseende med min gamla fina aupairfamilj imorgon. Känns bra att säga min.  ^^ Hejdå!

I didn't think. I experimented.
Jag har fått ett erbjudande om att skriva en livshistoria till en UK modemagasin och få den publicerad!! :D

En kille lärde mig att göra godare te. Häll i vatten i en kastrull, lägg i en eller två tepåsar plus mjölk och låt det koka upp. Ja.. det var det. xD Det smakar helt annorlunda än om du hade hällt i mjölken efteråt! Annan färg också... Ehe, kanske nån tenörd där ute som vill testa nåt nytt. ;)

Imorgon ska jag till min förra aupair familj imorgon. Nancy, Simon och little Ioan! Ska bli riktigt kul, hoppas yoyo kommer ihåg mig. Någon viskade i mitt öra att nancy är gravid igen också.
Roligt för dem.

Här är föresten huset vi bor i. Mitt & soon to be Lijah's, fönster är där nere! ^^


I will wait for you


Jag ligger på mitt mjuka mattgolv med datorn och dricker sparkling water. Nedim hade köpt hem ett helt pack men han dricker inte det så nu står det 10 liter i köket till mig! Lär nog räcka ett tag.. Fast jag är å andra sidan besatt av "loka" så det gör det nog inte alls kom jag på. ^^
Natti natti :*

Nej!!

Tack för ert pepp! Jag fick ett sånt fint mail imorse om hur Lovisa beundrar min modighet & att jag inspirerar henne till att åka iväg osv. Jättesött, tack! :) Åååk säger jag! Det värsta som kan hända är att man får åka hem igen.

Men jag får en ångestkänsla när folk frågar om jag ska tillbaka till Sverige! Nejnejnej! Jag vill inte bo där. Jag vill bo här, i London. Alltid. Så jag ska fortsätta kämpa. Motgångar är ju trots allt till för att ta sig igenom!!


You dont fold your paper..


Idag fick jag svar från mamman i Kingston. (Aupair.familjen jag bodde hos 2009) Jag ska dit i helgen! Kul :)

AAAAH ;O
Jag fick reda på igårkväll att jag totalmissat den biten, där man måste ha ett International Insurance Number för att få jobba i the UK. Det betyder att jag inte kan börja jobba än på två veckor.. vilket betyder att jag inte kommer att kunna stanna här så länge till :( Det börjar svida i plånboken. Jag lever i matväg ändå väldigt billigt, en slags diet skulle jag nog kalla det. :P Busskort och telefonkort kostar desto mer.

Tråkigt att ingen har sagt det tidigare.. Folk har sagt: Aa bra du har EU-passport, gött TREEES!!! ..Men det var inte riktigt hela sanningen då nej. Skyller såklart inte på dem ^^ men men.


Jag var bara tvungen för att det stod Seattle på den. Mitt drömresemål. Plus att iskall latte är skitgott!!


Everything works in your arms.Idag åkte jag till Kingston för att leta jobb. Nostalgi! Jag älskar det. Dem har liksom allt.. Shopping, pubbar, klubbar, gym, tennisbanor, parker- vid floden, båttransport, universitet... Jag blir lite gåshudad när jag tänker på det sista där.

Imorgon ska jag på intervju på en indisk resturang ^^.

SJUKA MÄNNISKA!

Jag tror jag har glömt berätta en konstig sak som inträffade typ dag 3 i London. 

Jag gick från ett café och tände en fag; då småspringer det en mörk påverkad man fram till mig och jag skakar på huvudet och försöker vika undan. Jag antar att han ville tigga något av mig (för jag hade sett han förut) När han sedan inser att jag inte tänker ge honom något så springer han efter mig och SPARKAR mig så att jag ramlar!! Sjuka människa.

Ville för ett ögonblick bara åka hem. ;O

Now I know what the feeling was about.Så jäkla kul att umgås med ena tjejen här i huset. Hon är sådär klockren att jag smäller av. Ibland måste vi gå skilda vägar en stund för att hämta luft! Haha. Hon brukar komma hem vid 7 och då äter vi alltid mat framför Tvn. Sedan går vi ut i trädgården med en kopp te. Vi har en soffa där så man kan sitta i trädgården där for ages. :)


Vad kostar det där du bor?
Det kostar £100 i veckan. Men när Lijah kommer hit om 10 dagarrr, så kommer den att kosta £75 i veckan VAR, eftersom vi ska dela rum. Det är ca 3400 kronor i månaden, och då ingår allt, förut mat.. Fast det delar vi på lite ändå. Vi får tex. indisk mat här pretty often för att indierna beställer hem från sina kompisars resturanger. ^^


Auapir tips.

Lovisa undrade om var jag hittade mina aupair familjer och om jag har tips osv :

Aupair-familjen i London hittade mig på www.aupair.com, och Monaco-familjen hittade mig på www.findaupair.com. Det är bara att googla på aupair london så kommer det upp fler alternativ. Det är alltså privat fixat.

Om du inte har referenser från jobb med barn kan du skriva om syskon eller kusiner. Om dem vill ha referenser från utomstående kan du referera till nån lärare :P Om dem ber dig skriva kontrakt innan du kommit dit så e de spam. Prata med dem i telefon och låt gärna dina föräldrar prata med dem också. Åk inte till nordöstra delarna, det är skumma områden! Jag hade personligen inte åkt till de östra heller. Speciellt inte om du är blond.

Men iallafall, du är inte alls ute för sent! Det är nu alla letar aupair inför September, när skolorna börjar. :) Lycka till!! :D

Your melodyfr: flickr, weheartit and ffffound


Life is a funny thing

Jag fick ett mail idag ifrån en fotograf i London. Wow tänkte jag tills jag klickade in mig på hans sida. Jag tänker inte ens länka .. :O Det var iallafall utvikning på hög nivå! hah, tack. Men nej tack. Amen. 

Hade ni kunnat/vill vika ut er?


Good morning


I've got an interview around 12pm so i better hurry up cause i need to go to the library before to print some references. The interview is for a nannyjob full-time position in hammersmith, starting in end of august! :)


a million kisses goodbyeI saw a couple outside my window about two hours ago.. it reminded me of a guy I met in school when I was 15. He was the cutest one I had ever seen. I can't remember how I got his number but I did and we went to the cinema. He was the funniest, sweetest, most thoughtful person. After about 3 months we became a couple, and during that year everyone in school used to come up to us and tell us we looked like true love and that it made them believe that true love exist. ^^ kinda sweet.


Sunday morningVaknade av att hela huset stank bränd röv. Någon.. är troligen fortfarande hungrig ^^,


Men ja, här har vi köket!
Puss

Bloggtips!


Här har ni föresten fina Lindas blogg som jag går in på 149 gånger om dagen ^^


You might not be realJag och Nedim.. jag lovar, han heter säkert inte ens det haha (men nåt sånt) satt ute i trädgården i över en timma och pratade om allt och inget. Han har aldrig vart kär sa han.. och undrade hur det känns. ^^ Stackaren säger jag! Inte konstigt att han inte tror på kärlek.

En av de polska tjejerna kom hem nyss, hon skulle ut på party och undrade om ja ville följa med. Som sagt så tillåter inte min plånbok mig det, så jag fick snällt tacka nej. Hon hade humor iallafall så det var skönt!

Don't let things you think, make you unhappy


FRAMME. Nu är jag bosatt i Twickenham! Jag bor på nedervåningen i ett rum med (snart) två sängar. Lijah från sthlm kommer hit den 24 juli så då får hon den andra bedden. På övervåningen bor det två andra tjejer och två killar! Jag har bara träffat killarna än sålänge. En av dom är lite dödsseriös och den andra är sprallig. Får se hur tjejerna är sedan! Två systrar från Polen är det.

Här är mitt rum iallafall ^^HÄR blir din sängplats om två veckor Lijaaaah. :D

Känns föresten konstigt att hela tiden presentera mig som TeresA. Men folket här kan ju inte uttala Terese såatte. Fast det gör inget, jag menar vem fan vill heta träd? haha

What secrets can I share today?


Kommer någon ihåg att jag skrivit att jag har en ''hemlig'' fantasi om Kate winslet? ^^

Låt mig skratta. Lite.

Jag, Melissa & Aiden gick till deras kompisar igårkväll. Väl framme möttes vi av 5 australienare som satt och drack vin ute i trädgården. Då sitter det en tjej som ser EXAKT ut som Kate. Jag överdriver inte! Till och med hennes röst var likadan. Vi satt och pratade alot, och hela kvällen slutade med att hon försökte hoppa på mig, haha. Hon var så full att jag faktiskt nästan blev rädd. Men innan det var allt kul. Så om jag vill, har jag en dejt med Kate Winslet lool.a.like. HE_HE

                     

Sometimes we let our love go unexpressed


Det är sådär pain in the -wherever you prefer- varmt ute nu! Jag gick ut i shorts och linne men fick gå in igen för att ta av mig allt en stund.^
Tanten på 55 år, i sängen ovanför mig pratar för sig själv heela tiden. Hon säger sånna onödiga & roliga saker att jag och kinatjejen brevid mig sitter och asgarvar ner i kudden. xD Kommer nog sakna det här stället lite när jag flyttar imorgon.
Men nuuu snart kommer Melissa 'the aussie' hit och gör mig sällskap på en drink eller två!
                                                        söt blogg ^^
                                                                                


10 days of happinessHej korvar!
Jag har träffat massa människor. Australienare mestadels. Två av dem är jag rätt nära vän med nu så det är kuuul. Fattar inte alltid vad dem säger dock, pga deras grova aussie-bonde-accent. Jag åt frukost med en polsk tjej på 20 år häromdagen. Hon visade mig massa hemsidor jag kunde kolla upp universiten här i London. GOOD. Nästa år!! Jag längtar. Vi bytte facebook osådär. Ni vet så som man gör.. och sen ses man aldrig mer, lol.


Jag är kär i denna bilden. Från flickr.com


London


Det är lite annorlunda att sova i samma rum med en bunt olika människor man inte känner.

Aiden, en nyförlovad australienare pratar i sömnen. En liten thaiman snarkar så högt ibland att resten av oss inte kan sova. Jag skrattar i sömnen, och killen i sängen brevid mig ligger alltid med sin dator i famnen. Haha. Får se hur denna natten blir. Nya roomies idag nämligeeen. Tanten i sängen ovanför mig bor på hostelet.. Hon har lots of kläder från Primark som hänger runt om, så jag liksom ligger där under med kläder runt hela sängen, ha! Lite som en koja. ^^

Det är sjukt roligt med konstiga människor. Eller människor som gör konstiga saker. Ibland måste jag tänka på hemska saker för att inte börja skratta rakt framför dem. Och det är inte för att jag skrattar åt dem på ett elakt sätt. Det är bara för att jag rör runt saker i huvudet, så att det blir komiskt. :P


I wont wait for youDet lät som att det var krig nere på centrum. Ni vet, skottlossning. Men det visade sig bara vara utebio när jag gick förbi. Dem hade fint ställt upp solbäddar där man kunde ligga och gratistitta på Avatar. Streetbio. ^^


WE SHOULD GO FOR IT


Haha, jag översatte mitt förra inlägg till engelska google-translate. Blir ganska kul, och ni som inte kan svenska måste tycka att jag är helt weird. Tur att vissa av er redan vet det då. ^^

Weelll, första dagen i London blev jag erbjuden en dejt, några lass droger & sex. Allt på mindre än en timma. INTE DÅLIGT. Men neeej tack. Jag klarar mig liksom väldigt fint ändå. Jag är faktiskt inte sån! Braa då har vi det ur världen.


Jag bytte nyss rum på hostelet -upp till typ 7:e våningen. Kan ju meddela er att det inte finns någon hiss här så min rygg känns lite halft skör efter 20 kilo carrying enda upp. Och datorn.. seriöst, kunde jag inte tagit med mig en större? x) Ingen rese---dator precis.
Jag ska nog äta något nu. Glömmer av att göra det när jag har så mycket att göra. Men tro mig, jag är ashungrig. Hejdå. Spyr snart.


If my heart was a house you would be home
Heeej lovers :D Jäklar vad trött man blir om dagarna när man går runt och oroar sig för sitt ikke-havande jobb och ikke-havande boende. MEN GISSA? Jag blev med boende IDAG. På lördag flyttar jag in. Det är ett hus i Twickenham. KANSKE inte inte mitt drömställe men jag måste ju börja någonstans, right! :)

Lijah kommer den 24e juli!!! Då blir det till att fixa en säng till henne också, tills vi hittar ett permanent boende närmare city... annars blir det apdyrt att pendla fram och tillbaka till staden. För det är där man vill vara, jö. ^

Gösta petter, jag har ju massa att berätta men vi får väl ta ett inlägg i taget!
Vi hörs.. snart.

"Ny" Design!

Jag har nyss haft en sista utekväll i göteborg och nu blir det till att sova och packa det allra sista.
Jag kommer ha fullt upp i London den första veckan så jag slänger upp en lite olik-liknande design sålänge!

Sååklart kommer jag uppdatera bloggen så fort jag har tiden på min sida. :) Massa bilder ska jag ta också. Jag har en 'lägenhetsvisning' på lördag runt 4 tiden. Berättar mer om allt sånt senare!

Hörs därborta! :) Pussi


:* :*


JAG dör.

Förlåt för dålig uppdatering x) Jag har bara så mycket att göra och förbereda.


Jag trodde jag visste hur man var nervös och stressad, men idag insåg jag att jag bara trott mig veta. Jag är så sjukt stessad och nervös nu att jag inte ens vet vad jag tänker :O Vart ska jag börja? ..Slutar gör jag väl någon gång inatt. ^^ Massa tankar går i mitt huvud som; Tänk om jag inte får något jobb.. eller boende.. eller om mina pengar tar slut... Jag vill liksom inte åka hem igen. Verkligen inte.

Den 30:e hoppas jag dock kunna åka hem över helgen för då vi har släktingar från New Jearsy & Miami hemma i några veckor. Sånt vill man inte missa!! Har ju aldrig träffat dem.

NU ska jag ta bussen in till stan för en middag på Jensens Böööfhouse. :) Älskar maten där!

Aldrig vart så nervös tror jag, kära dagboken.


Mina dagar består av en konstant nervös mage. Jag mailar fram och tillbaka med nanny agency's, personer som hyr ut lägenheter och andra kontakter som kan tänkas hjälpa mig lite. Jag väntar på brev och försäkringar, telefonsamtal. Och så har jag paperwork, tvätt, klädsortering som ligger o väntar på mig.... ETC

Tack för era lyckönskningar:)
Det dämpar nervositeten kring nedanför-tuttar-ovanför-navel -området. ^^

Hör sen med bilder osv!
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...