Give me some answers


Bild från vår tripp i söndags.


Jag kan ju meddela till alla där borta i Sverige att det luktar chips här hemma. Jag säger hemma automatiskt märker jag. Men det är mitt hem nu, och det känns underbart att säga det faktsikt. HEMMA! HEMMA = LONDON! Åh harregud det är nästan så jag tuppar av. Men det går ju inte för jag vill ju gärna uppleva det också. ;) Jaha... ja nej men nu ska jag faktiskt ta hand om baby-Jack!

Jag ska ta lite kort hemma hos Emma & Jack också så ni får se vart jag håller hus på onsdagar! Hörs sen.

Cant you see

Detta var väl cirka 7pm igår! kväll.
Man säger att man var 30:e sekund ser/hör ett flygplan här i Kingston-Richmond. Heathrow airport ligger inte alls långt ifrån. När jag åker till Richmond för att ta underground till London ser man flygplanen som delfiner underifrån. Jättelågt och jätte-fisk-liknande! :P Ja, som delfiner.
Jag skriver som om jag aldrig sett ett flygplan innan men^^ Nej jag ska inte bortförklara mig nu, jag ska sova!!

Taken over


Klockan nio i morse
 mötte jag & Ioan, Emmie & hennes pojke. Jag kände mig som en mum. Och såg ut som en också har ja fått höra. Och det faktum att Ioan är blond och blåögd ger inte saken motsatt intryck. Idag såg jag dessutom gravid ut i min klänning som jag hade. Ibland är det ju bara kul, men andra stunder så.. ja! Ni förstår väl säkert. Jag hör hellre hemma i skolan om ja säger så.

Ioan vill ofta att jag ska ta kort på honom. Och på varje bild kisar han med ögonen som här!

Dock inte här, Möjligen för att det är jag som vill fånga en bild på honom.

I would like to colour you in






Jag skulle kunna fortsätta länge för jag älskar att inspireras av bilder. Men jag måste ju begränsa mig. Bilderna från theselby är underbara.

What if time is our friend



Ja tänk om man inte behövde strida mot klockan hela tiden, utan att det var tvärtom. Hur det nu är(?) Om man inte orkar tänka så kan man sluta läsa ungefär nu. Men brottom behöver man faktiskt inte ha, för fram kommer man i vilket fall. Brottom är ju = stress, och stress förkortar livet en aning. Och förkortar det inte livet, så glömmer man istället av vad man har gjort, då man har skyndat sig igenom det. Och man kan ju inte ha brottom till sin egen grav!?

Det stämmer ju faktiskt lite. Så för att förkorta det, lev i nuet.


What would you do?


Vi for till Camden idag. :) Ett ställe där det på söndagar är marknad och band som spelar. Hörde dock inget band, gjorde ni? Ne apparantly not. Jag vet inte, men mycket "indiefolk" var det iallafall. ;) En dunderdag med mina två friends near by. Sablans vad jag älskar London och nu kan vi underground som snoppen i handen. 

Ehe Jag vet ju inte riktigt vilka nära kära bekanta och anonyma som läser min blogg men ..min mor vet ju iallafall att jag inte alltid är seriös!

And there we were!

FINT från en bro.

Yes där satt den! NU GÅR VI :s

Angie: TA KOOORT HÄR!! Alright, haha.

Vi glänser, ja. Beror antagligen på att Angie inte förstår sig på kameror.

Såg den där helt plötsligt, vet inte vart den kom ifrån!

Baibaai! PS. De e Angie som ler mot mig och Em som suckar åt den där jävla kameran.

Last exit


Nu åker jag in till London, hoppas jag får några bra bilder. Angie jag & Em ska utforska underground lite bättre, så att man inte behöver känna sig så jävla svensk och vilsen, för det räcker ju att man faktiskt är det! ;)

400 miles and im talking to myself




Hope you had a lovely weekend!

Goodnight london


Imorgon ska jag & Angie in till London med Mia som jag träffat en gång, och lära känna staden lite mer inpå skinnet. Perfekt söndags-göra tycker jag. Även om det känns som helgdag för mig varje single dag. Det tycker Nancy också. Jag vet inte om det är gud som slått ner en blixt i sömnen på mig eller något annat men jag går upp vid 8 varje dag, och tycker att det är skönt!? Iallafall, smek.


For some reason we did'nt




angie, jag, johanna, emelie

Igårkväll var kul! Vi åkte till Danny som är Angies swe friend, å bor i studentkorridor i London. Så we ended up ganska många tillslut, både svenskar som britter! ..Mums ja. Vi var där i ca tre timmar innan vi gick ut till ett 'scandinavian party'. Inget för mig,  jag går hellre till en pub. Mycket roligare att prata och dricka öl till bra musik.

Visste ni föresten att priset för university för svenskar & norskar skiljer sig massor. Norge är ju inte med i EU, så dem måste betala väldigt mycket. Igår hade vi ett exempel; En kille från Norge betalar 11.000 pund för ett år, medan den svenska betalar 3.000 pund. Vilket betyder 122.000:- för den norske, respektive 33.000:- för svennen. Det svider nog lite i den norska fickan, när vi båda faktiskt tillhör Europa!!

Hejdå, för några minuter ^^ Ikväll är jag barnvakt till tre sovande kids.


Just the waf of being human




Jag gillar denna skjortan. Även om jag med den, ihop med jeans ser ut som en man, (speciellt brevid Angie) så känns den värd att bära. Vi ska ut i London imorgonkväll. Får se hur det slutar och om jag hittar hem :p

Imon ska vi till kyrkan, haha. Ehe, oj nej men visst..vi ska dit iallafall. There is a barngrupp där som tydligen ska vara bra. Sen kan man ju undra vem som sa att den var bra, men vi kan ju hoppas. Att vi inte behöver be i kör iallafall.
Okej godnatt:)

Smiling like that


Idag fyller Simon 41 år. Vi blåste ballonger, gjorde kaka och drack champange nysss. Jag köpte en designbok till honom då han är en designer. På det största designföretaget i Europa fick jag reda på. Han ska försöka fixa en dag där för mig. Kan ju vara intressant att se. Det ser ju bra ut på papret. hehe.


Här sitter jag nu och glor på tv och är barnvakt. Ska nog kolla i frysen efter glass, om jag vågar. Man blir ju lite paranoid om dom har satt upp kameror eller inte liksom. Ah nej men. "Du är en del i familjen" måste väl betyda att man får gå igenom kylskåpet tycker jag! ;)

Sunlight



Hallå igen korvar! Jag träffade en tjej från Helsingborg, her name is Angelina Störtskön. Hon bor bara 20 minuter bort så vi bestämde träff här i Kingston för de största faktum att Topshop och Primark ligger här (antar jag). We ended up with the same clothes. En skjorta och some sort of uggs. Kan visa imorgon. :)

Nu sitter jag som vanligt uppkurad i min säng med te och choklad.
Kan fan inte bli bättor :S Å just det. Grattis till pappas fruga Camilla 40!! Och krya på dig min Gab. ♥

To take a pic


Onsdag vilket betyder att jag var hos Jack idag. Ni vet den ännu mindre killen jag tar hand om ibland. Vet ni vad, han somnade på mig i soffan. Jag skumpade honom till söms vid min hals. Nu låter jag som en nörd igen, men det var mysigt.

Imon är jag barnvakt till tre ungar samtidigt! Oh dear. Måste visa er Ioans bästa vän Lily, hon ser ut som en docka. Och bär alltid pjamas. Hon vill nämligen inte ha på sig nåt annat. Låter jag gay? Känner mig faktiskt lite.. aa, sån.

Picadilly circus



Hallå sweethearts! Jag har hittat två svenska heads som är aupair I samma zon som jag!! Ca 10 minuter härifrån bara. (London består av zoner) På fredag är det Scandinavian party på the warwick påå picadilly!! Dit vill vi antar jag:) Angie vill dit iallafall tror jag! Undra hur lång tid det ska ta innan jag inser faktum att jag bor i London. Har inte gjort det än alltså. Oj, detta blev en dejavu. Aja, godnatt:P


Around slottskogen


Det var en tjej som skrev att modetidningarna "säkert är jättekul i london" så jag kollade i en tidning vi fick igår. Så jävla kul var den väl inte, men eftersom jag är (antar jag) likadan som henne och alla andra stolpskott, så tycker jag dem iallafall var något att peta tummen upp för. :P




Möttes av den största jag sett


Jag fick rysningar ända ner till musen igår. Har aldrig sett en så stor spindel in action någonsin.Inget man direkt preför att vakna upp till så att säga!! Kan inte ens kolla på bilden.

and he holds me so tight


På lördag ska jag & Mia (svensk) och hennes kompisar in till london och göra vad sjutton vet jag. Men det ska bli kul att träffa lite folk utanför familje-kretsen här. Inte för att dem är tråkiga men för att dom är 10 år äldre än mig så det blir ju aldrig riktigt same thing. Little Ioan somnade nyss, jag hann inte ens ut från vår gata!

Florence + The machine - rabbit heart
Fan vad elaka dom är på Londons huvud-radiostation föresten. Som när man ringer in och ska svara på någon fråga, hälsa någon eller tävla.. Fattar inte att folk ens ringer dit då dem ändå bara ironiserade i luren. ^^


Will probably do everything on my own

(wf)
At lunchtime me and Nancy went to town with Ioan. It was quite good and we found a few pieces. There was these black jeans in Oasis i hadnt time to try but Im gonna have a closer look tomorrow. Yummie. I also told Nancy i was a bit homesick today, so I got a hug. (I can tell it was needed) She is still sad and unreachable sometimes, but cause of the 'tragedy' i can't blame her can i!?

Write to me then



Och monki, men spela roll egentligen. 
Alla geeks vet vart allting kommer ifrån ändå. :)

http://open.spotify.com/track/0IJjl2dNzs4gw77jfDR7ex
Lenka - Skipalong, för de som inte har spotify!


You always find someone




Varför finns inte starbucks i Sverige? Är det någonstans på jorden vi dricker mycket kaffe så är det i sverige. Det finns ju till och med vitsar om oss och får fetish för kaffet. Kanske ska söka jobb här, och sedan öppna eget i Göteborg. Jaa, de låter väl bra? Det är tydligen väldigt lätt att få jobb här, tack vare att man är från Sverige. Det är ju också bra!?!

Jag kanske inte kommer hem på ett tag alltså.
Här sitter iallafall jag och Mia i Fullham! Trevlig tjej det där.

Godmorning sunday


HEJ. Jag hittade denna under min säng haha. Kom på att jag hade gömt den där vid ett tillfälle. Så nu står den här som en frästande prydnad. Hur kan man ens glömma av något sånt här ätbart!??
Igår vid grillningen sa Nancy inför allt folk att hon hittar chokladpapper i mitt rum hela tiden. Well, not so true men det kunde vart om hon tittade under sängen.

couldnt help myself


we are going to barnes


Jag lever! Idag också. Idag ska jag med familjen till Barnes 20 min här i från - ett fint litet ställe (där Robert Pattinson bor) Jag vet jag e nörd. Vi ska iallafall grilla. Nancy o Simon ska vara där hela kvällen så dem kommer skicka hem mig & Ioan med nån bil vid halv 8, eftersom Ioan måste nana, och jag e barnvakt ikväll.

Här är bilder på Ioans rum. Jag ska bli bättre på bilder härifrån tänkte jag.



Sött tycker jag^^

No stress at all



När jag är här i England så bryr jag mig varken om veckodag eller klockslag. Jag rent av glömmer av veckodag. Jag lever i ingen stress för första gången i mitt liv sort of. Jag kan stanna upp och känna att jag bara är. Det är faktiskt underbart.
Och just de, idag skålade vi för att jag vart här i 2 veckor! :)


Run away


På onsdagar kommer jag att ta hand om en mindre pojke som bor några gator bort. Han heter Jack! Jättesöt men säger desto mindre! Det är lite som att ta hand om en hund ni vet. Förutom dem som pratar med hunden då. Omg. I och försig pratar ju jag med jack.. AJA!

Här är little jack. Han är 8 månader. Ett år yngre än Ioan då alltså. :) Hans mamma heter Emma.

Jag kan ju meddela att det är lätt att gå vilse här! ALLA GATOR SER LIKA-DANA-UT. Ungefär såhär.

När jag kom hem hade Ioan ätit russin och rotat upp min handbag! Han hade också lärt sig att säga TRES! Eller,  "Tss" snarare.

Nancy hade lagt lite övergivna tidiningar till mig också! Jag bläddrade i två minuter sedan deckade jag. En timma senare vaknade jag av att Ioan försökte hitta mitt ansikte under täcket. BÖ!
aa hehe:S


Ilandsproblem



Jag & Ioan lekte med ett tält i köket. Ett tält med hårda skenor i alltså!! När jag senare skulle stoppa undan det i dess fodral, förstod jag, av fodralets storlek, att jag var tvungen att trycka ihop tältet till en igelkotts jävla storlek. Gav mig fan på det och 15 minuter senare när jag lyckats få ner tält#@¤/ i fodralet, tittar jag på Ioan som sitter helt skräckslagen med öppen mun på golvet. Han måste undrat varför i helskotta jag brottas med tältet. Nej men honestly, vilken skitdesign?..  Måste vara BR. Ska aldrig mer ta fram det.

(Jag är inte deprimerad) :P


Jag kan nog inte se mer ut som en hemmafru, kan jag?

Det finns för mycket måsten




Little monkey! Ioan, som jag har hand om är 18 månader.

Imorse hade jag huset för mig själv! Jag hade dock dammsugning att göra vilket slutade i ett katastrofalt svettigt -jag. Dammsugaren brann i hetta dessutom. Nästan. Den såg förövrigt ut att komma från BRIOleksaker. Ni vet.. trä, ögon och snabel.

Senare kom Nancys svenska ingifta släkting hit, Hanna heter hon. JÄTTESKÖNT att få prata lite svenska äntligen, och visa att man inte är så puckad som man ibland kanske verkar :P

London



Har helt glömt av att berätta att jag vart i Londoncity. Det tar 20 minuter in till London eye härifrån Kingston. Det är ju typ som Hinsings Kärra, in till Göteborg med buss. Jag gillar nog London mer än Liverpool (sorry dadäy) Jag älskar detta. Och jag BOR HÄR nu, det är ofattbart. 

Cup Cake



Idag har vart en slappedag. Kollade på en ny serie called The vampire's diaries. Känns som att detta med vampyrer har gått överstyr efter twilightfilmen kom ut. Det finns liksom inget som slår twilight ändå. Ehe. Undra hur många det egenligen var som läste böckerna innan twilightfilmen kom ut. Förutsom Julia Gårdlund då...och jag mfl. (?)

Och till min kära franska, här är tv/serie-hemsidorna jag pratar om:
http://tvshack.net/
http://www.itv.com/
Fungerar dom i Sverige?


Godmorgon här ja



Jag är uppe! Snart. Ska äta frukost och kolla på film. Simon har visat mig lite hemsidor där jag kan kolla på tv, film & serier. Måste dock gå till supermarket för att lugna mitt jävla gottesug. ^^ Gud vad jag har the ability att tjata.

HAHA

Det var kul när vi satt och åt lunch på resturangen idag:

Jag, Josh (6) och Simon (pappan) satt och ritade.
Jag bad Josh att rita en glass. Josh ritar då upp den mest välutvecklade penis ni kan tänka er. Ja alltså, han visste ju inte själv att det såg ut som en mans-stake utan var helt seriös. Det blev aningen genant. Både jag och Simon började försiktigt att skratta och... sen kunde vi inte sluta. Jag fick gå ut efter en stund för... ni vet när man börjar skratta, då man egentligen kanske inte borde..
:P

LÖRDAG


Igår kom ju Josh och Lucy hit. Till en början var dem ganska blyga men det gick över efter att dem insåg vilken tönt jag är. Jag satte mig ner på golvet och började rulla med Ioan's bilar, och med en gång spreds ett leende över deras ansikten och dem ville delta i leken. Gudars vilken härlig "barn"dialekt dem har, men tur att dom pratar sakta annars hade jag inte fattat nånting.


Idag åkte vi båt i thames till ett ställe som heter Richmond. En timma restid. Vi åt lunch och åkte hem igen. Låter kanske som en snabb visit men det tog 6 timmar! Tur att jag är ledig imorgon..

WEEKEND


Godkänner dem mig tro?


Jag var på Primark och hörde tre tjejer prata svenska
. Jag tänkte precis gå hem, men så gick jag tillbaka till kassan för att vänta in dem. Dem går tydligen i en svensk skola här i London (om jag fattade rätt). Dem tog min facebook hihi.



Ikväll kommer Simon's (pappan här) barn hit, Josh 7 och Lucy 5. I'm exajted.
Jag har inte träffat dem än :O Och dem vet inte ens om att jag bor här..!
Undra om dem godkänner mig.

Celebration

Idag träffade jag en kvinna i parken som i all hast berättade att hon bott i Sverige i 4 år, efter en stund överraskade jag henne genom att börja prata svenska. Det var kul att se hennes ögonbryn nå molnen:P


Hittade en blazer på Primark! Jätteeefin in action.


Tänk att skaka hand med tvillingarna olsen

Okeeej nu kan jag inte hålla mig längre!!!!!!!!!!

Familjen jag bor hos, är släkting & vän med en som heter Fred eller Ted,
(minns fan inte.. och varför förstår ni om tre sekunder) Han är 19 år, modell,
OCH KOMPIS med Mary-Kate och Ashley OLSEN!! Han firade tillexempel nyår med dem i år. Herregud!!? Nancy ska bjuda över Fred/Ted för att försöka få honom att dra med mig ut i Londons nattliv.

Mat


Vi äter bara mat tre gånger om dagen. Fukost cirka 08:30, lunch 13:00 och kvällsmat 20.00 JAG DÖR!!! Det går bara inte. Jag klara mig inte psykiskt på tom mage!! Sedan vill jag ha en kram, men det kan jag inte med att be om.
Får krama min kudde sen eller nåt, egentligen ingen skillnad från i Sverige.


Falling around


Imorse var det ingen hemma och jag skulle stryka.. EHE, eftersom min mamma back home inte ville visa hur man gör detta på ett bra sätt innan jag åkte, så fick jag gråtattack efter ÖVER TVÅ TIMMAR(!!) men resultatet blev bra (hade väl vart konstigt annars he-he) Fick till och med kredit för att jag gjorde det bättre än Nancy.

wf

Pottie


Jag vet inte om jag har gult eller grönt rum. och nu låter det nästan som om det är pet-i-näsan färg men det är det inte. Lucky me!

Jag och Nancy har vart på IKEA idag å inhandlat lite saker till mitt rum.. Skönt att få prata lite med henne alone. Mycket gemensamt. Vi gillar dessutom exakt samma musik så volumen i bilen åker upp & ned. Jag ÄLSKAR musiken här.


Här är en bit av gården utanför.. när man bor i town, har man inte en jättestor sådan eftersom man bor ganska tätt. Men det visste ni kanske redan. HEJDÅ

Fashionshow


Igår visade Simon (pappan) alla deras skivor dom har!! OH DEAR, I'm in heaven. Gammalt som nytt. Hoppas vi får tag i biljetter till Lily Allen som vi planerat att gå på! Det är en fashionshow här i september, jag tänkte försöka få tag i biljetter dit också.. Hoppas det inte är jättedyrt.


wildfox

Little store




Jag hittade blåa detaljer i en butik idag. Love it. Imorgon är jag ledig, hoppas det är fint väder så att jag kan... aa jag vet inte, känner ju inte en jävel haha. 
Men det kommer väl. :)

Pictures of my homestreets





Runt på dessa gator vandrar jag varje dag, och idag är det sommar av någon anledning. Första bilden är upp på gatan vi bor. Andra bilden är QUEENS the pub, nästan som den i Göteborg! Tredje bilden är 'mainstreet' som går rakt in till town och tunnelbana. :)


Say hello Rupert Grint



Varje gång jag säger till my friends att Rupert, Ron i Harry Potter är dö-söt, anser de att jag är dum i huvudet eller ett stort skämt. Kan inte fatta hur bara..

Nancy mamman i min familj är bekant med Harry Potters mamma så hon har lovat mig ett möte me Rupert. Det kan ju inte bli bättre tänker jag.. Rött hår och allt!!?? ;) Givande för mig... övertygat mindre givande för honom. Men ändå!

SCHEMAT


Vi alla har tagit en promenad by the river. Den ligger ca 200 meter från huset.. (ser lite ut som skräckland i Vänersborg till er som vet). Fast med tennisbanor och lekplatser.
När vi var framme i el town skymtade jag PRIMARK!! Jaag ska springa dit så fort jag har ledigt. På vardagarna kommer jag vara ledig mellan 11.00-16.00. Jag jobbar 5h om dagen, och ledig på helger.


Här är mitt badrum :)

More reasons


Jag är såå lyckligt lottad.. och då menar jag med min brittiska familj jag bor hos. Hur. Snälla. Som. Helst. Jag kan fortfarande inte förstå att jag faktiskt befinner mig i ett hus i London. Det är ju min dröm jag sitter i, okej just nu i en säng men den är ju lokaliserad här så:) godnatt.


London

Vi åker hem till London idag redan :) Undra hur mitt rum ser ut! PUSS.


Ett av husen #pic




Här är ena huset som jag bor i just nu, om någon ville se. :) Fast nu sitter jag i ett hus mittemot. Ibland är det svinkallt, eller också är det så varmt att det luktar bränt!! Just nu luktar det bränt, men det är nog bara min dator. ^^,

Jag gillar inte att vi har skor på oss inne! Det känns inte som ett hem då tycker jag, utan mer som ett skal man vandrar runt i. Därför tar jag av mig dem.

O_ho

Det finns inget supermarket här på landet, och inte förräns på måndag
är vi tillbaka i London.
FAAN VAD JAG ÄR GODIS SUGEN :(


Topshop

Can you imagine a cold cloudy winter night, when you are heading home from an evening in London city. You are with a really good friend, or is it maybe a new friend you are about to get knowing.. You feel like the most gorgeous person, not just because of your clothes but your new friend who just told you, you are.

Okej okej. Men det är sånt jag gillar att skriva när jag har tråkigt & vill gö nåt kul.

Anyway, have a look at this lovely piece from Topshop:*

You are tiny





Har ni inte hört Metric - Gimme sympathy ? You should really give it a try.

comon



Little Yoyo (Ioan) kissed me tonight. Vi satt och gosade (och dansade) framför tv.n och så helt plötsligt hoppade han mot min kind för att blöta ner den.

Nancy vill att jag lär yoyo svenska(!!!) Så jag har börjat med lite ord här och där och han förstår mig! Lukta och Blomma. Ja ni förstår nog hur det har gått till. Blomma.. lukta. BRA!!! klapp klapp. 

omg :s

Morninglights


Godmorning!
(det får bli lite tillfälliga bilder nu innan jag kan med att ta fram kameran)
Jag och mormor + little Ioan ska iväg till ett zoo idag. Jag ska också köpa mig ett par BOOTS cause of the rain. Okej det regnar inte ALLTID, men kan ju ändå behövas. Nancy och Simon ska iväg på en spa-weekend p.g.a. en bortgång som dem tog väldigt hårt på. Stackarna. :/

PS. Här heter jag verkligen Trees och inget annat. ^^

Talk like an open book



När jag ligger in bed med näsan åt ena hållet ser jag en stor tavla på en kvinna. Hennes tutte liksom framhäver hela jävla tavlan. Eller så är det bara dit mina ögon dras, jag har ingen aning. Nej men det är ju skönt med lite omväxling när jag ändå byter land. Och nu luktar jag svett också för omväxlingskull. Jag har vart igång heela dagen. Kommer gå ner i vikt här. För det behöver ju jag. Not.

Countryside



Vi åkte direkt till Nancys mor & far för att vara här i några dagar. Det är på el countryside, riktigt engelskt. Jag springer på toa hela tiden då jag blir bjuden på tea all day. Dem undrar väl vafan jag sysslar med. ^^

Dem är hur snälla som helst! Det är ett hem bestående av tre gamla (500 år) hus med och en trädgård i mitten. Väldigt fint må jag säga. På måndag ska vi hem till London, det blir bättre för då kan jag packa upp och känna mig lite mer som hemma :)


First day



Jo jag brukar ofta boka plats vid vingen för att det är 'säkert', även om jag vet att om vi störtar dör jag ändå. haha.heh.

När planet lyfte och piloten sa "välkomen ombord på SASflygplan som ska ta oss till London Heathrow" fick jag tårar i ögonen. Ja vet, men de fick jag.
Nancy och Simon mötte upp mig i London med Little Ioan i famnen. Han var lite blyg, men när han insåg att vi hade likadana converse på oss, blev jag som en i familjen. Kindof. ;)


0 dagar kvar.



Klockan 4 imorgonbitti går jag upp och....  aa, jag kommer väl inte vara medveten om vad jag gör, men ska då iallafall ta mig till Landvetter.

Jag är framme i London 09.00 svensk tid! England ligger en timma efter, så jag tjänar ju en timma till och med. Vi hörs igen där borta :D

You know me



Efter att jag landat i London är sidorna helt blanka i min annars väl-i-fyllda almanackan. Jag är inget kontrollfreak alltså, men... aa nej.
Kan vara skönt att veta iallafall nåågot! HEH-E

Nee nu får jag sluta tänka, det löser sig.. jag har bara föreställt mig första mötet med familjen 488 gånger i huvudet. This is killing me.


Baibaipartäy

Here is my little baibaiparty :)





I need you now



En dag to go, imorgon onsdag åker jag.
Det har hänt sorgliga insidenter dit jag ska i England, det är därför jag inte har uppdaterat. Ive been very sad. Hoppas allt blir bra ändå! Å nu har jag resfeber :)

Jag har massor att greja med! Ska bara sova först. Vi hörs senare korvar.



RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...