What if we dont give a fuck? Would you dare?



Hallååå i brallan!! Överlever ni svenssonlivet? Hoppas det, och hoppas att jag aldrig hamnar i ett sådant. Eller, såå illa är det inte, men just nu är det inget som lockar. Fast om det måste vara ett svenssonliv så föredrar jag det i ett annat land..

Nu när jag lämnat aupair-familjen känns det lite som att jag är på semester. Vi har badat
(bara lite kallt), ätit frukt i lass, powerwalkat, och jag har för en gång skull INTE haft panik i bröstet och stress i hela kroppen. Idag, om exakt 20 minuter ska jag iväg och jobba som nanny hos en rysk/fransk familj med en flicka att ta hand om. Så det blir att peta fram min
franska igen. Och min bikini. Dem har ju pool på taket hehehe. ;)

Och just det, har ni frågor så kan ni fråga dem nu!
Hörs ikväll :*


VISSTE NI inlägg




För första gången på 4 månader blev jag nöjd med vad jag köpt! ^

Hittade också en lista hos min lovehun så jag tänkte DEN... ska jag sno. Så här kommer den.

Visste ni..
att jag vill flytta till London NU!
att jag har två par trosor på mig idag.
att min senaste kyss var förmodligen förglömlig då jag inte minns.
att jag lyssnar på väldigt mycket arctic monkeys at the moment.
att jag funderar mycket på om hur weird jag är på en skala 1-10.
att jag pratar ofta för mig själv.
att jag inte gillar folk som är negativa.
att min första riktiga kyss var det äckligaste jag vart med om, när jag var 10.
att kärlek är vackert, men kan vara pain in the ass (heart).
att jag gillar att skratta, skriva, äta, kvällar, kramas.
att jag alltid kommer att avguda korvstroganoff.
att jag är förälskad i långa pratglada nätter.
att sist jag grät var när jag läste brev från pappa.
att min mobil är asful
att jag just nu tänker på thaimat.

Åhnä nuu dör min dato

In a pretty way i like and dont like




Nu har jag flyttat från familjen. Det blev lite tidigare än planerat av olika orsaker, men jag överlevde och hoppas dem också gör det. Jag befinner mig nu hos mina två svenska kompisar, på gränsen mellan Monaco och Frankrike i en lägenhet på två våningar. Lågt i tak och väldigt mysigt. NUUU ska vi snart iväg och snorkla, men jag vet inte om jag kommer bada för jag är en sån jävla watercow. Vi installerar internet ikväll så vi hörs då! Pusssy


Sökes!

Någon som vill komma ner till Monaco 3 maj för att hjälpa en familj med två barn (pojkar) 4 timmar om dagen i en månad? Du får boende, mat, mobil och lön. Du behövs redan nästa vecka so om du vill ha en annorlunda månad, hör av dig till mig på [email protected] !

Become the person you want to be.



Söndagen och min enda lediga dag spenderades utomhus med min brittiska vän. Vi gick till udden och solade i gräset innan vi åt en lunch, som man kan säga blev som en middag, då vi satt där hela eftermiddagen. Vi var också inne på Monte Carlo bay hotell och kollade runt. (wow säger jag) Poker Stars var där och intervjuade pokerspelare, så efter den lilla guiden blev vi så inspirerade att vi spelade texas hold'em på kvällen. Med choklad, te, loka och musik. Sen deckade jag med huvudet i knät. Mitt eget ja. ^^

Nu sitter jag hemma i mitt fönster. Det är sommar ute så jag förstår inte vad alla människor gör i jeans och jackor? Det är ofta så när man är utomlands - invånarna visar inte mer än face och händer även om det är över 25 grader.

Bday party!


Helgen har varit mer än bra! Den var mer än väldigt bra också. Och med det har jag nog förmedlat mitt budskap - den var bäst. Mina underbara Monacovänner fixade ett birthday party för Nelly & mig som har fyllt år.




Det anlände folk hipp som happ hela kvällen, och tillslut var vi hela det svensk-brittiskagänget.
I like!

Fraser hit och fraser dit.


Det är väl konstigt att jag alltid lyckas säga Godkväll när jag går på bussen här på morgonen. Chafförernas miner blir lika förvånade varje gång, haha. Och jag springer snabbt in i bussen innan de hinner svara, samtidigt som jag tänker SHIT. Jag har inte jätteproblem alltså, det är nog bara så att franska inte är min starka sida, after all. Jag ska försöka hålla mig till engelskan så kanske man inte behöver tolkas som ett pucko varje dag iallafall! ^^ Men jag måste ju ändå passa på att prata franska när jag ändå är här. Kan ju se lite idiotiskt ut hemma. Kanske. 


Kortfattat så att säga!


Jag kan inte ändra min lilla information till vänster i spalten i bloggen, där det står att jag bor i England och är aupair. FEL! Jag bor alltså i MONACO och är au pair. Om en vecka slutar jag hos familjen och då övergår jag som tillfällig nanny för en rysk familj. I juni åker jag hem till Göteborg för att umgås med vänner & familj i ett par månader. 

Till hösten flyttar jag till London igen, (där jag vart au pair innan) Men denna gången ska jag och tre svenska tjejer jobba & hyra en lägenhet tillsammans. Såså ligger det till, för dem som fattat nada! :) 

Snart ska jag börja fixa på ny design! Denna känns lite old.
Sovgott people :*

you DO fit in somewhere


Usch jag fick en sån där gråtkllump när jag åkte bussen 'genom Monaco' idag. Jag kommer sakna mycket, och speciellt alla pojkar och flickor som jag lärt känna. 
Jag får njuta till max nu den sista tiden, (månaden)!
Nu ska jag till skolan och möta upp Timo. Sen babysitter jag, så vi hörs ikväll med hjälp av en sån där töntig lista som jag tänkte förgylla dötiden med.
Smek!

Såhär ser det ut där jag möter upp Timo vid skolan. :) Fast då är det poliser på plats, och lite fler folk i rörelse. Här är det ju helt dött, haha.

Having you


Nuu är det inte långt kvar.
Jag slutar hos familjen om en vecka, på lördagen. Jag har börjat städa liite och packat undan det som jag inte ska använda mer. Slänga kläder måste jag också göra, men det svider inte denna gången, så som det gjorde i London. Jag har bara trökkläder med mig ner hit, som nästan gör sig bättre på tippen. 
 
Jag ska inte hem än, men i sommar kommer jag att vara hemma. Min mammas halvbror, som hon inte känner kommer på besök med familj i nån vecka, och då blir det fest sa hon. Och det blir ju nya kusiner också då, det kan jag inte misssaaa. Inte heller alla kvällar i slottskogen. :)


Sabbe ser lite för arg ut och jag ser ut som en mes med handen i käften! Kan inte säga mer än.. soulmates??

NEE, nu ska jag hoppa in i duschen. Sen gå och köpa melon. Med så mycket melon som jag äter här, kan man snart tro att jag ser ut som en. ^^ Hejdå!


By who knows

Then you held me. And you kissed me. Still i thought i could resist. But every time you kissed me, every time you touched me i cleared out a little more room for you in my life.
And for the butterflies in my stomach.

PUST


Ojojojoj, jag har vart ute och gått i solen i två timmar. Svettet välkomnade mig efter ungefär 10 minutetr, så hur svettig jag är nu behöver inte någon utöver det vanliga räkna ut. Nu .. vet jag inte vad jag ska göra. Solen försvann och jag drunknar i mina jäkla skrivhäften ^^ engelskaplugg och mail.
Inatt satt jag uppe och pratade med ett par stycken över msn. Jag längtar mig nästintill tårögd till sommaren. Då menar jag den svenska sommaren, med grill i slottskogen, utekvällar i stan eller nätter på en balkong med vin och fags. Och en jävla massa lösgodis! OCH en dans i ett morgonsoligt rum med Sab. ;)


Tennis


Jag har nyss vandrat hem från familjen, efter en babysittning. Jag vaknade upp med hövvet neddreglat på matbordet och med hela benet sovandes. Jag kände inte benet. Vaarför gör det så jävla ont när känseln kommer tillbaka? Rör man benet då så känns det som en jävla orgasm fast åt det andra hållet då. Dåligt. Fattar ni? Bra! Envägskommunikation kan ju lätt leda till missförstånd annars.

Justja, jag ville visa er lite pics från tennisen vi var på i söndags. Från Emmys kamera.


Vi matchar tennisbanan iallafall! Min mormor är svart och mamma är 'mulatt' - jag borde bli brun, inte orange. Haha. Emmy's kommentar & försvar inför hennes matchande hy vet jag inte, för hon sover. 

Vip båsen är platserna under huset, där vi satt. Ibland har man tuuur! ^^

Och appropå VIP, så kommer det två stycken kändisar (vad jag vet) hit under Grand prix formula 1. Dem är två utav de kändisar man/jag aldrig någonsin skulle kunna drömma om att se i real life. Jag återkommer om vilka det är i maj, det är nämligen Monacos little secret. ;) Det låter nästan som att jag kommer att träffa dem, men så nedrans lycklig är jag inte. Men tro mig, jag kommer inte sitta inne i lägenheten! ^


It's about creating yourself.


Jag saknar tiden på gymnasiet då jag tog bussen hem genom stan, när vårregnet slogs ned på trottoaren utanför, ipoden spelade trallvänliga Arctic Monkeys, jag kom hem och pluggade, eller iallafall tänkte att jag skulle plugga. Sov, spelade gitarr, skrattade med Fille, cyklade till Ica ungefär 3 gånger om dagen, Simongrannen. Hemma-och-bara-vara. Jag saknar skoltiden menar jag med detta inlägg. Ni vet, det livet man har när man går i skolan. Även om jag älskar att kunna göra vad jag vill nu, så saknar jag den där känslan. Speciellt den på våren.


Såhär har jag suttit i två dagar innan jobbet nu! Jag älskar att skriva i mina sånna där töntiga skrivböcker. Jag köper säkert 10 stycken per år. "Nämen titta, den kan jag ju ha för att skriva mina poems i... och i den däär kan jag skriva om hur många strumpor jag äger!!!" Haha, jo nästan så illa kan det bli! Nästan sa jag nu, så idiotförklara mig inte. Än.


Nelly's Bday


Idag fyller Nelly år, så vi ska bege oss ut på resturang ikväll som hennes aupair"familj bjuder på.
Grattis loverpower!!

Och jag ska börja jobba nu redan kl. 13:00. (Jag börjar 15:30 annars) Så näää, det var inte så himla roliga nyheter när man har planerat upp hela dagen. Men har Alex slått i tån, så har han. Hörs ikväll! :P

Onödiga telefonsamtal


Jag vaknade av ett samtal imorse. När någon ringer klockan 07.55, så tar jag förgivet att det är familjen som vill att jag ska komma. Men nej, det var barnens farmor. Hennes första ord var: HELLO, I found your ring at my house. Ja ni förstår, hon tyckte uppenbarligen att jag skulle vara medveten om det klockan 8 på morgonen.
När jag sa något i stil med: Jahaa, okeeej men vad bra då får jag den nästa gång vi ses, så sa hon bara hejdå!? Haha. Nej men skönt att prata ut ibland känner jag.

Bilder från gårdagen.

Alex och storebror


Utsikt från lekplatsen.


Vi var på Monaco beach club och åt lunch senare på dagen. Allt är så fint i kanten. Jag ska ta en bild på en typisk monaco-bo någondag. Eller kanske fem, så får ni se hur det kan se ut en dag på mainstreet. ^^, Hjälp.


Söndag & inspiration







Min söndagsinspiration!
(Länkar finns i bilderna, resten är från weheartit).

Jag har jobbat hela dagen och sitter just nu hos Nelly och tjejerna. Familjen jag jobbar hos bor granne med Nelly så imellan åt (eller idag) började jag och pojkarna knacka in till Nelly, och såklart knackar hon tillbaka. Sjukt kul tycker pojkarna, medan nelly som tror att det är jag, tycker att jag är asjobbig, haha.

Aja, nu ska vi snart till en pub och träffa engelsmännen! :)  Hörs imorgonbitti lovers.

Jordgubbsmorgon



Jag klev nyss upp till en skål med jordgubbar som snällt stått och väntat på mitt lovely gap. Idag är jag ledig, men jag har inte bestämt mig för vad jag ska göra.. Kanske åka till Nice för lite shopping. Jaja, först ska jag svara på mail!
Hörs om ett tag ;)

Parfym


     
Jag tänkte bara visa vilken parfym det var jag fick av familjen här nere! Perfekt för en 20-åring säger dem allihop.
Föresten, idag har jag och lille Alex pratat franska näästan hela dagen. Jag blir så nördigt stolt över mig själv när jag svarar honom med ord som jag inte ens visste att jag kunde! :) Lejtor.

Just give me a fucking kiss.


Vi var i parken i 4 minuter, sen ville Alex 4 år hem och bajsa. När vi anlände hem till lägenheten gick han till ett hörn och i vardagsrummet och stönade, i hopp om att bajset inte skulle komma ut. Han sa att han helt enkelt inte ville bajsa längre. Haha, söta roliga pojk!

Jag babysitter ikväll och den yngsta pojken har redan somnat. Det betyder att jag kan titta på lite serier, utan att någon dör. Annars måste man nämligen vara på sin vakt, iallafall så att ingen ramlar eller äter upp små bitar leksaker.

I brist på annat lägger jag upp en lovely Londonbild! När jag och Angie precis kommit hem till Kingston, efter en kväll på oxford street. :)


Hallå i rutan!



Hallå i rutan!
Igår var jag och Alex ute och spelade golf. Alla barn i Monaco är lediga från skolan just nu, så det betyder extra arbete för mig.


Hej o hå!
Detta blir ett väldigt kort inlägg, för jag måste iväg på ett litet ärende. Igår var vi ute och träffade några engelsmän/australienare på en båt som min kompis jobbar på! Riktigt kul. Bilder kommer. :)

PS. Jag saknar alla mina töntar där hemma! Mycket.
OCH så har jag ett behov av att hinna se ett avsnitt gossip girl innan jag börjar. Med min marabou som mamma min har skickat :*

OH my jisus


Åhå, jag är lyckligt lottad som hittat så goa vänner här nere. Jag tänker inte dra hela historian för det är inte kul att läsa "vi gick dit och tog ett glas vin, och sedan.. blabla" Jag menar, vi alla vet hur en utekväll ser ut! Gud jag låter ju nästan deprimerad? Haha ^^,

Iallafall så slutade vi på ett ställe där våra brittiska vänner jobbar. Och helt plötsligt, mitt i allting kommer dem ut med en kaka med tomtebloss och hela puben börjar sjunga happy birthday.
Så himla snällt och sött o ja blev glad, fan ja måste sluta skriva för jag ska iväg o jobba!


Jag är gladare än vad jag ser ut ^^

Jo jag vet, men jag ville visa happy Mat därbak.

Och såhär kul hade jag imorse. Nuuu måste jag springa till bussen. Jag och Alex ska ut och leka i solen.


Monaco, dag 100!


Idag är det dag 100 i Monaco! Oojjsan, vad snabbt tiden går säger jag i förbifarten utan att låta som en pensionär. Jag kom hem från familjen nyss, som hade vart så snälla och köpt en jättegod parfym till mig. Så nu luktar jag heaven blandat med svett. En dusch tack. Och en utgång på det. :)

Faen, det ser ut som en svinstia hos mig igen, eftersom det alltid finns så mycket annat man måste göra, istället för att dammsuga! haha. Aaja hejdå!

Och tack för alla fina kommentarer, (gratulationer) :* Jag ler som en fåntratt ibland måste jag erkänna.

PS.
Jag tittade på inlägg från förra året och tyckte min 19års dag var lite rolig. HÄR finns det om man har tråkigt. :)Ha en fin lill-lördag!

Happy birthdayyy to my life.


Hipphurra
, så blev man 20 år. Är jag kvinna nu då? Ung kvinna? Mogen tjej? Phu. Min syrra sa till mig för ett år sen: Tänk att du är 19 år, du verkar inte som det, men ändå har du så bra svar på allt!? Haha, vad menar du med det Fille? :(

Anywaays, imorse vaknade jag upp och fick ett lovely kort med rosor , och en liten förvaringsgrej av min brittiska vän. (Han som ska flytta tillbaka till England.) Och inatt har jag tydligen pratat i sömnen, blandannat satte jag mitt ansikte mot hans och sa "REEALLY??" med en överdriven accent. Haha, jag kan tolkas som störd här men det är jag inte. ;) Lite kul att jag pratar engelska i sömnen dock.


Nomnom!

You can make me laugh forever.




Jag tittade igenom en familjemapp och såg dessa bilder på min dunderbara systrar.
Vaaad jag saknar er. Smack!


Ska vi kanske boka in en shopping?


Jag har inte shoppat på 3 månader. Det är en jävla tid för en tjej kan jag meddela er, män? Och eftersom jag inte packade ner några roliga kläder så känner jag mig som Åke-tråk.. varje dag, haha. Inte för att det var så  kul men. Alla kläder jag bunkrade upp från alla olika sorters affärer i London under hela hösten, ja dem lämnade jag kvar hemma av någon anledning? Jag saknar alla färgglada kläder och konstiga kombinationer.

Så min sammafattning säger att jag imorgon ska gå till ZARA och köpa allt som faller mig i smaken utan att bry mig om hur mycket det kostar. Baara för att jag fyller 20 i veckan. Det gör man ju faktiskt lika få gånger som man fyller typ 12. ;)


Några ting från London.

Tell me the difference, please mister.





Igårkväll sa jag till familjen att jag lämnar dem den 30 april. Så nu känner jag mig glad igen! Jag ska inte hem efteråt alltså, utan fortsätter i Monaco ett tag. Nu ska jag och Timo ut och spela fotboll! Det är sommar :) Hörs ikväll people!

Give me a distraction.


Hallåhej,
Idag har jag och Emmy vart på tennis! Monte Carlo Rolex Masters för att vara specifik, men det behöver jag kanske inte vara. ^^, Det var faktiskt fräckt att se live. Emmy hade fått tag på finfina biljetter som var på den VIP sidan, så vi satt i ett bås med mjuka säten, nära plan. Det var en stor filmkamera vid sidan av planen som pekade mot oss, så någonstans i bakgrunden sitter jag och Emmy. Om man tänkt att titta på det då. Men det förstår jag om du inte har. Om inte "du" är Josse då! Men det är ett väldigt udda undantag. ;)

Bilder kommer någon dag snart.. Emmys stod för bilderna idag nämligen.
Här är lite annat iallafall.

Underbar sång med owl city. Kille & tjej har sjungt oss till sömn i två nätter nu.

 
Insprängd fotbolls/tennisplan ovanför Monaco.

Ninna jag och nelly i januari!

The end


Jag babysitter just nu. Vi har ätit kvällsmat (choklad och rostat muffinbröd) och nu försöker jag få kidsen att sova. Så ja, brb i någon timma eller två. Om jag har tur vill säga. ^^,

PS. Min sista jobbdag hos familjen är en fredag, den 30 april. Nu känner jag att jag har kontroll på läget, och mår bättre. Har aldrig trott eller velat erkänna att jag är kontrollfreak, för det är jag inte!? HEHE, nej men nu ser jag ett slut på detta iallafall.

Hörs snart! :) Fingers crossed*

HAHA



Ojoj, idag har jag jobbat från 10-19:00. Jag somnade några gånger på sängen medan Alex kollade på film på eftermiddagen. Det låter nog som jag somnar jämt, men jag sover ganska dåligt på natten.
 
INATT tillexempelllll: Jag vaknade 02.30 av att mobilen ringde, och precis då satt alltså människan utanför mitt hus, på en bänk. Ganska full. Eftersom jag är så givmild så lät jag denna komma in, och ni förstår nog att jag menar in i lägenheten. Jag vaknade sedan vid 5 på morgonen av att människan var borta. Jaha tänkte jag. Eller nej, jag ska vara ärlig.. jag tänkte: VAFAN!!?? Men efter sex sekunder såg jag det som vi skrattade åt hela morgonen - Han låg på golvet i badrummet. Haha! Vi undrar fortfarande varför. ^^

Liiite opassande bild men aja, HA EN FIN LÖRDAG! Jag ska på filmkväll! Jo, sånt äger rum här också.


Miles dont mean anything!




Hej Foooolks!
På söndag ska jag och Emmy gå och kolla på tennis. Det är en stor sport här i Monaco och nu är det cuper och ståhej som pågår. Jag är väl inte direkt intresserad. Eller jag är snarare inte alls intresserad, men det är ju något man tydligen måste se, så det är bara att föra arlset dit. ;) Fast äsh, tar vi bara med kakor så blir det bra! Det är min och Emmys specialitet. En gång möttes vi upp vid en bänk på kvällen och mölade i oss ett paket.
Sen sa vi godnatt, haha! För mycket fritid? Kanske. Möjligen.


Lite Monacobilder från veckan :)

Semester hos folket







Heyhopp! Jag tittade igenom Emmys kameramapp på min dator och hittade dessa fina så jag kunde inte låta bli att lägga upp dem. Från Monaco då såklart. Nelly och Emmy på bild.

Nelly är just nu i MIAMI på semester med hennes aupairfamilj. Sikken lyckost. En annan vän, Ninna är ute till havs med en stor segelbåt där hon fått extrajobb på. En tredje kompis är i Turkiet på bröllop. Resultatet av detta är = händelselös tillvaro. Alla är hemma på måndag igen. Och på onsdag kliver jag ur mina tonår och blir 20 år. :)


The whole damn world






Med hjälp av torsdagens inspiration säger jag gomorron!
Källor: flickr, tmblr, och ffffound
Nu ska jag gå ner och handla frukost. Får se vad det blir idag. Jag brukar inte köra samma visa som fransmännen och trycka i mig tre skålar socker, men idag tänkte jag också sockra till det. Bara för att.


UPS!

HAHA, att det är vääldigt lyhört här i min byggnad har jag fått klart för mig nu. Klockan 23:52 på kvällen. Ni förstår säkert. ^^,

Barnflicka i Monaco?

Vill du bli barnflicka i Monaco?

Familjen som söker består av mamma, pappa och tre söner 13, 8 och 4 år.
Dina arbetsupgifter blir främst att ta hand om de två yngsta mellan måndag & fredag 
15:30-19:30. Då möter du upp den ena pojken 8, på skolan som ligger ca 2 minuter bort från familjens lägenhet, och går hem med honom. Efter ca 1 timma kommer den yngsta sonen hem. Du badar/duschar dem, och lagar middag till dem alla tre(!) Du lagar alltså inte mat till föräldrarna. Du jobbar även lördag mellan ca 10-16. Mer eller mindre. Söndag är du helt ledigt. Babysittningar tillkommer. När antalet stiger över 2 per vecka får du extra betalt.

Du får en egen studio att bo i ungefär 10 minuter ifrån familjens lägenhet. Lönen är 120€/veckan + 50€ matpengar i veckan. Du får även en mobil med abonemang att röra dig med.

Intresserad? Hör av dig till [email protected] med foto och CV.
Hon har varit au pair hos familjen i 1 år, (2009)!


Fråga - Svar


Fråga: Hejsan, jag ska fara till London som au pair snart och jag undrar om man måste kunna skitmycket engelska för att kunna leva där? för då är jag köörd. Sen vad var sämst/bäst med london? :D

Hej, vart i London ska du?:) Nej du måste såklart inte vara grym på engelska. Jag antar att du kan basic-engelska från skolan och det klarar du dig på. Sen är det ju alltid roligare att kunna mer, men du kommer lära dig med tiden som du är där! :) Bästa med london är enligt mig nästan allting; människorna, miljön, kulturen, nattlivet, shoppingen, alla olika stilar, storstaden, etc. 'Sämsta' är nog att det ibland känns fööör stort. Och att natt-tåg/tube-systemet inte är det bästa! Du får ta buss hem om du ska hem senare än 00:00, vilket kan ta några timmar. Och att dem inte har gott lösgodis. :P

Ett tips är att ta med dig det du är besatt av -i matväg- från Sverige. ;) Min darling Angelina är besatt av korv, så när vi bodde där, vet jag inte hur många gånger hon tjatade om hur hon önskade att hon smaskade på en svensk korv, haha!

What about Laura?


GOMORRON SVEALAND!
Vaknade nyss av ett sms: "Don't pick up the phone please." .. ehm näh?

Idag måste jag ta itu med disken som stått i fem dagar. (Det lukar skit i köket) Och om det nu måste lukta skit, så är det på definitivt helt fel ställe just nu!?!?) Haha! Nee-men-vad-händer i Sverige då? Inget alls? Nä okej. (Jag tror er!)
Grattis till er som har lov nu iallafall, njuut! Speciellt till 91orna som har det absolut sista "lov", någonsin!! Hur mycket åt helvete känns det på en skala? ;)

Jag ska ut på en promenix efter disken. Kanske hinner jag förbi ZARA också. Mitt enda par jeans sprack totalt igår nämligen kära dagboken. Ibland undrar jag om jag är blessed or something.


Night night



Night night!

6 april 2010, fransk liten by.


Nu sitter jag hemma med musik i lurarna, ett öppet fönster, ett glas juice, en fag och datorn. Har inte varit hemma själv och inte gjort någonting alls på flera dagar! Det uppskattas nu vill jag lova. 

På helgerna händer alltid så mycket. Jag springer fram och tillbaka till lägenheten hela tiden och mobilen ringer konstant. Okej det där lät ganska töntigt, men mobilen gör faktiskt det, och det är inte för att jag är poppis utan för att jag aldrig kommer i tid. WHERE AAARE YOU TREES? - "Neea du vet.. är på väg alltså". Tidsoptimist är inte alltid det bästa att vara. Men jag är inte ensam om att vara det här som tur är. Bara nästan, kära bloggen. ^^

Jag och Emmy var uppe och vandrade runt i en gammal fransk liten by imorse.


Söta Emmy! Hon gick en promenard på 4 timmar när jag åkte till jobbet. Hujedamig.

KAN se aningen uppstyltat ut, men det är bara för att vi är det. ^^

OCH det ÄR 20 grader ute, även om det inte syns på varje mig eller Emmy, haha. Fattar inte varför vi klär på oss så mycket, men alla gör det här. Vissa damer har till och med sina fucking pälsar på sig fortfarande. ^^


I chose guitar over ballet.


Jag älskar spontana dagar och kvällar. Ända sedan i torsdags har det varit så. Vi har skrattat, pratat, ätit, gått, sett, ja till och med gråtit. Kvällarna har varit lika spontana dem. Dessutom har jag sovit utan ångest! Bara skratt. :)

Just nu sitter jag i en vit stor soffa, på en resturang mitt på stranden. Når inte ens ner till golvet, utan bena pekar rakt ut från sitsen, haha.

Jag väntar på my little friend och tänker tvinga med honom på en chokladglass-stund innan jag ska iväg till familjen. (Jag jobbar alltså fortfarande hos "aupair-familjen", fram tills att dem hittar en ny aupair, vilket jag hoppas är snart)!! Jag har ett nannyjobb som väntar på mig här i Monaco, när jag slutat hos familjen. 
Hoppas ni har en fin påsk! PuSSSS :*

Citat of day


 

Lets do it!



Jo jag är en fjomp men det är något jag får leva med så snälla påpeka inte. ;)
Visst, det kanske ser ut som att jag inte riktigt vet vart jag vill på kartan? haha. Men den röda pennan är inte min och jag vet faktiskt vart jag vill. ;) JAG SKA FLYTTA TILL LONDON. Till en lägenhet ihop med 3 tjejer från Sverige. Till höst. Men innan dess ska jag dit och hälsa på Angie &co för såhär kan vi inte ha det längre. HAAJ!

Men helvete vilket sug jag har efter kakor jämt då!! Puss och smek, ikväll ska jag hem till en kompis som har fått sin lägenhet här i Monaco nu! SPÄNNANDEEEE.EHE

Godmorgon fredag.


Varje gång jag tänker på vilken dag det är så känns det som måndag. Jag tror inte det händer någon annanstans på jorden, att man blandar ihop månad med fredag!? Sämsta med det bästa?

Igår var lovely. Vi satt på hans balkong och åt thaimat med min ipods trallvänliga låtar i bakgrunden. Och med en utsikt över medelhavet, (som inte syntes p.g.a mörkret), men ändå!  
O ba fö han kmr over.sät.-ta detta so aa, - Synd att jag är gay! 
(jagvetjagärtöntmendetgöringetförnublevhanförvirrad)

Tacka gudarna för internet. Ibland då.

Ups!

Shitting-i-fan jag hinner inte berätta ikväll. Gotta run! Men vi tar det imonbritti.
Nu ska jag på dejt ;) puss. Thaimat står på listan.


Hemma

Kom precis hem från den ryska familjen. Jag och little girl 7 år lekte monster och prinsessa. Härliga kontraster. Och nu ska jag springa hem till Nelly, innan jobbet. Men det slutar alltid med att jag tar bussen. Aaa men vi hörs ikväll. ;)

Nannyjobb hos rysk familj


Idag ska jag hjälpa en rysk mamma att ta hand om hennes dotter som är hemma och sjuk. Jag har knappt sovit en blund inatt (som vanligt nuförtiden) så jag får se hur länge jag håller mig vaken. Slutar vid 1. Detta är ett nannyjobb, alltså inte aupair. Skillnaden är att man får timlön som nanny, och får fixa boende själv (oftast).

Jag tänkte bara visa mitt lilla fräkneface. Jag ser alltig ut såhär på sommaren.
På vinter brukar jag ha tre stycken. En i pannan och två på näsan. Det kan ju inte bli mer underbart detta? Nej, ja vet inte vad jag skriver nu faktiskt, bäst att gå!

Och just ja, jag ska berätta en kul grej ikväll!!



RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...