Experience is brutal, but it sure is the best teacher
Frukost ute i bikini är inte så illa pinkat. Speciellt när man inte riktigt ännu
ser ut som miss elefant ;)

Jag tänkte att jag skulle inträda the world of iphone's snart. Har vart lite anti innan, för jag tyckt allt är så materiellt hela tiden. Meeen ska sluta vara tönt nu för jag vill också prata gratis med mina vänner & familj världen över genom appar :D - och kunna blogga när jag är ute och vandrar!

Strumpor och smörgåstårta, tack.


Jag vann en bok på Sofie Sarenbrants blogg förra veckan! :)

JAHAA! Vad händer då? Neeee, det händer typ lika mycket som i min röv just nu!
Förr hade jag iallafall något att skriva om lol, men nu... kan jag inte bestämma mig om jag ska skriva om vad jag ätit till lunch eller vilken färg jag har på strumporna. :P

Eh, just ja!
Alok kom hem från Indien förra veckan, såå vi träffades igen efter 2 månader!!
Wonderbart? Svar jaaa.

Tänkter ringa mormor sen också och fråga om smörgåstårta till jul. Med lax. Tycker synd om alla omkring mig, har liksom aldrig pratat så mycket om mat i mitt liv som jag gör nu.
Låt energin komma tillbaka nu då! Hejs :D

Bebisbild.Här är vår lilla klump :D 

Jag har börjat känna bebisen röra sig - och idag på ultraljudet var den jättesprallig (känns typ som bubblor som trycker lätt innifrån) 

Det kändes jättekonstigt (och underbart) att se att det faktiskt finns något där nere i magen. Innan idag har det känts lite mer som "aa jo jag e gravid men-atttteeee, jagtänkerintepådetsåmycket"
Fast, det var nog inte alls sant; tänker ju fan på det hela tiden(!!) Dock är jag inte jobbig och pratar om det jämt haha. Men blir väl det snart också för det verkar vara ett symptom. ;) 
Skämt åt siiidan!

Pappa & Mia skäringerVar hemma hos pappa & camilla i En dag när jag var i Sverige. Dem har flyttat till kusten! Jag dog & återupplivades under samma sekund. Eller, tappade andan kan man säga. Sa himla fint!!
Det ÄR dem värda. ♥


Mia & klara var min favorit. Sen kom Solsidan och jag blev ännu mer kär i henne. Läste hennes blogg och sen såg jag att hon skrivit en bok så jag kunde inte låta bli.. Är inte vanligtvis en sån här stalker. Men Mia Skäringer vill jag äta upp.

Bless out!!

Första magbilderSåhar ser magen ut just exakt.. IGÅR. Vecka 13 -14?
Ska till barnmorskan nästa vecka och ta reda på hur fän man räknar! Och vilket kön det är ;)
Om vi kan se det vill säga.

På natten är det värst med denna konstanta hunger, jag vaknar hela tiden!! 
(troligen varför jag inte gått & lagt mig än) ellerförattjagsovhelajävladagenidag^^
Som lösning lägger jag alltid ett äpple brevid min kudde innan jag somnar för att ha snabbt när jag vaknar. Häromnatten vaknade jag av att jag låg och åt på äpplet i sömnen haha!

Nä nu somnar jag. Puss & kram fina ni. TACK för alla mail & meddelanden!!! Jag vill krama er.RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...