Höst 2009


Jag har alltid älskat hösten och nu vet jag varför.
Så kan man väl säga?
Idag kan man det tydligen.

Read or see


Nu ska jag kolla film och trycka i mig godis sista gången innan avresa. Liksom trösta mig själv för att jag ska lämna allt och alla. Imorgon är det hejdåparty på favoritstället :) Ska man le eller ska man inte?

True Blood
igår var ju iallafall "helt okej bra", ska bli kul att se fortsättningen.
Eller kanske bättre att läsa? Kan vara bra med något tidsfördriv i Englalandet.

OH LAURAJag fick hem mina 100 foton idag. Muums! Jag har skrivit på nästan varje baksida och nu ska jag välja ut några att ta med till England!  Framkallar ni foton?

Ja vill ha mycket mer, du också men ingen vågarGodmorgon. Kollade igenom lite bilder och hittade en gammal "modellbild, 2008.
I like this one även om jag har lite bad hållning. ^^

Tick Tack
by Viktor Vauthier
Mitt huvud gör fortfarande ont men ja hoppas det går över snart. Tror det känns liite bättre iallafall. Jag har inte hört något från England på en vecka, hoppas dem mår bra. Nancy kanske har fött baby number 2. Jag får den känslan.

A cup of tea

 


Köpte 6 tekoppar igår. Kommer ju inte kunna använda dem på ett år men för att vara säker på att dem inte tar slut i el store så köpte jag dem. Nu tittar jag på "Ryktet går" med Jennifer Aniston. Vet inte vad den heter på engelska eftersom Sverige alltid översätter så konstigt på titlar.

MishaLove her jacket!!
Jag har köpt kuvert i stora lass. Nu ska jag skicka in hundra bilder till Fuji film för att få dem hem framkallade. Kan ju vara kul att ha med sig lite sånna bilder till Englalandet också. Inte bara bilder på datorn.

lala

Koop - Koop island blues 
När jag playar denna låten i mina högtalare, tittar min familj på mig som om jag är bokstavligtalat dum i huvudet. Speciellt när jag gungar i takt. Ah nee.. :s
Iiiallafall, tillbaka till syftet. - Skön låt!

He made me coffe

Idag kommer släktingarna! Det blir nästan som en hejdåtillställning för mig, även om det är min sister som fyller år. I väntan på detta sitter jag och dricker kaffe. Det godaste jag druckit.. med smak av cocos. Dad och Camilla hade med sig
6 kilo från malaysia
.

Inför resan behöver jag växla pengar, köpa schampo & balsam och scanna in polisregisterutraget som jag ska hämta på posten idag. Annars är allt klart!!

Joke me away


Ooho. Jag och Sabina har haft vår sista fredags-nana-över-tadition innan min avresa. Nästa fredag ska jag ut med vännor så det får väl blir den absolut sista!
Jag och Nancy har mailat mycket så jag känner mig verkligen trygg och .. redo? Jo. Dem verkar hur goa som helst!!


Till Tiina: Eftersom din kommentar är "anonym", så skriver jag här. Eftersom vi åker så samtidigt hade varit kul att få din mail eller bloggadress så vi kan prata mer! :)

Kavaj-inspiration


Jag hoppas jag hittar en kavaj med axelvaddar i England! Lär bli ett plagg man slänger på sig lite då och då när man ska ut och göra något eller nåt annat offer.

Mindre än två veckor

Jag är så..eller alltså, KAN INTE TIDEN GÅ LITE SNABBARE!? 
12 dagar kvar tills jag flyttar till UK!
Vilket land/stad skulle ni flyttat till om ni fick välja idag?

Emotions
Fråga mig inte vad det är för bilder, men det är ju inte vanligt tråkiga iallafall, även om dom kanske är tråkigt ovanliga. Men ja, idag ska jag hem till gbg.

Hoppas jag inte stöter på någon jag känner på tåget. Brukar vara så nämligen att man tror att man ska avnjuta en härlig tåg-musik-resa men så:
"HALLÅ DÄR" - ååh NEEJ HEEJ!
Haha okej inte riktigt så, men det kunde vart.

12 daga kvar

Godnatt


COVERKänns konstigt att bo så nära civilisationen här uppe. Nära bion, vilket är bra om man ska gå på date. För det är jag ju på så ofta liksom(!) Nej om ärligheten ska fram så, nästan aldrig. Så bion kan vi ju räkna bort.. Gud vad jag ser ut som en djurvän.

Look in your eyes


Nancy och hennes mamma håller på att göra i ordning mitt rum i England. Hon pratade också något om att registrera mig hos hennes doktor, förstod inte riktigt. Jag önskar att det var time att åka nu..

Det är lite komiskt hur vissa börjar avslöja saker till mig nu när jag ska åka.
Som om ni tänker: "ups det gäller nog nu eller aldrig" Jaha, bra då vet jag det eller nåt. Men kom ihåg att jag kommer minnas det när jag är hemma igen. Jag är ju inte ens borta ett år! haha. Jaja.

Not my pumpkinby camilla åkrans

Godmorgon!
Varför blir jag/man dum i huvet efter klockan 12 på natten. Jag vet inte hur mycket folk som fick stå ut med mig på internet inatt. Men men, dem verkade inte direkt få ont i magen eller så!

Ps. jag har slutat äta smör. Smörgåsen blir numera endast en gås för mig del.

ChokladbollarJag blev så sugen på chokladbollar efter att jag och Camilla varit på utesevering.
Jag gjorde mig ett par bollar och började äta. Jag säger inte hur många som finns kvar, om det nu eventuellt skulle finnas några kvar [...] Godnatt! Eller nej, men det är ju ett jävla trevligt avslut.

Watch your thoughts/citat

Vi har en tavla här hemma där det står:

Jag gillar det.

Svarar lite.


Åker du med en organisation?
Ne, jag åker privat/själv. Jag blev medlem på en sida aupair.com mest för skojskull. Det kostar inget.
Hur fick du tag på din familj?
aupair.com, där man kan välja, matcha och söka. Det var en del familjer jag pratade med innan jag hittade denna som verkar passa mig perfekt.
Man känner när det är rätt. Vist sagt.
Vart ska du bo?
I Kingston upon Thames, lite söder om London. Hemma hos dem då.
Är du nervös?
Så fort jag pratar om det blir jag skitnödig, i teorin. ;)

I like who we are


Jag ser dock lite för mogen ut. Det är jag inte, inte idag iallafall.
Den 28e augusti ska jag ha en liten avskeds grej ute med vännor. Himla kul och jag kommer sakna dom. Sabinas pratglada nätter, Hannas valphår, rickardskålar, erics dvärgarmar osv.osv. Äsh, det är ju ingen lifetime jag är borta!

Just nu sitter jag och passsar Indie, hunden. Har jag berättat hur ful hon är? Det är hon, men hon älskar mig ändå. Tydligen.

By the river


Jag blir lika glad varje gång jag spelar La roux i mina öron. Jag hoppas dem spelar live i England under min vistelse, så att jag kan åka dit för att hoppa i takt. Även om jag så måste göra det ensam!!
Ni får ursäkta mitt blanka forhead men det är förmodligen bara korvos.

16 dagar kvar nu. Det känns som jag ska hinna göra miljoner saker innan dess.
Jag har börjat använda min almanacka för första gången på tre år.


Secret
Sitter i Pappa o Camillas nya lägenhet. Jättefint gammalt hus med högt i tak, öppen spis, trägolv och stenväggar, mest. Och just de, Lily Allen var underbar!! Men fan vad det känns som höst. Jag vet att jag bad om det men jag trodde ju inte han skulle höra mig.


*Way out crew*


Way out west är en höjdare! Eller hujdare som jag uttalar det. Jag jobbade i entén igår och stötte på en del ansikten men mer än ett hej och hejdå blev det inte tyvärr.

Rise Against var gudomligt, jag har aldrig svettats så mycket,.. på några månader. Inatt hoppade jag & Rick till Arctic Monkeys & Glasvegas, sketabra!!
Ikväll blir det Lily Allen.

Tack så mycket för era råd! Jag tackade nej till birollen och bokade en biljett till London. :) 18 dagar kvar!!


I'm just as bad as you, or good.Primark autumn 09.
Jag läste att Primark är lokaliserad i Kingston också! När jag var i Liverpool var Primark på fem enorma våningar, eller ja, det är den väl fortfarande får vi hoppas. Undra hur det ser ut i Kingston.

What.

Åhnej, detta är inte kul..
Jag sökte en biroll i till en långfilm för nån månad sedan. Fick reda på att jag är bland de två utvalda och regissören vill träffa mig på lördag. Jag blir så kluven när jag har aupair och detta att välja mellan, när båda sakerna är vad jag vill göra mest av allt!!!!?!

Way out west 1#Vi ska in och kolla på Rise Against ikväll! Men först ska jag och S fika choklad!

När jag lyssnade på musik förut så såg jag hur det blixtrade till där ute, och vips så fungerade inte mina högtalare :( Och såklart är det, det enda kvittot jag
INTE hittar. Jag kommer inte ens ihåg vart jag köpt dom. Olle kanske vet!


This is like musicJag kommer bo i det inringade området, Kingston! Jag åker dit på provtid i 4 månader fram till julatid. Och om vi passar bra och trivs ihop så stannar jag till sommaren 2010.


Hang in there dadey
Idag var jag på stan med mormor. Vi strosade runt, köpte lite grejer inför resan och åt på paprika. Bästa! Jag hämtade också mitt pass, där jag till min förvåning såg att mitt ansikte inte såg ut som ett fuckface! Det har annars gärna en tendens av att göra det så-här-års.

Rubrik dedikerad till pappas önskan. Hang in there dadäy :*

Emma Watson
Emma Watson
Nu längtar jag till hösten! Men jag lär väl ångra att jag sagt så fort det blir kallt.
Höst = regn! Men i England är det själva landet som står för regn så jag lär väl inte älska regn om ett år lika mycket som jag gör nu. Eller också gör jag det mer!

A part of the family


Nancy (el madre i England) vill att jag ska vara en del av deras familj! Jag ska följa med dom down the country och hälsa på hennes släkt. Och upp till Skottland för att hälsa på Simon's (pappan) släkt. Jag kan tippa på att jag inte kommer fatta mycket av vad dom säger uppe, Grov dialekt där! Jag får fösöka att hela tiden ha mat i munnen så att dom inte kan med att fråga mig något!!!

It's too late!


Det var mysigt på grillningen. Inte för att vi lärde känna några andra volontärer, som egentligen var själva vitsen men för att det var länge sen vi sågs och satt på våran röd-fula filt med öl å prata.

När jag kom hem kollade jag och el nejbur på film. Hur kass som helst så vi decka. När ja kom hem nu frågade Tilda om vi hade älskat, haha hon e för rolig. Nej Tilda det har vi inte! heh, mmm, så fick jag sagt det med :s
Detta hade jag på mig. Köpte en ny jacka också.. och en mobiltelefon, kan ju vara lite bra att ha känner jag.


Välkomst-GrillningNu åker jag och Ricky till way out west's grillning för de arbetande.

STRESS!


HJÄLP! Vart ska jag börja? Jag får lite hjärtklappning, vilket inte ens hjälper märker jag.

Okej nu ska jag skriva en tråkig lista, men den är till mig så ni kan gå nu, eller ta risken att somna.

* Få hem + scanna in polisregisterutdrag.
* Hämta mitt pass (som jag tur var fixade impuls last week).
* Scanna in personbevis och maila iväg dessa.
* Ringa om referencer och intyg på engelska.
* Gå till min gamla skola och be om papper och telefonnummer.
* Skicka referencer till familjen.
* Packa ned hela mitt rum, om familjen här hemma tänker flytta.
* Välja ut kläder att ta med till England. c)
* Boka flygbiljett till Heathrow.
* Greja mig ett nytt virusprogram.
* Köpa ny mobiltelefon och fixa nytt kort till den. Får se hur det blir me numret.
* Växla pengar.

Jag är överväldigad, det känns helt fan-tas-tiskt. Jag vill lägga upp bilder på hela familjen, men väljer att vänta till jag träffat dem och frågat om lov 'in person' :)


It's gotta be right!Jag ska vara au pair hos familjen Paddison. Dem bor i Kingston, (nära London) Dem har en son på 1,5 år och en liten bebis som är beräknad i mitten av september.

Jag kommer ta hand om Ioan (1,5 år) på vardagar, 25-30 timmar. Jag kommer göra some light homework, dock inte laga mat!! Ledig kommer jag vara på helger/eftermid-kväll. Pappan har även två barn sedan innan, Lucy 5 och Josh 7, men dom kommer bara varannan helg.

Jag kommer bo in the top of the house, i ett eget rum med toalett. Jag hoppas innerligt att det innefattar en dusch eller ett badkar! Dem ska greja en TV till mig, och jag tar med min laptop.


Jag flyttar till England


Som när man är kär. Ni vet när man sitter och glor nånstans, och helt plötsligt kommer att tänka på personen man är unconditionally inloved with. Den magkänslan känner jag. Lite gay, men fan vad kul. 1 september är det sagt.


Way out och grill


Jag och Raisa fick exakt samma tider på way out west och i anslutning till samma ställe.. Hur stora är oddsen på ett tusen ett hundra volontärer!? Det är bara gud som kan tala om det, cirka. Imorgon bjuder way out west på grillning. Jag och Rickard ska åka dit och trycka i oss en del tänkte vi.

Ps. Idag ska jag ringa Nancy, för första gången. Det är mamman i min englandfamilj. Jag skiter ner mig.

Madonna

Kolla Petras hårfärg, Åhå!

Igår var vi utanför ullevi och häckade för att lyssna på Madonna!
Göörmysigt:)


Everything I hadJag gjorde min sista dag på jobbet idag och bjöd på kladdkaka. Varje dag på jobbet har jag tagit med mig tredje boken ur the twilight saga, så när jag vart på väg att somna ståendes, har jag gått in på toa och läst två sidor. ^^ Honestly det bästa jag läst. Bok nummer 4 ska jag ta med till England och hoppas den varar i 9 månader. Precis som en bebismage, för sån kärlek har jag till böckerna, inget krystat utan bara bra.

Until we meet againhejhallå. Ska jobba på hvets grand prix i helgen. Inte för att jag är ett fan av båtar, men för att jag ska ta emot gäster och sen underhålla publiken med diverse olika saker. Med kläder på alltså. Ni vet, like ö värdinna. Å det skadar inte några inre delar med lite båtupplevelser blandat med en happy time. Kind regards therese rydberg.


My new lady
Jag fick den här hemskickad imorse! Hon står nu på min fönsterbräda och förgyller lite av min vardagssyn. ^^
Jag har dessutom fått ett extrajobb for sure.
Barnen heter Linnea och Philip, 3 och 1 år. 

Natalie Wood
Natalie Wood
Jag blir lite het på hennes halsband. Vilka personligheter!


Give it in

mk

Jag blev spådd av min thailändska kollega idag, haha. Hon hade själv blivit spådd på samma vis när hon var 14 år. Och vet ni, hennes spåman hade haft rätt.
(Hon fick en man som är ballhead) Men man kan ju tro som man vill. 
Jag skulle tydligein få en snygg kille, men som inte folk runt omkring mig tycker. Jaha en rödhårig då! TREVLIGT.

För att sedan lufta mina tankar åkte jag och Hanna in och tog en kvällsfika, det är lite utav vår tradition. Sen träffade jag simon på bussen hem, he's the nicest boy.

Goder morgenTänk att vakna upp till en wiev like denna varje morgon. Eller om det åtminstonde kunde vara ett liknande väder, någon måndag om året.... Det var väl en fin övergång? Fick ju in lite väderprat iallafall. Nu springer jag till jobbet!

MA NEW ONE


Viktor Vautier inspiration
By Viktor Vautier
Nu äter jag igen. Kladdkaka. Jag är också sådär trött att jag ser i syne. Har ni vart så trötta att ni ser saker som inte finns? Det gör jag nu. En kvinna stod nyss och städade min försterbräda.. Hjälp! Och nej, jag går inte på något annat än socker.RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...