Cordell

Min kamera är väck! Men jag lovar bilder inom kort, freaks.
På tal om freaks. Jag tänkte på min barndomstid då jag hängde hos min dagmamma veckodag ut och veckodag in. Emelie, min leka-Emil-i-Lönneberga-kamrat hade uppenbarligen svårt att uttala bokstaven T [hur i helvite nu det kan vara svårt] Iallfall tilltalade hon alltid mig; Greeees. Gres. Gris? Antingen såg jag ut som en pig, eller så var jag bara allmänt rosa. Jo, jag hade ju lite eksem, men jag var väldigt smidig, och jag gillade inte korv.

The cranberries får stå för min måndag. Har inte tröttnat på långa vägar. Och så är hon ganska sexig. Ungefär som,. jag kommer inte på nån. Måste springa tillbaka till städhuset nu!


Black like blue

Öronproppar! Öronpropps. Ö :ronproppar! Vilket otroligt fult ord. Och tänk dig då att vråla det 1650 gånger. Så fort allt blev tyst från musik var det som om rösten, ja till och med magen darrade. Okej nu låter det som att vi skrek som två dårar, (gjorde vi inte) men en del behövdes för att våra taniga röster skulle kunna bli avlyssnade.
Egentligen är det dåligt att behöva betala pengar för någonting som är för hälsans skull. Kan jag tycka. Aja, ska väl sluta gaya mig! Gonatt rövskallebarn. :)
Ps.
 Bilder kommer imorgon (eftersom det är då det börjar på riktigt och mer värt jobbet att ens ta upp kameran.)


I let it cross over

Jag är i någon slags trans. Så fort jag vaknat den senaste tiden rusar jag till datorn och sätter på ytterst högbra musik. Ja, trans var det.. så att det pirrar i magen. Till er som inte har uppnåt denna känsla för musik, tycker jag pretty synd om!

  Snart ska jag till west coast riot och ha hand om öronpropparna. Det är nog ett sånt jobb jag alltid drömt om. Jag ska sitta i en vit låda. Det där med förmåner man får för att jobba där, är inte så många. Men jag skulle ju kunna berätta dessa ändå:

Se banden gratis
(men det fattar väl till & med en morot)
En tröja att bära på plats
Festivalband
Två matmål / dag
Kakor, saft & kaffe all long
Ett tält to hang in
Vi får gå bakom the stage :O

I would never consider those things

Jag undrar om det är tillåtet att vara så trött som jag är i kroppen. Jag kan erkänna att jag somnade i duschen förut. Det känns som jag har plockat morötter nere på knä i 3 dygn.

Idag var jag iallafall på dejt med Tova, som förövrigt ska bli skåning. Det lär bli slut på nakenskämt, vilket jag kommer att minnsas som en väldigt traumatisk händelse i min uppväxt. Farväl till henne och farväl till er. Jag ska dock inte till skåne utan till sängen.

 

I will recognizeJag tror jesus var med mig inatt. Ni har no fucking hallelulja idea! 
En vän har grejjat mig en plats som metaltowncrewblaha(?)! OH my, säger jag bara! Im in heaven, nästan. Men jag är det på fredag!
Gud vad detta blev ett lagom kristet inlägg. Inte för mycket, men lite
för mycket alltså.


Somewhere up high

Jag vet hej och hå, jag har inte vart så duktig på att uppdatera under the midsommartid. Men jag är som sagt heterosexuell, och kommer då alltid tillbaka så fort jag får ett tillsynes hål i min tid.
Jag var på Allum förut och hittade massa tröjor som jag suktade men inte hade mynt till. Jag fick nöja mig med att lukta på dem och sedan snällt putta tillbaka dom på sin plats.

- Åh nu blev jag sådär extremt Apsugen på Soilwork igen! Får skynda mig igenom lite innan jag och min säng ska förbereda oss inför natten.

Bild från Ikea. Ber på mina bara knän ronja, jag åkte dit ändå! Men bara lite.

Their glasses of white wine
Detta kanske är lite tuu much information i BHn, men jag måste informera er om det ändå. Jag var på mamografi under denna dag. 
- Jag säger bara en sak ladys, det var bland den mest hemska mest plågande smärta ni kan tänka er on the tuttar. Dem blev platta som ballerinakakor, och jag känner fortfarande av det, känslan har liksom fastnat! Sen gjorde jag ultraljud, det var dock väldigt skönt. x)
Ps. Jag e inte gravid nu alltså, som det kanske väldigt mycket lät som i slutet där.

neil young I wish


När jag är ute i kära Hindås så kommer de fram folk till mig och säger hej. Dig känner jag! Vad heter du? Osåvidare.
Tillexempel idag när jag stod i kassakön dyker det upp en tjej med sin mor. Hon pekar på mig och säger: Den flickan känner jag! Jag har ett kändisskap änna! Okej att det är utav fans i vagn mellan 1 - 6 år. But still dom är många som bara tusan! Och söta.


In a thing

ÅH, vet ni vad!? Im freaking home! Resan hem var inte så kul, jag tror bokstavligen jag satt ner i 12 timmar. Jag hade så ont i mina knän efteråt. Iallafall, klockan är bara halv 12, och jag har både ätit, tränat, städat" garderoben och packat upp.
Fråga inte när jag gick upp, men jag kan ju uttrycka mig så att vi gick upp ganska tidigt på Malta, och det verkar ha gjutit sig in och blivit till en (o)vana.

Och nu har the kyrkbell ringt i exakt 16 minuter..(Ja, jag har tagit tiden) 
Allvarligt, I cant bölive it!?

Jag fick hittat läderband i slutändan också. Och denna gången köpte jag dem.


I en luftballong


Oh dear

Jag och felicia var på spa. Det var pretty romantiskt, nedsläckt med tända ljus och rosenblad. Jag får säga att det var en jäkla komisk feeling, plus att när jag tittar på min syster så kan jag inget annat än garva.  ..Ah sen somnade jag, men under den vakna tiden vart det megaskönt, trots situationen!

Vi var på en enorm marknad idag.. Eller enligt malteserna var den enorm. Jag kan ju säga, som har varit på Götes korvkiosk, att den inte var det.
Är jag helt werdo om jag köpte ett par kalsonger till mig själv?.. Eller, det var ingen fråga, men jag kunde inte låta bli. Gröna och otroligt sköna för mullemött.
Okej, jag ska sluta! :S

How dare you

Detta är kind of höllarius! Jag skulle på toa (måste klargöra att jag inte hade utfört mitt pinkeri ännu), och tappar hotellrumskortet in the holk, och sekunden efter, även min alldeles egna 2euro ner i samma hål. Är jag äcklig
om jag tog upp det... jag tvättade handen hyssteriskt i 4 minuter..?

Wo-homan it was


Idag var vi på en lövely marknad. Jag hittade ett läderarmband, eftersom jag tappat mitt gamla älskade. Jag tyckte dock detta var väldigt tråkigt och smalt, så jag bestämde mig för att snällt hänga tillbaka det. När jag gått min väg kommer den mest enorma man springandes efter mig och frågar vart jag kommer ifrån... "Oooh jag har alltid älskat svenskar, du får the läderarmband for free!  Och det tackar man ju inte nej till, även om det var sjukt fult. Jag föll ner på knä och kysste hans kvadrater till fötter.

Nu sitter jag vid poolen och lyssnar på någon jäkla.. jag vet inte vad!  Åh, vad jag saknar all min musik. Eller jag kanske må säga the Olleboy's musIK. (:
Hejhoppkokk!

hanna galopp?
Jag flår aningen på min haka, så mina mansdrag är fler än vanligt. Men jag införskaffade mig en bra salva idag så jag får snart min kvinnliga sida tillbaka, förhoppningsvis. Föresten, så rent av suger malteserna på engelska... Trafiken är också åt fel håll så man får titta som en galning across gatorna, och springa över dem snabbt som a kind of a fåntratt.


Jag skulle snabbt igårkväll hitta en öppen supermarket då jag blev sugen på sött.  Utöver förväntningar hittade jag öh store och plockade till mig a little choklad. När jag skulle betala står det tre män vid kassan. [då menar jag män fr ca 40-60 år] Jag kommer på att min peng ligger under min bikini, (inte underdelen då) om man ska vara lite positiv. - Jag vänder mig om och börjar stoppa hela armarna under tröjan. När jag vänder mig tillbaka med pengen i handen ler alla 3 mot mig på ett smörigt-utlands-sätt och frågar om jag behöver hjälp. (?) Ajovisst, vad generöst.

Åh jesus, det blev visst en roman, hoppas ni inte dör.


The wondering

Min rumpa är fint inramad i rött. Av någon anledning ville det sig att jag skulle bli bränd just där. På ett sätt är det väl en fördel, eftersom det inte syns. Bara from b.. -labla, ne men hallå, nu tänkte ja säga något ytterst olämpligt! Fyy. ;)
Nu ska jag do the dusch. Hoppas ni hava det bra, Fishyfishy.

Not even oneDet är speglar överallt på detta hotellet. Vem vill se sig själv när man solar, badar, mölar mat eller skiter? Det är inte några små speglar heller, utan helt jäkla enorma! Aja, det finns väl en baktanke där också. :P

Förut tog mina vänner hissen från 3e våningen. (Jag sprang ner för trapporna och skulle imponera eller något på att jag var där nere före(?))  heh
När jag står och väntar på att hissen ska anlända, ser jag dem komma ut från en helt annan byggnad across the gata. Hur i muttan kan det gå till.. En hiss som går i sedled? Swiske skumt!

We went on

Malta luktar gott! Det är lite Afrikanskt/Arabiskt/Stenålder-Åmål liknande.
Idag gick vi en mil till vad vi trodde  var närmaste Supermarket.. Jag var helt jävla slut, med svetten rinnandes ifrån handflatorna. Tragiskt nog upptäckte jag senare att den närmaste supermarket bara var ett lovely stenkast ifrån hotellet.
  Mina fräknar har börjat komma smygandes också. Jag ser ut som en morot! Save me.
Det här låter ju som en sådan där kär 90tals dagbok.

In and out

Okej jag får väl erkänna att jag har resfeber. Men bara ytterst lite.
40 minuter kvar!
Jag har packat mitt handbagage med ö kamera, ett spel, hörlurar och 
en blomma i afrikas öken.  Det är en när.man.inte.somnar-bok. Tro mig, jag kan bara läsa om det är riktigt bra. Och spelet är ett sådant nostalgiskt spel,
supermario-nostalgiskt! 

Nu ska jag ta på mig kläder och dricka upp min loka!
Ps. hejdå
 
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...