Far too early in the morningDenna eftermiddag-kväll lyssnar jag på Staind. Jag får en sån Amerikans-känsla när jag lyssnar på dem. Jag förstår inte varför, (ja kanske är fläng i huvet) förutom de faktum att dem kommer därifrån då. Men jag menar inte på det sättet.

Imorgon är det nyår. Undra om jag förvånar någon. Om så, ska jag omsorgsfullt be för denne inatt.
Jag ska sluta skriva sådär, nu. Men de brinner i mina fingrar, så tanken ständigt återkommer. Adjö.


She was He was


Man kan resonera på olika sätt, ur olika vinklar. In och ut. Detta var droppen. 
Ja, simma lugnt, om denna inte drunknar.


Min lövly family va ute och åkte skridskor förut. Ja, men Baara för att 20 meter utanför finns det en fotbollsplan som är istäckt. 

Tilda såg bokstavligt ut som en säl. Felicia såg ut som en put-anka, och jag som att jag trodde mig vara något av en talang.
Med andra ord var det väl inte vår grej helt enkelt. Det är ju tur att herren är med oss på andra ställen. Så att man slipper bli ledsen för att man suger menar jag.
Det är inte lätt när saker och ting suger alltså.

Nu jag jag äta nattlax.
Fishyhej!


If you were gone

Det är dessa dagar som är tråkiga, när dem egentligen borde vara de skönaste. Är ju ledig, men ändå trånar jag efter något vettigt att göra. Gud havre, sånt gör jag dock inte så ofta. Fast efter att ha skrivit detta tycker jag det är det skönaste att inte göra ett drit. Skulle ju lika gärna kunna stryka allt jag skrivit hittils.

Imon ska vi nog shoppa på Allum. Hur kommer det sig att man säger just shoppa, de låter ju fagy.
Jag tänkte köpa en klänning. Jag bär inte ofta klänning. Men det finns ju inget som säger att jag kommer ha den på mig heller. Men ifall då.

Jag är sugen på våren. Det brukar vara då de inre delarna av ens organ
(menat då organplural, inte nåt annat) blomstrar.
Eller så. End of babbling.

Keep holding on

Tänkte bara nämna för eventuella torrgökar att jag lever. Och för att se lite ljusare på saker och ting, är jag också lite torr idag. Vet inte hur mkt jag har druckit, cola och dylikt. Och ända törstar jag som en flodhäst.

Nej men god jul säger man ju, även om jag tycker det låter lite.. för kristet för denna blogg. Det är som att behöva säga: God Morgon på morgonen.. För det säger jag bara inte. Jag brukar svara Hej på den. Men det går ju inte vid jule tid.. då får man licka lite bakdel helt enkelt.

Hund. Hon e faktiskt väldigt ful. ^

You've got it

Jag vill tillbaka till England!
På bussen hem var det de ända jag kunde tänka på. Och resan tog ändå en timma. Jag har ett liv alltså! Eller idag kanske jag inte har det. Fast Sabina ska ta mig idag. Ut då. Okej, hejdå.


The kooks, jag blir lite laddad.

Ja de har ett problem

Vad jag skulle säga var att det värker i min örsnibbar! Just det ordet, snibbar, låter som två knubbiga, smörfeta, lite avtändande klumpar. Men syftet var väl ändå inte att bli tänd här och nu.
Nu ska jag fira känslan av att jag inte måste plugga, med Smala Sussi.

På återseende. Lev väl

Jag älskar denna bild. Ni med.
(och ne ja röker inte, och aldrig gjort abo, you know me)

Wednesday
Jag må skaffa mig ett jobb. E så jävla lame bara.
Det kommer säkert från mormor. Som för övrigt är och firar jul hos vår black family på andra sidan jorden. Hon övergav mig i jul. Kul.

Har nyss varit nere på "julmarkanden" på skolan, som man så frenetiskt vill kalla den. Vi har ätit fyrkantiga bullar och bruna bollar och knäck och.. ne okej. Känner mig fet nog. Men ni kan ju tänka er själva. Bullhyllan är till för dem som föredrar bullar framför samlag. Inte för att det erbjöds idag men ni fattar vinkeln.

Jag vet inte hur
(för jag har nog efter en stunds tänkade, faktiskt inte börjat kolla "in" , ehe tjejer än) Men jag ser ju transvestiter varje dag. Hejdå.


Sluta läska

En trevlig transvestit dök upp precis. Han hade rosa läppstift och var säkert lika lång som en giraffs pung är tung. Han frågade om mera läppstift. Måste uttrycka mig på så vis, att det var första gången jag såg en sådan i stan. Och jag ska bo i göteborg(?) (retorisk fråga) Ioförsig bor jag inte i stan så jag kan skylla på att jag bor i bergen.


Nu jag ska kolla på heroes och sedan plugga. Kommer väl antagligen kolla på nåt sånt där fjant-youtubeklipp imellanåt också. Forgive my geekness som josse brukar säga att jag brukade säga att hon sa ifjol.
Hejdå rara ni.

PS. jag har en sån jädra nyhet som jag inte kan säga än!
Men jag va bara tvungen att nämna det så jag kan lätta mitt huvud lite.
Det är så jävla enormt.

I like the way you don't care

Jag har suttit med min powerpoint uppgift i .. 4 timmar nu. Jag vet inte om jag är mer seg än andra eller om jag bara är allmänt söndagssick. Typ?

Aja, min redovisning imorgon känner jag kommer bli en skvätt rödrosig. Kommer antagligen se ut som ett stopljus i hela ansiktet. Himla dåligt. Freddy ville uppenbara sig och lyssna, men gör han det så dör jag. Då springer jag nog in på toaletten och grinar..
Jamen gonatt då!


now only blind but deaf

Det är faktiskt lite patetic hur mycket tid jag har spenderat vid datorn idag.
Och jag har inte fått gjort något utav det jag borde. Jag behöver hjälp.

lala. eh a.. nee, gonatt!

..ever you like it or not

Jag hittade ett par skor på rean idag.
Kände redan vid andra ögonkastet, (tror knappast på första) att det var dem rätta. Kommer använda dem året uut till och med!

Dem ser långa ut. Men jag ser inte ut som ett L i dem! Förväl, är väl rätta ordet.

Jag blev medelm på en bildsida kindof, med folk från hela världen. Pess-roligt måste jag säga. Och jag får nästan, mesig som jag är, lust att skriva hela min blogg på engelska nu när jag fick gulliga utländska läsare. (inte alls för att jag är besatt av språket eller så).

Ps. mina planer för kvällen rasade.. 
så jag får skriva på mitt svenska arbete, ...om vampyrer. Säg inte att jag fått idén från twilight, för det har jag, och vet det redan.

An everyday event

 
Jag har druckit 1 liter mjölk sedan igår kväll. Om jag lever innan kvällen är slut så kan väl någon höra av sig.

Jag lånade ut mina hörlurar inatt. Måste säga att det var svårt, då dem står mig närmast hjärtat.
MEN, tacka gudarna att jag fick dem tillbaka hela. Jag och min kära blogg-vän ska på twilight alldeles snart! No shit? Jag förvånar väl säkerligen inte en enda jävel. Så nu ska jag bröta lite.. eh, björn rosenström på bussen tänkte jag säga, men de låter ju jävligt pinsamt. Igen.
fufan ja måste kissa.


Spring or so


Through the fire and flames. D

Jag trampade just in mitt örhänge i trampdynan, på foten.
Finns det någn annan kroppsdyna?
Det tog skrämmande lång tid innan jag fattade att något ens gjort entre där opp. Djupt dessutom! Tur är väl att jag inte har lipfobi för blod, och att jag har en fot till!


Nåt i hästväg


Jag skulle köpa ett par tights då mina förra hade flikat upp sig och satt extremt inpå vaderna.
Jag sprang snabbt in på H&M och haffade till mig ett par. När jag tar på mig dem, ser jag att resultatet blev ett par extremt sladdriga tights.
(på bilden ja) Det ser ju ffan ut som långkalsonger.
Men någon måste ju vara först med det också.
Farwell

Oregano

Tänkas att jag kunde ta en sådan här fin bild. Ibland värmer de extra mycket.
Jag åkte med Johanna och tog lite bilder på människor på stan, till vår mode-fling.
Det blev sådär måste jag säga.. Eller för att var helt jävla as(s) ärlig, pinsamt dåligt. Amatör holahallå. Hehe

Jag och ricky förde våra arslen till stan och provade mössor! Det var faktiskt roligare än vad det låter tråkigt och ointressant- För nu börjar det likna någon slags har-gjort- idag-blogg!
Det ska inte utvecklas. Dötrist.


And so she was gone

Jag är nere i en björn rosenström tid igen. Och tragisk nog blir jag lite trött på mig själv, (även om det är tragiskt enaff att vara trött på sig själv) men, musiken är väl lite bra iallafall.. ?


Ehm, jag har beställt två bandtröjor. Jag vet inte om man kan förstå min frustration i mina ordval. 
Varje dag springer jag till brevlådan, okej, jag kanske inte springer, 
(för det hade ju vart lite omoget). 
Men eftersom jag är befruktad, så jag kan jag lika gärna peta mig själv i wöven och säga det igen: Jag springer till brevlådan varje dag för att kolla om mina fagtröjor har kommit. Lika gråtfärdig varje gång. Det har gått över en vecka nu. Haallå!?

...

Skjut mig.

Nedsprutad på andra långgatan

På 24 timmar har jag ramlat offentligt 4 gånger, Jag definierar ordet ramla, och menar då ett resultat där jag ligger hel-lång på mage, på marken. Jag skyller inte på att jag har ett tjockt ojämt huvud, utan på halkan. Det får gå vägen.

Jaja, Jag ville bara göra mig lite hörd i slutet av helgen. Vi ska på julbord snart, och jag ser allmänt röd ut. (få nu inte bilden av att jag ser kristet julig ut, utan det är mer min färg, eller så) Mina kinder är fortfarande röda. (eksem) Men det är väl också tillåtet under julatid!

Täpp igen

Klockan är ovässentligt och det är kolsvart ute.
simon warrockar mig så jag måste skaffa mig en till mus. Till datorn. Utifall detta sker idag, så kan jag senare meddela hur detta har utvecklat sig. Vet, jag kommer aldrig mer nämna det. (men för att låta övertygande)

Jaja, jag ska träna igen. Farväl!
och just det, to julia och julia: mot alla odds, är Twilight el book, något utöver det ordinary. Väldigt fin kärlekshistoria iallafall.

Kärra, 90tal

It would be about you

Idag har mina ögonlock vart lika trötta som trötta tuttar..  Ne.. Ibland känner jag mig för grov. Jag lämnar ämnet för ett tag.
Jag och hanna somnade iallafall med huvudet nerdunkat i bordet denna dag. Jag vaknade efter ca en timme! Och då av att jag låg i något, som i högsta grad var väldigt vått. Jag vet jag inte om det var spilld loka eller om det var mitt eget saliv. Vi lämnar detta ämne också! 

Och för er som tog er orken att krolla ner a bit, så tänkte jag meddela något oerhört, ointressant. som att jag ska äta? Det känns lite, ibland, som att det är det ända jag gör.RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...