Good stuff

Tänkte på en kanske mesig sak, men ändå. När man tillexempel åker buss och står och knör på morgonen, (måste ju självfallet inte vara just på morgonen, men det låter bra)  så hostar, eller nyser någon person rakt på en.
Man hör enna hur snoret,. jo ni fattar... Och där står man, blöt i nacken. Så här med beklagar jag mig; Kära vuxna människor, dra upp armbågen och håll för era, ursäkta, äckliga hålor till munnar.

Köpte lite skor till vintern 
Och laddade ner, kristukors, jag menar fick hem ett paket med Paramors Riot skivan nu. Good stuff det också. Hej!

Och til farmor: Nej det fungerar nog inte.. Byt mail adress! :)

I won't anyway


Jag tyckte det var tre killar emot en kille förut. På korsvägen var det storbråk och dem knuffade honom tills han föll till marken, och där efter sparkade dem honom väldigt livligt. Jag satt på bussen och såg bara en del av det. Läsky att se faktiskt. Och vad gjorde folket runtomkring tro...(appropå civilcurage), dem kollade på, och gjorde inte ett drit. Men, det kanske skulle ha gjort det hela ännu värre. Vem knows. Och nu vil jeg gerne fortælle mig farvel. Heh.
Och fråga mig inte vad det är för amatörtejp. Jesus. :s


Missing

Jag köpte blåa. Dem passade perfo. Ungefär som..äh, ni fattar.


Två ökända alkisar i Härrydaområdet satt på bussen och hade vilda disskusioner. Inte högt, men vilda. Jag satt bakom och fick smella den hullarios goda doften av ölsagg. Den ena gubben börjar förklara hur man rensar öronen. Och för er som inte vet; "så får man ut det pessgula göjset med hjälp av svinto-tussar, som man penetrerar runt örhålet."

Och just de, mitt hår blev heltokejbra.


Play me A heart of gold

Jag och min tidigare nämda vän Hanna har socialiserat oss på Göteborgs stadsbibliotek tre gånger på mindre än en vecka. Vet inte hur jag ska förklara detta, så jag kniper om det. Men jag får ju säga att det faktiskt har varit tre av de "roligaste" moments i veckan. Att vi garvar, har la inte med det faktum att vi är på bibblan att göra. Även om det också känns lite strange. Igår brast det tillslut ut i tårar iallafall.

Här är jag och min man på tidiga 90tal. Han olade till sig mig. Ni vet, ole dole doff.

Nu ska vi till stan. Jag tänkte göra slingor. Hoppas det inte blir a yellow head of hair bara. Igen.
Ps. nu vet jag varför röda strumpor är det fulaste jag vet.


znos on you

Nu är tiden inne, och det är dags för bolibompa, min lillaste sister har bänkat sig framför en enormt högljud TV, och sjunger med till alla program. 
"Fifffii, vilken härlig tjej, Fiffiii... ehe.

Jag må plugga Historia idag, men först ska jag kolla på one tree hill, och säkerligen lipa som en sån där omtalad fontänorgasm..


To act a little bit of normal

Jag och hannavän, var och fikade. Brevid oss, hamnade ett par, (trodde vi). Tills vi förstod att detta var dejt. En 1.0 dejt. Alltså första dejt för er som är segare än andra. 
Vet inte hur jag ska förklara denna evening, men kort och gott; Deras dejt gick inte som dem kanske önskat. Och killen hade sin fokus på två tjejer för mycket.
Ja, förklaringen är väl lite kass, men stämningen var något av en unik-pinsam-stämning.. Hanny och jag fick fästa händerna på tuttarna, för att inte brista ut i överhettande nerver.

Nu har jag tänt mina favoritljus och är allmänt ej hej,
tillsammans med min nagellackstub...

You are the best

En rar själ ville sig berskriva vad jag just känt på min hals. Jag anade detta.
  Var ute med en old friend från kärra igår, Linda. Kul att hitta tillbaka till damen, och samtidigt inse att vi fortfarande ser varandra i varandra(?) Trots att vi inte pratat på sju år.
Nu ska jag och Tilda kramas.

Pussy.
Och olle kunde ju också fått vara här nu.

To be up

Jag lagade mat till mig och min minisyster förut. Vi åt och sjungde gamla barnvisor tillsammans. Som för henne dock inte är gamla. Jag har inte skrattat under så lång tid in a long time. Hon är 6 år och världens ironiska och roligaste sådan.

Jag undrar en sak också när jag ändå är igång.. om tjejer har ett adamsäpple?
Inte en sån där båll som killar har då, men något jämförbart med den. När jag känner på min hals, så känns det som jag har två stycken. Men så lär la inte fallet vara. Män har däremot två. Förhoppningsvis.


Like your profile

 
Aa hej!
Sånt där traditionellt skolfoto äger rum på skolan. Ettorna ser ut som om dem ska till något slags fjortissafari.
Men man får väl ha lite översende med detta. No offence.
Jag skippar galjorna.

It is wrong


Jag är jättenervös i magen.
Jag var på casting förut, och var väldigt nervös.. men jag är åtte gånger mer nervös nu.
Dunk! Och så hör jag att mor lyssnar på System of a down.
Hon utför sådana där högljuda röst-sounds.

Wont be enaff.


Det är wiktigt skönt när man inte är i den där chokladsugsperioden.
Den veckan när strupen och hormonerna suktar efter choklad, är man också i det stadiet då man bokstavligtalat är sugen på bananer. Misstolka inte. Vad jag ville komma fram till var att jag inte har några bananer hemma.
  Nu äter jag upp min plopp jag fick i gåva av my bestman. (Blev ju lite tvungen att äta choklad ändå nudå.) Men jag springer ju 5 km imon?
PS. På tisdag, kl 18, är det föredrag. Stadsbiblioteket, hörsalen.<3 kom dit.

Tutting up

Höst och musik igen ´

bild från http://hagstedt.nu/


The Unforgiven III

Jag får lite ångest när jag går in på bloggen.
Jag suger lite på att uppdatera, men mitt liv suger inte, och jag har inte haft så mycket tid. Förlåt mig osv?
Nu lyssnar jag på nyametallicaskivan. 
Kokkdamn, vad vissa låtar får en att stöna, lite.

Jag har haft en period, trots att min liv inte suger, då jag drömmer mardrömmar. Vaknar av att jag hyperventilerar.. Jag vet inte om jag är tillbaka i blöjåldern. Nästan pinsamt. I vissa lägen.


Lånade sabinas bild, då hon vet att jag har en fetish för blommor!


Blood To Bleed

Nu när jag ändå börjar, så kan jag börja med något ointressant
som borde nämnas.. 
 Jag och hanna brukar inte kunna undgå att gå in på Dahlsbakeshop när vi endå har våra ändor förbi. Iallafall är  vattenmelonsmoothie nog den godaste. Jag köpte mig en igår och kommer nog fortsätta köpa mig en sådan resten av alla igår som kommer.
Någon sa dock att jorden går under imon. Får hoppas jag hinner köpa min smoothie innan detta skede inträffar.

 Det regnar jämt i Hindås på kvällarna. Och förövrigt, i Göteborg lika så.

Tänkte det skulle passa bra med en vulgär paraplybild.


Bör inte upprepas.


Cause it always brings me to you

Jag är hos far, och blir här till söndag. Den finns nog bara två saker som slår den känslan jag får när jag är här; När jag kramar ma boy och när jag länge vart kissenödig och sätter mig på toalettringkanten. Finns nog fler ting, men hej o hå ^.
  En trevlig överraskning vid 17tiden idag; jag gick av tåget i trollhättan och där står stefan och emma och väntar..  =)The först time to say hello till "emmasol".. som för övrigt påstod sig vara dålig på gitarr då hon spelat i 8 år. Hon ljög nog lite, cause I've heaard. =) Jag var tvungen att vara oförskämd nog att åka snabbt därifrån, men hej iallafall! Funny.



To say goodbye

Jag har fortfarande, efter någon dag sådär, det högsta budet på en fin gitarr. Orkar inte riktigt berätta vad och hur den är, för det är rätt ointressant här. Men skepp o hoj, ändå kul.

Idag skickade en man på skolan, ut allas personliga upgifter till alla elever. Bara för att uttala sig om vilka skåpsnummer man har. Vilket man redan vet om man inte har makaroner i örat. Onödigt kan jag tycka. Även om det är offentliga handlingar så, lite onödigt. Fläng. Men man kan ju också undra hur jag orkar..

Nu lyssnar jag på Cranberries - Hollywood. Jag gillar de första raderna i texten. Lite över det vanliga sådär. Nästan.
Gonatt!


Don't do the thing right now.


Vi hade tre timmars ikke lektions tid. Rickard spelade gitarr. Jag lärde mig tre ackord. Martina insåg att Metallica är bättre än Martin Stenmark, och Hanna var allmänt ointresserad.

Onödigt omoget inlägg

Vid 20 snåret ikväll ramlade de en stort svart spindel ner på mina fötter och sprang iväg. Ja här i mitt rum då alltså. Jag letade med ficklampa för att försöka dammsuga upp pallevanten, men damsugaren ville inte fungera, så jag tänkte smälla ihäl den! ..Tills jag kom på att jag inte vill ha en köttfläck på väggen.
Efter en halvtimmes jobb lade jag ner letandet.
Vid tio tiden låg jag i min säng, och ser den komma krypandes upp på väggen vid min kudde.
Nu är klockan över 11 och jag har fortfarande inte fått bort fanskapet. Jag sover i vardagsrummet inatt.

To kill the director

Dolly Parton har något mer än sina tuttar alltså! Hennes låtar får mig att nysa av glädje. Och viste ni att under en tusendelssekund under den pågående nysen
så är man död. Lite läskigt. Och jag är nog inte den ända som
tycker det är skönt att nysa...

Aej lövely pic from Liverpool. Felicia ser ut o ha zero koll dock. Synd.

Hade inte så mkt mer här för inatt.  Men aa, FUN.

Klapp it

Kill i näsan och pirr i halsen. Jag har ätit kräftor och räkor i helgen. Fingrarna luktar analstrumpa efteråt, och det tar ju så långt som en dusch-time att få ordning på maten innan man kan kasta den i munnen. Förövrigt är jag väldigt positiv idag, tro det eller ej. 



RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...