A little princess


Jag & mamma hyrde hem A little princess när jag var 8 år. Sedan dess har jag letat som en galning efter den filmen utan att lyckas, då jag inte mindes vad den hette.

Idaaaag hittade jag den!! :D

Ska kolla på den nu. Hoppas den är lika lovely som för 13 år sen.

Ett event kvar

Jag vet inte hur blogg stavas just nu...

Har betat igenom två och har ett 10 timmars event kvar. Sen är jag back on track igen :)
Ha en fin söndag!

Emmy och trees.

Vinnaren av GUESS halsbandet!


Klick klick! Grattis, fina :)

Jag har gått över en mil idag, utan att ens överdriva liite kära bloggfan. Mina ben värker, och vet ni; jag har TRE 10 timmars event som väntar runt hörnet.... Med start imorgon klockan 9.

Right nooow


Har så jäkla mycket going on right nooow. Men det är bra grejor så jag trivs ;) Och ni kommer snart få veta vad det handlar om.

Träffade Frida från Clapham idag på en sån där kär middag som man (förhoppningsvis) äter varje dag. GÖÖRtrevligt, så det blir något att göra igen. :)
Nu ska jag leta upp sängen, KÖSS :*

limited numbers of words


Klockan är mitt i natten och alla är vakna i huset. Som vanligt.

Jag sitter på en trebent stol och dundrar System of a down och drömmer mig tillbaka till mina dagar på Metaltown 2008 och 9. (då jag träffade slipknot backstage heheehhe) :D Ska göra allt i min makt för att besöka frihamnen iår igen, eftersom att System kommer dit!

Dedikerar en liten mening till mamma också som fyllde 42 idag :) ♥
Go'natt!

Scen i Lovely Bones. UAH

Har ni sett Lovely Bones? (sjuukt bra film btw)

I slutet finns det några scener där huvudpersonen [flickan som blivit mördad] pratar medans filmen visar massa mördade flickor/kvinnor på olika platser utomhus - under vatten, vid en skogsdunge.. etc. Och sammtidigt som bilderna visas så räknar huvudpersonen upp namnen; Briana 23, Pennsylvania 1967... Sofia 14, Pennsylvania 1971. 

Dem scenerna sitter fast i mitt huvud. Poppar dem inte upp i min skalle varje dag så gör dem det varannan. Kommer aldrig åka till Pennsylvania bara för det lol. Det liksom sitter ingjutat där uppe. Heemskt. 

Pannkaksbreakfast!

Idaaaag (kör den vanliga) har jag vart på Heathrow och hämtat upp en persoon som landat från asien. Den som vart på heathrow vet vad jag pratar om när jag säger att det är löjligt HUUUUUUUUUUUUUUGE. Man får åka långa sträckor för att komma till de olika terminalerna. Men det gör mig inget, då jag skulle kunna spendera en hel dag i en bil utan att tröttna. ^^

Nu sitter jag med snus i käften, omringad av pojkar som äter curry. Sådär lagom kvinnligt (snusen alltså). Men jag hittade en dosa i min låda så jag kunde inte låta bli ehe.


Pannkaksbreakfast! :)

Goodnight


Catch up, cheers and good night! :)


Get over here sab



Jag ville bli hemmafru
när jag var i tonåren. Det grundade sig nog i att jag var extremt lat och inte ville jobba. Att jobba gav mig nån slags ångest. Men nu vet jag ju att det inte är så, eftersom jag vill jobba med event och lite mer där till.
Men idag tänkte jag ta mig i kragen och praktisera lite ändå. Ska städa och sedan laga pannkakor till min love som aldrig ätit det innan. Någon är about to go to heaven.


Sen tänkte jag bara anropa fille & sab. Kan ni komma hiiiiit!?!?! Jag saknar er a fucking lot!


mixed with some garlic





London gråter. Eller ska man säga har orgasm? Ne, lägg av. Det regnar iallafall!
Men inga tårar hos folket för det ;) Det är lördag [även om jag trodde det var måndag ända till klockan 3 idag] haha. Fortfarande ingen koll.

Just nu står jag & alok i köket och lagar mat. Indiskt. Och när det står hemmagjord mat här hemma på bordet brukar vårt hus inom en snart framtid bli ganska fullt! Så jääävla gott =) Aja, ska joina honom igen! ;) Hoppas ni har en gaybra lördag.


GUESS tävling!



Vill du vinna ett halsband från GUESS? (Som du även kan snurra runt till ett armband!)

Skriv Jag är med'' som en kommentar hos mig så lottar jag ut en vinnare nästa vecka torsdag den 24:e feb :)


good morning mangofisk



A hej flickor och pojkar!
Vaknade nyss upp med en stång i ryggen. Eller längs ryggen heter det väl. Får väl se hur länge jag pallar sitta stille här vid datorn innan det börjar dundra där bak igen. ^^

Jag hade sex med tanken som Emmy gav mig i förrgår om att cykla jorden runt. Hon ska göra det. Så jäävla ballt. Hon är ball. Det allra fräckaste är att; om hon säger att hon ska göra något, så kommer hon att göra det! Hon har redan bilat genom USA själv, som 19åring flyttat till Los Angeles för jobb och bott i Monaco i ett år (där vi träffades första gången)...
Hon har tyvärr ingen blogg, men det jobbas det på :)

Vad grejar vår granne med?

Vad grejar vår granne med?
Hon brukar inte bara stå och klä av sig alla kläder, när hon vet att vi kollar
(haha i know, men när man ser det så kan man inte sluta glo) -utan hon börjar ikväll att
ta på sig själv right infront of us.

Detta resulterade just i kaos hemma hos nummer 15. ^^
Missförstå dock inte nu, hon VET att folket i vårt hus mittemot ser.

HARRODS, Knightsbridge, London


Alla som vart i London har sett denna byggnaden, så man blir liksom van, men har man inte vart här så ser det helt amazing ut utifrån. Ni vet,  man vänjer sig efter ett tag. Jag menar parishjulet.. eller Balder på Liserberg är ju inte direkt någon orgasm anymore.



Tänkte bara säga att Harrods bakelser är helt underbara, och inte så farligt dyra heller!
Skåååååååål. Om man säger att man är svensk här föresten, så är det SKÅL och PUSS som alla britter kan säga för att imponera :P

Guess eventet


Jag & Emmy anlände vid 5 till Guess eventet, där Charlotte tog emot oss och vi blev bjudna på goodiebag & champange.


Jag & Charlotte som jobbar med PR för Guess.





Dem ville att vi, som alla andra, skulle ta på oss GUESS'smycken och bli fotade. Både jag och Emmy hatar att bli fotade på det sättet så vi sa neeeeheheej, men jag blev senare tvingad att göra det ändå. Hur det fotot blev kan vi ju lämna osagt haha. För_jävligt, ja.

När
jag fick inbjudan så uppfattade jag det som att alla skulle få en goodiebag, men så var det inte. Ber om ursäkt för det.. :S Det var visst en tävling där man kunde vinna en. Kände mig lagom dum när jag fattade det ehe.

Nogtjötat?? Jag tänkte lotta ut en grej som låg i min goodiebag
Ett halsband, (från Guess då obviously) ^^ Det kommer upp senare.. Kyss!

GUESS - Treasure Garden


Hinner inte blogga men jag sticker iväg till GUESS eventet nu. :) 
Om ni ska dit så ligger det i Knightsbridge, 60 Brompton road. (Från 3pm-8pm)

Testar att mobilblogga lite senare!
Pusssss.

Signa upp här för att få chansen att vinna den eftertraktade goodiebagen.

its not a bid deal



HALLÅ JA. Jag & Julin springer runt i huset och fixar oss för en ny sån där onsdag.
Ska iväg till ett nannyjobb. Jag tror inte ens att jag själv förstår hur trött jag är på det vid det här laget. Men det är bara att klistra på ett ansikte som visar hur mycket jag älskar det heheee.. iallafall tills mina event kan försörja mitt londonliv. :D


Jag & little miss Julin dåja.

Neee, vad säger man? Videoinlägg kanske!

IF I COULD WRITE YOU A SONG

Såhär fint ser det ut i min & roomies [Lijah] lilla smink-allt-i-allo-place. Det bästa med oss är att vi båda är lika stökiga så ingen får panik... Kanske att jag är liite värre? Men bara kanske.
Let's skylla på att det är för lite plats med too much shit! ^^


Ska sätta mig med te och vampire diaries nuu. :) Blog you later!

Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag för mig har aldrig vart något utöver det vanliga = en ros hit & dit typ. 
Jag är inte riktigt den som bryr sig heller så det har inte vart någon biggie.

Igårkväll efter ett eventjobb hämtade Alok upp mig med en bukett rosor och choklad!
Han drog några stories om att han hade tappat sin plånbok och lite annat påhittat random. Vi åkte hem för att hämta kameran som jag ville ha med mig till en indisk resturang
som vi ofta går till. 

När vi kom hem sa Alok att han inte kunde hitta kameran i sitt rum så jag sprang upp för att leta efter den, och när jag öppnar dörren........

Haha! åhåhåå stöön. Min reaktion går inte att beskriva men jag blev sååååå paff!

Den känslan kommer jag att leva på länge ^^
Helt otroligt fint gjort. Och jag hade inte den blekaste aning! Han är den finaste man kan ha! :)

GUESS - Treasure Garden


YAAAY!
Som sagt, är ni i London den 17:e (nu på torsdag) så rekomenderar jag att ni tar er till Knightsbridge och kollar in Guess nya smyckes kollektion på catwalken. GRATIS event! Vogue will be there med fina grejor & GUESS kommer att sminka och fota er om ni vill!

Goodybags värda £50 delas ut så långt lagret räcker. Det kommer bjudas på champange + cup cakes och en sån där DJ! =)


ENGLAND vs ITALY



Har jobbat i twickenham hela helgen. Jag älskar att springa runt som en dåre för att få allt att funka och så att alla är nöjda. Trots detta hittade jag ett tillfälle att nästan somna!! som vanligt. Men det gör inget för det går alltid över efter ett tag. Har ont i hela kroppen idag utan att klaga alltså utropstecken, så jag har bara vilat och inte gjort ett skit. ^^.

Några bilder då för att vara lite givmild.


Från dag nummer 1 som vi kallar "dagen innan" då alla managers & supervisors förbereder allting inför matchdagen. Vi ser tillexempel till så att allt vad gästerna har beställt finns i boxen. Här ovan är sponsorernas box!


Nike's box!


Oså BBC Sport som sände brevid oss under lördagen. :D
Sprang förbi och sneglade in fleera gånger för mycket bara för att ni vet, man är en tönt!?!

Slutresultat: 59-13 även om ingen bryr sig. [Men a, det är okej liksom]

IT FEELS BETTER THAN LOVE



HEHEH sådääär, hemma med lite fritid igen, en mobil att numera kunna blogga ifrån och massa kommande event! Luta er tillbaka ;)

A wise man

A wise man once sat in the audience & cracked a joke.
All laughed like crazy. After a moment he cracked the same joke again and a little less people laughed this time. He cracked the same joke again & again, when there was no laughter in the crowd,  he smiled and said,
"When you can't laugh on the same joke again & again, then why do you keep crying over the same thing over and over again”

Alltid sådär väldigt mysteriskt


Ska snart iväg på möte & förberedelser på Twickenham rubgy stadiuuum! 

Vet inte i vilken sektion jag ska vara i eller vad jag ska göra men det blir en sån där kär överraskning antar jag. Alltid sådär väldigt mysteriskt dagen innan ett event. Inte konstigt man ser helt jävla lost ut när man väl är på plats. ^^ Ne men lycka tilll då. aa tack. BYE 

visste du att...


♦ du blir lyckligare med åren, ju yngre du är desto mer medveten om negativa tankar &
känslor är du.

♦ män sover bättre med deras partner vid sidan om, medan kvinnor sover sämre.

♦ svett innehåller ett ämne som skyddar mot vissa sjukdomsframkallande bakterier och hudsvamp.

♦ för mycket kaffe kan förstärka magproblem och öka risken för blodbrist.

♦ de flesta män tycker att det är lika stressande att tänka på att deras flickvän skulle vara känslomässigt -som sexuellt otrogen.


Aa men typ så. Later then! ^^

Vinnaren av primark-sportlife 'tävlingen

Nu är Primark tävlingen avslutad och vinnaren är Sanna; med ett bidrag om små lappar som leder till en frukost under bar himmel :) Jag är väldigt svag för handskrivna lappar och frukost utomhus!

 

världens bästa överaskning

Filåt för att jag inte publicerat vinnaren av primark-tävlingen ännu!! Jag gör det så fort jag vaknar imorgon. Jag fick nämligen preciiis värrldens bästa överaskning :D Alok kom hem från Indien/Thailand 3 hela veckor tidigare! Det blir maaat på det.
Sov gott fina ni :*


Bli resereporter för en vecka. På Cypern!



YES det är sant. Du kan faktsikt bli det om du har sån där tur som folk pratar om ibland. ;)

Jag har vart med och tävlat för att jag blir helt extas när det kommer till att vara på resande fot. Sicilien är ett ställe som jag lätt ska åka till någongång!

Anyway, HÄR kan du också vara med och tävla! :)

Jag & min blogg är inbjuden som press, till ett Event i Knightsbridge



Jag & min blogg är inbjuden som press, till ett Event i Knightsbridge där den nya GUESS spring/summer kollektionen sätter fart på catwalken.
Champange, dj, goodybags, och annat skoj :) Vogue kommer att vara på plats också.

Och vet ni vad;
visste ni att ALLA ni som befinner er i London den 17 februari kan gå dit om ni vill!? :D

lets talk all night;


En kompis kom till vårt hus i förrgår och fixade cykeln så nu är jag ute de mornar jag har ledigt, vilket är typ varje dag just nu haha. 

Till helgen är det jobb på Twickenham Rugby Stadium! Jag ska jobba som supervisor igen. Hjälp. Jomen jag har ju en tendens av att se ganska lost ut, så om inte jesus hjälper mig, vet jag att någon annan gör det haha. "Se bara ut som vanligt Trees, så går det bra". Tack.



Hot chocolate and croissant breakfast.

Vem hade du helst träffat?



Jag antar att ni är sånna som dreglar efter Johnny Depp ^^
Jovisst är han snygg. Och hans röst är ju att komma till.

Men jag hade helst träffat Ellen. Jag hade velat att hon made fun of me på ett sånt där
gay sett som bara hon kan. :D


Why are you holding back?




Det är såå fint väder ute! Jag är ledig idag så jag ska äta frukost och sedan hoppa på cykeln iväg till Richmond! :) Ps. Jag fick väärldens roligaste nyhet-inbjudan igår :D Berättar mer senare!

Hejhopp.

I guarantee you im thinking about you at this very moment


Vid Stonehenge. Med Alok. Det ösregnade och var lerigt överallt. Till och med i våra face. En kines kom fram till oss och frågade om hon kunde ta en bild på oss med våran kamera. Javvisst. Men precis innan hon knäppte kortet började hon hoppa? Dem är allt bra weird dom där kineserna hah;) Åtmindstonde stereotyperna! Och kortet blev förjävligt ^^

Gästbok!

Hallå boys and girls.
Jag har fått ganska många frågor om England.. "flytta till London" osv det senaste.
Men för att jag ska slippa blogga om det gång efter gång, så ber jag er att ställa frågorna inne i min gästbok, så svarar jag där istället :) (ta det inte fel, jag älskar att tipsa er)

                                                  
                                                                      Kyss då!


syster


Vackrasyster


Hurray



Hurray, Liverpool vann igår ja!! Poor little fuckers, sa vi. Sympati, ni vet hur det funkar.

Dock fick jag springa hem tidigare då min mage bestämde sig för revolution haha.
Dem skickade hem mig alltså. Måste ha vart riktigt illa då ja tänker ni. Svar: DET VAR DET!

Ska fixa ihop en present till pappa nu. Han fyller år snart, och födelsedagar firas oavsett var
man befinner sig.

Två bilder från Liverpool 2008.


Föresten: Är det bara jag som inte gillar facebook!? Någon? Hjälp? ^^

what about some action



Ett tidsinställt inlägg medans jag förmodligen sitter och trycker i mig mat på jobbet. Vi får äta gästernas tre,rätters middag medan dem är ute och kollar på första halvlek ^^. 
Ni kan förstå att jag trivs!

Glöm inte
Primark- tävlingen! :)


it takes a strong person to say sorry






Buh och hallå ja.
Ska snart iväg till jobbet på Chelsea. Det är CHELSEA vs LIVERPOOL idag. :)
Får dock inte ta bilder därinne :( Men för min egen del gör det inget för jag har ett fotografiskt minne!

Tänkte fixa den där cykeln min senare också, om jag kan hitta en shiffnyckel vill säga. Sadeln sticker nämligen fortfarande upp i arslet på mig! Blir ganska svårt att cykla med den där.. det blir liksom något helt annat. haha. Ne, usch Trees?:S

Blog you later.

saturday ala windy





Har dansat Zumba anna dag. Det genomskinliga är att jag har en matt glasdörr vilket gör att man hela tiden skymtar om vad som händer i rummet.

Folket i huset sprang som dårar fram och tillbaka min dörr. Undra om det berodde på att dem var ovanligt hungriga (köket ligger brevid mitt rum) eller om dem faktiskt fann det underhållande där utanför ^^ Men I dont blame them, jag hade gjort samma sak om jag såg någon hoppandes idiot genom en glasdörr. Jag hade nog knackat på dock, och frågat om allt stod rätt till, haha.

Känner ni er lika töntiga när ni kör zumba? ^^ Tack, då är jag inte ensam.

there is a train leaving for paris at twelve-fifteen




Trevlig helg gott folk! ;)


Kan dem inte bara ta varandra already?



Kan dem inte bara ta varandra already?


THE RABBIT JUST ARRIVED TO CHINA


(Jo alltså, det är nyår i Kina och det nya årer heter kanin)


Den här varelsen sitter och skickar massa bilder till mig, från Goa öarna i Asien. Det ser helt underbart ut!! Tror han försöker få mig slightly jealous. Det funkar ..rejält. Grattis!

Anyway, låt mig presentera alok. Jag skriver ju om honom varannan dag så det kanske är kul för er att ha något att relatera till. Typ som ett huvud.

Hallå i rutan!



Hallå i rutan! 

Nu är det kris hemma på nummer 15. Eller, iallafall i min plånbok. Det blir verkligen inte något födelsedagsparty på arean 02 eller något stand up komiker, som det var tänkt med Page. :(
Jag gjorde ju sista dagen med min nannyfamilj igår, så det är därför. (dem ska separera för den som missade det) Men men, ingen panik. Jag har iallafall mat och tak över kroppen min.
Några kompisar hemma i Sverige sa att jag såg så smal ut i julas. Anledningen grundar sig i exakt sånna här tillfällen!! ^^

Tävling från Primark "2


Här kommer en ny grej jag lottar ut från min Primark bag:
En fjäderbrouch, (+ två frikort hos Sportlife).

Har ni något alla dag tips? -Något roligt eller fint som man kan göra för någon man tycker om? :)

Det tips jag tycker bäst om, vinner den 9/2.
Du behöver inte ha någon blogg, bara du skriver din mailadress!!
Man får skriva mer än ett bidrag om man känner att kärleken flödar ehe.

BÄSTA känslan.



Tack Harpan ;) Det låter skitkul!! Hade också velat volontära.. i något asiatiskt land. 
Nu inspirerade du mig också :)

Blir jätteglad av att höra att jag inspirerar några av er att åka iväg och göra allt ni drömmer om! Det är bara att göra det! BÄSTA känslan när man väl är på plats :D

GOOD MORNING


Sticker iväg till nannyjobbet. Det very sista för den här familjen, eftersom att föräldrarna ska separera om jag har förstått det rätt. Mamman i familjen rådade nämligen skicka ett sms till mig by mistake, där hon sa precis just det. 
Stackarn, när jag kom dit frågade hon med ögon som stora tallrikar om jag hade fått något konstigt sms av henne. -Nädå, iinte! Endast för att slippa se henne ännu mer förstörd ut.


Bilbältsreklam

Ser ni denna från Sverige?
Världens finaste reklamfilm för bilbälte?


DONT FORGET ABOUT ME




Godmorgon. Eller har ju redan sagt det typ tre gånger idag hah.
Har vart iväg på Tesco med Julin och handlat middag!

Ja, nackdelen/fördelen, [beror ju på vad man gillar] med att bo med en kines är att det stinker firre i hela jävla huset haha. Ne okej men iallafall köket! Som tur är bor jag inte i köket lika mycket som jag gjorde förr. Kan liksom hantera min fritid lite bättre nu ;)

Eller inte.

O M G

Det är väl underbart att vakna upp till en torktumlare. Ingen normal utan i form av en man.
Han snarkar så högt att det är ett under att resten av huset faktiskt sover haha. Tänkte bara dela med mig såhär på le morgonkvist.
På övervåningen alltså(!!)


People are animals


Hysterisk God morgon! As in - det är hur jävla tidigt som helst här men hej ändå.

Ska iväg till gymmet senare när jag vaknar igen.. Dvs om jag får ner sadeln på cykeln, då den är uppe i mitt ass big time så att uttrycka. Om den inte vill förflytta sig lite sydligare så tränar jag nog hemma, har ju ändå all equipment för det i mitt hus.

Hoppas ni sover gott, ska hoppa ner i sängen igen.
Pussy!

På bussarna just nu: I wont play my music out loud And I wont eat smelly food"


Och i väntan på south west trains, sitter denna poster och poserar för oss! ^^




RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...