I still think about shoes I wore and people I adored.


 
Vi fick hem Olivias dagisfoton i veckan. På det enskilda kortet har hon ett stelt, fyrkantigt smile och på gruppfotot tittar hon ner på sin kompis hövve. Så typiskt haha! Men men, vi köpte dem ändå, såklart!! Man kunde köpa en slags scrapbook också, för att klistra in gruppfoton och annat genom skolåren, vilket jag såklart också beställde. Ett roligt projekt för mig och ett roligt minne för henne att bläddra igenom sen. 

Angående husletandet så avböjde huset jag skrev om tidigare, så vi fick  s t r e s s l e t a  vidare. Vi hittade tillslut ett hus förra veckan som vi gillade och som gick igenomVi flyttar i helgen! :D

if we ever met again, i'm sure it would be with a different eye.

Vi sa upp lägenheten för 2 månader sedan och har sedan dess letat nytt. Vi har 3 veckor på oss nu, från och med idag. Det känns som att jag skrev om detta igår, eftersom vi flyttade in i vårt nuvarande hem förra juli... men att hitta hus/lägenhet här är inte alltid det lättaste. Antingen är det mögel, (jag känner det dock på lukten direkt och slösar ingen mer tid på att titta runt). - Eller så ligger lägenheten på andra/tredje våningen, utan hiss eller direkt plats för vagn i 'svalen'. Jag är medveten om att inte alla fattar det ordet, lol.
 
Jag äi smyg också emot heltäckningsmattor.. men jag håller två stenhårda tummar på att vi hittar ett hus med trä(eller annat)golv så att jag och Alok ens slipper diskutera det. OOOM jag säger till Alok att trägolv är ett av mina kriterier så skulle han bara sucka. hah! ''Petnoge-trees''. IknowIknowIknow. Inte prio ett.

 
Update: Vi har efter en visning ikväll lagt ett bud på ett "town house''. Hyreshus-bud alltså.
Dem ser faktiskt av ren tillfällighet precis ut som på bilderna ovan. Och nära ALLT,  inklusive Olivias skola. Gångavstånd till allt gör mig löjligt skitglad! Vi får förhoppningsvis svar imorgon. Klump i magen, jaaaaaaaaas.

one month


Ellora, 1 månad. 
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...