Im fascinated by yout potential
Jag kände mig ganska för vuxen när jag gick upp klockan 8 imorse och började jobba mig igenom denna boken. ^^ Men jag gillar det. Event,jobb är min grej!

Kom nyss hem från familjen i Richmond som jag jobbar hos två gånger i veckan. Jag och pojkarna lekte i parken i två timmar. Dem har någon grej för bollar & pinnar som dem (och jag numera) springer runt med. Den äldsta pojken kan inte säga STICK, vilket då betyder pinne.. så han säger istället DICK.

TREEES, can you try to balance this ball on my dick??
 HAHA höll på att smälla av. Vi var ju inte direkt ensamma i parken.. Och att ordet kom upp cirka fem gånger i minuten gjorde inte situationen mindre pinsam :)


The day before the dayJag gick in på ett Bakery och efter några minuter kommer det fram en tjej.
Och när jag säger fram så menar jag FRAM, hon liksom ställde sig så nära mitt ansikte att jag hoppade bakåt. Trodde hon skulle kyssa mig, haha. Hon viskade "wheere did you buy your baaag, it's loovely!!!! med ett hejdundrande leende. Så söt ^^.

Har hittat min höstjacka nu föresten!! H&M severar den militääärgröna fina. Får hoppas dem har den i London också, för ingen annan affär tycks ha någon liknande, midje skuren.

En låt som syrran gav mig, älskar när tjejen sjunger.

When faced with two choices


What is your life about?


Ledsen, det blir inga roliga bilder från karnivalen :( Det var inte jättekul heller. Det var iinget i jämförelse med Karnivalen jag var på med tjejerna i NICE!! Dock mer folk, men det resulterade i att man inte kunde röra sig :o
SÅ DÄR ska det se ut på Karnival

Inte såhär... Imagine walking down there... :S


Efter att denna bilden togs köpte jag garlic bread, åkte hem och däckade i sängen.. ochvaknadeigenavettmonacosamtal! Jeeez, hade velat skriva så mycket mer men jag må hålla på det x)

Kraaam och godnatt!

Some of them at leastDet är bank holiday idag, vilket betyder att alla är lediga. Vilket för mig betyder att jag, Lijah och Agniezca, den komiska polskan i huset åker till Nothing Hill Carnival!

SWING BY LATER
Joo men ni vet, jag behöver en dos Naomily här ibland. Så här kommer den. Igen. ^^

Hittade en skön låt igårkväll!

Congratulations
GRATTIS till min yngsta syster som fyller 8 år!
Jag minns när hon föddes.. Jag gick i sexan, och fick ett samtal av hennes pappa: "Det blev en flicka" - EN TILDA, JAG VISSTE DET! När jag såg henne för första gången fick jag gråt i halsen. Hon var så liten och så himla söt.

Jag saknar hennes glada personlighet. Hon kan få mig att skratta så att mina knän viker sig. 
Och så kan hon läsa/uttala texter på engelska. Ingen vet hur.

Courage


Ska iväg på en 'powerwalk' i mina converse och ett par hörlurar från Koss som får hela hövvet att dundra! Bilden är från förra veckan när jag jobbade i Covent Garden. Puss & allt där i mellan. ^^


Hello butterflies
Heey guys!
Fän vilken pepp jag får när jag står på gymmet med muisk i öronen. Det är en underbar känsla när man springer på bandet utan att bli trött. Man liksom springer på energin man får av sina tankar. '

Typ.. JAG står på ett gym i London. Jag har tagit mig hit på aldeles egen hand (inte till gymmet nu alltså). Jag har livet framför mig. Jag vet vad jag vill. Jag vet vart jag är på väg och jag vet vem jag är. Nu börjar det osv-osv. Och sen lite olika personer också, men dem lämnar vi utanför rutan :P   Sånt får mig att flyga!

I vote there should be an official

I vote there should be an official tell-your-crush day, what'd you think?


pic; weheartit.com

I knew because it was


Det som är bra med promot-jobbet är att vi får gå före alla i köerna in på klubben Vendome Mayfair, och att vi får VIP bord med gratis drinkar etc etc. Men det är nog det enda som är bra för jag gillar inte sånna "high profile" ställen, egentligen. (för att det är så ytligt) Fast sååklart kul med roligt sällskap och dansa osv. :)


Jag, Sophia, Kirsty och Micki! Jag gillar våra hårfärger ihop. ^^

På väg hem började jag prata med en person på hållplatsen utanför Vendome Mayfair för att det var så jäkla tråkigt att bara stå där i regnet. Det visade sig att han kände våran manager..
(jag har sett honom innan) och gav mig & Lijah jobb erbjudande!

Tro mig, det är SÅ lätt att få jobb i London om du bara ler & är lite frammåt. :P Sen när du gjort det, kan du if you prefer, sitta tyst på en stol, för resten sköts av de som erbjuder dig jobben.^

HOLD ONJag gick ut precis utanför grinden och möts av en man.
" THEY'RE GONNA KNOCK YOUR HOUSE DOWN!"

- Sorry what?

Yes look, they gonna knock these two houses down, you will have to find another place to live."

Haha! Jag vet att det har vart mycket folk här det senaste och pratat med indierna, men jag har aldrig fattat att det var såhär allvarligt. Det står nämligen klart och tydligen på ett lapp utanför att detta hus + det brevid, kan komma att slås ner inom en månad.....

Detta är ju bara helt underbart? xD


The world todayDen här låten spelas i vårat hus minst fem gånger om dagen, skithögt. Man glömmer liksom inte av att man bor i samma hus som två indier. Jätte snälla personer förövrigt.


Att njuta eller inte njuta, det är frågan.


deside for youself


Egentligen ingen mening att ta kort ute då ljus + dator inte blir något vidare men så tänkte jag på min ena syster som alltid klagar på att det är för lite bilder på mig, så med ett leende säger jag typ hej här och nu!!


Jag hade sån jäkla tur, jag skickade in ett 3 timmars hardworking CV till ett företag som jag blivit rekomenderad från Monaco.. Tre dagar senare ringde dem, en dag senare var jag på intervju och två dagar senare var jag på träning med 9 stycken andra! Jag var tvungen att ha på mig 'uniform' på träningen - svarta braller, svart skjorta- long sleeves buttoms up to neck, svarta plane polish shoes + uppsatt slickat hår bakåt. Jag kände mig som en uppstoppad buisness woman!

När vi slutade efter 8 timmars teori och praktik sa jag till Andy-som-håller-i-det att; Im just gonna get changed."  -Yes, I thought you might treees!" får jag till svar då. Haha, men jag tror säkert att det syntes på långa vägar att jag inte var riktigt 100% bekväm.

Intervjun hos Andy var lite smårolig. Han berättade om sin gårdag och jag om min. Och så berättade jag att jag promotar ett gym, som slutade med att jag satt och promotade det för honom, haha. Ah, det var väl där jag fick jobbet. :P

I scare you, don't I...


YEEEEEES! Datorn är tillbaka hos mig efter en vecka!! Ta inget för givet som sagt. Eller inte sagt. Det har faktiskt varit lite skönt att inte sitta vid datorn om jag ska vara totally honest. Har liksom haft så himla kul med min bok ändå såattee..

VAD MER??

Nanny-familjen jag var på intervju hos valde mig!! Så nu jobbar jag där två gånger i veckan, måndagar och fredagar. Dem har två pojkar 4 och 1.5 år.. Låt oss döpa dem till Andy & Charlie.

Appropå det så ville jag heta Anna när jag var 6 och Malou när jag var 9.

Jag har blivit erbjuden en tjejdejt. Ni vet, tjej-tjej. Fast det var inget jag nappade på men ändå. What a flattering thing!?!?! Jaa. Jag & roomie har börjat GYMMA, (jo det är sant) på ett gym med pool & bastu. Jag älskar det! (och det är också sant) ;)


OKEJ??

JAG HAR VIRUS PÅ DATORN, OKEJ???

Haha, och det betyder att jag lipar varje kväll ja, precis!! Eller om man ska översätta, så läser jag varje kväll. Lite roligt för jag ringde Sabina i Spanien, som inte har någon dator och gissa vad hon gjorde? Hon läste. Vid ett annat tillfälle ringde jag Sophia i Richmond vars dator inte fungerar och frågade vad hon gjorde.. - och ja, hon låg med sin bok. Haha. AJA. Jag ska försöka fixa detta i helgen

Jag har blivit med TVÅÅ jobb! Och massa annat ehehhe.

Jag och Lijah fixar oss inför en utgång i la london nu. Jag bjöd med lilla Sophia från Richmond också så vi ska möta upp henne om en timma!

PS. Jag har massa bilder och stories jag vill dela med mig av men inte nu :(
PUSS..  någon?

"Jag hörde ett ljud som lät."


Jag är inte den sorts tjej som skriker i mitt vardagsliv. Ni vet, AAAAAAH han såg mina trosor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! som när folk var 9. Jag är mer en som gapar.. ni vet, utsöndrar ett kort stön. Eller några Öh:n. Som när jag åker höjdskräcken på Liseberg så låter jag inte som en fågel utan mer som en björn haha.

Idag såg jag den äckligaste spindel jag någonsin skådat och för första gången i mitt liv skrek jag som en ..tjejfågel. Jag trodde inte varken det eller den var sann.

Här kommer han, Mr onödig. Han ligger nu sönder-sögd inne i dammsugaren.

Man får blunda om man inte vill se. Även om det troligen är för sent ;)
Antar att hösten här har fler att bjuda på, som vanligt.

You might think i am
Nu åker jag in till Hammersmith i hopp om att hitta nåt att ta med hem. Något alltså, inte nån.
Eller ja, varför inte!!! HEJDÅÅ.


Little things
Okej jag vet att mina sånna här ser ganska likadana ut men ändå! ^^ Love it.
Och just det, hade jag inte vart sån mes så hade jag kommit hem med både piercing och tattuering idag. Men nu är fallet tyvärr så, just när det kommer till sånt.. så det blir inget med det ..idag. En annan dag for sure.

Intervjuven och provjobbet hos nannyfamiljen kändes bra. Dem ska höra av sig i veckan... men jag vågar inte hoppas för ingen familj har hittils hört av sig tillbaka haha. Förutom en snobbig swe/am familj som jag tackade nej till.

Nä, DUSCHEN kanske?

Im gonna make this work


Imorgon ska jag till Sheen, Richmond och träffa en familj som behöver en part-time nanny!
Jag ska prata med the mom och testjobba i någon timma. Sketbra, och efter det ska jag träffa en tjej vid namn Sophia, som kom till London idag! Hon bor också i Sheen, Richmond. Hur passande?

Bara för att jag tack vare Freddiiie kom att tänka på Skins gen: (okej det är bara en fet ursäkt men strunt samma) :Världens finaste video med världens finaste par.


Häär utanför stod vi och jobbade när jag såg the king of skins ^^ Efter Cook då.

Imorgon kommer pengar äntligen!!! Här får man veckolön -tacka gudarna- så man slipper sitta och vänta på ett nytt penganedslag 353 dagar om året.

Sov gott :*


Ni vet SKINS?? JAG TRÄFFADE...

Okej, i vet, SKINS vid detta laget hoppas jag...

Jag träffade FREDDIE på stan idaag!!!! Jag sprang efter honom, hoppade framför honom (säkert asjobbig haha) och sa: Fredddiiee! - Hiya love, are you alright??
- Yes now I am, he-heh.

Thanks and goodbye
Busy busy day in lövely cityy.


Här fastnade jag & Lijah lite längre än lagom. Älskar sånna här old fashion skrivbooks.
Jag köpte hem hur mycket sånt som helst när jag var yngre.. och äldre he-he.
"Finns det verkligen något kvar att skriva om trees?? Du kanske kan skaffa en där du kan skriva om hur många hårstrån jag har i röven!?!? hah, min far är en komisk oförutsägbar far. Som jag saknar mycket. Snart får han komma hem :*


Ne bättre än såhär blev det inte ^^ Svettig, på väg hem.

Jag och Lijah har gått runt och vart bajnödiga hela dagen idag och aaldrig köper nån hem toapapper!!!?? Och som plus i kanten, så är det en man i vårt badrum som sätter in en ny dusch till oss. Ni så att man slipper hamna i den situationen där man står helt naken med schampo i hela håret och stålen förlorar sin power. För vad gör man..? inte fan ropar man på hjälp iallafall, haha.

today i believe in magic


M o r n i n g  g u y s !

New day with
opportunities and happiness.


Im leaving you now


Oh fyfän jag vet inte om det beror på mina nattliga skratt eller mina timmars mag-rygg,träning men jag kan inte skratta nysa eller hosta utan att stöna.

Och kära min Liza, gayboken heter One Moment, One Morning! ;)

Härmed säger jag godnatt. Heavy day. Jag har dåligt med pengar och därmed är det sagt.
Babysitting job fixat genom fina Nancy.
Jag ska klara detta!!!

ON A ROAD TO


Jag vaknade upp inatt igen av att jag gapskrattade. Jag menar verkligen så mycket att jag fick ont i magen. Orsaken var min kära vän Sabina. Hon är så sjukt rolig både medvetet och omedvetet. Himla bra, säger jag. Det gör säkert hon också.

Jag har en förmåga att minnas för mycket


Jag & en annan vid samma för och -efternamn som mig, har skickat massa meddelanden till varandra på facebook i ett år nu. Bara för att vi heter samma. Roligt liv man kan ha, ja. Och vi hade mer gemensamt. Hon är också ute och reser och kom nyss hem ifrån Monaco (kill) till Barca och pluggar nu till flygvärdinna där. Blir så sugen på det yrket när jag hör om folk som läser till det. Sen försvinner det bort nånstans tills jag hör om det igen..

Jag och trees rydberg number two har gjort en deal iallafall vilket innebär att hon har en bas hos mig i London och jag en i Barcelona hemma hos henne, + billiga gemensamma flygturer till Monaco. Båda lika nöjda. ^^

Jag började föresten läsa en random bok idag, och det var visst en Brighton-London story.
Gay story. YEES! Har liksom inte vågat fråga om det i butikerna haha. Lite offer... men aah,
..bäst o dra nu känner jag.

vi hörs nåndag okej?

The show is overNär jag stod och promotade vid Holborn så kom det fram en man till mig och Lijah och frågade vad vi höll på med och om hur han kan få tag i promoters, eftersom han har ett nystartat företag som behöver promotas. Jag sa att jag vet folk som kan ställa upp och att jag själv är intresserad! Han gav sitt buisnesscard så nu har vi mailat lite om lön, plats och dagar. :)


Så: Är det någon i London som är intresserad? (+ outgoing & fluent 4/5 in english)

Arb: 6.30pm - 9.00pm måndag & torsdag + söndag 10.00am - 12.30 am.
Start: Sista vecka i augusti -» 4 veckor frammåt.
Lön: 20/25£ per 2,5 timmar. (per dag)

Ett extrajobb kanske?
therese@mangofisk.se


Call me Elizabeth


Jag läste nyss ut Call Me Elizabeth, en sann historia om en kvinna som jobbade som escort (prostetuerad) i London, för att rädda hennes ekonomiska katastrofala situation -med sina 6 barn. Det som känns jobbigast tycker jag, är att det finns så många MÄN -inteallasåklart- som håller på med sånt regelbundet när dem är gifta, förlovade, väntar barn etc.

FÅR FLIPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Så, det där behövde jag. Nu kan jag lämna det bakom mig. ;) Bra var den iallafall. 4/5


Och ja, jag pryder mina boobisar med dessa. Bara så att ni vet alltså. :S

But in the meantime:

''You should never give up on something you can't go a day without thinking about'',
just believe in yourself - every day - and I promies you, you will get exaclty where you want to be.. But in the meantime:                                                                :)


Frågor och svar


Vad för musik lyssnar du på?
Just nu är det Paloma Faith med Upside down, Smoke and mirrors, & Stone cold sober. Om och om igen. (Tycker lite synd om Lijah, haha. och jag lovar att hon tycker synd om sig själv också)

tack för en bra blogg! vad kostar föresten ditt boende?
Tack själv:) £75 i veckan.

Vad tjänar du på promote-jobben?
£10/hour på gymmet vi promotar just nu, men det är olika från jobb till jobb.

hur lång tid tar det in till london från där du bor?
Jag kan komma in på 36 min från; mitt hus - Richmond - city.

Längtar du aldrig hem när du är ute och reser så där?
Det första jag tänker är neeej. Men såklart saknar jag familj och speciella vännoor. Och under högtider såsom KRÄFTSKIVAN, så saknar jag sverige. Jag har märkt att min min saknad oftast kopplas till ätbara saker, he-h. Och under julen vill jag alltid hem och vara med min komiska familj.

var kommer du ifrån?
heheeh Sverige.. Göteborg! Min mamma & mormor är födda i Karibien. Mormor är rätt ..mörk.

Har du någon kontakt med killen du träffade i monaco?
Ja!

är du modell i vanliga fall? :)
Nä, vill inte vara det heller!

monacoo med de bästa.

Today:

Today:
Make someone smile.


new seasonDet var översvämningar imorse så min & roomis buss åkte en jäkla omväg. Fick se andra delar av london iofs och det är ju alltid trevligt sådär på morgonen när man är dötrött.
På vägen hem
åkte jag ensam, och somnade på tuben, med öppen mun.. bakåt med hövvet. (man sitter alltså mitt emot varandra säger jag till de som inte vet) Gissa om folk stirrade när jag vaknade upp, haha! Eller, dem lär ha kollat innan det också men det var jag som tur inte medveten om! Tycker inte mycket är pinsamt men DET är fan pinsamt. Och det händer.. för ofta. :P

Iallafall vi fick sluta en timma tidigare idag och då bjöd the crew på gymmet på pizza! LÖVE. Vår manager sa "nää mina modeller får inte äta pizzza så det är ingen ide att ni köper det" hah. Ingen som lyssnade på det, nej. Dem köpte och vi åt.

I am in love with the world againPromotjobbet innebar denna gången att försöka få folk intresserade av det -snart- nyöppnade spa/gymmet i Covent Garden. Jag ska jobba 4 timmar alla veckodagar i ca tre veckor.
Det är riktigt lyxigt med simming pool, ångbastu, gym, fintess classes etc, så jag hoppas att vi 'promotare' i slutet av campanjen, får en egen biljett till att börja träna med, HEH.
Tyyckte nämligen jag hörde detta. ^^
 
KYSS skulle man kunna tro men så är inte fallet! Fallet är bara så att
jag saknar mina töntiga, weirdocoola vän Sabbe som just nu är i spanien och jobbar.
Jag saknar sommardagarna som vi brukade spendera hemma hos mig i gula rummet med lösgodis, martini och ett evigt dansande. Gör du inte det också så sÄG! annars låter vi den pinsamma tystnaden beskriva the löve. :P Cheers hej. (ring igen)

Nu: Serie och teaaa.

Try not to fear death, fear a life unlived


Sitter och äter min & roomies beloved kokos yougurt & dricker kaffe. Trodde aldrig jag skulle bli en sån tönt som dricker kaffe varje morgon men jo, här sitter jag både töntig och redo för en ny dag.

Mitt hår syns la inte skitbra... jag ska flika till det lite där bak, dvs. lite kortare. Avkapat rakt hår är inte riktigt min grej to be honest ^^. Då tänker jag bara på mamman i Greveholm vilket resulterar i att jag börjar skratta innombords. Och man vill ju inte se ut som ett skämt? nää. haha hejdå, ska till promotjobbet i Covent Garden nu! pussy.


Walking on glass
Sjukt snygga klackar! Gonna buy, gonna buy.
Kommer dock inte ihåg var jag hittade dem så vi får väl se hur lång tid det tar innan jag hittar dem ^^


a cup of coffee, please.


Upp & iväg mot covent garden!
Härligt att det ösregnar då jag har en känsla av att vi ska jobba ute.

Jag kapade av nästan 20 cm av mitt hår igårkväll så det kommer nog en bild eller två sedan. :P

Ha en fin dag, flickor & män.


NÄHHHEEE haha... jag och lijah, färdig sminkade, färdig klädda och precis på väg att stiga på bussen får ett samtal från agencyn: "Det regnar för mycket, vi ses imorgon"

Så, vad gör man nu.... vi sitter i var sin säng med var sin dator och har allmänt förjävla kul ^^

with our legs intertwined
Kristen Stewart ELLE july 2010.
Ungefär en minut efter att jag publicerat det förra inlägget så fick jag ett sms av promot-agencyn.
Det öppnar ett nytt gym i Covent Garden nu och dem behöver promot-staff, så jag fick mig en plats där på direkten! Huuur bra som helst kan jag meddela för ingen vill veta hur lite pengar jag har just nu hehhhh.

Any road will get you there


Jobbsök idag.

Jag & Lijah är dem enda "klara" personerna för promotjobbet, men agencyn ska ha 8 stycken till vilket betyder att vi inte kan bli tränade ännu eftersom vi alla ska bli det tillsammans. I september ska agencyn ha en stor 'fest' för managers osv(?) för nattklubbar, event & barer i London och då måste vi alla 10 vara bestämda för att vi ska såklart vara där för att visa upp oss. Det är ju trots allt oss dem ska boka om dem vill ha event-staff / promoters / waitresses / dansare / shotgirls / modeller etc.

Så det betyder att jag måste jobba någonstans sålänge.
Nu jävlar!

Flytta till London?Martina
frågar:
Vad är bra att fixa innan man åker bort som du gjorde? Typ bostad och behöver man ett nytt konto? Och telefonen?

Bostad. Det finns hemsidor som intolondon.co.uk, easyroomate.com, gumtree.com, där du kan hitta jättemånga bostäder tex. houseshare, flatshare, inneboende hos en familj, eller kollektiv. Jag åkte hit utan bostad till ett vandrarhem och därifrån hittade jag mitt boende. Man kan såklart säkert fixa det hemmifrån också men det är oftast både billigare och säkrare att göra det när man är HÄR.

Bankkonto bör du fixa så fort du fixat dig en bostad. Banken kommer nämligen fråga dig efter en bostads-adress.

National Insurance Number bör du fixa så fort du kan också. Dem vill dock ha skriftligt bevis på att du har en bostadsadress. - fixa banken innan detta, är ett tips (så att du kan ta med dig bankpapprerna du fått på posten, där det står ditt namn med adress på).

Mobil. Om du har kontantkort på din swe mobil så byter du bara till ett annat kontantkort i London. T-mobile eller Orange är exempel på operatörer. Jag kör på T-mobile där man får massa gratis sms. (med Orange får du special bio-erbjudanden)

dragmeoutofhere
Våra kära indier som har rummen ovanför oss har en rätt komisk musiksmak.

Just nu spelas Timon & Pumba och igårmorse vaknade jag upp av att en av indierna sjöng ihop med killen i Greese, haha. Och när jag säger sjunger så menar jag hööögt!

Nedim kom nyss ner så jag kunde inte låta bli att fråga om dem enjoyade muisken där uppe.
- Is it too loud?? :o  säger han jätteseriöst ^^
- Nejnejnej. Njut ni! ;)


Såå, vad har hänt idag?
Jag har vart & investerat i ett par nya ljusa jeans. Välbehövt & välförtjänat.

- Ledsen om jag är lite seg med att svara på vissa av era frågor. Jag ska ta allihop idag bara för att det är söndag och näst-intill-alla har pissetrök ..om jag känner svenskarna rätt. :P

She loves it the way it is.
Love those brown ones.

(flickr, weheartit, tumblr)


Tell you what?


De killar i england som ser bra ut är oftast orangehåriga. Eller inte bara i håret utan ja, precis överallt. Jag vet inte riktigt hur jag ska formulera mig, men det är ju trevligt för -mig i detta fallet- att det finns good looking guys någonstans på jorden. Sen att gud bara använde en färg när han skapade dem, och att det var orange är ju en annan historia.

With sympathy, Trees


Every day is a decision


Åhå, okej då.. ^^

Sömnparalys kan man googla lätt! Vet inte riktigt hur jag ska förklara utan att det blir en novell.
Men vaknar iallafall av att man inte kan röra sig. Eller så sker det när man håller på att somna. Fakta säger även att man får hallusinationer när detta sker men jag tror inte ett dugg på det. Jag vet att det är döda människor jag ser och hör.

Jag känner i min kropp om någon är i rummet genom att det börjar vibrera i min kropp. (Detta syns inte utanpå) OM jag vill spinna vidare på det, så slappnar jag av jättemycket och då försvinner min känsel. FORTFARANDE VAKEN och har full kontroll över situationen. Ögonen är det enda jag kan röra. Och när jag är fullt avslappnad utan att ha en enda känsel i hela kroppen, (som förlamad) så både ser och hör jag (oftast) EN människa.
 
1. En gång låg jag hemma för mensvärk och vid ett tillfälle vaknar jag upp i en sömnparalys. JAG ÄR ALLTSÅ VAKEN. Då ser jag en skugga i väggen. Efter några sekunder ser jag min gammel faster som bor i Norge. Hon går fram och tillbaka och tittar på krukväxterna mamma har satt vid fönstret. Jag får lite panik, för det känns som att jag inte kan andas, men så tittar jag ner på mitt bröst och ser att min bröstkorg åker upp och ner. JAG ÄR VAKEN och vid liv. ^^
När jag efter några sekunder kan röra mig igen så måste jag hämta andan en aning. Jag fortsätter att titta på tv och när mamma kommer hem så berättar jag om insidenten. Då svarar hon: "OOj, ja har glömt att berätta, Tant Ingrid gick bort för två dagar sedan". Okeej, hehheheh det förklarar saken!

2. Innan jag åkte till Monaco låg jag i sängen och skulle sova. Jag känner hur det börjar vibrera i kroppen och jag väljer att slappna av för att se vad det är. Då kommer det en man som säger såhär FLERA gånger: "Du lider av......" "Du lider av....." (Jag hör bara 'den döda' till 100% om jag är riktigt avslappnad, vilket inte händer så ofta för det är läskigt att se nåogn som egentligen inte "borde" vara i mittt rum). Men NÄR jag ser och hör dem så hör & ser jag dem lika klart som om min mamma skulle stå brevid mig o prata. Iallafall så tänkte jag inte mer på vad han sa.

När jag kom ner till Monaco så blev jag värre & värre så min aupair mamma tog mig till en doktor.
Och vet ni vad läkaren säger?? EXAKT samma sak som den döda mannen sa till mig den natten.
Lite sjukt! Jag fick äta medicin i 10 dagar.

Jag har många insidenter som dessa, men det får räcka just nu!
Har ni vart med om nåt liknande? :)


I'd do anything just to hug you for a while.
Jag och roomie sitter och trycker i oss detta till efterätt eftersom det är fredag. Åtminstonde är det vad vi säger till oss själva. Jag tror dock att det är bara för att dem är så jävla goda och att vi inte kan låta bli. ^^

Mina sånna där sömnparalys-inlägg kommer bli jättelånga märker jag här :o På gränsen till att ni kommer att somna! Kanske ska ta en händelse i taget, lite då & då.. ^^

Stop being afraid of what could go wrong


Jag kom nyss hem från Nancy, Simon och Ioan. Jag vaknade av att N & I kom upp för trappan på väg in för att väcka mig! ^^N berättade att Ioan (2 år) sett spöket på landet som jag & Ioan hörde när vi var där själva. Han hade nu suttit i den välkända korridoren medan nance bäddade iordning en säng. Efter några minuter kom han springandes till nancy och med ögon stora som tallrikar och säger; 
"mama, monster". Dem gick tillbaka dit han hade suttit och där var alla garderobsdörrar öppna. Hon frågade honom vilken färg monstret var, och då sa han black.

Nancys mamma har också hört och sett en mörk gestalt på övervåningen.

Jag tror på sånt här till 100% med tanke på att jag sett och hört flera prata med mig både innan, under och efter mina sk. sömnparalyser. Kan berätta mer om det, om någon vill.
Gillar inte att skriva om det så mycket på bloggen för jag vet inte vilka som läser. Man kan lätt tolkas som ett korkhövve. :P

Get over here!


Snart ska jag iväg till Kingston för en babysitting hos little yoyo. Nancy frågade om jag ville sova där så jag tror det blir så om dem inte kommer hem väldigt tidigt!

Fick ett samtal imorse av en brittisk kvinna som ska resa till Sicilien med sina vänninor på lördag och undrade om ja ville följa med och ta hand om deras barn i en vecka! Det var väääldigt jobbigt att tacka nej kan jag lova! Jag är ju trots allt en sucker för spontana resor. ^^

En flicka från eskilstuna undrade varför jag aldrig lägger upp musik så jag tänkte supriza henne lite här & nu!

Båda klingar fint ute på klubbarna!

Oh dear!

Oh dear!
Okej.. efter ca 3 timmar på tåg och tube så var jag på väg att åka hem igen.. jag tänkte jesus cristy mother of lord jag kommer inta att hitta till studion! Men jag fortsatte ändå i hopp om att minnas hur och var jag bytt transport.

Jag var först av alla modeller så jag blev sminkad först och så även fotad. DOCK hade bossen förväxlat mina storlekar till kläder så jag fick ha på mig en mössa och stora militärgröna shorts som såg ut som en ballongkjol i storlek L. Men det gick bra ändå även om det for certain inte var min stil EHE. Det kändes bättre när vi fotade glasögonen och klockorna.

Vi fotade i ca 5 timmar och sedan bjöd Bruno på en limousinetur runt London och middag på resturang. :) Själva bilderna får jag nångång nästa vecka! Men här är några från dagen.Sjukt.snygg.make.up.artist @ Face wise .se


Vi åkte runt i central London i över en timma. Sen höll jag som vanligt på att kissa ner mig så jag bad chauffören att stanna och där stod han mitt i London snällt och väntade på mig medan jag var ..iväg. Kändes lite fräckt to be honest. Att limousinen stod och väntade på mig alltså. :P


Detta var mer utav en ansiktsplåtning. Alla var superfina!

 
SKÅL! :)

Känner inte riktigt igen mig själv här men jag minns när bilden togs så det måste vara jag. ^ Fördelen med att vara vit(ast) är att man får blixten rakt i skallen och det resulterar i att man ser ut som ett underbart lysrör!

Vi fick kakor och chips efter 4 timmar av fotande.. och när det kommer till kakor så tar det aldrig stopp hos mig. Jag kan uttrycka mig som så att jag var nog den enda som inte var hungrig väl inne på resturangen haha. 
Rolig dag!


I'm right where I belong


Sitter med min 2liters sparkling water som jag köpt för 4 kronor och är ganska nervös, för 
nu sticker jag iväg för plåtning!
Känns lite sjukt att jag skriver det men tiden är tydligen min! (om detta nu är på riktigt)
jag kanske blir väldigt lurad här, lol. Återstår att se. Kameran åker med! Pussy puss.

Vet föresten iiinte vart det ligger så vi får väl se när jag är hemma igen.
- Har du ingen vägbeskrivning? ..karta?
- Nej :O

GLOUCESTER ROAD
Gloucester road, nog den mysigaste underground stationen i London. :)

Vi hade en liten fylla-i-papper-intervju på All Bar One. I en ruta skulle man skriva lite fakta om sig själv och där satt jag och Lijah under tidspress och skulle kladda ner fakta. Efter två minuter hjärnsläpp så beskrev jag mig som ett stort skämt, haha. Får se hur det ser ut när hemsidan är fixad. ^^

F: Vad exakt är det ni ska jobba som?
S: Promota nattklubbar, vilket menas att man antingen: står utanför klubben och "raggar" folk in på stället. Eller så är man shotgirl, (säljer tequila med en bricka framför sig) eller så rent av dansar man. Man kan även få jobba som festival/event-staff eller som modell.

SIMPLE IS THATIdag är det en månad sedan jag landade i London... helt själv. :D


..och jag har äntligen fått mitt National Insurance Number vilket betyder att jag får jobba lagligt i the UK. Har även fått mitt bankkort hem i lådan så nu kan saker börja, please.

Idag ska jag till Nothing Hill för att fylla i papper om promot jobbet för nattklubbar. Vi ska även ta bilder och skriva ner alla våra kroppsmått, för att alla promot tjejer ska publiceras på deras hemsida. Detta jobb handlar inte om något naket, säger jag igen. Jag skulle aldrig tacka JA till det, så då har vi det ur världen!!! Igen. ;)

Baibai.

I'm a dancefloor lover


Jag och Lijah har nyss ätit ungnstekta morötter och palsernacka. Och fisk. Mumma! Låter dock mer avancerat än vad det var. Låt oss inte säga att fisken kom från en konservburk?? Bra då är det ingen som vet om det!


Imorgon blir det intervju och lägenhetsvisning. (Vi måste närmare city)
OCH DET UNDERLÄTTAR JU FÖR ER OCKSÅ NÄR NI KOMMER PÅ BESÖK. Då kan vi alla gå hem och sova på mitt golv efter en natt ute. LÅter det bra? Aaaaa, då hörs vi imorgon. ;)

Vad hade ni valt?

Vad hade ni valt?

- hoppa bungyjump från en bro     eller
- hoppa fallskärm från ett flygplan

Jag kan inte bestämma mig.. Är ju så jävla höjdrädd. Och för att dö.
Men om man hoppar bungyjump så lär man dö mycket snabbare än om man hoppar fallskärm.

Låt säga att fallskärmen inte poppar upp som den ska - då får man panik och hinner räkna minutrar innan man dör! Det är ju mer pain in the heart än om man dör i sitt bungyjump och slår i skallen nere under bron, haha. 
Dead end så att uttala.

WISH WE COULDJag har nyss skickat iväg ett brev till morfar! Tänkte att jag kunde vara honom till lags någongång under året iallafall. Han har vart lite sad på mig för att jag inte hör av mig så jätte mycket när jag är ute och reser.

Hittade ett litet inlägg  om honom också som jag tyckte var lite kul. ^^
Farväl.


DEAR JOHN

Åhå, jag såg nyss Dear John. Söt film! Vem var det som sa att den var dålig?
Dem träffas, han åker in i armén och hon blir kvar.

Jag är så svag för brev.
Det är så jädra fint.
Saknad också. Lika så återträffar.
Om inte ännu bättre.


I might be wrong


ANGIE & EMMI,
gissa vem jag träffade?? Marcus ja. Gick fram och frågade om han kände igen mig men ikke.
Men så klämde jag på mina tuttar och sa "Angeliiina'.
Då sa han JAAA JUST DE JA, DU! haha. - ta det som en komplimang, my dear ;) Tänk att jag blev igen-känd tack vare någon annans titts liksom.

Lijah och jag:


Aa nee, vad säger man? Skål? Nej tyvärr, för det blev inget att dricka ikväll. Men det var kul och vi dansade alot. Egentligen behöver jag väl inte berätta, för vi alla vet hur en utekväll går till. ^^ Sen att jag har ont i magen för att ja var sketnödig förut, men valde att inte göra nåt åt det, är väl en annan historia.

Natti Natti!
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...