TRÄDGÅRD


Jag & Angie har vart i en slottsträdgård idag. Har aldrig sett Angelina så jävla exalterad där hon sprang. Och jag har heller aldrig sett mig själv bli så överväldigad av en gås innan. Vet inte vad som flög i mig, men gåsen flög iallafall åt höger kan jag ju meddela.

Vad jag ville komma fram till var ju att det är ju kul att vi har hittat ett gemensamt 
adrenalinkick-göra.    Nu ska vi ut i Kingston. Hoppas ni har en lovely halloweenkväll, hemma eller ute. :)

Couple retreat


Jag och Em har vart på bio ikväll, faktiskt en rolig film med många bra och söta skådisar. Couple retreat heter den. En ganska komisk reklam innan filmen började som ni måste se!

Hoppas ni kan se den i Sverige också. Ni kan ju lämna en comment om ni inte kan se den..
Eller också, om ni ser. :P

Halloween in London, i can tell





Folk bor året om i dessa båtar längs rivern. Wired, jag skulle nog frysa så mycket att jag tappade känseln i alla inre organ.

Jag och Ioan var ute i halva 4 timmar imorse. Jag var och är fortfarande helt illröd om kinderna och jag lär väl vara det ett bra tag till, sådär lagom fint till jul. Underbart ja, för de som undrar.

Ioan & Nancy ska ha ett Halloweenparty i en lokal i Fullham idag. Jag tackade faktiskt nej till det, eftersom det bara kommer vara massa småbarn med föräldrar där, och det alltid slutar med att jag står i ett hörn eller sitter på en stol och glor, och se allmänt svensk ut. Don't like that. Folk har svårt att vara öppna och trevliga mot aupairer ibland.
Nancy sa att hon var "honestly suprised att jag inte ville komma på Ioans halloweenparty". Men aja, hon får väl tjura då.

Just red something




By Laura Laine, Fashion Illustratour

Nya plattan med Paramore var ju helt okej faktiskt. Hörde låtar av den när jag steg in i en affär förut, och nu sitter jag på UK-Spotify. Mums! Jag har en känsla i kroppen som om jag är kär, fast jag inte är det. Eller det kanske jag är vem vet. Inte jag iallafall. Jo men jag ska bete mig lite hetro och erkänna att jag är kär i årstiden, det är jag.

Looking forward to you



Knightcat
Denna bilden ger så mycket känsla att jag inte vet vad jag ska ta vägen. Finns la inte så mycket att ta vägen till just nu men ändå. Förutom ner till köket, jag är helt jävla starving. Hejdå!!

Eller just det ja;
Jag jobbade 4½ timmar idag. Somnade kl 9 imorse på soffan när jag & Ioan kollade på tv. Vaknade upp fem över 9 av en stor blöt puss av little Ioan som tröttnat på att jag förmodligen blundade. Så det var ju bara för mig att se glad ut och fortsätta kolla på de tre små björnarna på kalas. Men hur kan man inte se glad ut när man nyss fått en puss undrar jag. :p

Em and Jacky



Jag springer iväg till Emma & Jack nu, är hemma igen vid 5.

Dress me up




Jag känner mig som en 14årig tjej just nu.
Jag tar ganska illa upp när Nancy tydligen inte litar på mig. Jag får inte sova här ensam en natt, när dem ska iväg. Jag måste (omg) sova hos en kompis! Simon (pappan i familjen) tyckte dock att det var konstigt. Och Nancy's bortförklaringar sög kan jag lova. "It's not that we don't trust you But,..what the people around should/may think.. and just so we can lock the house".  ...aand maybe you 'll bring someone home" W h a t ? Jasså det var där tån klämde. Jag är goodgirl för fjärde gången och skulle aldrig göra så.  

Blev besviken med tanke på hur jag är, och hur mycket jag ställer upp för dem. Hatar att inte bli litad på in that way.

She was in my highschool



Var ute med Angie nyss. När vi var på väg hem såg jag en tjej genom ett fönster som jag kände igen. Jag gick tillbaka till fönstret och skrev "Svenskar?" på mobilen och höll upp den mot rutan, haha. Dom nickade så vi gick in.. Och det visade sig att vi gick i samma skola från sjuan till nian!! Alltså, hur stora är oddsen!?!? Lovisa Nilsson heter hon! Sjukt roligt sammanträffande. Vi har aldrig pratat innan men nu var det ju änna dags kände vi. ;)

Monkeyboy


Har nyss badat little Ioan, gösta-petter vad han skrattade när jag hällde vatten på honom, från taket ungefär. När han sedan skulle ta på sig sin pyjamas envisades han med att ha på sig en illgrön kort-ärmad-byxad monkeypyjamas plus strumpor & skor. Jag kunde inte sluta skratta så tillslut kom Nancy och undrade vad som pågick. Jag fick därefter sluta för dagen. 4 timmar work är ju INGENTING!?

lelove, her ffffounds.

If you remember




Jag har vart och tittat på dem många gånger inne på topshop och nu fanns dem (nästan) i min storlek så jag kunde inte låta bli! Jag får ha dubbla strumpor, men det gör ju inget kära dagboken, för att det är ju snart vinter. Jag fick £10 rabatt också för att jag hade ett csn-kort, (som går ut på lördag). Tur i brallan jaa! Jag börjar om 40 minuter, då ska jag och Ioan till parken för att det är sommar ute. Pussy.

Map of my temporary home



Tänkte bara visa vart på kartan jag bor.
Det gröna området är greater London, och jag befinner mig i Kingston upon thames. Det är en stor studentort vid floden. Det finns massa mumsiga pubar-uteställen och affärer som tex. Zara & Topshop. Vill man in till London city tar det med tåg 20-25 minuter, och de går varje kvart!


Sleeplös




Jag hittade dem! Hjärttightsen. Och nu ska jag in till town och träffa Angie.

Anyway just wanted to share.


När jag var på landet med Ioan i helgen, så skulle jag sitta barnvakt på fredagskvällen. När klockan var 8 var Ioan fortfarande vaken. Vi satt i köket och åt lite toast. Jag satte på tv.n som står där och hör samtidigt något på övervåningen. Blev lite scared och stängde av tv.n för att lyssna. Det lät som att någon gick där uppe. Jag ställde mig rakt under ljudet och lyssnade en bra stund! Det var definitivt ett ljud av steg. (Det vet jag eftersom jag har hört ljudet innan, när folk verkligen har gått där uppe) Ioan hör också och börjar ropa på mormor och jag ber han hålla keft för jag blir så rädd haha.

Höll på att skita ner mig som sagt, eftersom vi var ensamma hemma.

Jag berättade detta
för både mormor'' och Nancy nu. Då säger dem blandannat att när dem flyttade till det huset för 9 år sedan, sa dem som sålde huset att det är något som går i korridoren där uppe ibland. Uschi, det känns konstigt! Well, man kan ju tro och tycka vad sjutton man vill.. Just wanted to share.


Back in London



Oså var vi hemma i Kingston igen! :) 
Känns som att jag blivit halvt folkskygg på fem dagar, så nu tänkte jag vandra in till town och socialisera med lite folk. Då menar jag nödvändigtvist inte sådana jag känner utan mest ni vet.. stå där. Bara för att känna civilisationen i näsvingarna eller något.

I miss my bed


Jag vaknade nyss upp av alarmet, såklart en timma tidigare då eftersom huvudet inte var med mig igårkväll.  Öppnade gardinen för att kolla om dem var vakna i huset mittemot. 
Då står där utanför en man spritt naken! Det var ju inte direkt vad jag hade väntat mig kan jag erkänna. Dem har ett sånt där "hot bad" ner i marken som man kan bada i när man har lust på vintern. Han var nog på väg ner i det.. Kan vi ju hoppas.

Want to know about


Vi har vart ute och gått en hel mil. Jag är helt död och det fick jag bekräftat för mig när jag vaknade upp på bordet här. Jag har haft ganska så tråkigt, eftersom att vi inte har gjort någonting alls sedan vi kom hit i torsdags(!!).. PLUS att vi ironiskt nog var tvungna att vrida TILLBAKA klockan imorse!! hehehe.

Imorgon bitti klockan 9 åker jag tillbaka till London och då ska jag, eventually, träffa Em som har kommit tillbaka från Sverige hihi.





Från helgen då Sab var här och hälsade på oss alla. :)

New design


Jag har gjort bloggen bredare för att jag är fotonörd och vill att bilderna ska vara större på bloggen. Bra va! Jag ändrade headern till färg också, det är lite roligare kom jag på!

Idag var vi i grannhuset hos en old lady. Jättestort hus som är över 500 år gammalt. Stora fönster, enorma rum & trappor, och ett rum som VAR en öppen spis! Jag spelade på hennes flygel också, hihi. Ioan gillade inte huset dock, så vi gick hem efter 30 minuter. ^^

haha

Haha ehm, ursäkta min header, den är större än någonsin. Ska ändra lite..


They



Jag lever och det gör denna pumpan också. Hur stor som helst ju! Bra att ha till Halloweenpartyt som Nancy & dem anordnar till nästa helg.

Här är huset mittemot som jag bor i. Med bubbelbad, hihe-hi. Men jag saknar London och vill hem NU! Nancy & Simon kommer inte hem förrän på söndag kväll så jag blir kvar här till måndag morgon. Lid med mig snälla
någon?

Fast aa.. mysigt är det ju, och snälla är dem, men lite tråkigt.

From the tip of my toes



Pic by me.
Jag har nyss fått Ioan att somna sittandes i vagnen, så jag tänkte sätta på en serie. Okej, inte sätta på, men kolla på. Ikväll ska Maggie och Chris, (mormor & morfar) iväg till en konsert så jag vara här själv med Ioan. Få se hur vi överlever, Ioan kan vara ganska tricky på kvällarna när inte Nancy är här. :S

Åh jag är så avis på Em som är hemma i Sverige i helgen. Hon får umgås med familjen i 4 dagar. Det vill jag också göra.. Om det bara så skulle vara för en daaag. ♥


You are my thrill



I love the way..
we accidently bump into eachother.
you look at the gap between my jeans and my old sweater.
you make fun of me.
we share a fag.
i do feel for your shapes.

FREDAG & underbart tänker ni. Som vilken annan dag som helst tänkter jag. Men jag gillar känslan ändå! Nu ska jag äta frukost.

The town knows everything


Maggie, Nancy's mamma hämtade upp oss och vi for söder ut. Jääklar vilken busy trafik det är i London-området. Efter en timmas körning var vi FORTFARANDE i London. Då deckade jag. Vi köpte med oss mat på vägen så nu är min mage räddad. Är alltid så rädd att jag inte ska orka med dagarna pga för lite mat DÅ DOM inte äter något här.. Fattar inte hur dem klarar sig. 

Väl framme "at the farm" (det är ingen bondgård) satt jag och Ioan och läste bok och gosade hela kvällen. Han är så söt när han kommer fram och ska kramas å pussas. Jag glömde byta blöja på honom så när jag sedan skulle tömma blöjan på kvällen hängde den till golvet. ^^ Heavy of piss.

Bilder från huset som mitt rum är i.
 


Very cosy. Night night!


Our bags are packed


Imorgon ska Nancy & Simon till Amsterdam, så jag och Ioan ska till landet, till mormor & morfar i helgen. Ska bli skönt att komma dit och ha lite frid och fröjd från allting. Dem har dock en hund som luktar skunk, men jag håller mig borta så förhoppningsvis slipper jag sniffa in denna förjävliga doft.

Här är the "main"hus nere på landet (för er som inte sett) Fast jag kommer bo i huset mittemot! Jag kan visa bilder på det när jag är där! :) Hörs sen!


People are fussy


Can't get my eyes of her.
pics found at elin kling's


Halloween varning i London


Fick nyss en sådan här flyer i bevlådan. What a security alltså. Jag vet inte om dem vanligtvis får sånna här eller om det är första året.. På baksidan står det nummer man ska ringa om det händer något. Har ni fått något sånt här i brevlådorna där hemma i år!?

November


Kom hem från town nu! Nancy köpte lins till kameran och lite kläder som present till sig själv, medan jag fann en kokbok som hon har suktat efter. Fast hon har ingen aning om att den snart blir hennes. HEHE. Nancy sa också till mig idag att gifta mig med en tjej, för att det är mycket bättre. Å det är ju bra att ha i bakhuvudet liksom.

Snart kommer Emma över med Jack och ska gratta Nancy! Jag ska ta med Jack på en little rundtur i vagnen. Det är ju onsdag idag, och då tar jag hand om Emmas son.

Okey not an angel but still


Hej korvar!
Var nyss inne i Kingston och fikade'' med tjejerna. Älskar att springa in dit och träffa dem lite random spontant. Dem följde mig hem sedan, medan dem väntade på deras little taxi. (Dem bor ca 10 minuter söder om mig)




Nu ska jag hoppa i säng och kolla på fjompserier som jag inte kan nämna utan att skämmas så jag håller faktiskt käft om det. ^^ Imorgon är en big day. Jag och Nancy ska till stan och shoppa lite på morgonen.

Ran off



Pic, me
Jag fick reda på att Nancy (mamman i familjen) fyller 33 år imorgon. Jag kände att jag var tvungen att springa till town för att hitta en present men jag kände mig helt plötsligt febrig, så jag hann inte. Får väl köpa en flaska vin och något till det imorgon istället. Det är svårt när man inte riktigt känner människan.

Urban outfitters socks



Till high heels hade jag velat ha de mittersta eller de högra. Mums!
Nu tänkte jag sova lite medan Ioan & tjejen vi passar nanar middag.

Just stay with the unknown


God morgon. Idag ska jag passa Ioan och en annan liten flicka tillsammans med Nancy. Vi ska gå till parken och se glada ut antar jag. :P Det är inte minusgrader i London än, phu! Även om det känns så. Värmen i huset är på nu iallafall.

Click pic for more.
Vi/Nancy ska ha ett Halloweenparty sista veckan i oktober. Jag ska nog vara katt, men jag hade mycket hellre vart en hare med en mask som denna. Med sotade ögon och markerande lips..


this is life and everything's alright



Pic from Twickenham. Kan se mer weird ut än vad det egentligen är.

Åt nyss den efterlängtade middagen i huset. Vi äter ju middag klockan 8-9 på kvällarna här, och varje svensk au pair i England jag pratar med sitter och är vrålhungriga från klockan 17.00.. Men man får härda ut och peppa varandra, maten kommer inom tid. Om man inte vill äta själv innan då, men tro mig;
det vill man inte!

Kathy McCarty - Rocketship
http://open.spotify.com/track/6UYGcKqUqT0A4r77Dynz1C
Kathy McCarty - Living life
http://open.spotify.com/track/3dzuqtbPTVyBSsWC4JLrA8

And they took her



Click clock for more
I England är dem väldigt medvetna om recycling eller iallafall låtsas dem att vara det. Detta cykelhjulet menar dem är bra för miljön, så varför inte!? 
Jag tror inte jag hade kunnat ha detta hjulet som klocka hemma....
Eller jo kanske för en månad eller under julatid, för den är ändå lite fräck. Hade ni?

I want to jump your bones-pink


Mmmmm, with some slim jeans and converse.

Just basic.

I was in dear town with Em and Sab yesterday and found some pieces i fell in love with. Just wanted to share. I'm off to work now, downstairs. ^^
Think me and Ioan are gonna do some colouring in. Hopefully, cause I have notised i like it as much as Ioan does. And so has Ioan's dad, lol.

PS. Emma called me today, she said her neighbour Charlie wants me to babysit a few evenings a month. I'd love that.
See you lejtor.

Remember


Bilder från i lördagskväll! Jag älskar Witherspoon pub, jag älskar att dansa tilll La roux, och jag älskar att umgås med vännör.
With lovely Em.
 
At el house.

I had a brilliant weekend with Sabina. Next time she is comin over we're going to hit the cinema. Hopefully Stephenie Meyer's New Moon is on by then.
OKej sjutton vad jag blandar språken, men ibland blir det bara så.

Tell me


Jag tog med Sab till London idag.


Sabina

Crowded(!) Oxford Street
Jag tror ni kanske kan ana hur mycket folk det verkligen är här. Det bor ca 8 miljoner i London, det är ju nästan så mycket folk som finns i hela Sverige. Och det syns ju. ^^

Nu ska vi till snart vandra in till town (Kingston) och möta upp Angelina, Em, Mezie, Joseph m.fl. Jag har satt i glittriga snören i mina converse, så jag lyser.

A letter wouldnt


Igårkväll kom Sabina som sagt. Sjukt härligt att träffa henne igen!! När vi möttes i Kingston så kändes det inte annorlunda på något sätt. Det kändes till och med som om vi var i Sverige.
När vi kom hem sattt vi uppe med Nancy & Simon till klockan 1 på natta å pratade. Väldigt trevligt! :) Simon sa att han gillar att lyssna på när vi pratar svenska, och att han bara genom att titta på vårat kroppsspråk, ser att vi är roliga! Det är ju en komplimang i sig. :P 

Nu åker jag & Sab till city och shoppar! :)

Svarar, lite.


Hur fick du tag i din familj?
Inne på http://www.aupair.com Privat alltså. Jag hade kontakt med 4 familjer innan jag bestämde mig. Jag tror man känner direkt vilket som är rätt.

Hur länge har du vart i London och hur länge stannar du?
6 veckor har jag vart här nu. Jag ska stanna minst ett år. Familjen vill ha mig i fler år, men jag får se hur jag känner efter ett år.

Hur ser en vanlig dag ut för dig?
Dem kan se ut på två sätt. "En tidig dag" går jag upp 8-9 och ger frukost till Ioan. Byter en blöja och går till parken eller playgroup/center. När vi vart där så är klockan 12 och då ska Ioan sova i vagnen. Då slutar jag.

"En sen dag" börjar när Ioan vaknar vid 14.00. Då leker vi bland annat med tåg, målarböcker, klistermärken, filmtittande eller bara ballongflams. Ja ni hajar, han har miljoner annorlunda leksaker så ibland tycker till och med jag det är kul! Eller så går vi till floden och matar ankorna. Vid 18.00 ska han bada, å efter badet slutar jag.

Vad kostar ett gymkort i London, tex. 6 månader?
Jag köpte ett kort för 4 månader för £80. Vilket är ca 850.- Vill du köpa för ett år kostar det £199. Detta är priser med csn-studentkortet.

Undrar ni något mer så kan ni bara slänga in en fråga här, annars var det allt. :)

Right now


Sabina har anlänt på Paddington plattform i London city. Hon ska ta sig till zon 5 där jag kommer stå och möta henne. :D


Vill ha



Även om jag redan har allt jag behöver så vill jag ha..

1. Mörkrött hår.
2. Tatuering.
3. En päls liknande sak som värmer mig i vinter.
4. Omgjorda converse. Har en idé men måste vänta till våren!
5. Biljett till La Roux's konsert i London.
6. Tågresa till Paris.
Vill ni ha nåt speciellt idag?

Comes along


Jag stryker nu!
Jag kan säga såhär, Om jag någongång skaffar mig en kille som älskar skjortor, så ska jag överraska honom med ett strykjärn i inflyttningspresent. Jag kan ju massera hans kinder som kompesation, bara jag slipper känna mig som en hemmafru! Poor Nancy.

Carla Bruni - Quelqu'un M'a Dit
http://open.spotify.com/track/13McnYo2bDvC50ZS8BFROF
Nu kommer väl mamma tro jag att jag har ont i magen eller något, men låten är mysig. Fast inte bättre än Koop Island Blues! (60tals låten jag brukar dansa till) Och den hatar ju du, Haha.

She just found it


By me.
Godmorgon sunshines! Igårkväll blev lyckat då Nancy & Simon gillade min lilla salladsrätt. Vi drack vin och prata framför tvn. Ikväll kommer Lucy and Josh, (Simons barn) OCH my little Sabinagirl hih. 

Nu ska jag äta frukost leka med Ioan i två timmar! Sedan går jag på en långpromenard.


The beatles or the rolling stones?



http://open.spotify.com/track/2wwawmt8WDEOx1ZCxw9rLD (spotify)
När jag hör denna låten tänker jag på England. På London. Jag stundsar dock lite mer än vad sångaren gör när jag hör den.
 
OCH IMORGON KOMMER MY BEST FRIEND HIT. SABINA!

Feelings without emotions


Jag köpte nyss världens godaste sallad som min moder brukar fixa ihop. Jag ska hälla i lite mer ingredienser och bjuda på till maten ikväll.
How adorable är inte jag!? Hehee, nej men hoppas dem gillar det! Fast gör dem inte det så blir jag troligen inte gråtfärdig, utan mölar i mig den själv.

Pic by ViktorVautier
Okej, nu går jag ifrån datorn och sätter mig med en bok framför tvn. Den sista ur twilight saga. 754 freakin underbara sidor!


Running




Om ni fick välja en plats på jorden att bo på, vilken hade det vart om ni fick välja idag?

Sånt gör mig väldigt inspirerad så jag hade blitt glad för ett svar eller två. Jag gör en karta på det sedan. :)

Jackie. Ups that sounds quite gay


Nu har Emma vart här och lämnat Jack, Nancy ska passa honom. Men eftersom jag är sån goodgirl så ska jag nog ta mitt arsle och gå ner till församlingen där nere. Hjälpa till lite ni vet!

Haha, vet att jag sagt det innan men hans standard-kisar-min uppstår så fort han vill att jag tar kort på honom. Blir ibland svårt att hålla kameran stilla för det är så kul. Det blir såklart roligare tillsammans med hans personlighet i bakfickan, som jag tyvärr inte så lätt kan få ner i skrift. :P

Foggy in her face



Ibland är det jobbigt att vara här eftersom Nancy är väldigt nedstämd, (förstårligt såklart). Jag har tyvärr väldigt lätt att ta upp en annan människas humör, så det blir påfrestande. Jag kan gå in i ett rum och känna att någon nyss har vart ledsen där inne, utan att människan ens är kvar i rummet. Den känslan kan komma så starkt att jag själv börjar gråta.
Det hände hos en av mina bästa vänner en gång, Nicolina. Hon hade gråtit floder utan att jag först visste det när jag kom dit. När jag passerade tröskeln in till hennes rum, var jag tvungen att gå ut med en gång, då gråten kom upp i halsen på mig.

Aja, får försöka blunda helt enkelt.
Nu: Lunch! Har nyss vart på Playgroup med Ioan.

Hello goodbye


Det har vart en ganska lång dag idag, men jag njuter av varenda stund. Varenda jäkla sekund. Även om jag har jättegoa kompisar här borta, så glömmer jag inte av att jag åkte hit själv. Jag satte mig på planet den 2 september med destination London all alone, utan att veta vad som komma skulle.

Kom nyss hem från en liten kväll ute med vänner :) Det är ju faktiskt lill-lördag idag. Jo, tydligen. Detta är jag och Angie som diskuterar om vi ska kramas eller inte. Godnatt, jag börjar 8 imorgon.

Ett halvår zzzz


Idag var jag hos Jack & Emma. När jag var ute med Jack hände samma insidens som när jag var ute med Ioan. Kommer ni ihåg? Jag skulle ta en fin bild, men han var tydligen vääldigt trött. Här är Jack.


Hur stora är oddsen, haha? Samma insidens, samma vagn, samma sida.
 
Här är Ioan ca 1 vecka tidigare. Antingen är jag as tråkig, eller så sprider jag bara en relaxed feeling. ;)
Its a bit funny isnt it?


Puss?


 
Ledaren ikväll på gymmet frågade om jag var a dancer. - hehehe no I'm not, but THANKS :P Hmm.. trodde jag skulle må bättre efter jag hade tränat men det gör jag inte. Jag saknar er där hemma, mitt kylskåp och min granne. 

Jag vill börja läsa avancerad engelska eller grundlägg. franska några kvällar i veckan. Tror det hade vart sjukt kul då jag är en språkfjant. Jag har dessutom mer än halva dagarna lediga, så en liten kurs hade ju inte direkt vart någon pain in the ass.

While im thinking



Nu drar jag iväg till gymmet för första gången i London. Köpte gymkortet för två veckor sedan men jag har liksoom haft fullt upp!? Not.

To be honest.





Älskar min vinterjacka från Zara. Kragen är nog det jag gillar mest, och sättet jackan är skuren på. Man ser för en gång skull inte ut som en knubbsäl, som man annars gör i dunjackor. :P

Update: En sak är lite komiskt här.. När Nancy lägger upp mat till mig, eller sparar mat till mig, så får jag HUR LITE SOM HELST på tallriken. Nog att jag inte är jättestor men för helvete, jag är människa? Och om hon nu gör baconmacka till oss, och gör 2 st till henne så kan hon väl iallafall FRÅGA om jag också vill ha två. OMG jag är.. hungrig :( Det är nog därför jag har ätit massa godis varje dag sedan jag kom hit. Men jag lovar er, det är svårt att hålla sig när man inte har något att göra.

Återigen, görsnäll familj jag bor hos! :) Bara det att jag är ett matvrak, så jag blir lite frustrerad när dem bara äter tre SMÅ mål om dagen. :P

Friends



Jag pratade med en person som sa att vänner inte betyder något. Att dem inte spelar någon roll. Jag blir deprimerad här. Vänner betyder hur mycket som helst. Man skulle ju kunna säga att vänner är familj som man själv väljer.. och familjen gör man mycket för. Iallafall jag.

Constantly




Jag var ju på Joseph's väns B-day party i lördags. När jag kom hem till Kingston igen var Angie och Mizie ute, så jag kom förbi. Dans Dans. Jag gillar att dansa om det är wäva-bra musik som La Roux eller något. Är det inte La roux i högtalarna vart vi än är, så går jag alltid och ber Djn eller whoever att sätta på dem. Så att min kväll blir gjord. ;) Kan inte sluta älska deras låtar. 
Här spelades In for the kill. HIHI eh aa.

Never only been friends


Jag och tjejerna var ute och åt ikväll. :)
Nu ser inte detta riktigt ut som mig, men jag förklarar min vistelse hemma hos Joseph. Haha nej okej jag var bara tvungen eftersom det är vad många tänker när man ser ett mått mellan tumme och pekfinger. Har inte ens vart hemma hos människan. Ursäkta min extremt torra humor. ^ Gör ju egentligen bara bort mig själv för det var inte så jäkla kul. (Jag är inte någon slags vresare).

I can feel it





Det är höst i London.
Idag var jag ute från klockan nio till halv tolv med Ioan. Vi gick och gick, och tillslut hamnade vi på ett playcenter en bit härifrån. Vi hoppade i hoppborg och åkte runt i bilar tills Ioan somnade på golvet bland massa kuddar, haha. Han är så söt, och lätt att ta hand om.

Nancy och Simon planerar att bli gravida igen i januari kan jag berätta för er också. :) Det tycker jag är härligt att höra, då dem förlorade en nästan nyfödd dotter för ett tag sedan. :/ Det var otroligt jobbigt för jag anlände fyra dagar efter hon dog, (i magen).

Redhair'd



Har sedan något halvår velat färga mitt hår rött. Dock lite mörkare än vad Ashley har på bilden men något liknande. Jag tycker dock att jag är för blek! Plus att färgen går ur med en gång och så sitter man där med någon slags orange katt-liknande färg. Inte så underbart kanske.

Vilka regnstövlar föredrar du?

                       

Nu när regnsesongen sätter igång i London kanske det är lika bra att införskaffa sig ett par stövlar som man trivs i. Jag vill ha ett par leopard mönstrade, eller bara helt röda. Vad hade ni velat ha?
Dessa är föresten från marknaden i Camden Town!


Little miss ratbag




Igårkväll körde Simon mig till Twickenham, det ligger egentligen bara rakt över floden(thames) här.. men man måste åka runt, som ett U. Där mötte Joseph upp mig: "where the fuck have you been". Haha, klockan var närmare elva så det kunde man ju undra.

Vi gick ner till en stor pub med vääldigt bra musik där alla hans kompisar var.. och syster, som är lika gammal som mig. Det var jättekul. Jag lovade mig själv att gå ut med britter någon gång för att känna känslan (vet ja e gay) hur det är. Iallafall, nu har jag vart det. Hurra och en bock på papret.

Sedan tog jag tåget hem till Kingston och träffade Angie och Sandra. Sandra är Angelinas söte kompis. :)

Boy

I ended up with Joseph's friends and sister in Twickenham tonight. They are lovely.


Origami







Origami by Won Park
Fräckt hur man kan göra sånt här av en dollarsedel.


Like a writer



Jag såg nyss Boys don't cry, med Nancy & simon. Sablans bra film tycker jag.
Handlar om en tjej på 70-talet som absolut inte vill vara tjej. Hon flyttar till ett nytt område där ingen vet vem hon är, - klär ut sig till kille och "utrustar" sig med manliga kroppsdelar om man säger så. Hon blir där kär i en tjej som också blir kär i "honom".... Resten får ni se själva. ;)

Betyg 4/5 korvar.

Simple friday


Idag har vart en lugn dag, jag & Nanc tog Ioan till playcentret på ''mitt gym. Väldigt bra så dit kommer vi gå igen. Sen hade jag tydligen slutat för dagen.. Vet inte vart de 5 timmarna tog vägen.

Jag gick in till town och hittade en göörfina vinterjacka på ZARA som jag lade undan. Ska in och köpa den imorgon. Snart ska jag hem till Em och mysa! Hoppas ni har en fin kväll.

Bilder från i onsdags.

trees and angie

Mizie and mike, ser ni att  han spänner sig så att knapparna håller på att flyga av?

Mycket trevlig kväll :)

I remember the sound



Jag hittade dessa skorna hos Henne. Hon köpte dem alltså. Jag höll på att tappa hakan när jag såg dem, då jag aldrig sett så fina skor in ma life. De är dock från Berlin, så jag antar att jag kan fortsätta dem dröm jag nyss påbörjade.

cant remember the date



Morning people.
Jag och en kompis har kollat på lite flygbiljetter från London till Paris. Det kostar bara 99£ med 3 nätter inkludeade, vilket är cirka ett tusen kronor. Vi funderar faktiskt på att dra iväg. Jag har aldrig vart i Paris, bara kört igenom hela östra Frankrike. Gillade det inte, men jag vill ge Paris en chans också. Det får nästan tala som ett land för sig själv. :)


Alex Chung



I just love the way she desses.

Nothing like it



This little monkey somnade efter att vi läst 11 böcker tillsammans. Jag babysitter nu för att Nancy är på middag och Simon är utomlands i två dagar.

memories are part of the future


Jag kom nyss hem från Buttons, ett ställe jag går med Ioan två gånger i veckan. Barnen leker både inne och på uteplatsen, sedan äter vi frukt/bär, och till sist sjunger vi. Ibland ser jag hur mammor kollar på mig, av den simpla anledning att jag kanske ser lite ung ut. Ibland vågar dem sig till och med fram och fråga om det är min son, eller bara frågar hur gammal han är.

Har slutat för idag, ätit lunch, och ska ner till thames, floden! Pussy

Blåögd och blond, så jag förstår mödrarna som tror att Ioan är min :P

Someone let you in


It's evening and Angie is coming over. Well, not to my house but to Kingston! We will probably grab a beer or something. And oh, the London rain has arrived.




I like this kinda inspiration guess you will see more of that.
Once a week or so.


Before Laura



Det spelar ingen roll hur mycket kläder jag tar på mig här hemma, jag fryser ändå. Undar hur det blir till vintern när snön kommer. Mamma kan få skicka den här dundersköna tröja + lösgodis till mig!!
Varmvattnet har inte kommit tillbaka än heller.. på tre dagar. Jag luktar svett..
tror jag. Man blir ju som sagt lätt vän med sin lukt efter ett tag.

Zombie


Jag skulle byta kissblöja på Ioan men han var så trött så han kunde inte ens stå upp, så jag tog ut honom i vagnen så att han kunde få sova. Jag gick utanför dörren och tog fram kameran i hopp om en liten bild. Han kunde inte ens hålla ögonen öppna. Det är max två sekunder mellan bilderna ^^.

"Hey Ioan..."

Alright, later then.


Metro station - Kelsey



 
Vi har ätit kvällsmat med släktingar ikväll. Nancy pratar alltid så bra om mig inför allt folk, Hon sa nyss såhär:
"We were so nervous before she arrived, like what if she is an asshole and doesn't get along with Ioan.. But when we met her at the airport and the first thing she said was a joke, she really calmed' us down. Jag sa något i stil med att jag hade stått och väntat forever eller något. Ni hajar att all beröm var efter ett antal glas vin också va? ;) Jag gillar dem väldigt mycket iallfall.

Look like brights


Godmorgon, jag är knappt vid medvetande, så om meningsbyggnaden inte fungerar så vet ni varför. Jag & familjen satt uppe till 1 inatt och pratade om allt möjligt. 

Nu ska jag till Jack o Emma! Sist jag var där somnade ju både jag och Jack, han somnade på min mage. Och när Emma kom hem började hon gråta. "This is so sweet". Hon e väldigt go den där Emma. 
Här är iallafall deras messy kitchen.



Och little jack.
Just det, idag kommer min bästa vän att landa i London. hih

Off to france in mind


I feel quite stupid being up all night listen to music when i've got work next morning. But i can't stop myself, especially not when Nancy and Simon have got a thousands of CD's to borrow.

Föresten, familjen här frågade om jag vill stanna över jul. Jag förklarade att jag firat 18 år med min familj så jag skulle nog inte dö av att vara här en jul. Ni där hemma kan ju lämna en ledig plats åt mig i soffan runt den 24.e dec och låtsas att jag sitter där med käften full i choklad.. ;) Skämt åt sido, jag saknar er.

I was thinking



500 days of summer var gudomligt bra. Jag älskade stuket på filmen och även soundtracket. Vet inte om Em tyckte samma sak, men hon somnade iallafall inte, hon vilade bara ögonen. Haha.
LÖSGODIS hittade jag på bion också. Jag skrek (inte) av lycka men det slutade med Ben and Jerrys ändå.


Difference


Älskar vår enorma klockan på väggen i köket
.

Jag tänkte på hur britter troooor att vi är lite efter"blivna" för att vi nordenbor inte alltid kan uttrycka oss rätt. Vi är inte dumma i huvudet kan jag säga då, även om jag ibland trodde att polskan jag jobbade med var det, men så är inte heller fallet. Kolla bara på denna minimala analys om britternas efterblivna ting.

De säger ju t.ex. 
-  "Seventeenth century" vilket betyder 1600-tal.
-  Eller att klockan är "half seven" vilket för dem är samma sak som halv åtta.
-  Eller en sådan simpel sak som att klockan här är en hel jävla timme bakåt.

Britterna är alltså de efterblivna, inte vi.


Dont want to hurt you



Jag köpte dessa och gymkort igår, vilket betyder (iaf det sistnämnda) att jag kommer bli hurtig igen. Jag har nog aldrig i mitt liv på Tellus varit så onyttig som jag vart här i England, men det är svårt att motstå allt mumsigt som säljs. Jag är ingen pussy i vanliga fall jag lovar. typ.

Snart ska jag på bio med Em. 500 days of summer.
Har längtat efter denna film i 5 månader! Hoppas den är bra.
Oh just det, jag gick inte ut på drink med Joseph igår. Jag dog i sängen istället.


Starkooks


Var i town (Kingston) och gick runt med Em. Vi satt på Starbucks, där det var så crowded att jag till slut satt och skrek till henne. Det tog ju inte lång tid innan man blev helt röd i ansiktet.. så vi gick. :P
Här är halva Em.

Just det, när jag står utanför ett shoppingcenter så lyfter jag blicken cirka "en våning" och där står Ioan och Nancy och vinkar som två tokstollar. Ioan blev så glad när jag vinkade att han började dansa! ups nu fick jag sms från en britt, det är ju också kul att man fattar ungefär hälften av vad människan skriver. Man får chansa sig till det helt enkelt. Nej men så mycket fattar jag, att han faktiskt vill gå ut for a drink med mig! Men jag vet inte, jag somnar snart. Han heter iallafall Joseph! ^^


This is the best experience



Bild tagen nere vid thames i morse! Sjukt fint är det.

Jag går fortfarande utan jacka på dagarna, men det lär jag väl inte göra så länge till.. Sverige har det kallt har jag hört. Men jag hörde också.. alltså, va sysslar jag med? :s Väderprat. Jag är svensk ja!?

Jag hänger där nere vid floden en del. Med en barnvagn, 16 ankor, en uppspelt pojke, och en påse bröd. Aa ni kan se det framför er va? "ÅH VAD TRES VERKAR HA DET KUL I ENGLAND" Aa jo men visst. ^^

as simple is that



Ni förstår att jag har kul ibland va? Har dock inte vågat mig på NUDE Photography ännu, och lär väl inte göra det heller. Kanske och möjligtvis i garderoben. Detta är my cup of tea i vilket fall. ;)

Found some places


Igår var treeevligt. Jag säger trevligt för att det var inte SKIT KUL, även om det slutade lite lustigt. Vid tolv snåret stod en bunt med britter å pessade mot en vägg. "where are you off to?" Sweden svarade jag då mitt kötthuvve. Vi skrattade lite hehehe,.. och sen får ni inte veta mer. Hahe nej, jag gick faktiskt hem. Har inget att säga så tänkte bara lägga upp bilder från kvällen.

Idag jobbar jag bara tre timmar men jag kan slår vad om att han kommer make some po-po i blöjan, inom dessa hours bara för att det är jag som har dem. :P

El krog vid el flod.

Angie kom. Fast innan vi förde våra arslen hit, så köpte vi kycklingklubbor och åt lite på en bänk. En brittisk bänk.

Jag älskar husen!

And little Andy.

Sen kom jag också. Kan dessvärre tolkas på två sätt men jag menar bara det ena.

Some of his friends





Don't know what we're up to but i like these pictures. On saturday me and Angie are gonna go to an english pub to meet some brittish people. ;) Lovely.
Im also gonna bring Angie and Em to the pub where Rob Pattinson use to hang (in Barnes). hahe. Not that he will be there, but the fact that he actually has makes it kind of special. At least if you're a geek.

Departing Fullham


En tant mötte mig på gatan imorse.
Vi log mot varandra, - ni vet som man kan göra ibland. När jag gått förbi henne ungefär 5 meter så ropar hon och kommer emot mig.

She: You probably don't know me but I smiled at you
Me: Hehe no I don't
She: I smiled anyway 
Me: yes so did I
She: But I just wanted to asure you that I smiled!!!
Me:
 I did as well!?
Då vänder hon sig om och går: "yeye"

Hehe, ODD PEOPLE?
Nej men BRA, då fick jag det övertygat till tusen iallafall.

The reason was STUPID



Tänkte på några saker som skiljer sig här...

- Vi tvättar kläder i 20 grader celcius.
- Sainsbury's (supermakret) säljer oändligt mycket organic/eco-mat.
- Dock är "mörkt bröd" som vitt bröd med små veteflan i. HEHE
- Glass är som lördagsgodis för barn. (finns inget lösgodis)
- Folk äter middag kl 20:00, d.v.s. bara 3 jävla ggr om dagen! 
Inge bra, för då blir de lätt onyttigheter på dagarna. Banan är ju inget man föredrar om det står en plate kakor brevid liksom!?



RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...