Lars winnerbäck är alltid bra


Ett fint hus jag hittade i London.

Jag tänkte på det faktum att jag har lärt mig att alltid titta åt höger när jag går i trafiken. Trafiken är MASSIVE överallt. Utan undantag. Vid alla övergångställen så är det grönt i ungefär 5 sekunder, så när jag är ute med Ioan så får jag springa över med barnvagnen. ^^

Ratten sitter ju också på fel sida för de som inte har fattat det. ;) Det ser iallafall väldigt normalt ut numera. Det skulle inte förvåna mig om springer till förarsidan när jag e hemma i sverige igen. Kan verka konstigt när man ändå e vänstertrafik-ist i grunden. Men så e det. Farväl!

A Bad feeling



Im not feeling very well at the moment. Jag sitter på mitt rum och fryser likt en åsneröv. Jag ska springa runt hörnet och köpa thaimat, och sedan socialisera med kudden min. Jag har inte fått min lön från i fredags heller. Gillar inte att fråga Englandfamiljen om pengar, men rätt ska ju vara rätt! Hörs sen. :)


Vill du ha hemmagjorda armband?


Jag tänkte bara tipsa om ELIN som gör armband. Man går bara in på hennes lilla blogg och beställer vad man vill ha, så fixar hon det till bra pris. Personligen gillar jag
det färgglada här under!


Some king



Jag lyssnar på Kent ikväll. Vad gör ni? :)

Stop hunting my brain


Jag sitter framför serier och bara väntar på att tiden ska gå undefär. Jag vill hem, och jag vill ha riktig mat för en gång skull. (Dem äter konstigt i detta hus + att dom är lite konstiga med). Jag hade velat smaska på fläskfilé med klyftpotatis, sallad & dipp just nu. Skulle heller inte tackat nej till en Jenses böfhouse tallrik. Åh åh!


Haha, vet inte om jag kan säga så mycket mer..

Men vi kan göra det ordentligt också. Cheese, klick. ^

Hoppas ni haft en lövely helg! :)

Väger väskan om och om igen



Aa hej?
 
Haha ne, heeej menar jag alltså. Helgen är såå skön. Jag har vart och julhandlat inne i Kingston. Det finns verkligen allt normalt och allt konstigt ni kan tänka er. Jag vet inte vad jag ska köpa till mina lovers, för det finns så mycket att välja mellan. Måste ju begränsa mig lite oxå eftersom resväskan är fullpackad. Jag kommer att få slänga lite grejer innan jag åker hem till jul.

Nu ser jag ut såhär, och ska springa in till stan och ta nån öl eller fem med dom andra!

En friend hemma i gbg tog en bild förut och jag kan inte låta bli att lägga den här. Grym stil!

PS. Faen vad mina visdomständer gör min käft stel!! Det gör svinont när dem växer ur tandköttet. Fast min smärttröskel är pretty low så vad vet jag egentligen. :P

Not even a scent



Jag och Angie kunde inte låta bli att känna oss som två turister som ville ha en Londontröja! Jag ska ta med den till Monaco! Jag älskar England. Till er som inte har vart här: ÅKT HIT!

Sen kunde jag inte låta bli att tillägna denna bild till antonym som sa att jag ler fånigt!
ÅTmindstonde ler jag som jag har lust med! :P

Gud vad jag längtar tills jag får träffa mamma felicia tilda camilla sabina hanna rickard johanna eric simon petra nicolina fredriiik!! Nu ska jag stryka familjens kläder.. det är nästan som terapi. Fast när klockan slår över två timmar så blir det mest tålamodsträning. Jag har lust att kasta strykjärnet i golvet ibland. ^^,

Hela Kingston stannade upp för 30 sekunder


USCH!
När jag gick till tåget i Kingston förut, så hörs den högsta smällen jag någonsin hört. Det var som om luften vibrerade. Det lät bokstavligen som en bomb. Hela Kingston stannade upp, trafiken körde inte fast att det blev grönt. Vissa skrek och andra hoppade upp av skräck. Inklusive jag. Jag försökte kolla efter något ljussken.. ni vet, eld eller nåt haha. "Terrordåd" var det första som ploppade upp in my brain, men man är ju lagom media-förstörd, så det tänkte nog många andra också. Vet inte vad det var, men Läskigt var det.



Kvällen i London var jättemysig iallfall. Jag kommer sakna London och Angelina speciellt, eftersom vi har kommit så nära varandra. Men jag ska komma och hälsa på henne här i vår! Och hon ska ner till mig i sommar. PUSS


Marknader


Jag badade i så varmt vatten nyss att mina skinkor pulserar här haha. Too much information? Neee inte så farligt antar jag, annars är ni välkomna att blunda. Jag tänkte bara säga att jag åker in till city la London med Angelina nu. Julmarknad!!

Miss you guys




Hej korvar!
Jag och little Ioan var på en playgroup imorse. Men innan den så sprang jag omkring med honom i parken så mycket jag kunde, för att han lättare ska somna vid 12. Det gjorde han också, hurra! En insats man för en gång skull lyckats med här i livet. Han deckade med välling i hela ansiktet. :P Nu låter jag som en mamma igen. Kul. Nej inte alls haha. Jaja, har slutat och nu blir det lunch!

I am moving to south Europe!



Detta är Monte Carlo, i Monaco. Här ska jag bo & jobba som aupair i ca 1 år framöver. :D

Det är en familj med tre barn. 13, 8 och 4 år. Jag kommer jobba 4 timmar måndag-fredag och lördag 10-18. Mamman i familjen är norsk och pappan är från Monaco. Hemma pratar dom franska och engelska. Jag ska prata svenska och engelska med barnen. Tönt som jag är, vet jag att jag kommer lägga på en brittisk accent, bara för att jag kan. Jag kommer nog att ta lite franska lektioner också, äntligen. :) Jag kommer att bo i en egen liten lägenhet! Jag har pratat med den nuvarande aupairen också, och det känns bra. Allt känns bra! Så himla glad är jag.

It's like my own fairytale


Jag har tagit hand om Jack idag också, och han tog sina första steg. ÅÅÅÅHÅ!
Eller, kanske inte riktigt så mycket stön över det hela, men typ: ÅH! Kort och bra.

På väg hem såg jag en vampyr, så jag gick fram och sa att jag avgudade han & hans kostym. Han var utklädd skriver jag dedikerat till er som inte fattar mycket. ;) Jag tänkte att det är ju jul snart så varför inte!? Det blev inte odd alls nej. Men är man utklädd sådär så får man skylla sig själv.




Bilder från Richmond park! Alla är galna i parkerna här i London.

Det är som att jag skulle säga till mina vänner två gånger om dagen: "JAG BOR I SAMMA STAD SOM SLOTTSKOGEN LIGGER" Dom skulle ju dö på mig. Och sen skulle jag dö för att jag inte har några vänner kvar. ^^


Nostalgi




Jag hittade denna bilden i arkivet, det var dagen efter midsommar och jag satt på golvet med allt som jag älskar att göra. Min syster kom in och frågade vad jag sysslade med. Men det funkade, jag lovar. Nostalgiska känslor är det bästa som finns. Om dem är bra vill säga. Denna är mysig.

Och för att hamna i nutid igen;
 Jag kan inte sluta lyssna på lady gaga - bad romance. Kan inte heller undgå tycka att den är lite hot. :s


Bilder som inspirerar mig en tisdag


Lägger upp några bilder som inspirerar mig innan jag ska jumpa i säng med gossip girl. Jag vet, trodde aldrig jag skulle fastna för det, men Im stuck.
från flickr & tfs.




Godnatt! :)


Kasta den i vattnet



Jag tappade min ipod rakt i en vattenpöl på väg till bussen. Jag lovar er att dem som känner mig nu tänker; sjäälvklart gjorde hon det. HEHE. Men efter badet så fungerade den bättre än någonsin. Batteriet gick dessutom från almost urladdat till helt fulladdat. AMAZING! Så om er ipod inte synkar med laddaren, kasta den i vattnet så fylls batteriet upp igen.


Love your laugh



Jag är ute på kvällarna med vårjacka och och tunna leggins, det är inte kallt. Det är väl enda anledning till varför jag INTE längtar hem till Sverige, men annars så skulle jag kunna åka hem idag. Jag har tre veckor kvar, å jag njuter varje sekund. Det är kul vad jag än gör.. står jag och väntar på bussen så är det kul liksom. Kan få lyckorus bara av att gå hem från stan här i london.
Får ni lyckorus av platser?

Citat of day


Kent ja, nej jag har inte ont i magen.


Hej sötisarrr! Nu pirrar det i min mage.. Tror det är pga jobbet som jag väntar svar från.. Ett aupair jobb är det. Jag lovar att skriva mer om det om jesus är på min sida. På ett non-religiöst sätt då, utropstecken. Ikväll har jag lagat mat till mig och Simon (pappan i familjen), eftersom Nancy är på fotoskolan. Han är görtrevlig.

En fräck tjur som Simon fixade ihop. Jag älskar den!

Utekväll

Heeej geeks. Okej, det gick lite överstyr kanske men hoppas ni har haft en skön helg! :)

Jag var ute och träffade alla tjejerna igår. Det var skitkul som vanligt, plus att tjejerna från Richmond var där. (tio minutas härifrån) Jag ska snart ta bussen dit och fika med Evelina och Isabell som dem heter. Regnet ööser ner. Londonregn ja. Vi har ett takfönster precis utanför mitt rum, så vaknar man inte av barnskrik så vaknar man av pessregn. ;)

KRAAAM OSV.

I wish or something


Samtidigt som jag klippte ihop detta så somnade jag på tagentbordet, därav tog det över 2 timmar haha. Jag brukar inte önska mig något men idag blev det ganska mycket. Nu ska jag ut med tjejerna! Ganska sent, men jag älskar spontana kvällar. Jag har mina leopardtights.
Ps. Klockan e bara 23 här.

Har spenderat


Har spenderat min morgon med Simons barn Lucy. Vi har läst böcker och kollat på film. Jag skulle ju egentligen till London, men Sabina hann tyvärr inte ses innan hennes plan går. Jag måste åka upp i London eye innan jag åker hem till jul iallafall. Kan tänka mig att det är riktigt fint!?

Home and away




Fick en bitter kommentar om mina ögonbryn. Haha, jag vet dom är hej-komoch-hjälp-mig. Men jag har inte orkat inhandla en pinsett i London. Som om jag behöver förklara mig egentligen..?

Idag ska jag be Nancy om referencer för min tid här. Hon har lovat att skriva det i tre dagar nu. Hon är kass på sånt där alltså.. Vi ska boka mitt flyg hem idag också. Den 14 december kommer jag hem till Sverige. Åh vad jag längtar nu!! Jag saknar Göteborg & Hindåshålan! Herrejävlar, trodde aldrig jag skulle flaxa med den tanken. Dåså, officiellt hemmakär.   Fast, jag ska iväg igen i januari. Till södra europa!


New moon (no shit?)



Ikväll blir det den omtalade biopremiären.
Jag vet vad alla tycker om Rob, men jag tycker faktiskt att Kristen är sötare.
Fast sötast är dom tillsammans. See bara!
Hoppas den är bra nu också. Jag kan ha en tendens av att somna annars. ^^


Jag tror stenhårt på din plan





Var inne i stan och träffade tjejerna igår. Klockan 6 tände dom all julbelysning för första gången i år. WOOW! Ne men okej det var verkligen inte WOW, men det låter ju lite bättre än att säga att det var som Avenyn hemma i Göteborg. Dock inte blått (!!) haha aja end of envägs-diskussion. Den tar ju aldrig slut liksom.

Min julkänsla har inte kommit ännu, folk springer omkring i ballerinaskor och tunna tröjor. Och ibland inte ens det. :P

Dear letter back home



Jag älskar när det dimper ner brev i lådan här hemma.
Skriver ni brev?

 

GOD JUL?


Send your own ElfYourself eCards
Hahah! Angelina hade kul inatt. Vi önskar er en God jul antar jag. ^^

Godmorgon var det ja


Okej bless lord detta ser väldigt seriöst ut när det inte alls är det. Men strunt samma, heej!
Jag tänkte bara säga att jag springer över till Jack och Emma nu! (fast, jag brukar ibland gå så sakta att man skulle kunna tro att jag har en morot i röven) Men jag kan ju springa idag då för att visa nån stackare att det inte är så. haha nej men vad jag håller påå??? Bäst att gå nu, pussy.


Över en natt!

Jag borde sova men det gör jag inte. Jag kan inte hålla mig längre!!! Jag har fått ett erbjudande om att jobba som au pair i ett helt annat land. Ett varmt land. Och jag tror att jag kommer att tacka ja! Jag skriver mer imorgon. hihi.

Skratt och hemresa i december




Hittade dessa bilder på facebook från en kväll i London. Jag minns att vi skrattade så mycket att.. mitt pannblod syns? Hade munnen full i pepsi så det var la därför. Jag saknar Angeliinaa & co, det var över en vecka sen vi sågs nu! Ändå bor vi bara 20 minuter ifrån varandra allihop.

Jag och Nancy åt nyss middag själva idag Vi pratade en lång stund om allting. Jag kom fram till att jag åker hem innan jul. Alltså innan den 18 december. Usch, jag kommer sakna dem in a way. Men jag åker tillbaka så fort jag kan igen, till en ny familj i London south west. :D

Joseph Gordon Levitti



Har 500 days of summer kommit på bio i sverige ännu?
Kan man bli såld på en människas stil så är det Joseph Gordon Levitti med skägg man blir såld på. ;)


Listen to my..


Jag börjar om.. fem minuter! Men jag har inte hört skymten.. eller ljudet kanske man säger, av Ioan & Nancy den senaste timmen så jag tror inte dem är hemma. Eller oj, nu kom dem hem! Jag antar att jag börjar nu då.. Okej okej, puss på era hövven!

Föresten, lyssna på kära Lisa! Hon sjunger 22 av Lily Allen här under. :)


update; Fast aa, vi kollar ju bara på tv ändå märker jag. "The muddy elefants". Bara det förklarar väl varför jag sitter här. :P

I want to hold you



Jag har vart på Sainsbury's och handlat världens godaste nybakta kakor. Lunch ska ju vara gott har jag hört. Synd att ni inte kan smaka, men hade ni vart här så hade ni fått lukta i min mun såklart. ;)


Did you try?




Kopplingen mellan bilderna kan ju lätt misstolkas. Men man tolkar ju som man själv tolkar utan att först tänka på hur man tolkar det, så jag bidrar ju egentligen inte med någon skillnar när jag säger så. Jag menar iallafall två bilder som är fina var för sig. (klicka för bildkälla) 
Sa jag godmorgon föresten? Aa med tanke på att det är morgon alltså.. Jag tänkte gå ut på en promenix, å det är inte i brist på annat att göra, bara nästan. ^^,


Three mail


På redan första vardagen som familje-sökande, har jag fått mail från 3 olika familjer i London. Den som verkar bäst just nu, är amerikaner. Fast jag vet inte, jag fortsätter hålla mina ögon uppblåsta. Något bättre kan ju komma. Det gör nog mycket att jag redan är på plats i London. Det kan ju verka lättare.. fast det egentligen inte är det. ^^, Jag ska ju ändå hem imellan. JAG SAKNAR ALLA DUNDERBARA VÄNNER OCH OVÄNNER. Fast jag tror inte jag har någon ovän. Men om jag har det, så kan ju denna gå ut ur garderoben typ nu.

Jag ska uppdatera lite jobbprofiler nu! Vad gör ni ikväll?

But more happiness



Testade blått nagellack. Jag kan inte direkt säga att det är snyggt för det är det inte. ^^ Men det är ju måndag så varför inte!? Jag glömmer föresten lätt av veckodag här. Söndagar är liksom lika bra som torsdagar och tvärtom.
Ha en fein dag people. -Jag är avis på er, jag vill också vara i Sverige nu! Fast neeej, nu ångrade jag mig direkt. Jag är ju i London for crying out loud. Smek.

Primark inköp



Hej igen!!! Det är ju lika bra att börja som man börjar på stan. Fast då går jag hellre på Amen gud hallå. Jag har vart sjuk och mått allmänt pess i fan. :P Men känner mig bättre och tog en runda på stan idag. Eller det blev en jäkla massa rundor... Jag hittade inte vad jag letade efter räcker det väl att säga. Och jag tappade heller inte byxorna i köpcentrumshissen. Dem blev avryckta!!

Jag gick hem och bearbetade dagens händelse med käften full i thaimat. Kort och gott alltså. Farväl. :)

New moon bit för bit



New Moon November 20 ODEON, Kingston upon Thames.

Godnatt pain

 


Jaa, jo det är ju faktiskt sant.

Jag har legat i sängen hela dagen idag. Jag var uppe hela föregående natt och spydde upp hela magsäcken trodde jag. He-he. Hatar att spy, den känslan är förjäklig. You cant really do anything about it liksom. Som typ med mensverk, där kan du iallafall ta lite painkiller eller ett bad, nyligen upptäckt. Jaja, krya på mig och ha en trevlig helg till er. :) PUSSY


What do you say?


Jag sitter barnvakt till Ioan monkeyboy. Vi kollar på Yoko jakamoko toto. Skitkul ja, förutom att jag nästintill somnar. Jag sprang nyss till affären i regnet, med Ioan i famnen. "woaaaw" sa han hela vägen dit. ^^ Väl inne på el store fick han en badbollstiger av kassamannen!

Här är vi nuu. Där ser ni de för tre sekunder sedan omtalade objekten; badbollstigern, ioan och jockatoto. Jag tänker dock förstöra den ljuvliga stunden genom att ta Ioan till badet nu. Tigern följer troligen med. Hörs sen.

Single fire.


Badkaret räddade min dag. Jag vaknade upp i some mens-pain jag aldrig känt innan. Visste inte om jag skulle hoppa, slå in ryggen på mig själv, eller skita på mig. (Detta är ju tyvärr fakta som bara tjejer fattarrr) Och mina lovely ipren har någon ätit upp och .. Men shit, kom på nu att hunden inte har vart sig själv det senaste.. haha I better shut up faktiskt. Iallafall, snälla moder kan du skicka lite ipren till mig?

Jag tankade upp badkaret med så varmt vatten att man egentligen inte kan/borde? bada i det. Det hjälpte iallafall och om jag hade vart kristen så hade jag nog tackat cheesus, men nu tackade jag bara mig själv. Vi lever ju trots allt i nutid.

Här var jag ungefär lika frustrerad som idag. Mina kära systrar & mor putte mig i vattnet med kläder på, och en mobil i fickan! Jag var bokstavligt talat jätteledsen haha. (det var inte dom) Fast det var ju 4 månader sedan! Heh, det var ingen bortförklaring alltså. Och vattnet var ungefär 35 grader kallare än i mitt badkar idag. Okej jag ska sluta nu! hejdå :)

Ny familj...



Det är studentkväll på onsdagar så vi drog ut. Angie åt middag hemma hos min familj innan. Å jag testade red lips.

Hej people! Im ölive, men det har hänt lite oväntade saker..
Min familj berättade för mig häromkvällen att dem inte kommer att behöva mig från och med januari. Dem ska sätta Ioan på nercery, (dagis typ). Dem sa det väldigt fint, så fint att jag började gråta. Hehe. Till exempel: "I know we have got a friend for life". "We want you to know that this is your second home, you are always welcome" "You are a wonderful person, don't you ever forget that" Oh my holy crap, ni kan ju tänka er vilken stämning... :s Det slutade i kramkalas!

Så jaaa, jag blir tvungen att hitta en ny familj. Wish me luck.

Pick your word



pics from cobrasnake
Idag har jag springt runt i Kingston med en jävla karta för att hitta computer companiet. Jag skulle köpa mig en ny laddare, eftersom min gamla har gjort slut med mig. Sen visade det sig att det inte var det som var felet utan batteriet, men vem sjutton on earth bryr sig? Ingen mer än jag, hähä. Meen det är ju ändå min blogg så jag kan ju lika gärna skriva det... och jag tänker ju inte sudda ut nu.

Har äntligen träffat alla tjejorna idag! Em på morgonen och allihop samlade nu ikväll. :)

Call 999!

Idag ringde jag 999! Jag stod bakom en old lady på en buss ner till Em, bussen körde iväg med ett litet ryck och tanten ramlade på mig och sedan vidare ner på ett trappsteg. Det small jättehögt, då hon fick trappkanten precis ovanför tinningen. Folk började gapa "oh my god" och en kvinna skrek; CALL 999! Jag tog upp mobilen och ringde fort som satan. Sen började jag lipa, för jag kände mig lite skyldig då jag faktiskt kunde ha spänt mig mera i kroppen. Då KANSKE hon inte hade ramlat på den där kanten. En kvinna sa att det inte alls var mitt fel.

Hon satte sig iallfall upp och såg ut att må bra.. Hon log. Men såret hon fått såg inte ut att må bra. Hon sa att hon var 84 år. (Det var ju tur att hon vad vid medvetande) Jag hoppas av hela mitt hjärta att hon är okej nu.

Ambulansen kom väldigt snabbt, men den körde inte iväg på ett tag... kan ju hoppas att det inte var jätte akut då. Jag kommer troligen inte kunna somna så lätt inatt.. Men å andra sidan, om jag INTE hade stått där, så kanske det hade blivit ännu värre. jo..

Hejdå för nu.

If you are a phase



Stella Im Hultberg
Jag ska vandra till city och fösöka fixa biljetter till New Moon. Jag tror (pliis) att det kan finnas platser kvar till premiären. Alla verkar nämligen inte vara twilightfreaks här. Appropå inget (för att klämma in vädersnacket) så är jag förvånad hur lite det regnar här.. Det är ju ändå LONDON!? - Ookej.. kul Trees då vet vi. Aa, nej men nu får jag väl slita mig om jag ens ska komma iväg.
Kyss på era bleka wävar.


Waha?


Helgerna i London ser alltid olika ut
. Det är verkligen skönt att vara hemma och inte göra någonting. Samtidigt som det är skönt att gå till stan, träffa people och göra whatever man vill, och kanske tillslut hamna hemma hos en kompis med mumsig mat, och så småningom vandra till ett uteställe. På fredagar får jag min lön och det är väldigt passande precis innan helgen kan jag lovaaa. Även om ja rather not. :P
 
Jag tror jag säger godnatt nu.
PS. Em, vartfan e du? Hade jag vart din mamma nu så hade jag troligen spytt. DS.

Nej, inte Sverige for a while.


Vet ni att det är 18 grader här inne? Jo, jag sa att här inne ARTON GRADER! heh oj, men det är sant. Jag fryser mig halvt medvetslös. Jag längtar till våren i England, och som tur är, så kommer den mycket tidigare än i SWE. Till hösten åker jag väl hem, och sedan vidare till något annat land. Jag vill inte vara i Sverige när jag kan vara vart jag vill på hela Tellus. :D


- Dr. Seuss

I woke up beside the ocean


Jag älskar musiken från England. Det var nog den som (från början) fick mig att vilja åka hit. Det spelar iallafall ingen roll till vilken pub du går, det är alltid bra musik. Okej, nu går vi ju bara till en stor pub och ingen annan haha, men ändå. Vi är inlove with Witherspoon tror jag... Well, utöver i varandra då. Och vakterna känner igen oss som deras egna porsvett, men jag tror inte det är något bra.

Ett par vintage jag fick av Em för två veckor sedan. :)


Svt - klocka


klocka fr. camden town, london

Det blev ingen premiär opening på Londons nya nattklubb. Jag är fast hemma med tre sovande barn och en stinkbomb till hund istället. Underbart? Nae, behöver jag svara? Fast å andra sidan är jag ju kissnödig jämt så det är väl lika bra att jag sitter här så att jag vet vart jag har toaholken.

Det har föresten varit fyverkerier här i Kingston varje kväll i en vecka nu. Vad fan firar dem liksom? Hunden blir rädd som satan och hoppar upp och smeker sitt fluff mot min body, vilket resulterar i att jag också stinker skit nu. :) Underbart? Amen JAA.


Park me and i will do the same


Igår var en väldigt mysig dag. Jag åkte in till city och träffade Sabina och Eric. Det kändes som vi var tillbaka i våra dagar i Göteborg igen, med lite mer att titta på. ;)
På väg hem somnade jag på en killes axel, vi ska inte gå in på hur det slutade. :s 
Senare på kvällen hittade jag in till Kingston för att träffa Angie & Sandra och jag kan säga att det var ett tag sedan jag skrattade så intensivt,. att magen sprack. Åtmindstonde skaffade jag mig lite magmuskler igen. Dem är nämligen borta sedan.. ett tag EHE.



Jag älskar Parkerna i London.

Nov. 4, 2009



På fredag ska vi till premiären av Londons nya nattklubb. Jag & Angie står kärt på deras gästlista, hihi. Det kommer vistas brittiska kändisar där as well. Är man nerd så är det därför man ska dit) Undra vilka slags kändisar som kommer? Det kanske bara är typ Londons i-tv väderprognosvärdinna, hon som fes live i måndags. (Har jag berättat det?) haha. 
Det finns bara ett i-problem i vägen! Jag kan bara gå dit om Nancy hittar någon som kan passa Ioan på fredagskvällen. HOPPAS!

Music in London



Veckorna går turbosnabbt i Lalondon, jag har redan vart här i över två månader. Det har gått så fort att jag inte hunnit tänka på att jag har ett eget badkar att nytja. Jag har nog haft för mycket fritid ibland tror jag. Om man nu kan ha det.. Men det är sablans skönt att leva utan måsten kan jag lova er. Eller måsten och måsten, jag vet inte om sova, äta, skita, & andas är måsten..
men utöver det. ;)

I miss you and you and YOU



Yes please!

Nu springer jag iväg till Emma & Jack. Det tragiska (men otroligt underbara för mig) är att Jack alltid somnar när jag är där, så jag lägger mig oftast i soffan och sover 1-2 timmar. Good powernap alltså.


Just wanted to share


- Keri Russell

It's Never As It Seems



Nancy ska fixa hennes gamla cykel, så att jag kan få börja cykla lite. Tänk er att cykla i höstiga London! Jag kan tänka mig det iallafall, jag vill göra det NU NU! Jag skulle kunna cykla till Angie i Thames Ditton. :D Räkna med besök korven.

Nu är det snart mat.. som vanligt vid den här tiden. Jag är vrölahungrig, och det blir kyckling från en kokbok som jag har köpt.. Så om det smakar skit blir jag väl tvungen att åka hem till Sverige antar jag. He-heee.
NEEJDÅ:) Men jag hade nog inget mer att säga just nu. Jag hör glas och bestick. Tjillevipp!


Owl city



Click pic for my favorite song a rainy tuesday.


Gonna make my hair red


Jag har tänkt längelänge på att färga håret rött/brunt. Em var i Sverige förra veckan och kom hem som brunett. Nu fick jag ett sms av Angie, som säger att hon ska färga sitt hår brun-lila. JAG kommer inte kunna hålla mig längre... Och eftersom ingen känner mig här ändå kan jag ju lika gärna go red. Fast jag tror ändå inte någon av mina vänner i Sverige hade sagt upp bekantskapen om det brann i huvudet på mig. (okej inte så rött men ni hajar) Få se om jag nångång slutar vara sån fucker till mes.^


Jag testar gula naglar för tillfället. Till svarta smycken är det orgasmilationsfint.

Dont give a shit


Jag och Angie vaknade upp vid 14.00 igår, söndag. Helt döda låg vi och kollade på massa film, drack coke och åt en typisk brittisk lunch - Baked beans, bacon å pasta. Jag kan säga att det är gott när man har alkoholrus i kroppen.. Annars är det sådär-gott. Britterna älskar det dock.. jag säger som jag alltid säger; Dem vet inte vad god mat är.

I lördags gick vi till Hamton Court Palace, och shit vad stort det var. Kungaträdgården från 1500talet..

Man förstod nu att kungafamiljerna inte beövde ta sig utanför murarna för att tillfredställa sina något-att-göra-behov. :P


Halloween


Jag visar lördagen i lite bilder. Halloween är helt crazy här i London. 85% av natt-befolkningen var utklädda. Jag körde ganska lamt med en kattmask, i tio minuter. Men det är alltid något. Nu vet vi ju iallafall till nästa firande; Överdriv som fan och gå helst utan bryxor om du vill smälta in allra bäst.

Kissekiss


En kille sa till Angie; "Nice peruk" Haha, med tanke på att det är hennes riktiga hår så kan ni själva lista ut vem som brast ut i tårar.

 
Em hade färgat håret! :)


Bartender nr 4. Alla såg olika ut, lika grovt! Man stack inte ut av att klä ut sig, utan att inte göra det.



RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...