I won't have Valborg som överskrift

Sitter och väntar på bättre tider med en upprotad banan i arslet. Nä, så illa är det inte. - Jag blev trött på min fetebreda utväxt så jag har precis lagt i slingor in håret, hoppas det inte blir gult, det skulle ju vara katastrofalt. Man vill ju inte se ut som en fjortswannabeliknande. Speciellt inte på Valborg. :)
Nu ska jag kolla på Into the wild innan jag cyklar till mesarna längre ner på gatan.

image73
KYSSS


Unawed

Är jag konstig om jag inte orkar åka in till stan idag? .. Någonting tar starkt emot. Det räcker för mig att bara vara med gheysen i hindås. Jag orkar inte flänga som ett brev idag. Och så åker jag fackingfaktiskt tilllräckligt med buss på dagarna, så jag överlever nog! - big broken heart till mina pommes.
Jag tänkte dela med mig av en sexi låt jag hittat denna morgon... men tyvärr så har jag tillägnat mig själv låten idag, så ni får delaktighet en annan dag.
Sadly va!?
  

It to be

Jag har vart ute och cyklat idag igen, det är faktiskt härligt när det är fint väder. Mina ben darrar lite nu, eehe. Jag gick hem från skolan vid 1 idag, eftersom jag mår bokstavligt talat dåligt av att behöva gå på grafisk kommunikationen. Bara tanken gör mig...nåt(?) .. fyfän jag säga! 

Jag har en sten i ögat och har haft sedan igår. Jag får förbannat nog inte ut den!:O


image73

A goldenheart

Jag hade gjort mycket just nu för att inte behöva sitta och skola mig, och när jag ser denna bilden vill jag ännu mindre vara här. Det är tur att musik finns, för vissa dagar är jag i extremt behov av den.

image69

Not my fucking problems

Hur kan man med att endast prata om sig själv?
Hur kan man med att ständigt avbryta och fortsätta med sin egen skit?
Att inte ens visa en liten gnutta omtanke, när man får så mycket av någon?
Hur i HELVETE kan man med!
Sudda bort din förväntan från mig, för nu går jag.


Sunny morning

image71
Jag har dragit mig från att ta en bild, men idag fick jag tummen ur röven. 
Här är allafalafel resutlatet av mitt hår :P Det är väldans kort där bak.
Jag hittade oxå ett par galjor i stan. Ena glaset var pajat så jag frågade om jag fick dom billigare. Den rare hetrosexuelle i butiken gick med på min deal. 
Nu ska jag cykla!!
ps, im not naked:S


You can have it all

Idag nalkades det bowling och resturang! Dessa otroligt gräsliga skor man får på sig innan man går ut på banan är inga att leka med. Karbareband och allmänt runda, ungefär såna skor jag hade när jag var 5.
På tåget hem luktade det anal, men tack vare mina kosslurar så lättade jag på trycket. Mannen som satt brevid mig tog efter tio minuter mobilsnack upp sin TRUMPET? och började putsa den. Men glad blev jag då jag insåg att han inte hade tänkt blåsa i den. Då hade jag kreverat.

image69
Nä ja blir ju nästan lite wetty här. HERRÅ!


It fell down

image67 
Herregud vad bra den är; Cripple and the starfish
Avoir un soir agréable!

In a second

Igår gick jag in i köket och hittade ett medelstort paket, jag såg att det var för litet för att vara en symaskin. När jag öppnat det, fann jag det vara just en symaskin, en väldigt liten sådan. PLUS att den var dammig & oinpackad. Jag kunde inte förstå hur jag skulle kunna sy kläder på den, eller ja, KANSKE i några eventuella trosor, kanske. Jag småskrattade generat en stund då de började garva o felicia sa: therese, du har fått en riktig. Woaa :D Där var den, bakom väggen. Nu ska jag syyy!! holyhola.


Starfish

Mitt hår är inte så fint och jag e kissnödig. Men det där med håret, e ju inte direkt något allvarligt, jag överlever forhoppningsvis. Bryr mig egentligen Inte. Och ja, jag ska ändå lägga upp en bild:)
Jag har fått megamööh musik ikväll och jag kan nästan inte slita mig, det är svårt kan jag lova er. Men ja, nu blev det jävla trök känner jag. Får kinka mig på toan och sedan sova. Härmed säger jag hejdå.Shitting i fan

Kors i brallan, nu har jag klippt av mer än 10 cm av mitt hår! Camilla får jämna till ikväll, sen får jag väl helt enkelt bjuda på en bild :O


Hello Hola

Nämen titta, jag sitter här när jag egentligen ska plugga aset av mig för idag är det deadline. Jag är så himla skoltrött nu så jag kan börja lipa. Nästan.
Jag väntar på att klockan ska bli 15.00 så jag kan ta mig in till stan, och köpa mig ett fritidskort, sen ta tåget till vänersborg. Där kommer stefano och hämtar mig. Vi ska till överby och köpa hörlurar till mig, så skulle väl han köpa några shorts eller något? Damn, det ska bli så jäkla gayskönt att bli av med bomberna jag går runt med på nacken!  ...Nä nu ska jag klippa mig lite :) Allt för att tränga bort min bestående deadline :S

image64

I have been

Igår klippte jag mitt hår. Det blev lite kort här och där, jävlans snyggt. Nej men faktistk så syntes det inte, blev bara mer ruffs i det. Jag vill klippa det kortare, fast ändå så att det är lite längre fram vid ansiktet.  
Amen palla nu kom charlotte perllis: HERO LIKE A STAAR, vem f-a-n e de som skickar sånt till mig? Det blir lite för mkt för mitt huvud. Gonatt!
 
PS. Ungefär sådääär, fast lite längre och ruffsigare för jag har mer fluffkänsla.
Så ja nu e de ju bara att börja spy, proppa upp pattarna med silikon så är man snart där :)
image63


Dear diary?

Idag hade vi det kära nationella provet som man gått och intalat sig att det det är långt kvar till. Jag tog med mig lakrits eftersom jag vet hur lätt jag somnar när jag bara sitter. Men vet ni vad, jag somnade inte en ända gång, utan skrev och renskrev det på ynka 2 ½ timmar. Somnade gjorde jag tragiskt nog på tåget hem dådå, men det hör inte hit. :) Nu ska jag råäta!

image61
 

Not like that hörru

Är jag patetisk eller!
Jag sitter här med mina otroligt stora, fula hörlurar och dönar så högt att jag inte ens känner mina egna andetag. Samtidigt sneglar jag bakåt stup i kvarten. Det känns som att någon är där, det nästan låter som om någon är där. Vet dock inte hur jag kan lyckas höra utanför detta sound, anyway, jag hör det fortfarande. Eller så har jag bara haft det way tooo högt den senaste timmen så jag börjar höra i syne. Ne, jag blir ju paranoid här känner jag. 

image59
Amen jag vet, skulle bara testa liksom. Hade tråkigt.


A little piece of you

 
Jag köpte some peaces idag.

Tänk att hon uttalar alla A, i resturangens namn, som i ordet "andra".
Hon: kan vi inte äta på den där Kinaresturangen i majorna, bangatang
Jag: vilken sa du?
Hon: ah men där vi brukar äta, bangatang!
Jag: du menar resturangen på barngatan?

IDIotas!^^


Fucking crash

Jag och mamma sitter helt tysta i bilen ända till skolan, och precis innan hon släpper av mig säger hon: "Du vet att dina trosor syns igenom dina tights va?
...Jag såg det när vi gick till bilen."   
Alså, haha om hon inte kunde säga det vid bilen, kunde hon lika gärna skitit i att säga det alls. 
Jaha? Bra då vet jag. Se och njut. ;S

Holycrap I wanna be bad

image67image68
Hoppas inte sista bilden tolkas alltför vulgäärt eller liknande. Men ni får änna skylla er lite själva. 

Måste bara skriva om vad som hände.

Inne på pizzahouse var det.

På fönsterutan står det: "tamed" ( engelskt uttal = tejmd )

Vän går fram till bagaren: Alltså, vad menar ni med "tejmd?

Bagare: ..du menar TA MED?

Man kanske fattar mer eftersom man hörde själva samtalet.
Jävla offer säger jag x)


I wont wait forever lövely

image70
Jag var ute me tilda och skulle visa mina skills på en klätterställning. Givetsvis slår jag i mitt tjocka huvud i en stång, börjar grina och springer hem. Visserligen överdriver jag nu, men jag slog iallafall i huvudet. Fyfan vad jag är klantig. Alltid.

They arent

Milton 7 och Theo 5 år ligger i hallen på golvet och
har bråkat den senaste halvtimmen.

Mamman: NE, tror du inte jag ser vad du gör?
Milton: Ja gjorde inget.
Mamman: Men, jag ser ju att du slår honom i huvet.
Milton: JA MEN, han säger ju inget!

Hurry up

Felicia: Kan du gifta dig nu?
Jaa, den tanken hade inte hunnit slå mig, men otroligt cooly även om jag inte tänkt att göra det.

Jag kan ju när jag ändå är farten berätta att Jag haatar när jag vaknar av kyrkoklockans kling-ding-pling där ute. Om man inte har vaknat 10.30, kan jag lova er att man gör det då! Dem håller på i hela tio minutrar. Och ärligt.. hur många är det egentligen där inne? 2 personer, kanske 3. Jag tycker dom kan ha sitt plung där inne istället för att väcka ett helt fucking område. Shit säger jag :O

Snart kommer släkten. Hjälp!

image63
Bild,dakota fanning


Sprudlande

Så jääkla söta, verkligen!


Hello suprise

Vet ni vad? HAH, jag trodde det var ett litet skämt först när jag öppnade paketet felicia hade med sig..
Som ni vet var jag ute och cyklade medan en kompis åkte inlines igår. Just då ringde telefonen och camilla undrade vad jag gjorde. Jag sa ju då att jag inte hade inlines, så jag satt på the bike istället.
Kan ni ana vad som låg i paketet? Precis, ett par inlines. Haha ja jo, de kan ju komma till användning nu på vårkanten ...om jag sätter på mig en mantel över huvudet kanske!  Ne men visst, det är ju bra träning. FAKTISKT!


image62

I will marry you

Jag fruktade skolan idag, men eftersom det är meningen att jag ska skriva tre prov så kände jag mig änna tvungen. Jag kommer dock gömma mig om Tobias kommer i närheten, han kan ju drömma vidare om att jag ska göra det grafiska idag.
Idag ska jag försöka få ner Flisa till mig. Jag kan sitta här på skolan till 4 om det ska vara så. Det är faktiskt släktkalas för mig i helgen så hon mååste komma. Jag pallar inte det utan henne.
- Grattis! hur e det? hur går de i skolan?
- Jo tack bra.. hejdå. SÅ jävla torrt. Jag gillar det bättre hos pappa, som jag alltid säger. Nu ska jag dra lite In Flames, så in i helvetes jävla bra :)

12.00; Nu sa fille att hon kommer oxå! holyshit, lördag förmiddag är räddad!


He-he-he

Kille 27:
Hello, skön stil .. är en lättsam o tränad grabb som söker efter mer äventyrliga och intensiva kroppsliga möten...skulle gärna bekanta mig lite närmare. Jag har foton o webcam via msn.. Bor inne i Göteborg. Hejdå.

mmmmm yeh right!

For the summertime

Jag vet ju knappt hur knukskapsgymnasiet stavas längre. Jag tror inte jag är där en heel vecka, utan nåt avbrott p.g.a. ett skjukligt anfall eller någon annan impuls anledning.
Nu har jag ätit frukost, och ska ut med en vän o träna lite.
Gissa vad vi ska göra? ..Inlines var det ja, HAH! De va ju typ 8 år sedan jag hade ett par såna på mina fötter. Fast det blir inga sånna för mig idag ändå, jag kör cykeln. Inte lika bra träning. But still, wish me luck!
    image61

Kingdom of a heart

Förälskelse i början är som att hoppa bland bomull, som man sedan kan peta i öronen med. Eller något sådant.

image59
Min födelsedag var väl inte den bästa ever om jag får uttrycka det så. Bara vid några fåtal tillfällen. För övrigt är mina födelsedagar hemma hos pappa mycket bättre. Där är det liksom annorlunda, bättre.
Jag är inte på humör att göra någonting alls idag. Vill bara sitta här och glo. Jag tror det är vad jag kommer göra resten av kvällen. Kul liv jag har va? :) Fast, å andra sidan ser de ut att vara vad folk gör en dag som denna.
Jag måste plugga!

Dagens toner idag, består av
Sonata Artica & Soilwork
Vet, aningen rocky sådär! (R)


Candyrain on thursday?

image58
Idag har jag inte hört ett skit på höger öra. Det var som när man åker flygplan och får lock vid landningen fast tio gånger värre, jag hörde knappt min egen röst. Det lät troligen som en myra med bomull i halsgropen.

Hittade en tröja på H&M förut. Tyckte den var värd mig så jag köpte den rakt av! Ni ser ju bara hur vi attraheras av varandra!!"#¤%

PS. Det sägs att det ska vara 10 kilo godisregn på torsdag vid trappan i skolan, fast jag vet inte om det stämmer. Det låter ju för bra för att vara sant. ;O


I wont say it again

image55

(På Mcdonalds toaletten) Jag och en tjej i min ålder står o väntar i kön...
Ett mega kissljud kommer från ena toan, det låter som en jäkla fontän.
Jag: Är det någon som duschar där inne eller? ;S
Tjej: Hahaha..
(Det fortsätter forsa inne på toan och vi smågarvar lite till)
Efter en stun kommer en man ut: Sådär, kommer du?
Det var ju for god sake hennes pappa.

Nu har Tilda min syster 5år kommit. Hon hade med sig en stor bukett blommor och sa jag älskar dig, jag blev väldigt glad måste jag säga.

14th

Kan ni gissa vad det är för dag idag? Okej speak out; Jag fyller 18 år. Alla 90or som föddes den 14 april, föddes faktiskt på påskafton. (för dem som inte förstår så är påskafton olika datum varje år) Det är ju lite cooly(H)
Just nu sitter jag och väntar på min favoritmat. Kyckling oh ris, i en speciell gryta. Det finns fan inget godare! Hittils vet jag inte vad som händer mer än att jag ska möla massa glass sen. 
                                                   Uppdaterar mer ikväll I guess:)

image48

Someday

image47

Ett sätt att se hur en människa har det,
är att fråga om han längtar till måndag eller fredag.


Happy thoughts

Sitter och dricker mjök, och klockan är så lite som 08.30. Vad fen gör jag uppe?
Jag vaknade av dom där söta, otroligt rara fåglarna :S När jag tänker, så efter tror jag att det är dem som väcker mig varje morgon numera, för jag vaknar av mig själv INNAN klockan ringer, jämt. Men jag får väl skylla mig själv när jag sover med öppet fönster.
Däcket sover fortfarande och jag tänker då inte väcka henne, Jag vill faktistk somna om... Aa, gonatt lite då :)

Morgonens låt;
The sounds - Painted by numbers

It made me like this


Jag fyller 18 år på måndag, och önskar mig innerligt en symaskin! I värsta fall får jag spara till en själv, för jag tänker inte leka någon slags antikrunda med nål och tråd i handen, jag tror nog jag skulle suga rätt hårt på det. Nu ska jag  nana för att orka med emma imon. Kan blir rätt hårt där. <3
Ps. Jag har ätit glass med varma hallon. MUMS!

I am gonna stay geek

image51
(Y) Plommon ögon <3
Jag vill ha ett par stora coola glasögon. Svarta galjar, men hemskt gärna utan ''förstoringsfunktionen* som jag just nu inte kommer på ett namn för. Äheähe! Whatever änna.

Dagens låt;
Colbie Caillat - Bubbly

Saturday evening

Sitter och försöker bomba i mig massa PQformlar och maximipunkter. Jag får en känsla av kärlek när jag kollar ner i matteboken. Jag vill i ärlighetens namn bara kasta den i golvet och aldrig mer öppna den, men eftersom jag inte vill sluta på ICA (no offence för de som vill ha en karriär där) så slänger jag bort den idiotiska tanken. Det får gå som det går, jag tar igen på nationella annars! Wish me luck.
På lördag kommer däcket (emma) hit iallafall, det blir wonderful! :) 


This is the new shit

Vet inte riktigt hur jag ska säga.. Alså ne, jag ska ju inte säga det. Jag har vart på väg flera gånger, men någonting tar stopp, och det finns väl en anledning till det förmodar jag.
Ni vet när man varje dag går runt och tänker på samma sak, ständigt. Man vill egentligen bara skrika. Men det går inte. Det är förbjudet.

image39

I wanna lock you up

Jag vill pussa ditt cpgulliga päronfejs.. lallal hej hopp skepp och hoj änna ;S
Det är ju värsta trök det här ! Sitter och gömmer mig på mitt rum och har gjort det i en timme nu. Jag vill inte bli sjuk. Jag tänker inte bli smittad av dem. Nej, jag blir då fän kvar här inne. Jag öppnar ett fönster så jag får frisk luft, för jag kan ju inte bli sjuk nu. Måste läsa engelska boken; jag kommer somna -.- godnatt I guess.


21:47 Eftersom jag har så himla kul ikväll så testa ja en ny frilla,
två bollar på hövvet !
image36

So much I want to say

NEJ jag har fuskat! Jag förlorade. Det tog 5 timmar, sen tog det stopp och jag gnagade i mig choklad igen. Usch, jag totalt suger. Vi var på kafe och jag kunde såklart inte motstå en chokladkaka. Just det, jag frågade föresten om man fick någon grädde till kladdkakan, annars är den ju inte attraktiv för min del, grädde är ju som körsbäret på kakan liksom. Hon svarade såhär: Ja! Alltså, det äär grädde i kakan, men du kan ju få brevid om du vill.. :S 
Och till och med jag vet ju att de är grädde/mjölk i en kladdkaka, men inte fan räcker det!! HAH*
Jag och johanna fyndade några armband & alsband på 2hand också. Det översteg inte ens 20:- Amen nej nu började det snöa oxå. KyL! 
image32


Hey boy

Jag som hade ont i hals och huvud igår, varför har jag inte de idag med. Lite.(?) Nu kan jag ju inte stanna hemma med gott samvete. Har redan vart borta mycket från thö skol så det är inte tillåtet idag. Kul också att jag vaknade av mig själv idag, halv åtta:S Och tro mig, det är då fan inte normalt. ^^
Jag tror hela tiden att de är en dag före vad det egentligen är. Det måste bero på all choklad jag inte kan motså att trycka i mig. Måste fän sluta äta godis nu, och jag börjar idag! AAA lycka till säger jag!(Y)
Oh föresten, fyller jag 18år om fem ynka dagar, så det kan väl ta och bli sommar snart. Iallafall lite.

image31

I would like you to be mine

Det kommer en tid i livet då man inser vilka som verkligen betyder något, och dem som aldrig riktigt gjorde det. Så lägg inte ner onödig tid åt att tänka på de folk från ditt förflutna there is a reason they didn't make it to your future!

Det hjälper faktistk att tänka så ibland :) Och visst, det stämmer ju också!
Bara för det är jag nörd och lägger upp bilder på mig o flisa. 

     
  
Du e det finaste jag vet.


We went off

Jag har köpt en ny jacka :) Jag är inne i en röd period.
Fastnar för allt i den färgkategorin !
Jag har fått sommarjobb också, från 06.00-12.00 i 6 veckor på mölnlycke städ grej (?) ^^ Det är inte så pjåkigt för jag kommer gå runt på skolor & dagis och städa med mina hörlurar och bomba massa musik:) Tiden kommer rusa förbi. Sen klockan 12 har jag hela dagen kvar, då jag kan göra.. annat  ;D 

image24

Do not even try

 
Jag köpte en blå blus igår! 
Jag vet, vääldigt dålig kvalite på bilderna! Hoppas ni en dag förlåter mig:P

Vaknade av en mobil som vibrerade på bordet. Jag hade bett klockan ringa för att jag skulle komma upp, och igång med talet till nationella. Det gick bra, och jag är klar :) Den känslan är faktiskt överväldigande, typ.
Nu ska jag bara sitta och ta det lugnt; vara me min syster och äta kakor! Bättre söndag kan man ju inte ha :O Nej, det kan man inte.


On my own, bye

Ja här är väskan som ja lovade en bild på i morse:)

image20

Alså, den känslan man uppnår med musik. Kan fan inte förklara <3

Have another beer then

Jag måste ju berätta detta. Jag kom till mammas jobb då... Åt en jävla massa mat och ett fasligt stort lass med kladdkaka! Idag för ovanlighetensskull drack jag väldans mycket dricka! (sockerdricka alså, för dom som alltid tolkar allt åt fel håll) Man kan väl säga att det var en liknande av mammas firmafester(?) som jag fick vara med på en liten gnutta.. 
Jag tror skakade hand; "Hej, therese här"  cirka 100ggr <3 Man känner sig lite torr när man står där o pratar med nån man inte känner, 30 år äldre och.. ja, de säger väl allt? Man vill ju helst bara gå därifrån och leka nån annan lek, typ. Senare blev ja uppbjuden;O OJOJ JA, av en trevlig prick med skarpa galjor, tighta jeans, kavaj och till och med spetsiga skor. Allmänt cooly (H) Vi var änna ihop där lite. hehehehe!!
Dom flesta vet la förhoppningsvis att vissa saker ja skriver får man ta med en nypa salt. Kanske inte sådär hetroseriöst alltid. Men ah hej!

dagens låt;
Kate Nash - Foundations


I could show you

Jag är i Lilla Paris, hos ronja hjelm, föresten vad är de för efternamn? Aja, somliga har mer problem än andra :)
Vi var på stan för en stund sedan, jag hittade en kjol jag ska sy om, en blus och en kuvertväska. Bilder kommer ikväll eller något. Vid 5 tiden ska jag till mammas jobb o äta mat, dricka och möla bullar, och till sist tårta. Vet inte varför, men det var någon tilltsällning; och man tackar ju gärna inte nej till mat :O Jaja, uppdaterar senrare!

image19

We can fall in eyes

image16Okej, jag erkänner. Jag är hemma idag igen p.g.a. så himla mycket plugg. Kulkul!
Den ända nackdelen med att vara hemma och "inte gör ett skit" är att man/jag börjar tänka på konstiga saker. Man börjar känna efter, "Oj där har jag ont" .. OCH DÄR! Sen börjar man känna med handen på stället, och där med blir man paranoid. "Vad fan är det där för nåt?"  typ xD
Okej det jag just skrev kan man tolka fel och kanske snuskigt, men ni vet vad jag menaar^^, Jag vet, patetiskt.

PS. Längtar till helgen då jag ska möla i mig godis som aldrig förr!

Somebody told me

image14

Kan man dö av mjölk?
Jag klagar på att jag kissar hela jäkla tiden. ehe-ehe! Men de e fän inte konstigt. Jag häller i mig mjölk. Hur många liter är de inte på bilden.. Dem tre främsta har jag druckit upp på tre korta dagar ;S Enligt min huvudräkning blir det ett paket om dagen. Det kan väl ändå inte vara nyttigt. Men med tanke på att jag är sugen och tycker det är gott, så antar jag att det inte tar någon skada.  Ja, förutom att de börjar bli väldigt tråkigt att vara kinky på toaletten.

Might think other way

image13

Jag sitter och funderar på om jag kanske ska sova. Jag väntar på att ronja ska sy klart sin skjorta och sedan visa upp sitt mästerverk under vårt camsex! Få se om de är utav kvalite ^^ Nedå, hon e duktig vet jag! Trior jag. På att sy alså! xD HA, dream on.
- Vi ska till massa 2hand butiker i helgen! Ska bli så mysigt:D

I guess im dreaming again

image11 image10
Jag har varit så fasligt sugen på äggost den här veckan så de är inte klokt :O Men inte fan är det någon som gör en till mig. Mormor brukar göra massa ibland. Men är hon här? Nää! Hon fyller föresten 61 år idag, för dem som inte ville veta! Kanske är jag som ska göra en till henne då.
Jag upptäckte en sak sak för stund sedan. Jag blev glad även om jag vet det inte måste vara något speciellt. Nu blev ni nyfikna va!
..Nä, ja förstår er.

We used to

image9

© = copyright ofc !

Nu har jag pluggat lite svenska och kan nog de viktigaste iallafall!
Jag skulle nyss göra mat då jag trodde jag hade köpt linsor, men de va visst kikärtor :S Luktar faktistk bajs från sånna. I sopporna dom for!
Bilden ovan är logotypen till min tidning jag håller på med i skolan. Ni kommer  få se mer av den, men det här är en början iallafall =) Nu ska jag ut i regnet, de är fän skönt med regn..den enda på jorden typ?


We follow like fools

image9
image8

Idag skippar jag skolan för att ägna hela min själ till att plugga (?) Man kan ju undra vad jag gör här då. Men ni vet att det blir som ett litet omedvetet beroende att blogga^^, dock har jag har kommit på det, så de är längre inte omedvetet.  Det är som en röst i huvudet som gnäggar efter att få skriva av sig.
Idag måste ska läsa till svenskaprov..;S Jag får säga till mitt medvetna huvud att efter nördanet, får ja belöna mig med bloggfix. Då kanske jag pluggar för en gång skull! ..vet, jag är tönt:)

She finaly set him free

Älskar hennes bilder, även om den första kanske är aningen hemsk. Men måste dock tillägga att cigaretten är utav verkligaste godis. - Nu ska jag öppna mitt fönster och försöka sova. Men först ska jag dricka vatten.

image6
image7
Bilder: Sally Mann

Second from the top

 

Klicka upp den högra bilden först och sedan den andra... jämför!
Ser ni armarna? Alså, hallå!

Det finns inget att ändra på Hayden, hon har ju hela paketet.

Ett par smalare armar gör henne inte speciellt snyggare.
Det ser ut som två stänger utan några som helst former.
Det ser helt jäkla förbannat ut. Det ser inte ens ut som henne.
Hon ser ut som en katt.

Jaa, de var väl mitt ryck jag ville dela med mig, men hon är ju
skapligt vacker.Nothing compares you

Så, nu blev det tisdag och jag börjar skriva på bloggen idag. Jag har precis vaknat ur min skönhetssömn(?) och ska hoppa in i duschen. Hatar att duscha på morgonen egentligen.
Jag fick en tröja av min syster i helgen. En tröja hon inte ville ha kvar. Lite cool tycker jag! Väldigt stor, men anledningen är att den är från
herravdelningen, H&M.

image1
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...