a piece of soul

 
 
Jag och barnen var i Sverige i helgen. I Stockholm. Well, inte i innerstaden men någonstans på landet. 
Stockholm-luft var det iallafall. Vi hälsade på våra saknade swe-eng vänner som flyttade ifrån london förra året. Nästan ett år sedan på dagen.
 
Vi landade i grönska(så grönt det kan bli i ett svenskt december), och över helgen blev det alldeles vitt. Inte orsakat av någon oönskad storm, utan av en snö som fridfullt seglade ner från himlen. Perfekt! Olivia fick äta och rulla i snö & åka pulka för första gången.
Hon och Molly hade jäätteroligt hela helgen. Dem satt nog endast stilla när dem åt mat. Vilket man gör på två snabba när man är ivrig och barn, för den som glömt av. 
 
För min del var det jättekul att träffa mimi igen, och även om hon hade magsjuka en av dagarna så fick vi ändå lite tid ihop att catcha up. Till och med jag fattar att min önskan om att dem ska flytta tillbaka blir en sån där önskan man dagdrömmer om till sin favoritlåt. Landet avlångt är som gjort för barnfamiljer. Jag står inte en chans. 
Farväl.
Måste. Återhämta mig.

treasure basket

Vi har bokat en resa till Stockholm, till familjen wickens som flyttade ifrån oss för ett år sedan.
Kan inte fatta att det gått fyra säsonger sedan vi sa hejdå till varadagslivet ihop. Vi träffades en snabbis under Olivias födelsedagshelg i mars, men det var sådär kort och hastigt. Längtar till en hel helg att bara babbla och vara, och man tillochmed kan låtsas för en stund att allt är som det brukade.
Om allt går som planerat och inga vintersjukdomar hindrar oss, så åker vi på fredag förmiddag!! :D
 

a daily rhythm

Nu har jag inte skrivit sedan innan glampingen i Wales. 
Det blev bara en natt för oss därborta, men mysigt var det! 
Ellora hade hemsk hosta så vi ville inte chansa och stanna i en såpass kylig luft, då första natten blev rätt kall.
Rekommenderar iallafall glamping till den som älskar natur osv osv.
Hade nog åkt på sommaren istället dock :)
 
Anyway! Längtar såååå till jul detta året.
Vi har bokat in för att träffa tomten i 'hans grotto' på söndag, och igår åkte julgranen upp med nya färgglada julgranskulor. På mornarna går vi upp en halvtimme tidigare och äter frukost framför julkalendern, jag och Olivia. Så mysigt. Det blir ju inte så ofta bara jag-och-hon nuförtiden. 
 
Jag klickade knappt av några bilder alls under vistelsen, så i panik tog jag några precis innan vi åkte hem istället. Missade soffan och kaminen helt tyvärr.



RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...