Knock you metal


Flashy bilder på Sab och mig. Jag älskar att spendera timmar av min vardag med henne. När hon inte har mens.


En vecka kvar att pallra mig iväg till jobbet. Idag var det fredagsfika vilket jag längtat efter hela veckan. Ja, jag är i ätarveckan! Åt en muffin och en tårtbit, så nu tänkte jag att jag skulle träna men ja orkar inte det så jag lade mig på soffan istället. Några andra människor kan ju träna i någon annan ände av västsvergie. Dem är ju tillräckligt många ändå tänker jag.

Insane


Jag har köpt en sovmask! Vissa har ju en tendes av att sova hela tiden och överallt så varför inte ha det svart? Någon har också en tendens av att offenligt somna med öppen mun så varför inte ha den som käftmask!?

En vän märkte att om man söker på leloveimages på google-bilder, så kommer endast jag upp. Tyckte det var kul. Eller, man kan ju försöka definiera ordet kul. Inte så att jag ramlar av stolen precis MEEEN!

Om och om igen


Jag ringde och lade undan min make-up-store-parfym! Åkte in snabbt som ini helvete och köpte den, hade på mig jordens mest blommiga tröja, gav Hanna och Martina en slängkyss och åkte hem. Nu luktar jag heaven och imorgon är det fredag!

Ps. Raisa min bloggvän har också fått jobb på way out west vilket betyder att vi kommer att ha en första date som varar i några dagar. PUSSS PÅ DITT ENORMA FORHEAD!

Downtown, hometown



Jag var i Kärra och hälsade på lite släkt. Då hade min barndomskompis Sofie Utter i gula huset vart och lämnat en lite sen studentpresent till mig.
Så gullit av henne!

Skirt me in



Det är inte sant! Nu jobbar jag med en thailändare. Aja, men hon kunde lite mer svenska iallafall. Hon uttalade sig dock något om att två helt olika tjejer, var jättelika.. Och det är ju så vi västlänningar säger om kineser & thaländare, - Att dom ser likadana ut allihop. Jag ska fråga henne imon om hon tycker jag e lik gunde svan och se vad hon svarar. Kan knappt bärga mig.

Nogtjötat. Här e mina nya kjol! 37 kronor, Monki.

Jewelry





We were a feeling


Varför hamnar jag alltid med de utlänska på jobbet? En polack, en ryss, och nu två tyskar som inte kan prata. Åtminstånde inte svenska eller engelska. Dom står och pratar tyska med varandra och jag ...går och hämtar radion ^^. Jag får helt enkelt nöja mig med den, och ibland försöka förstå vad dom menar med deras armar som flaxar åt olika håll! "Jahaa, det är lunch" Bra!!!! haha.

Jag köpte cykelbyxor med Gab-girl today.


Beautiful bag


Jag klickade hem den här skinnväskan förut. Jo, jag tyckte jag var värd skinn i år.

Jag skickade också mail till "min" kära familj i England idag och fick svar direkt. Dom ska höra av sig så fort Natasha's (el madres) jobb har löst sig. Det blir efter September. Innan det hoppas jag komma in på kriminologin. Kan ju hoppas den såkallade jii-sus hör min bön.

You aint supposed to say those things.




Vi såg ju Harry Potter igår. Den var faktiskt rolig. Ja, jag menar skratt-rolig. 
Jag och tjejen(?) till höger om mig skrattade åt samma saker genom hela filmen. Ibland när det var knäpptyst var det bara jag och hon som skrattade. Vet inte om det var dålig humor eller bara väldigt unikt. Kul att känna att man är ment to be fast man inte är det. :( 

Morning-talks



Ibland älskar jag söndagar.

they are

Style style style.



Bio med Gabriella



Nu ska jag in till stan och möta upp min vän. Vi ska se Harry Potter, och det är endast för att hon är besatt. Vi blev mates genom bloggarna för ca ett år sedan. KUUL ja! 


Kavaj



Jag tänkte sälja denna kavaj som ja köpt på Topshop i Liverpool, men jag kom på att den är ganska fin. Och den passar bettör nu än vad den har gjort innan. Gillar dock inte H&Ms variant av den... därav blir den lite ful igen. Men still, jag behåller den nog..

Sabbestatu



Jordens sötaste Sab med hennes nya tatuering!

SKÅL hejhallå.

Kiss-nödig.
Neej nu somnar jag, Gondnatt! :)

We sat on his roof yesterday




Jag vet jag vet,
men de fick bli en lite annorlunda bild idag och inte bara en bild rakt upp och ned. Hoppas ingen är religiös.

Jag har ätit körsbär hela dagen och det är fredag vilket innebär Sabina.. Hon har tatuerat in en svala på tutten någonstans, så den ska jag in till stan och titta på nu!

Godnight I'll have to leave


Eller kanske inte riktigt men jag har gjort bort mig. Kissade ner mig på ICA-nära.
Men lugn, det finns en naturlig förklaring.


Tatuering



Jag vill tatuera mig. Jag vill ha en drake vid handleden eller revbenen. (se bild)
Nu menar jag inte drake med eldsprutande mun, utan en drake man flög i luften när man var liten. Längs snöret ska det stå en text som handlar om det viktigaste i mitt liv!

Green day




Vad ska jag säga idag då.. Jag har en grön klänning idag och jag gillar den. 
Ibland vill jag så gärna skriva inlägg på engelska istället för på svenska. Så det kanske jag gör någongång. Något inlägg sådär ibland. Hoppas ingen tuppar av, av denna information. PUSS!


Out of place eller något.




Från i helgen. Hjärtahej! - Godnatt!

I made some jewelries!



Jag gjorde två halsband också, varav ett syns på bilden. Jättefina blev dem, och pretty långa.

Löve!


Aldrig mer ägg


Jag fick hem en tidning där dom visar hur ett ägg blir till innuti hönan. Har själv aldrig riktigt tänkt mig in i de banorna^^. I äggstocken sker befruktningen.. ehe, och i en tarmliknande-sak bildas äggvitan. Sen till livmodern.. Jag slutar skriva om resten av bildningen för nu blir jag ledsen in my throat. Där ägget sedan kommer ut, kallar man tydligen inte röv utan kloak?Ja, det kommer ut där. Tillåt mig puka up.

Pratglada nätter, igen



Jag köpte skor förut! Mest för att dem var ganska fula, lol. 
Åh gudars, varför skrev jag lol? Jag har aldrig sagt så ens. Men jag låter det stå kvar för att jag skrev det. Nu ska ja äta ägg och sedan sova. Jag visar smyckena jag gjort imorgon istället. Det blev 6 armband och 2 halsband :)

People always say Im gay



Frukost och iväg! Frukost och iväg!
När jag stiger upp på mornarna 05:00 känner jag mig som den mest ensamma person på tellus!? När jag knallar till bussen är det helt dött.. det är det alltid annars också så det spelar väl ingen roll. Men vad som får mig att faktiskt gå upp, är maten och endast maten. Det gör mig enna lite lycklig. hehehe.

Nu har jag vart och köpt smyck-delar så att jag kan göra egna:) Jag visar väl sedan! Kyssheej.

Make up store



Jag var inne på make up store igår och hittade en förträffligt god parfymdoft. Jag ska köpa den i veckan.. synd är bara att man inte kan dela med sig av doften här på bloggen. Isfåfall hade ni inte ens velat klicka er härifrån. Så god var den!

Visste ni föresten
att kvinnors sexlust är omöjlig att lokalisera i hjärnan. Ne det visste ni nog inte men vad ska man egentligen göra med den informationen? Aa ne.


Discover the unknown



När jag vaknar på helger har jag ofta svullet ansikte och mun. När jag sedan trippar iväg till köket så är även mina hälar runda som bollar. Har alltid undrat vad det har att göra med.. men kanske möjligen det man trycker eller häller i sig på helgerna. Kanske då. Inte alltid naturligtvis men aa hej. Tänkte bara.. Och klänningen på bilden har jag sytt och ändrat på lite. Mums!

Almost like a peach sundress




Jag vill ha en kram. En lång kram som om man menar det. Jag får vänta på att Tildamin kommer hem. Som appropå inte så mycket, kom fram till mig & min andra syster och sa: "Jag kan slicka mig i armhålan"
Underbart, då vet vi det också.

Jensens Böfhouse



Vi har beställt bord på Jensens böfhouse för att Jessica fyller år. Har inte träffat hennes kompisar nångång så det ska bli mig en upplevelse. Gud ja. 
Nu lägger jag upp bilden här, men eftersom hon bor across the street och
jag springer snabbt som vinden
, så hinner jag väl vara där innan hon hinner se sin present.


To my closet




Would you hold me




Jag & Sabina har gjort det lite till en tradition att sova här på fredagar. Förra fredagen köpte vi ostbricka och denna gången grillade vi med några bekanta.
KUL JA. Mysigt, och fint!

Little days come true




Jag vill att höstmodet ska komma då jag är lite trött på sommarkläderna. Gladiatorsandaler hej och håå, nej sluta ta av dig dom nu snälla.  Kolla minimarket. Mycket fina grejor till el höst.

"See you at the way out west festival"



Jaa, för jag ska jobba där också, hihi. Jag kommer stå i entrén en förmiddag och visitera era kroppar och sätta på era handleder ett dekorerat festivalband!

Rick min vän fick också jobb där så jag kanske går och säger hej till hans face med. Sen skiter jag i homom och ser istället bla. Lily Allen, Arctic monkeys, Glasvegas, Band of horses, och Antony and the johnsons. 
OHO, hurra och farväl for now.

Not as our song



Hallå shitface.
Jag kom in som reserv på Kriminologikursen som startar i höst.

Men om jag skulle komma in, så vet jag inte om jag väljer det ändå.. Jag vill ju så motherfucking (sorry) gärna flytta till England. Jag har kontakt med två familjer nu. Dem verkar jättegoa, och det gör mig lite förvirrad för i slut-ändan är det ju jag som väljer vem jag vill bo hos. Aa, hejdå.

LA ROUX



Har ni hört La Roux? Jag trodde inte det var sant när jag hörde dem. 7 dagar senare och jag kan fortfarande inte sluta lyssna. Det är som det brukar vara när jag blir kär i musik. Om ni har tänkt att kolla in dem, så är tips att lyssna på låten Bulletproof först. Sen Colourless colour om man orkar.

Hej igen



Jag vill blogga igen. Ja det vill jag.. och mor och far är säkert jättestolta så att uttala. Jag hoppas vi ska ha roligt ihop. Ehe, aja hejdå for now.

Tänkte ändra på min träd-design också. Den är lite tråkig, men förvänta dig inte att den andra blir bättre.. Man kan faktiskt inte tro att jag läst grafisk design. 
Gud nej, men det har jag.


Herrå beibi



Har ett litet uppehåll här som man kan notera. Jag bloggar på ett annat ställe så länge, men kommer tillbaka hit om något tag igen. Vill egentligen skriva om massa mer men jag får hejda mig lite nu. Hejdå! .

Im a joke


Jag ska jobba lite för en kvinna på hemlig ort, med reklamafficher och visitkort. Hon ska starta eget. Det ska bli kul att göra något, på riktigt änna.

Så som håret lyser morot på tjejen på bilden hade jag velat ha nångång. Men till min bleka hy, 90% av året, passar jag nog bara i blont.

fashiontale



RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...