When summer takes over

Igår träffade vi upp svenskarna igen efter 2? lååååånga veckor!
Vi tog med oss tavlor och färg så att dem kunde måla ute... Det var kul i ungefär 4 minuter och inte en sekund längre, lol.

Det är strålande väder här i London så dagarna spenderas mestadels ute! När vi kommer hem däckar jag & Olivia nästan med en gång! :) Vi har slutat med nappen också, så numera vill hon alltid somna brevid oss, helst somnar hon med armarna runt mig. Man förstår att nappen verkligen har agerat som närhet & trygghet (mig?) i alla dessa 2,5 år! Jag tycker det såklart bara är jättemysigt att hon ligger och kramas!! Men den fasen går nog över snart den också ^^

Imorgon vankas jobb!! 07:00 ska jag vara i city. Phu!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Mysigt!

2014-07-16 @ 21:56:39
URL: http://skimmer.blo.gg
Postat av: Daniella 🌙

Du får njuta så länge fasen varar!

Svar: <3 Jaa :)
Trees

2014-07-16 @ 22:45:57
URL: http://daniellachanelle.se/
Postat av: Daniella 🌙

Svar: Ja! jag kommer inte ha internet första veckorna tror jag så det kommer vara tomt i början, men england + min kamera = perfect couple, och så lång tid kan det väl heller inte ta att skaffa internet ;)

2014-07-16 @ 23:31:11
URL: http://daniellachanelle.se/
Postat av: Ninni - Vimsiga mamman

sv. hah eller hur är dom, våra små :)

så duktig med nappen trots jobbiga nätter.. ge inte upp :( min lille bara tvärslutade vid 10 månader...!? han var förkyld en vecka å kunde då inte ta nappen pga andningen. sen när förkylningen var över så tänkte jag "FINALLYYY! in me stoppklossen igen" men då tittade han på mig som om jag var dum i huvudet å spottade ut den igen. precis som om jag kört in en leksak i munnen på honom?! närminne guldfisk, han hade glömt nappen :) kanske var lika bra :)

2014-07-17 @ 08:18:48
URL: http://ninnzan.se/


Namn:
Lat?
Blogg:

Öppna dig:

Trackback


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...