Hmmmmmmm


Ooops! Nu har den spruckit lite till.
Den fungerar fortfarande normalt, förutom att jag inte ser bilderna ordentligt då.
Tänkte reparera den borta i Kingston. Eller, man får faktiskt en helt ny. 
Det kostar lika mycket som en trip till Sverige.

Hmmm..

HEJDÅÅ LONDON!!! ;)

Kommentarer
Postat av: Mia

Räcker det inte bara att byta skärm? Jag gick till en lokal mobil/dator-reparations affär i närheten av Dalston när min skärm sprack. Fick skärmen utbytt för £15. Det var visserligen ingen iphone som oftast är lite dyrare. Men ändå.

Svar: Ja, det ar sant! Om man betalar 139 pund till Apple sa far man en helt splitter ny iphone :) Tyckte det var en bra deal.. eftersom min e 2 ar gammal nu!
Trees

2013-07-11 @ 23:12:37
URL: http://miison.se
Postat av: Daniella 🌙

Aaajjhjjj :(

2013-07-11 @ 23:27:44
URL: http://daniellachanelle.se/
Postat av: lisa

Nope, du får INTE en splitterny iPhone av apple för den summan. Du får en service replacement, dvs en telefon som är ihopsatt av hela delar från "gamla" gamla telefoner. Den har ingen ny garanti, utan en 3 månaders servicegaranti. Inte en NY.

Svar: Jag har ju inte ens skrivit ut summan? :PVi gick till Applestore och dom sa till oss att for 1,300 kronor far jag en helt ny telefon. Han sa att det var pa garanti. Man far inget uppgraderat, utan bara precis samma telefon man redan har. Kanske den ar ihopsatt da(?) men det sa han inte till oss :) Sorry mate! Mitt inlagg var inte menat att gora nagon upset!
Trees

2013-07-12 @ 01:16:36
Postat av: Mia

Ah, då förstår jag. Det låter som en bra deal för en ny telefon så kör på det. :) £139 är ju rätt svårt att köpa en vettig mobil för annars.

2013-07-12 @ 10:00:46
URL: http://miison.se


Namn:
Lat?
Blogg:

Öppna dig:

Trackback


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...