And he said my name twice

Vad. Underbart. Det är med värme. Men ibland är det tråkigt att sola. Det är då jag uppskattar att jag kan somna när som helst och överallt.
Man lägger sig till rätta, deckar av, och sedan vaknar man med en fin rand på magen. Man slipper liksom den tråkiga tiden där imellan :p


bikbok collection som alla i blogggeek-världen redan vet.
Nu ska jag äta middag. Med den godaste cherrysåsen till det.


Kommentarer
Postat av: smäm

jag visste inte ^^ första bilden ser ut att ha mycket fina kläder!

2009-05-23 @ 16:53:31
URL: http://smam.blogg.se/
Postat av: ida

sv: ja, det blir lite svårt. man vet inte vad man ska ta. hehe.

2009-05-23 @ 17:25:25
URL: http://josefsssson.blogg.se/
Postat av: Oryx

Åhå, jag vill också kunna sova närsomhelst!Ryskan alltså.. tja, jag vet inte. Det är väl mer en sån där grej som man tänker att man ska göra, men aldrig gör. Men i brist på annat så. Är typ fluent in french nu, så det är dags att ta sig an något nytt tror jag.

2009-05-23 @ 17:25:40
URL: http://oryx.blogg.se/
Postat av: Lina

Sv: Vad det är vi "tävlar om"? Vi har inte riktigt bestämt det än. Vi skulle tänka på det. Får väl gå inom baren och se om han jobbar och om han har kommit på något bra än. :)

2009-05-23 @ 18:25:40
URL: http://linastarnert.blogg.se/
Postat av: Anonym

SV: Åh va grymt att lyckas få en praktikplats med bara gymnasieutbildning. Och lite orättvist. ;) Jag har läst grafisk design ett år på universitetet. Jag har iofs inte försökt så fruktansvärt för att hitta nåt inom det. Vill plugga lite till inte jag känner mig säker på att jag verkligen kan. :P Men hoppas du får pratiken då, eller är det redan klart?

2009-05-23 @ 18:43:09
Postat av: Anonym

Sv: Ohja! Jag rusade ner till stan, nej inte direkt. Men jag var definitivt nära på att göra det. Allt för att peta på dig såklart! Jag är ju fan av din blogg.Jag bor i stan. Typ två km från centrum. Det är inte så långt till Grästorp. Har festat där en gång. :)Synd att du inte såg mig idag ;) Kul att höra att du är pirat med mig. Ska vi kapa ostindiefararen när den är i götet nästa gång? ;)2009-05-23 @ 18:53:19
Postat av: Liuza

Jag har faktiskt aldrig sett de här bilderna, jättefina var de :D speciellt den första!Haha va skönt de skulle va och bara lämna in de här i en resebyrå o då en resa :D haha drömmar..

2009-05-23 @ 18:57:37
URL: http://liuzaa.blogg.se/
Postat av: Emmelie

Jag har jättesvårt för att somna i tid och otid jag. Ibland önskar jag att jag kunde ta en powernap lite då & då, det skulle ju vara toppen för energin. Men nej.

Jag håller med dig om att det kan vara tråkigt att sola. Då bunkrar jag upp med tidningar, böcker, godis, musik - allt för att hålla mig med något i alla fall. Men oftast är det ngn stackars vän som får stå ut med mitt pladder också. :DMina "dagens" hittar jag faktiskt lite här och var - vissa har jag lite fragment av i huvudet och googlar fram hela meningen, andra hittar jag på olika sidor som finns på nätet (typ visdomsord.se och aforismer.se - om jag nu minns rätt!!), dessutom är jag så förtjust i citat och sånt att jag har lite böcker också... Så det är en blandad kompott som jag får dem ifrån. :)

2009-05-23 @ 19:01:42
URL: http://pingvinens.blogg.se/
Postat av: patricia

haha gött:D va praktiskt!tack men jag vet inte om jag gillar den än:P haha jo visst kände jag mig lite som ett offer däruppe alla glodde ju men jo det var kul ändå! ;D

2009-05-24 @ 16:25:23
URL: http://pattepotatismos.blogg.se/


Namn:
Lat?
Blogg:

Öppna dig:

Trackback


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...