cause I was too blind to foresee

God fredag!!
Olivia har mått dåligt den senaste veckan, med både feber & feberfrossa... även hosta, magont och ont i benen. Det gör så jäkla ont i magen att se. Jag ligger klarvaken och stirrar på henne nätterna i ända, lol. Sanning! 
Det har blivit mycket gurkmeja-mixar, vitlöksvatten och manuka honung de senaste.

Igår var hon äntligen sitt pigga glada själv igen, så hon fick gå till teaterskolan idag. SOM hon älskar det stället. I slutet av mars har dem upvisning och Olivia har fått rollen som Hund ^^. Eftersom hon är yngst i gruppen, är det väl en ganska så fair roll? ;) 
 

Vi har också vart på ultraljud. Bebis mår bra och växer som h*n ska. Dock är bebisens ena njure fortfarande liiiite större än den ''borde'', så vi fick inbokat ett extra ultraljud vecka 34, vilket känns jätteskönt. Annars hade detta vart det sista ultraljudet innan förslossningen! 

När har man normalt sitt sista ultraljud i Sverige? Så vida man har en frisk & okompliserad graviditet då alltså. - Här ligger den sista runt eller i vecka 28...
Om vi inte hade fått inbokat ett ultraljud i vecka 34 så hade jag bokat in ett privat faktiskt. Lite nojjig är man ju trots allt, denna beloved second time around.

 
Det var meningen att jag skulle mixa ihop med cheesecake nu men jag blev skittrött av detta inlägget, haha!
Imorgon kanske..

Kommentarer
Postat av: Amanda

I Sverige gör man ett första (och enda) i vecka 18 ungefär. Sen är det vissa län som även erbjuder kub-test runt vecka 12 (detta görs vanligen för de som är över 35, men i mitt län fick även vi göra det som är 25). Är i vecka 34 nu och barnmorskan tyckte vi låg lite under sf-kurvan så fick göra ett tillväxtultraljud, men det är ju bara i speciella lägen man gör det. Hoppas att du mår bra och att allt går bra för er :)

2016-02-06 @ 07:28:54
Postat av: Sanna Andersson

Sv: nä men det blir ju lite så, man vill inte köpa grejer som bara funkar i några veckor och sedan vill man gå tillbaka till sina egna kläder så fort som möjligt.
Ja men det va ju ett bra tips, man får försöka piffa till det med andra grejer som tar bort uppmärksamheten från att man har samma kläder på sig jämt hahah

Jag är i v. 35 nu, så det börjar dra ihop sig =) Och så även för dig....spännande verkligen !

2016-02-06 @ 08:55:59
URL: http://moonzanna.se/
Postat av: Karro och King :)

Skönt att hon mår bättre! Här har det också varit sjukstuga men jag tror att det kan vara påväg åt rätt håll :D

2016-02-06 @ 14:33:38
URL: http://www.karroochking.se


Namn:
Lat?
Blogg:

Öppna dig:

Trackback


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...