Bilrån

Vår bil blev halft rånad igårkväll. KUL, när man satt och avnjöt en film och smaskade bär var det någon inne i vår bil och rotade. Vi skulle ut och hämta iphoneladdaren och bildörren stod vidöppen. Dem tog iphoneladdaren och hade även gått igenom ALLA papper vi hade i facket. Såg ut som om de visste precis vad de letade efter, då flera av mapparna var öppna och hälften låg på golvet och även utanför bilen.

Ringde polisen som sa att, ibland (det senaste) när man "servar" sin bil så gör dom extranycklar och därefter går och rånar bilen. Bilverkstaden ligger 3 minuter bort, så det kan vara mycket möjligt. Förra veckan lämnade vi vår bil där på serving; dem skulle bara byta 2 tyres som skulle ta en halvtimma. Vi parkerade bilen hos dem när de öppnade och fick inte tillbaka den förrän stängning vid 6. Så det kan ju vara som polisen sa, och att vi nu måste byta lås.

Känns inte jättesäkert! Vi låser om oss töntigt noga här efter.


På bilden har vi redan sorterat papprerna, men dom låg precis överallt innan, som om de visste precis vad de letade efter.Kommentarer
Postat av: Anki

Fy fan!!! Det finns verkligen människor till allt! Man blir så förbannad!

Svar: Jaa, så tråkigt! Men nu kommer vi inte göra det lätt för dom :)
Trees

2013-06-03 @ 17:10:29
URL: http://annkatrinavekvist.blogg.se
Postat av: Sandra P

Fy vad hemskt!! Att veta att nån har vart bland ens grejer, så nära en själv! :S Förstår inte hur folk kan ha hjärta/samvete att göra sånt... göra inbrott och råna folk som "sliter" för det dom gör.... usch blir så arg och ledsen :/ hoppas dom inte tog nåt viktigt papper för er och att det inte blir för dyrt att byta lås. O be om att sitta kvar vid nästa service/lagning!

Svar: JAa, hatar också den känslan av att någon vart så NÄRA en, utan att egentligen träffat en. Bra ide, att sitta kvar under servicen! :) Tack! :) KRAM
Trees

2013-06-03 @ 19:07:48
Postat av: Ditte

Väldigt obehagligt! Och just känslan av att någon rotat i ens saker.Usch!
Och trist, men kanske nödvändigt, att byta lås. Dyrt också, men kanske kan ni få ekonomisk hjälp av bilförsäkringen. Vet i och för sig inte hur det fungerar i England, men hoppas att det kan lösas.
Tankar till er!

Svar: Tack för den fna kommentaren! :)Jaa, det är dyrt, men det får gå, så att man iallafall har bilen kvar när man vaknar imorgon ;) Kram!
Trees

2013-06-03 @ 21:37:48
URL: http://akker.blogg.se
Postat av: Annica

Fy fan för såna människor!! Grrrrrr!

2013-06-04 @ 08:16:08
URL: http://busarna.blogspot.se/


Namn:
Lat?
Blogg:

Öppna dig:

Trackback


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...