Nashville

Ååh detta Nashville. Nytt avsnitt idag.


Jag gav serien 2 avsnitt och sen kunde jag inte slita mig. Den är helt underbar... längtar alltid till nästa avsnitt. SÅ charmig, fin och dessutom jättefin musik. Jag har alltid haft svårt för serier och filmer där dom sjunger och håller på. Men jag har också alltid haft ett svagt knä för Country musik så denna är okej ;) Asfina låtar.

Gillar tex denna korta lilla låten med MrHayden Panettiere. 

Kommentarer
Postat av: viktoria

Åååh jag gillar också country, riktigt svag är jag för det :) fast Nashville? har väl inte gett det en ordentlig chans.. tycker inte riktigt om serier med massa kärlek och byten mellan partner hela tiden och intriger ^^ håller mig nog till criminal minds och typ masterchef :P

Svar: Ja man blir så glad av den musiken :D Har du några tips låtar? haha nee jag tänkte samma när jag börjde titta, men jag fortsatte lite till och blev kär. kanske värt ett försök till då ja ;) Men nää.. om du inte gillar kärleks drama så kanske inte haha.
Trees

2013-04-04 @ 19:45:11
URL: http://strindin.blogg.se
Postat av: jenny - mammaliv i nashville

Ääälskar den serien (såklart!!) hehe ;)

2013-04-05 @ 01:26:45
URL: http://jennybenny.se
Postat av: Annica

Åh jag vet!! Den är underbar den serien och jag har alltid också gillat country musik. Jättefina låtar har dom i serien, den är min absoluta favorit på länge :)

2013-04-05 @ 07:57:31
URL: http://busarna.blogspot.se
Postat av: Hanna

Visst är den bra?!!:) älskar den! Har du sett glee? Det satt jag och tittade på när jag väntade Ebba och det är också en rolig och bra serie med mycket musik!

2013-04-05 @ 09:46:41
URL: http://hjn.blogg.se
Postat av: Anna m Ludde

Men gaaahhhhh den är ju helt fantastisk!! SÅ kär! Jag har hela två nya avsnitt att se men jag håller mig så det blir ännu bättre.

2013-04-05 @ 12:48:38
URL: http://annatotti.se
Postat av: Elin

Hey, du har säkert svarat på det här 100ggr förut, men kan inte hitta det i din blogg :P Hur fick du tag på eventjobben första gången? Är det inte svårt att få om man aldrig gjort det innan ?

Svar: Heej:) Nej svårt är det inte.. men då blir du oftast till att börja med servetris på event! Eller hostess om dom tycker att man passar som det! Man går ju via agency. Men annars är kontakter det allra viktigaste, (vilket man skulle kunna haffa till sig när man börjat komma ut på eventen) -om du vill gå längre än servetris alltså :D Ska du flytta hit =)
Trees

2013-04-05 @ 13:29:36
URL: http://www.littlemissolsson.blogg.se
Postat av: Viktoria

Jag gillar Dolly Parton, Carrie underwood, Taylor Swift (hon är kanske inte enbart country men bra är hon), även calaisa är bra. Calaisa är 4 svenska tjejer, dock tror jag inte de gjort något nytt på ett tag men de finns med på spotify iaf :)

Nja, om jag har tråkigt en dag kanske jag testar och ser första avsnittet av Nashville. Fast tycker ändå att program som body of proof, CSI, criminal minds, red widow etc är bättre :p

2013-04-05 @ 23:07:57
URL: http://Strindin.blogg.se
Postat av: Elin

Okej, har bara börjat leta lite, och de flesta jobbannonser efterfrågar nån med erfarenhet. Har bott i England i två år, flyttade hem, men ångrade mig snabbt ;) Så kommer nog tillbaka snart

Svar: Man behover ingen erfarenhet om man ska bli servetris, eftersom (om du gar via agency) sa ger dom trainings osv till alla nya som kommer in. Googla pa event agency sa kommer det upp massor! haha ja, forstar dig ;) var du i barnes forst?
Trees

2013-04-06 @ 09:26:03
URL: http://www.littlemissolsson.blogg.se


Namn:
Lat?
Blogg:

Öppna dig:

Trackback


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...