Syon Park winterland

Idag är en bra dag.
Jag & Stephany har vart ute hela dagen med våra babies. Matat Ankorna. Låter kanske roligare än vad just DET var, haha. (skämt åt sidan) Julmarknad och fika på det.

Ikväll ska jag och min lilla family iväg på winterland i Syon Park, där vi ska möta upp ett annat par med bebis!
Det låter nästan som att vi börjar få till det, här i England ;) Jäkla massa bloggande idag. Ibland finns det MASSA energi över, och ibland inte ens till att äta mat.

Kommentarer
Postat av: Ylva

Alltså, sedan jag kom hem från min senaste London-semester för en vecka sedan har jag sådan abstinens och vill bara flytta tillbaka nu på en gång. Funderar på att åka som au pair igen och se vad som händer. Men är också intresserad av event o.s.v. Du har antagligen fått den här frågan en miljard gånger, men hur gick du tillväga? :) Har du några bra länktips eller hänvisning till tidigare inlägg du gjort?

Jag har funderat länge nog nu, det är dags att ta chansen och testa på London igen innan det är "för sent". När du är trött på London är du trött på livet, liksom.

xoxo

Svar: Jaa det e klart du ska åka tillbaka om det är det enda du kan tänka på ;)Aupair e ju ett "säkert drag" , men så himla tråkigt om man redan gjort det--.- man står liksom och stampar på samma ställe. Sök boende och jobba som nanny istället :) Mer pengar och mer frihet.
Så gjorde jag och så hade jag eventen på sidan om.
Om du flyttar hit så vet jag folk du kan kontaka. Men inte nu, ifrån sverige :)
Du kan ju alltid registrera dig på event sidor, men dom kommer inte kontakt dig eftersom du inte har en brittisk adress..
Lycka till ;) KRAM
Trees

2012-12-03 @ 14:57:00
URL: http://ylvwes.blogspot.com
Postat av: Hannaaaa

Hahaha. Jag och Rasmus brukar alltid säga skämt åt sidan när vi skojar med varann ;)

2012-12-03 @ 21:39:37
URL: http://hjn.blogg.se
Postat av: Ylva

Tack och tack för svar! :) Live-out nanny låter faktiskt kul och att hitta boende bör inte vara överdrivet svårt genom t.ex. Londonsvenskar. Allt löser sig, bara jag får vara med London ;)

2012-12-05 @ 11:29:24
URL: http://ylvwes.blogspot.com


Namn:
Lat?
Blogg:

Öppna dig:

Trackback


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...