Tävling från Primark "2


Här kommer en ny grej jag lottar ut från min Primark bag:
En fjäderbrouch, (+ två frikort hos Sportlife).

Har ni något alla dag tips? -Något roligt eller fint som man kan göra för någon man tycker om? :)

Det tips jag tycker bäst om, vinner den 9/2.
Du behöver inte ha någon blogg, bara du skriver din mailadress!!
Man får skriva mer än ett bidrag om man känner att kärleken flödar ehe.

Kommentarer
Postat av: Maria Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Jag skulle föreslå att göra ett fotoablum till den man älskar, sin familj, pojk-/flickvän eller bästavän. :) Simpelt men så himla fint! Tänk att kunna titta på gamla, fina minnen med den man älskar, mysigt!

2011-02-02 @ 21:39:10
URL: http://mariahjartalondon.blogg.se/
Postat av: felicia

åh, hmm, fixa hemmaspa för den du tycker om hemma i badkaret!! supermysigt :):)



2011-02-02 @ 21:54:24
URL: http://vantida.blogg.se/
Postat av: Carmen

Lätt varmchoklad-picknick. Gärna på ett berg eller kulle. Och helst regn!

2011-02-03 @ 01:22:22
URL: http://carmenj.blogg.se/
Postat av: Ylva

Det här är något jag inte gjort själv, men något som en kille gjorde för mig en gång på Alla Hjärtans Dag. Han kom förbi min port kvällen före, men jag hade gått och lagt mig. Så han kom tillbaka tidigt på morgonen och ringde på. Jag vaknade och efter en stund insåg jag att någon hade ringt på dörren. Jag öppnade och utanför stod ett fat som var fyllt med geléhjärtan. Dessutom fanns där ett USB, men vad som stod där är lite hemligt. Men fint var det och jag blev jättejätteglad :)

2011-02-03 @ 14:37:25
URL: http://ylvwes.blogspot.com
Postat av: Harpan

Tack för inlägget med all respons! Det var fint skrivet :D Ett tips är att överraska din kära med att först lämna en liten gullig lapp ,i personens brevlåda, där det står att du uppskattar och tycker om personen. Eller så kan du ge bort ett tillgodo-häfte :D typ ett sådant här:(http://www.bluebox.se/storbild_popup.asp?src=bilder/varor/a03332_3.jpg. Eller så kan du ta med den du gillar ut på en picknik och så sitter ni och äter hemgjorda våfflor/pannkakor i en mysig park. Eller så kan du överraska med en gokart dag :)Fast det mysigaste skulle ju vara att hyra en fin film och äta hemgjord (men billig) middag. Hahah det blev mycket! Gör det som känns bäst :-*

2011-02-03 @ 15:57:19
Postat av: Sanna

Fin blogg! :)

Man kan göra sig fin, ge nåt fint till den andra att ha på sig och gå ut och äta middag eller gå på bio och pyssla om varandra och mysa! (:

2011-02-04 @ 00:32:21
URL: http://sanneiz.bubbleroom.se/
Postat av: Harpan

Eller så är det bara att bjuda på en fin svensk middag :D

2011-02-04 @ 20:27:33
Postat av: ana

Skriv ihop några fina rader till en speciell person i din närhet och stoppa ner i ett kuvert - men skriv inte vem det är ifrån! Detta funkar för pojk- och flickvänner, hemliga förälskelser, familj och vänner. Brev får man ju så sällan nuförtiden och att dessutom inte veta vem man fått det ifrån gör det hela extra spännande och roligt!

2011-02-04 @ 21:10:57
Postat av: Maria Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Man kan ju också göra så att hela dagen har man lagt ut små lappar i lägenheten, villan (eller vart/hur man nu bor!) som den man älskar hittar hela tiden som det står gulliga ord på och sen på kvällen gör man något jättemysigt! :D Kanske en romantisk middag, eller mys framför tv:n med en bra film? :)

2011-02-05 @ 10:41:18
URL: http://mariahjartalondon.blogg.se/
Postat av: Ingrid

När jag var yngre så var den finaste presenten man kunde få en "blandcd" med massa fin musik som betydde mycket för just det förhållandet. Det är en klassiker som jag fortfarande älskar!

2011-02-05 @ 15:30:31
URL: http://p0llys.blogg.se/
Postat av: Michelle

Jag skulle verkligen älska att få en hemmalagad middag av min pojkvän och sedan bara mysa. Eller middag ute och bio.



Roligt att på i London för övrigt! "Bor" där 1 månad varje sommar haha :)

2011-02-05 @ 19:40:15
URL: http://killthepinkyswear.blogg.se/
Postat av: Flora

Jag hade kokat en massa vanilj-te, bakat flera sorter mini-pajer, typ blåbär, hallon och päron. Sen hade jag satt på en superbra spellist på spotify, med hans/hennes favoritlåtar och andra grymma låtar och bjudit på picknick bland kuddar och filtar på vardagsrumgolvet. detta skulle resulterar i en massa socker, viskningar, skratt och pussar.

2011-02-07 @ 00:57:15
URL: http://hejfrankrike.blogg.se/
Postat av: ebba

hihihi det jag hade gjort passar sig inte här bland eventuella minderåriga.. men det involverar chokladsås/grädde på bar hud.. Njutning för alla MUMS (a)

2011-02-08 @ 15:44:08
URL: http://brejjk.blogg.se/
Postat av: Sanna

Man kan lägga ett fint brev på kudden/nattduksbordet innan den andra vaknar, ställa klockan (om man inte vill vänta på att den andra ska vakna, allt för länge), smyga ut och göra i ordning en picknick-korg, och gå till ett mysigt ställe i närheten och förbereda.

När den andra sedan vaknar, ser han/hon brevet och läser vart han/hon ska bege sig, med ev. förberedelser. (Om man inte är på samma ställe på morgonen kan man alltid sms:a eller skicka ett riktigt brev. Förutsatt att man är säker på att den andra kommer dit).

Väl där väntar älsklingen/daten med mysigaste humöret och finaste frukosten.

Sedan är det bara att äta och att njuta, pussas och kramas.

Finns inget finare än att äta och mysa under bar himmel <3

2011-02-08 @ 21:21:44
URL: http://sanneiz.bubbleroom.se/


Namn:
Lat?
Blogg:

Öppna dig:

Trackback


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...