vt09

Mitt schema för min sista termin är ungefär en lektion om dagen. OCH schema-lagd lunch. Gudars. Det känns som att tiden kommer att gå fort. Not.

Jag får ägna mig åt viktiga saker under denna tid då. Om jag är kapabel till det vill säga.  Så... ehm aa..(!) nu firar jag igen. Känns som jag firar otroligt nödvändiga saker jämt! :)

Nu: tandläkaren. JA, det börjar ju bra iallafall.. - Tänkte ta med sopporna också!
Harre, hur ska det här sluta. :s


Jag kan ju också medela att jag faktiskt inte äger något "snuttefilt", även om det ser ut som det hah^^. Fast ioch för sig, om det nu hade varit en snuttefilt, så hade jag väl inte erkänt det ändå. Inte på ett sånt här sätt iallafall!


Kommentarer
Postat av: julet

men samtidigt om man hade en snutte filt och inte stod för detta faktum skulle nog snuttefilten bli sårad. eller något. förresten, på tal om allt, jag har ditt lövly linne ovanför i vitt, tror jag.

2009-02-16 @ 21:24:01
URL: http://purplecurtain.blogg.se/
Postat av: julet med j

ma.ha, jag är lite smått katastrofal, men jag slänger med ett tack i allen fallen! och så skulle jag bara vilja påpeka att du är den söta av oss båda. där satt den!

2009-02-16 @ 21:58:56
URL: http://purplecurtain.blogg.se/
Postat av: Elin

Very fin outfit :Doch som svar; Ja, han kan sova bort hela dagarna medans jag känner mig som en pensionär som går upp tidigt, oh lord!

2009-02-17 @ 11:43:09
URL: http://trelins.blogg.se/
Postat av: annii

Fin outfilt

2009-02-17 @ 20:54:04
URL: http://annosh.blogg.se/


Namn:
Lat?
Blogg:

Öppna dig:

Trackback


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...