LÖRDAG



Ungefär såhär spenderades hela lördagen utan att överdriva. :) 
Sabina, till höger (no shit?) flyttar till Spanien på fredag... Det svider lite.

IM TELLING YOU



Röd, gul, vit, brun ^^



Ett par bilder från helgen sådär! Jag hade ju kunnat vara mer givmild, men jag håller mig till tre.

Helgen har vart dunderfin. Göteborg, vänner och sol. Dock askallt, men vem fan bryr sig? Trots det faktum att alla pratar om vädret, så är det faktiskt ingen, Haha! Aja.

En nyhet som nådde mig idag var att lisebergstornet ska bli frittfall!!! Jag dör. Lite. Jag är så jäkla höjdrädd men ändå kommer jag inte kunna låta bli att åka den. Kommer ni att våga, troo??:)

Hm, jag har inget internet hemma förtillfället därav min glesa uppdatering. Buhu!
Hoppas er helg var gööörbra. :P

Tävling avslutad och lips red as blood. Eller nåt



HAPP! Och däär var tävlingen avslutad!
Grattis säger jag till Hang, Jennifer och Nicolina! Ni har blivit kontaktade. Ha så kul i minglet! ;)


Nu ska jag gå och dö med min favoritserie, Skins ↑ i sängen. Jiiisus vad kul det är. Jag har hört rykten om att en film ska komma ut också. Fingers crossed. Jag har ätit.. vänta ska bara räkna, 17 pepperoni's på 10 minuter. Min käft brinner och läpparna pulserar a little bit. Hoppas på en smärtfri natt. ^^ Eller skiter man av stark mat? Nää jag är van, så let's hope not, haha! Eeheee. Hejdå!

You met me at a very strange time in my life.




Tack till er som vågade sig på att berätta något för mig! :) Det roade mig en liten stund.
Och Kajsa du verkar sköön, haha! Det var kul att läsa.. Synd bara att jag inte kan svara någonstans.

Hmmmm var har hänt idag då.. INGENTING! Yeess! Välkommen till mitt nya liv. Mitt Sverigeliv där saker bara händer på helgen. På helgen hänger man i stan från fredag till söndag. Utan att mellanlanda hemma, bara för att det är för långt och tar för mycket tid. I helgen blir det Rockbaren, sedan får vi se.. Sommarväder önskas tack!

TARTARA




Bild

I Monaco åt folk sånt här hej vilt. Satt man på resturang vid lunchtid så såg man flera råköttsätare. Fast oftast var ägget inblandat i det råa köttet tillsammans med vitlök. Massa vitlök. Det såg faktiskt gott ut om jag ska prata från hjärtat. Eller en vattnande mun. Men jag skulle ändå inte få för mig att äta det. Rått kött? Direkt nermalet från kossans ass? Näätack! Det är tydligen för fint folk. Vad säger ni? Hade ni ätit det för en köss eller två?

today tomorrow forever


Får jag luta min panna, bara ikväll.



Kvällarna är höjdpunkten på livet. Då kan man gömma sig i mörkret och säga saker man aldrig hade vågat säga annars. Eller göra saker man inte gärna hade gjort på ljusa dagen. Det märkte jag idag. Jag drog ner brallerna och satte min röv mot rutan när filuren mittemot inte ville sluta smyga bakom gardinen.

Haha! Ni kan faktiskt få undra om det är sant eller inte, men efter ett tag tröttnade jag på att Mr. Någon inte vågade visa dig. Människan skulle ju faktiskt kunnat hålla upp en fet lapp; "HALLÅÅÅ". Då hade vi ju blitt vänner!!!!!! NEee nu är jag är övertrött! Godnatt ;)

CANADIAN Boyfriend



Jag och pappas dunderbara fru var i Kingälv idag! Hennes föräldrar bor där såatteeeee därav vår valda mötesplats. Hon bor i Vänersborg annars. Och pappa ja.. han kommer ut snart. Specialister jobbar på det. Jag har så lust att skriva om allt som har med det att göra, men det får helt enekelt vänta.






Bild bild bild.
Anywaay, vi begav oss till en ..bilaffär? Säger man så? ^^ Aah ni vet, där man kan köpa bilar. 
Jag kan uttrycka mig milt: Jag somnade i en bil där inne. I baksätet. I en timma! Haha. När jag vaknade kom Camilla in med nyckeln i handen. Klarrrrt! Det var en Kia Opirus. Precis en likadan som vi kvaddade before. Neee det är lugnt, jag förstår om ni inte vet vad det är för bil, det gjorde inte jag heller. 
OMG jag skriver om bilar.. Haha seriööhööst vad tråkigt! Det trodde jag faktiskt aldrig skulle ske på denna tjejblogg. Även om jag inte alltid känner mig som en tjej. Oj, nu kom jag av mig. Men nee jag ska nog avsluta här och nu innan jag låter för intresserad av bilar, och tjejer.

Ser ni vår fula hund föresten? :) Dvärgpudel mina damer och herrar, dvärgpudelll.
Och just de, vi avslutade kvällen på en uteservering. Bästa!

Kungälv!


Jag ska kila iväg till Kungälv och äta lunchbuffé! Vi hörs senare, och glöm inte tävlingen till premiärbiljetterna. Den avslutas imorgon. Kissyhej!


Och så måste jag återigen längta i text: fan vad jag längtar tills jag flyttar mitt ass över till London. Jag kan länka till de 3 tjejer som jag ska flytta ihop med sedan! :)
Farväl.


TELL ME SOMETHING


Åh, kan ni inte berätta något för mig! Vad som helst. Något roligt eller fint minne kanske? :)
Ombytta roller nu!

What a wööndercute outfit




Jag bara älskar kjolen, rosetten, mössan och skorna tillsammans! :)

Jag var ute och sprang inatt igen, och det sätter tydligen sina spår då jag nyss vaknade upp med datorn i knät och huvudet lutat mot väggen. Men jag är imponerad av mig själv måste jag faaagtiskt skriva ned, med tanke på att jag har rökt hela vintern. Hur orkar jag springa 54 varv runt vår enorma fotbollsplan!? Det är för mig fortfarande en gåta. Men jäkla kul får jag säga! Så om ni har svårt att sova, är det mitt tips till er. Och ert tips är väl att sluta röka helt? Ja, nej, det händer inte ofta längre.
PUSS!


Thinking of you



Hallå loverdiary. Jag och syrran begav oss till stan för att komma hem med exakt samma kläder OCH samma underkläder. Men med tanke på att vi inte är lika nånstans, förutom stortån då (bölive me, they're big) haha! ne.. då, men så gör det väl inget att vi hamnade med samma påsinehåll. :P

En sak till som gör att man får pirr i magen här hemma, är när man hittar en öppen laptop där någon i familjen har glömt att logga ur sin facebook... Ja, då kan jag inte låta bli att knappa in något jävligt töntigt på deras status, och sedan sitta och skratta åt det.. tillsammans (oftast, om man inte får en kläftsmäll, medhårs) ^^ Kulkul.

Hoppas ni haft en fin helg och måndag!
PS. Min yngsta syrra på bilden. DS tror jag man säger.

Who made me a listener


Rockbaren rockbaren rockbarennnn. Fyy vilken härlig känsla det var att stiga in i de kära sunkiga lokalerna efter 9 månader, och bara få känna den där speciella känslan man känner där inne. Stämningen är så avslappnad och glad. Den första låten var:

Nostalgii säger jag, och massa annat. Bara känslan av att sjunga högt till något sånt, som inte alls har existerat i Monaco.. Mums ja.

När jag kom hem satte jag mig framför årets artister på Metaltown och ser iallafall några öronstimulatörer. För er som är lite metal-intresserade kan jag medela att jag har träffat slipknot backstage! haha. Det är ganska stort om man är en nörd. Och med det säger jag hejdå och hoppas att ingen sitter och gråter.

Idag har jag, Sabs och Rebecca strosat runt i stan. Det var visst Göteborgsvarvet, så vi fick ta paddan (båten) till Centralstationen. Himla äventyrligt får jag säga.

Självklart glömde jag kameran så jag bjuder på en sån här fin balkongbild istället. Jag tror inte min panna är inte sådär... aa vad det nu är för färg, i verkligheten. Men även om den var det så skulle väl ingen våga säga nåt ändå, haha.

Aja, vi hörs nog snart igen. Om jag känner mig rätt. ^^

Your smile


Hey kära beloved blogg! Jag gick ut och sprang i 40 minter inatt. Fy bövelen vad skönt det var. Jag ska nog börja göra det oftare, även om det kanske inte är bra rent fysiskt att träna sent på natten, så ska man väl ändå passa på när energin säger hej!?!?!

Varför regnar det alltid här som mitt hus är lokaliserat? Jag uundrar jag, - för den där solen ni pratar om har jag inte sett en skymt av på flera dagar! Men viiiisst, himla glad för er skull är jag.. ju, hehh-heee. ^^ 

Nuu blir det utgång med ett par flickor! Hanna har jag inte träffat på.. sedan i oktober 09! Cheesus :s Det ska bli very roligt att se hennes tryne igen. ;)

Kul att ni är med i tävlingen om galapremiär-biljetterna, men glöm inte svara på 1a frågan,
Kelly glömde det igår.

Skål! Och allt vad det heter.

RUN for your life



Suttit på ett tåg genom Schweiz. Flygit ensam 5 gånger. Hoppat i 6 meter djup snö. Ätit lunch för 2tusen kronor. Ätit rått kött och gillat det. Gått vilse på Geneve flygplats. Spytt. Ätit franska baguetter. Lärt mig gilla oliver. Gjort mig förstådd på franska. Tagit bussen till obestämd destination. Badat i medelhavet. Vart omringad av horor. Skrattat mig till söms. Gråtit mig till söms. Vaknat upp på en bräda. Pratat med främlingar. Lärt ut poker. Haft känslor för en tjej. Varit livrädd. Gått en mil. Firat holiday hos en diplomat, vän till Carl Bildt. Pratat med Prins Alberts kompisar. Fått lyckorus genom att titta ut genom fönstret. Sett ett stjärnfall. Hoppat på konsert. Sett vulkanaska rakt ovanför. Träffat vänner för livet. Vart på Carnival. Åkt bil genom norra Italien. Lärt mig London's underground. Ätit middag på stranden. Sjungt på en bar. Festat på en yatch. Lärt känna folk från Australien, Nya Zeeland, England, Tyskland, Usa, Canada, och Sydafrika. 

Det är några av de saker jag hunnit med sedan studenten 2009, och det var inte ens ett år sedan. Jag kan säga att det känns som två. :P




Monaco!


Om jag ber dig att stanna



Oväder! Vi hamnar i soffan med popcorn och film.

Många frågar vad jag ska göra nu när jag kommit hem: Jag söker jobb inför sommaren, både i Sverige och utomlands. Vi får se vart jag hamnar. :) I höst flyttar jag till London tillsammans med tre sthlm flickor. Hoppas alla har förstått nu! :)

She is shitting with us




Har precis nördat mig tillsammans med syrran framför Halo. Halo alltså? Halo? Ne okej.. men det är faktiskt fortfarande kul om man är tävlingsinriktad. ;P

Det var föresten gösta petter vad många nya byggnader som uppenbarat sig i Göteborg under min tid borta. Som denna omtalade London eye versionen. Jag fick mig en chock när bussen körde förbi nere vid operan. Omg, om man får uttrycka sig så, ganska ful tyckte jag haha! Men visst, himla bra för turismen I guess. ^^ Det bjuder vi på!

Fästing i jumske



Jag kom vidare i en modell tävling på Loreal's hemsida. Dem ville att jag skulle skicka in fler bilder innan den 12 maj, men glömsk som jag är såå gjorde jag inte det! Så lyckan varade i ungefär 2 minuter. Men det gör inget, en kul grej bara, eftersom jag skickade in en bild för skoj skull när jag satt uttråkad i Monaco. :)


Idag vaknade jag vid 05:00, snacka om att jag är ovan vid att vara hemma. Jag upptäckte iallafall en underbar fästing i jumsken som jag hade panik över i en kvart. Känslan av att ett djur sitter fast i min hud gör så att hela min ryggrad dansar.


Tillfällig design


Jag slänger upp en tillfällig design för att jag inte vill ha Meet me in Monaco när jag inte ens är där. Det fick mig ju nästan att börja lipa, haha! Det kommer upp en ny inom en vecka eller två. :)


Sometimes he is just not the answer


Min energi kommer till mig efter midnatt! Jag kanske vänder lite på dygnet här hemma, men jag har tråkighetsgraden att skylla. ^^ Sedan jag kom hem har jag förutom varit sjuk: vart i kära staden, hos min vän Sabs, hos släkten och hos min halvsyster.

Iallfall, jag söker jobb nu. I Schweiz. Håller mina tummar och lite till! :) Jobb för i sommar menar jag alltså. I höst är det London som gäller!! Ska bli så himla kul. Jag ska åka med tre tjejer från Sthlm. Men mer om det längre fram!

John Legend featuring Buju Banton – Can't Be My Lover
Den är rätt skön! Jag hörde den med mat i hela käften, på en balkong i Monaco för första gången.
Godnatt flickor och män ;)


Aupair frågor!



Har fått ett erbjudande om att jobba som au pair i Schweiz nu i sommar, familjen verkar jättetrevlig osv. Men jag undrar om du har några bra frågor jag borde ställa till familjen?
Vad kul med Schweiz! :D i Geneve? Hm jag antar att du redan vet vilka jobbtider och arbetsuppgifter osånt du kommer att ha? Annars kan du fråga saker som, området de bor i, finns det andra aupairer i närheten? Är det bra förbindelser? Får du access till internet? Har dem haft aupair innan? Långt till city? -ja lite sånt där!

..och sen undrar jag hur mycket franska du kunde innan du åkte till Monaco? För jag har bara läst högstadietyska och är smått nervös för hur jag skulle klara av att prata tyska med barn liksom :s
Jag kunde bara säga merci när jag åkte till Monaco. ^^ Men med tanke på att Monaco är sånt internationellt land så kände jag mig trygg in a way. Och samma är med Schweiz, det blir mer & mer internationellt så det är lite samma sak där! :) Dont worry, du kommer lära dig massa när du är med barnen! Dem förstår nog.

Ett råd jag har när du kommit dit, är att vara öppen. Det uppskattas!

Han pratade bara franska med mig. Jag kände mig jättedum ibörjan som inte fattade nåt, men hans bror hjälpte mig på engelska och sedan förstod jag själv. Så det går :)

Remember you can do anything



Detta kallas Macarons och är de godaste kakor jag ätit. Jag säger det med massa erfarenheter då jag sedan 3 års ålder mölat kakor både offentligt och i smyg. Ibland förvarade jag kakor under kudden för att fläska i mig innan läggdags. ^^ Såå, jag tog med mig lite från Monaco och delade ut till nära o kära. Jag menar, vissa upplevelser måste man bara dela med sig av!!?!?

TÄVLING




Tillsammans med StreetDance 3D och Bloglovin tävlar jag ut 6 galapremiär biljetter till StreetDance 3D den 7 juni. 
Det enda du behöver göra är att svara på frågorna nedan + skriva din email så att jag kan kontakta de som vinner. Om du har en blogg och vill ha en extra chans att vinna,
kan du länka och skriva om tävlingen på din blogg. Jag kommer att utse 3 stycken vinnare
som får 2 biljetter var!

Galapremiären är i Stockholm på Rigoletto den 7:e juni. Vinnarna utses nästa vecka, 
torsdag 27/5.



1. Vilken stad visas allra först i bild, i Dance 3D trailern?
2. Hur skulle DU beskriva streetdance?

HÄR hittar ni trailern!

Rätt svar med bäst beskrivning vinner!
Lycka till! :)


I will manage


Älskar när man är ute på stan och märker att tightsen ser ut som långkalsonger.
Någon sa att man inte skulle ta på sig några random tights man hittade i garderoben.
Låt säga att det inte var storlek S.

Nu ska jag slinga håret. Jag har 5 månders underbar utväxt!

Och just ja, en tävling kommer upp senare :)

I can't sleep

I can't sleep and the sky is turning blue again.

Sundays are for cups of tea







källa, källa

Jag kan sitta i timmar och titta på bilder som dessa. När jag har tråkigt då vill säga. ^^
Sorry för lite booring inlägg men jag är snart på benen igen! :)

Wtf

Jag förstår inte riktigt; sedan jag kom hem har jag sovit apdåligt.
Inatt vaknade jag upp fyra gånger! Klockan 01.20, klockan 03.00, klockan 04.30 och nyss klockan 05.50. Varje gång går jag upp och vandrar runt för att jag inte kan somna om. Har dock fått tvååå samtal från Monaco, men ändå, jag hade vaknat ändå. Ja, jag är i hemma i Sverige,
men mentalt så är jag kvar där nere. Sjukt weird känsla.

b'day

Citat of day


Vadsjuttongörjaghäregentligen


Uttråkad kan man säga är mitt förnamn och har vart sedan jag kom hem från Monacoo! Dock har jag vart sjuk och halvt sängliggande sen dess, så planerna liksom gick i krash.

Jag kunde inte sova inatt, för det enda min hjärnhalva sa till den andra, var att jag inte vill vara i Sverige. Får se vart detta leder.. Anyways, jag träffade folk som jag inte har sett på flera år idag. Sånt är alltid hilarious. Åtmindstånde när det finns något att prata om. ^^  Det fanns det denna gången.

Sen är det ju förjävla skönt att dundra musik ur mina enorma högtalare igen!

You are my gentle


Pain Paris


Ajo, I wish I wish.

Vi håller på att rensa hela lägenheten och ska snart ner i min källare och hämta upp alla mina kläder och skor. HEHE, få se hur lång tid detta kommer att ta.. Mindre kul när halsen bränner åt helvete. Jag kan inte ens avnjuta mormors indiska mat!?!? Då är det illa.
 
Ikväll vill Sab ha med mig ut i Göteborgs nattliv, men jag kommer inte att orka med alla de painkiller jag har tryckt i mig. Är annars ingen sucker för sånt, jag tar det bara i de nödigaste fallen. Amen typ mensssverk!!

Här Liza, är min rövfrill ;)


Goood morning SWEDEN!


Godagens loversss!

Jag svarar personer på engelska här hemma. Om min syster frågar något så tänker jag svaret på engelska innan jag svarar på svenska. Eller så översätter jag bokstavligen; som istället för att fråga "Varför..." Så säger jag "hur kommer det sig att..." Vilket kommer ifrån "How come..."
Ni hajar va? Ne det e klart, alla fattar ju inte allt, men till er som förstod säger jag grattis. 

Men jaaa, annars mår magen bra. Den pirrar lite då och då, när jag får sms från Monaco x) Jag har kvar mitt franska telefonkort så jag kan bara nås på internet at the moment. Ska leta upp mitt lilla comviqkort nu tänkte jag. Fan vad tidigt jag är uppe!

Friday's founds



Nu ska jag hoppa i säng!
Imorgon ska jag skriva CV och packa upp ordentligt.

Sofie undrade hur länge jag ska vara hemma innan jag flyttar till England:
Jag blir hemma till slutet av augusti. Men jag kommer tex. att åka tillbaka till Monaco på besök snart igen. Cheesus knows that for sure! Ni vet hur det kan vara när känslor tar över. :)


above CLOUDS




Phuu, jag har massa feber och en hals lika tjock som.. vaad ska jag dra till med? Nej, vi lämnar det. Flygresan gick bra. Jag älskar att flyga! Speciellt när man vet vad som väntar nere på marken. På Landvetter stod mami och Tilda syster och väntade. Den känslan när man kommer ut från portarna och ser alla saknade face är speciell måste jag säga. :)

Sista kvällen i Monacoland var underbaar med mister. Vi två åt middag mitt på stranden. Plus att askan från vulkanen var precis över oss, helt orange! Nej men vad säger man, Puss på det.



Jag älskar känslan när jag med vänner gick in på en klubb där denna låten brötade ur högtalarna! :) Låter det som att jag saknar Monaco a little? Joo, jag tror det är så faktiskt.


CAM - MONACO SAMMANFATTNING


Jag hinner inte blogga imorgon så här kommer mmitt sista levererat från Monaco! En liten cambilds sammanfattning.

Hemkommen från London julen 2009.


Heey underbara sisters!


Osååå bär det aav igen! Hejdå millan! hon satt åt höger där ja. Tårar blev det också.


FRAMME i min lägenhet i Monaco 3 januari!


februari


Innan avresa till Schweiz.


Schweiz i två veckor!




Hemkommen från Schweiz, till Monaco.


Började planera min höst i Englannd!


Fyllde 20 år, april.


Fick noog av familjen och drog i maj!
Nu har det gått två veckor och jag har vilat upp mig och sagt hejdå till alla people jag har träffat. Förhoppningsvis kommer jag träffa några av dem igen, annars dör jag nog lite innuti.

Nu återstår en kväll med en fining, en heldag imorgon med hårda kramar och drygt två timmar på ett plan med Nelly! Sedan säger jag hej till mina kära igen. :D
Jag uppksattar Sverige mer nu efter 9 månader borta. (amatörpoeten är igång igen)
Men det är sant!.. Fast, vi får väl se vad jag säger efter två timmar hemma. ^^ Eller okej, ge mig två veckor.


Alla vill ha utveckling men ingen vill ha förändring.


Idag har jag haft rövfrilla hela dagen och planerar att ha det resten av den också. Mittbena ja. Det är ju ändå sista dagen i Monaco så jag tänkte att det kunde få ske en liten förändring. Med en rosett på sidan så såg jag faktiskt inte helt sjuk ut. ;) Jag lovar mer bilder osådär när ja kommer hem, jag har som sagt inte internet här.

Imorgon åker jag hem, på kvällen. Det ska bli underbart att få träffa alla picks igen. Det faktum att jag har känslor för en fin man försöker jag trycka undan. I denna situation är det lite jobbigt när det också är ömsesidigt. Det hade vart lättare om jag blev dumpad från de högsta höjderna, då hade man lipat och så hade det varit bra igen. :O Ikväll blir det lite vin och en film eller två.

skiins


Wakeupcaall



Guuu-d. Inflyttningsfesten igår slutade exakt 04.53 i sängen med mobilen ansiktet. Vaknade upp runt 10 av att jag låg och skrattade åt nån sjuk dröm, som vanligt. Det slutade med att hela ligan i rummet började skratta. Ibland är det kul att bo många. Man vet inte vad som händer härnäst, ungefär.

Jag skriver ofta om mig och Nelly, om att vi gör ditt & datt. Nu har vi packat klart och köpt lite presenter till folket där hemma. (förvänta er inget som är större än en tändare, min väska är liten och fullsmockad!) Såå vad händer nu? Nelly har somnat igen och jag skriver lappar och sätter upp i hennes lägenhet. Jag tror jag har skrivit allt som står på hennes anslagstavla haha. Hm, ja hon lär ju säkert minnas mig när jag åker härifrån iallafall.

Guard your heart



Jag är inte asduktig på att ta bilder på mig själv, men så tänkte jag att jag också skulle vara en av dem tjejerna som går in på toaletten och knäpper en bild. Så ja, varsegoda!

Snart ska jag och Nelly bege oss till en inflyttningsfest som sker hemma hos Ninna och Emma, där jag sover om nätterna! I Monaco spelar det ingen roll vilken dag det är, det kan vara fest- eller events vilken dag som helst. Sånt gillar jag. Inte som i Sverige där vi går runt och hatar alla dagar utom fredag och lördag. ^^ Man kanske ska försöka göra resterande 240 eller whatsoever, dagar roliga också!? :P

ROSETTER



Jag har varit besatt av rosetter och hårgrejs sedan jag var i London. Jag har haft en svart rosett i håret, på höger sida snett bakåt, i 5 månader! "the monacogirl with a rosette" säger min brittvän. Iallafall, här kommer några fin-fina ifrån min inspirationsmapp. Jo, jag har en sådan.

Wanna get lost?


Detta skulle publicerats inatt men datorn somnade in, och det gjorde jag också, så jag postar det nu istället!


Vad hände? Det är lördag och Nelly har somnat. Jag kom precis hem från en fotbollsmatch med några kompisar och meningen var att jag och Nelly skulle gå ut och suga åt oss en sista natt ute i Monaco innan min avfärd men.. det blir ju inte alltid som planerat ne! Zzzzz

Tacokväll och annat tjafs.


Ikväll blir det tacos med tjejerna! Jag och Nelly har vart på carrefour och investerat i det mesta av kaninmaten. Det är den absolut sista fredagen tillsammans på ett väldigt bra tag. Nelly kommer dock och hälsar på mig i London så fort jag fått plats för hennes ass. Men det ska nog inte vara så svårt. ;)

Nu ska jag ut, för att efter två minuter gå in igen. Haha, fan vad underbart kul tillvaro. Speciellt när det bara är kallt ute. PS. Jag har inte rökt på två dagar. (söker ingen beröm) Men det var nog därför jag började böla när jag inte hittade min nyinköpta ost imorse.

World wild inspiration





Åhååå, i höst ska jag investera i ett par boots som dessa! Det är konstigt att jag alltid längtar till hösten när sommaren kommer. Im a faller for sure. ^^


THIS PLACE


En fråga:
Har fått för mig att det är svindyrt i monaco? hur har du råd? Är jättesugen på att resa dit!

Ja det är dyrt, och jag haar inte råd, haha.
Idag var tex. jag & Nelly och handlade två byttor glass för 110:- Lite onödigt!? Jag har sparat typ hälften av de pengar jag fått från när jag varit aupair & nanny här, (som nanny tjänar man väldigt mycket) MEN pengarna går upp i rök lika snabbt, för att det är så dyrt att leva. - Ingen betalar ju skatt i Monaco.

Jag må säga att Monaco är fräckt att åka till (med tanke på den grad lyx det faktiskt är) Men för mig hade det räckt med två dagar. Jag avskyr alla ytliga människor... Jag var inne i en kiosk här en gång, där samtalsämnet var Botox i kinder och lips. Hade man hört någon prata om sånt i en kiosk i Sverige så hade man, 1: tittat på människan direkt, och 2: tagit för givet att kvinnan är blond med big titts. ^^ Fördomar.

Men jaaa såklart är Monaco ett fint, fräckt ställe att besöka. Det är nog bara annorlunda när man bor här, och inte är en fabulous-lover -wannabeaprincess- människa at all. ^

She makes me happy



Vaknade precis upp på tagentbordet. Ni förstår hur kul jag har i Monaco va!?!?! Helt oslagbart. Längtar inte hem alls. Inte om jag blundar iallafall, då är det åtminstonde ett stekhett väder.

Nuu pyser jag ifrån Nelly's place, ungefär 2 timmar senare än planerat.
Tjennixen! (mitt favoritord när jag var 9) Finnemang var ett annat.

Ps. Jaa, självklart fortsätter jag blogga när jag kommer hem! :)


EN VECKA KVAR!


Jahapp, så var flygbiljetten bokad! Hemresa sker på onsdag, tillsammans med Nelly. Hon ska dock bara vara i Sverige i 4 dagar, medan jag kör på en hel sommar i Göteborg med gamla och nya bekantskaper!

Huualiga vad jag saknar långa pratglada dagar/nätter med friends och syster. På svenska. Jag har pratat engelska varje dag i nästan 9 månader nu, förutom när jag var hemma 3 veckor i julas. Min närmaste brittiska vän säger att han glömmer av att engelska inte är mitt modersmål ibland. ^ Och det gör jag ibland också när jag tänker och pratar engelska i sömnen. 

Iallafall, när jag anländer till London i höst ska jag göra en sån där kär videoblogg, på ett kanske lite annorlunda sätt, men det blir kul (och nog den enda jag gör, för efter det lär jag inte ha några läsare kvar! haha)

THREE LIVES...




Sitter på ett sånt där internetcafé i Frankrike och känner mig allmänt iaktagen. Det är kineser som håller i stället och dem smyger förbi min datorskärm och glor hela tiden. Jag menar HALLÅÅ. Haha, jag hatar det. Let the girl do her thing..ifreed! Lite så.

Jag tittar på flygbiljetter, och faktiskt på lite tågpriser också. Hade varit fint att sitta på ett tåg ända hem till Göteborg. Direkt från Frankrikes sydkust hem till en mamma & två hysteriskt humoristiska systrar som jag inte träffat på ungefär 5 månader. Okej nu blev jag kanske lite poetisk men jag skyller på att jag har hemlängtan. Och vi tjejer är lite sånna när vi blir känslosamma. Iallafall de som gillar att skriva, vilket är ca 89%. 

Nu ska jag fylla på vårt kylskåp där hemma. Vad gör ni!?

Lite svar sådär.


Jag är sugen på att jobba som aupair i london, hur var det, trivdes du?
Då ska du lätt göra det, det var den bästa tiden i mitt liv. Kan man säga så utan att låta som en tönt? Haha, men ja jag hade skitkul och lärde mig massa om saker och mig själv. + att jag älskar england. :)

Hur lätt är det att bli au-pair? Kostar det något och måste man gå nån kurs?
Det är väldigt lätt att bli aupair. Du kan åka via en argentur (googla på aupair + det land du vill till), Om du väljer att gå via en argentur så kostar det en del beroende på vart i världen du vill åka. Åker du privat och håller dig inom Europa så kostar det ingenting. Du kan bli medlem på ex. www.findaupair.com eller www.universalaupairs.com och söka familjer.

Arctic monkeys är bäst. Det skulle vara kul att veta vad mer för musik du lyssnar på.
Ja det är dom! :D Just nuu lyssnar jag på Owl City, Kate Nash, Akon, Davin Degraw & Nouvelle Vague. Jag råkade ju radera all min musik på min ipod haha, så nu har jag bara detta, lånat. ^^,

Vad pratar man för språk i Monaco?
Franska, men Monaco är ett litet land med folk från hela världen så istortsett alla kan engelska. (Så är det ju INTE i Frankrike) Där blir dem sura om man inte kan franska!

Vad ska du jobba i London med?
Jag ska leta nannyjobb, casinojobb, och eventjobb! (Flyttar dit i höst)

Supernanny!


Jiissus, jag får lite panic i min body när jag inte kan blogga eller prata med vänner på msn. (lite nördigt men det blir så när man inte är hemma i Swe) Nu är det ju så, att det är precis likadant när jag är hemma, men det låtsas vi inte om. Hah!

Igår jobbade jag i 10 timmar hos den ryska familjen. Jag och lilltjejen pysslade, sminkade oss och dansade. Vid ett tillfälle när jag var ouppmärksam, sprang hon och tvättade händerna med en sån där lagom panik i rösten. Jag sprang dit och såg att hennes fingrar var täckta i lim, ja ni vet, superlim. Begåvad som jag är, eller snabbtänkt men idiotiskt, kletade jag på samma lim på mina fingrarna också, för att göra situationen jämnlik. HEHEH det slutade med att Kzenia inte var den enda som lipade för att känseln i fingrnarna försvann, haha.

Vi lämnar det där.. ^^

Här har vi oss. Och nu säger jag hejdå för 2 gånger 10 minuter.

NATURAL HIGHS


. Falling in love
. Hearing your favorite song
. Lying in bed with legs intertwined
. Bubblebaths
. Giggling
. Running through sprinklers
. Listening to the rain outside
. Long conversations at night
. Laughing at an inside joke
. Laughing at yourself
. Laughing so hard your stomach hurts
. Someone telling you you are beautiful
. Friends


LördagsINSPIRATION





Nu blev det lite mycket love här, men så får det bli idag. Jag gilla're!
Och jag saknar mina vänner som befinner sig i Sverige & London hell of alot.
3 veckor kvar!

Ikväll blir det middag på Tiptop och utgång i hamnen med the girls. :) 




RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...