Promenard till tågstationen!

Vi har förlängt hyreskontraktet på huset vi bor i, på cirka 5 månader. Känns faktiskt bra, då jag gillar detta huset. Speciellt på sommaren :D Efter OS kommer vi kolla vidare på något eget, troligen i någon annan del av London, där man får lite mer hus för pengarna!

Katri & jag.



"HAHAHHHAH!......... Eller nåt. haha nä men jag minns inte faktiskt! ;)

Nu blir det promenard, igen :D

Lite för kräsen på vagnköp

Cheesus vad svårt det är att hitta en VAGN! Eller så ligger problemet i att man är kräsen med för höga krav. HEH. På en VAGN.. jag vet. Men efter massa tjöt bestämde vi oss igår och klickade hem en från nätet.
Alok fick välja färg, så jävla snäll är jag ;) Det blev mycket billigare än jag trodde. Jag skulle kunna köpa 2 och en halv vagn för den summan jag trodde det skulle kosta. Men braaa. Nu har vi ALLT vi behöver. =)


Jag & en mage aka v38+5, igårkväll.

Vet inte vad det var i det där godiset från Sverige men jag blev helt hyper efter jag ätit upp min marabou, så jag började ....skura golven. Ja åter igen, så KUL har jag här om dagarna. ^^

Är ni lika töntiga? Att ni vill ha det PERFEKT innan bebisen kommer? Snälla säg ja!? ;)

Besök i uterum.

Malin & Katri kom hit idag!
Vi köpte frallor, kakor, chokladmousse & andra nyttigheter, och satt i uterummet hela förmiddagen. Känns rätt konstigt när man sitter med vidöppen dörr den 23 februari utan att frysa ens liiite. =)

ÅH men nu känner jag mig mer gravid än någonsin. STOR och till & med ivägen för mig själv haha. Har väl typ 3 outfits som jag skiftar mellan, där jag inte ser ut som en lyxförpackad säl. ^^ 

Vi inveg det wii jag fick av Alok i alla ♥ dag :) Eller det var nog till oss båda, big time!


Fin dag, och säkert den sista tillsammans innan Malin och Katri drar hem till Sverige i mars.
Är så nyfiken på vart dom ska sedan!?

Jag har alltid vart väldigt spontan och impulsiv, så tanken av att bara åka någonstans är svår för mig att bara SLÄPPA, för det liksom sitter i ryggmärgen nånstans. Hade jag kunnat göra vad som helst hade jag åkt till ett varmare land och bosatt mig. Vem vet, en jäkligt fin dag kanske!?

Jag tror iallafall inte att vi blir kvar i England föralltid. Även om jag älskar London!!

Kokhett uterum

Jag gick ut för att sätta fast bilbarnstolen i bilen! Av ren lathet gick jag ut i linne och trodde jag skulle få göra det in a hurry men fel hade jag. Det är ju jättevarmt ute!!
Det är vår! Vårt uterum är kokhett. Och om en vecka kan jag äntligen börja inreda det :D

Baby book och due dates


Det är så spännande att logga in på alla gravidbloggar på morgonen, för att se om det har hänt något hemma
i deras bralla. ;) Det är ju massa bloggare som har vart beräknade ungefär samtidigt som mig nämligen och ungefär hälften av dom har fött nu!!

Appropå bokrea som vi inte har här förräns i april, så köpte jag en bebisbok att fylla i. Har kollat in den i flera veckor, men tänkt att jag kanske ska hålla mig.... fast nä! Varför ska jag det!? :D

Jag hade också DÖDAT (tid åtmindstonde) för saltlakrits.... herregud, hur kan man inte ha det i ett land?
Ingen, eller ca 90% vet inte ens vad det är. ^^ Ser man svart godis i en kiosk, så är det svarta vinbärssmak eller typ missfärgad hallon? Får be någon kär att ta med lakrits till mig när dom kommer.
Det är inte lätt när en craving sitter i.

Detta med vikten

Goood morgon! Och efter två frukostar är jag tillfredställd i maogen :)

Var hos barnmorskan häromdagen och jag har gått upp 18 kilo!!! Det låter mer än vad det känns som... för jag känner mig bara lite pluffsig, och TUNG då. Jag hade sagt till mig själv att jag inte skulle väga mig, men hade liksom inget val där inne hos barnmorskan! Som svar fick jag "jo men jag vet hur det är, jag kunde heller aldrig äta ETT äpple eller EN chokladbar, utan var tvungen att äta 5". Haha okej, då vet jag.

Hur mycket gick ni upp under graviditeten? 18 kilo känns rätt mycket! (jag är 160cm lång)


MUMS med paket



Idag fick jag hem ett paket från Anki, en skön tjej som gick i min klass på högstadiet. Såå fina grejer från newbie! Och jag blev väldigt happy i magen över att äntligen få trycka i mig lite god jävla choklad igen. :D Alok likaså tror jag då han snappade åt sig en maraboukaka direkt. Tack igen ♥

 
Appropå det så kommer dem boka biljetter hit snart, nångång innan OS erövrar London.. Ska bli askul!

OCH  -appropå att jobba under OS:
Jag kommer gå igenom mailen inom kort och skicka lite mer info till er alla som skrivit till mig ang OS. 
Det kommer tyvärr inte att "utdelas" boende till någon, så det får man stå för själv. Många som undrat detta..
I vilket fall som helst, ni som vill ha info om att jobba i london under OS, SOM ÄNNU INTE SKICKAT NÅGOT MAIL, kan skicka ett kort mail till mig på [email protected] :)

Nu ska vi äta tårta här i the hus.

Fettisdagen


Tredje året jag inte är hemma i Sverige på fettodagen! Blir ingen semla iår heller då med andra ord. Gråta?
Nä, jag tänkte vandra bort till köket och proppa i mig bakelser istället :D En fin kille kom nämligen hem med lite sånt igååår. Passande! Vissa har det bra.



I och försig gjorde vi ju våra egna torrsemlor när jag var i Monaco :) Får väl leva på dem ett år till!

Kan ju lägga till att min natt var j o b b i g. Ont i magen pga den där jäkla urinblåsan som nästsintill sprängs efter bara 2 timmar ostörd sömn. Och ryggen. Ländryggen. Men jag gillar det, det får gärna komma mer nu!!

Good shopping




Jeans till bebis för 2 pund, det kallar jag good shopping :) Så söta!

vecka 39



Ledsen för dålig uppdatering.... är så himla trött om dagarna. Jag somnar för ofta sittandes på stolen framför datorn. ^^ Illa! Alok brukar märka det när det blir väldigt tyst vid tagenterna eller när huvudet mitt hänger halvvägs ner till magen. Då kommer han snällt och leder mig till sängen :P

Nää, nu har jag väntat och väntat sååå länge. Hela min graviditet har vart som en enda lång väntan, eftersom jag knappt jobbat alls. Gjorde ju bara lite jobb i december men, thats it. Så ni kan nog tänka er hur ivrig jag är nu när det är så kort tid kvar. Jag vill ha vår pärla här NU :)

Ska gå iväg till barnmorskan snart för att lyssna på de lilla bebishjärtat! Pusss 

ALLA HJARTANS DAG


Min finaste sambo" hade gjort iordning massa kort som han spritt ut i hela huset. Så när jag vaknade på morgonen hittade jag första kortet på handtaget. Han hade skrivit massa söta saker där i som fick en hormons-gravid-Trees att börja lipa haha. BÄSTA mannen!

Nu rör sig lillan jättemycket. Min favorit är när hon e vid min navel och grejar, då känner man hennes små axlar eller vad det nu är, extra mycket. Mindre än 3 veckor kvar till BF :D


Bebis i famnen, nej

Nee, jag är fortfarande inte med bebis. I famnen alltså!
Promenarder, SOVA och massa mat, det är vad mina dagar består av just nu. Är lite för kissnödig för att ta mig ut på längre utflykter än så!! Har lite värkar då och då, men inget som håller i sig alls!

Just nu ser jag fram emot 2 veckor ahead, då kommer vi få ett rum TILL i vårt sharehouse.. 3 rum som sitter ihop blir det då :) Jag LOVAR er video på rummen när allt är klart! Jag har målat lite möbler i veckan, vitt vitt vitt.

Ja ungefär såhär vitt. Världens mysigaste Liseberg!

Baby clothes


Bebiskläder ♥
Hittade ett sött set med hängslebyxor + body på Next som jag fiskade med mig hem!


Det är inte ofta jag får med Alok ut på promenard men idag lyckades jag! Tror jag skrivit det innan, men han tycker det är det absolut tråkigaste som finns... och så vill han ha hund. Passar ju jättebra!?!?
 
När vi kom hem igen lagade jag tacogratäng! Det är nog så långt ifrån mig man kan komma, men man måste ju ta tag i sitt "mig själv" nångång. ;) Nångång fick bli idag! Och det är faktiskt kul att laga mat.

Fick en kraftig menvärk.. förvärk... som strålade ner i låren efter promenarden. Första gången i mitt liv som jag älskade den smärtan. ^^ Brukar annars ligga och lipa i sängen nämligen. Men smärtan dog ut efter bara nån halvtimme!


Of all the things you wear...






Som ni ser är jag inne i vecka 37 nu, så inom cirka en månad HAR jag en bebis här hemma! Det känns fortfarande inte på riktigt. :') Men jäklar vad vi är redo nu. Jag tror jag har allt som går att skaffa ^^. 
Förutom barnvagn! En sån ska vi kolla på när pappa och Camilla kommer i slutet av februari. 

Jag älskar att gå igenom min musik kategori på bloggen. Åh vilka nostalgiska uuuunderbara känslor jag får!
Grillning i slottskogen, festivaler, dans i våra flickrum, kramar, fika på stan som aldrig tar slut, SOMMAR, bruna nakna ben, studenten, förväntningar inför London. Phu, jag får lite gåshudkover here.


Citat of day


Köpa hus - London vs Göteborg!


Cirka 30 minuter till city.


Fick hem denna igår och nu kan jag inte låta bli att lägga upp det här också. ^^
Hur jävla dyrt som helst att köpa hus här. Dessa husen är lokala, och man kan nog säga att det generellt är "fina medelklass områden". Och dessa husen har bara 2-3 sovrum. Hade då fan aldrig köpt ett hus i Sverige för 6 miljoner, om jag bara fick 2 sovrum? :P
Se också på bilderna att husen är väldigt smala (normalt här) och sitter ihop med grannens hus. Det är inga breda hus här inte!

En liten jämförelse:


Cirka 30 minuter till city.


Detta är väl mycket bättre i typ allas smak!! Hade jag spenderat 12miljoner i Sverige på ett hus hade jag fått ett slott. Ungefär så kan man översätta det. ;) Tycker det är roligt att visa Alok jämförelsepriserna för han blir helt chockad och säger att det INTE KAN VARA MÖLJLIGT!


SHORTS






Hittade de här snygga shortsen som jag gärna skulle vilja klicka hem. 
Vet dock inte hur mina höfter och storlek kommer se ut efter graviditeten, så jag satsar på att hitta ett par liknande i butik så att jag kan prova dom innan ^^

Hur snygga som helst iallafall! HÄR finns dom. :)
Nu blir det sen middag, är vrålhungrig!!


Sweet Dreams....?

Var uppe som en zombie 4-5 gånger inatt för att kissa. Hur är det möjligt!? Blir ju bara värre och värre för varje natt som går! Iallafall, sitter där och tänker "gud (eller nån annan) vad skönt det ska bli när bebisen är här så jag kan sova utan avbrott".

Haha. Sure Trees, sweet dreams.


When you have an inspired thought,




Idag är jag är helt slut, och jag har bara duschat än så länge haha.
Har tur då mitt benhår inte växer ALLS under min graviditet så jag slipper iallafall att raka benen. Till er där livet har fortsatt lite som vanligt - Hur bär/bar ni er åt utan att tappa andan!? Eller halka!? Hade jag ens försökt mig på det idag så hade jag troligen slutat någonstans på golvet!

Nää, jag skulle nog mest säga Godmorgon. :D

En typisk lite halvsne bild där man klippt bort sin kompis, haha. Needå, men min lover ville inte vara med på denna, FAKTISKT ;)

Hörs senare! Vi ska till advokaten nu.

New boots!



Randomly we went into a street store where there was a sale going on, and I got these boots for only
5 pounds :D cirka 50 kronor. Kunde inte hålla mig! Men jag är nog rätt normal, jag menar vem hade kunnat hålla sig med en 50-lapp i fickan!?

CITAT OF DAY ` by C-C



- Christopher Columbus


FIXA RUMMEN.... + magbild



Jag och Alok håller på att fixa iordning rummen. Känns som ett 3 års projekt då vi -aldrig- blir klara. Kan ju skylla på magen i och försig, känns som en okej ursäkt.
Vi har 2 stycken rum i vårt sharehouse, så det blir liiite tight med alla saker (som lika gärna skulle kunna flytta till papperskorgen) Men så är man ju sååå underbart jobbig nostalgisk så det kommer inte på frågan ;)

Tänk er att en dag behöva packa ner heela ert hem och trycka in det i 2 rum. Ungefär så ser det ut.
Kan visa hur vi bor... när vi är klara, ehe!

Här är magen från igår och en annan utfyllningsbild, haha. En gravid Trees där också.

Sunday!


Sunday morning på café!
Frukost med MASSA TE. Det är något i mina lökar (smaklökar ja) som skriker efter det just nu & hela tiden. :)

Julklappar för sent.

Jag & Alok fick hem julklappar igår från pappa & camilla :D Massa grejer från Shine numera kallat EQ. Ett norskt företag med naturliga produkter. Älskar dem, speciellt hudvården eftersom min hud inte alltid vill mitt bästa. Alok fick lite annat till träning! Tack SÅ mycket ♥


Oså en bärsele från mig själv till mig själv ..och lillan :)

Internet har sagt upp sig, därav min tysta anda.


Vårt internet verkar har sagt upp sig
. Tar ungefär en halvtimme att få fram ett inlägg här.
Nytt internet kommer på måndag som tur är!

Jag sknar att ta på mig snygga kläder som sitter som dom borde. 
Var nyss på stan med min darling och köpte lite fina grejer till efter min graviditet ...heh visar nog upp det DÅ istället. Nu ser det inte klokt ut haha. Small passar -i n t e- at the moment så att säga!

En indisk efterrätt som vi gjorde. Asgott till glass!


Nu har jag laddat ner jagmenarköpt Age of Empire, så ska sätta mig med det sen! Luktar det tidsfördriv? Ja.

Men först ska jag till banken. Lloyds är inget att ha, så nu säger jag upp det. Dock lättast att skaffa när man kommer till England och inte har hunnit få jobb än. Vet att några undrat :)

The baby is -right there


Vi var hos barnmorskan idag och hon sa "heehhe, the baby is just RIGHT THERE, i dont think you will go over due at all" (29/2) Hon tog lite på magen och sa att det är tajt och bebis precis överallt :) Jag gick in i vecka 36 precis.

Mamma och resterande familj har bokat resa till mig nu också! Besöket blir i mars :D Längtar!
Man skulle kunna tro att jag är populär eller något, men det är nog inte jag utan mini versionen av ..jag. :P



RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...