Paint me high

Nu går mitt tåg om exakt 22 minuter.
Jag ska till skolan och sen ska jag springa till stan! ^^.

Jag har packat allt som ska med till Malta, så jag bara kan komma hem imorgon och  hämta det som skall hämtas!  
- Hjälp! Känns som jag tar med hur mycket onödigt som helst..
4 kjolar, 11 t-shirts, 24 batterier..  Tänk om väskan kommer bort,
då är det slut med mig!    Aja, Hörs imon fools! :)
NoneNone

Ibland undrar man

Jag och min syster hade tänkt springa på stranden när vi är där nere.
( Det brukar sluta med att man bara,.. inte gör det. Men ändå! )
 
Efter ungefär en halvtimme efter att vi har pratat om det.
Hon: Jag tror inte vi kan springa på stranden.. Det är 1km dit! Vi lär får åka dit isåfall..
Jag: ....Men(?) Det är som från vårt hus till busshållplatsen!
Hon: omeen haha!   ...det där sa jag inte.

It keeps me frozen


Det är vid sånna här tilfällen som man ska utomlands då jag mycket hellre skulle vilja ha en ipod. Jag går fortfarande runt på den där kära mp3 som nog är nåt år gammal nu. Den glappar till och med så jag måste hålla kontakten till lurarna på ett speciellt sätt. Kommer ju inte bli kul att sitta med den i handen hela tiden on the solstol på Malta. Kanske hittar nån variant där nere om jag har alla chipsen i påsen... Ja, alltså tur.. för dem som inte förstod.

Some of them

När jag gick av tåget hemma hade jag precis vaknat. Jag gick av längst fram och därefter kan man tänka sig själv hur många som gick bakom mig.
Efter en för lång stund känner jag något på midjan och kollar ner; ser då att kjolen är uppe i armhålorna och jag går med genomskinliga tights. Eftersom solen är så stark så lös väl min stjärt upp hela vägen. Jag vågade inte titta bak, utan började småspringa istället.
Det såg väl säkert ännu mer hetrosexuellt ut!

















Sunday morning

Vilken pärsch(?) det var att ta sig till till the skol idag. Med denna enorma dator, plus allt annat skräp, så kan jag lova er att man är svetto när man kommer fram. Jag har till och med tagit av mig tröjan nu, fladdertutte under lajacket!

Jag har också börjat packa ner i min feta resväska. Den är inte sådär antik som alla andra: den har ett lås vid dragkedjan, ni vet ett sånt så ingen kan komma in. Men sedan är den också 1 kvadratcentimeter, så det gör kanske inte någon större skillnad. But still, nu kan jag ju vara lugn!

Not galopp Hanna I hope


Jag vet, lite mycket bilder på blommor men jag blev frälst-kär-wetty på min inställning on the kamera som jag inte trodde existerade! Ni får ursäkta, men jag tror att det kommer återupprepas.

Blev nyss klar med det största och sista arbetet, nu är det bara tre redovisningar kvar. Men dem blir förhoppningsvis väldigt smärtfria.


To show you


Nämnde jag att jag älskar rött?
Vad man kan ha så fel om människor. Och när man väl inser detta faktum,
så ser man att man faktiskt redan visste det, långt innan.
Innerstinne.

The best part


Nu har jag vart o tvättat upp de mesta av kläderna, så att jag kan ha en möjlighet att vara fräsch på malta. Alltså inte nu fräsch på det sättet, utan clean!

Jag är inte den typen som är en sådan typ som är en smörare. Men okej, idag smörade jag för Göranpojken. Det behövdes. Jag tror han är 80år eller något - vad gör han på vår skola egentligen!? Han får ju bokstavligen panik på lektionerna när han inte vet vad vi ska göra. Aja, nog om det. :S 
Nu ska jag klippa till min matta till lugg.

Foodtime

Nu är det bara 4 dagar kvar tills vi åker mot Sthlm för att därifrån ta planet till Malta. En bit av mig vill faktiskt inte åka, medan en annan del av mina ytligaste nerver längtar så frenetiskt att jag.. aa, hejhopp!
Vi kommer att ha med oss en dator ner p.g.a. olika saker, så jag kommer kunna blogga lite där nedifrån. Även om det kanske är lite fagkantarell, så är det enligt min uppfattning mycket trevligt.

Nu ska jag äta kyckling o ris!


Think of something else

Jag är så otroligt arg! Jag tror jag kissar ner mig. Ja, nu så.

Around it


Crap, jag tänker inte sitta o beklaga mig på hur dålig jag är på att uppdatera för det är riktigt tråkigt att läsa. Sitter på skolan nu och har just lyssnat på nils som förklarat sitt kärleksliv. Det ska bli giftemål och vi är bjudna om jag uppfattade det hela fel.

Jag fick precis reda på att jag inte kommer jobba ensam i sommar. Skönt! Då blir det kalas varje dag. Ni ska bara veta hur goda Icas morgonbullar är. En kan man ju äta iallafall. Eller två.
 


Long time ago

Kära nån! Jag har inte uppdaterat mitt liv på ett tag nu. Men som ni vet så har jag ju inte så mycket till liv så det har inte hänt något speciellt ändå..  Skämtåsido, jag har inte haft tid bara!

En nyhet som inte är en nyhet är att jag omsorgsfullt ska byta rum. Så himla mycket bättre. Jag kommer nog trivas mer hemma nu. 
Ja, trivas bättre kommer jag göra.

If I could do the guitar



Jag har en ful ovana att bita på mina tre knogar. Nu låter det som att jag bara har tre, men iallafall. Det är så svårt att sluta. Men jag har ett slags vad som säger att jag inte får göra det, annars får jag inte göra något som jag gärna vill. ;) Alltså, jag får faktiskt sluta vara gay här, för nu ska jag do the jordgubbar!

Öh big thing

Min stukade vrist ser ut som en röd tennisboll och jag kan hardly gå.
När allt kommer omkring har jag också syndat och ska nu kolla på
What happens in Vegas.


Inside a feeling

image143
Lånad bild
Nej jag ska inte till Paris, men de hade ju vart kul.
Jag åkte till dad efter skolan. Mycket efterlängtat.

Som de flesta vet har jag en tendens av att vara ö klump som sätter brus på allt i varenda förbifart. I vilket fall så var jag med på en boxingsträning. Jag var den enda som va ny. Tycker det kan va kul när alla kollar sådär på en och tycker att man rent av suger.. ja något.
 Jag tog ett hopprep, och jäklar vad man kunde hoppa med det, blev imopnerad på det där repet. Unbelievable! ..Ända tills jag ramlade ihop och stukade foten. Aoch! Nu kan jag inte röra foten i sidled. Men det gick precis som planerat. Tro inte något annat.

Sunshine

Jag sitter och äter min såkallade morgonmacka och ett glas röd mjölk. För den är mot alla odds godast. Det börjar bli utav en såndär ful rutin detta. Förr när jag gick upp på mornarna tog jag endast mjölk med pulver. Hallå? Det låter ju som någon jävla bantningsdiet. Men nu har jag ju blivit en befruktad och mogen person, alltså inte på det där sättet hankypanky öh aa.. men nu äter jag frukost iallafall. Den meningen kunde jag skippat. Jag är bara faktiskt väldigt nervös.
Jaja, shut the fuck eller(?).. Ni vet väl att det är the***dag som ni inte vet vad det är än!=)
image142
Jag måste visa er en sida sedan med de grymaste t-shirts jag har sett.
Det kommer nog vara så att ni inte vet vart ni ska ta vägen. Ni kommer nog också bli helt sålda!


I am a bird

Idag var the dag on slottskogen. Jag tror att de blev närmare 6 timmar. Ni vet hur det kan vara när man har kul, tiden bara rusar förbi osv osv. Det vara mysigt i the vilket fallafalla.
Nu fryser jag och darrar som en get, jag tror det är därför jag kallas getaffro. Alltså inte get affro på engelska, utan en get som kan vara en bock, med ett affro. Cirka! :S
image138
Hej och hå, jag slutar med en lite för grusig dagens. Och ja, tres rydberg har läppstift on the pictjööre. Vet inte om jag ska gråta eller klia mig mellan benen.


Jump it in

image133
Jag insåg förut att jag inte kunde leva som jag gjorde mer. I mitt rum såg det ut som helvete, så jag var tvungen att städa upp och bädda rent. Efter röjet gick jag ut på the [när man inte har något att göra promenard]. Och nu kan jag fortsätta leva mitt hyffsat normala liv.

Mamma tog fram en utav hennes gamla klänningar. Jag testade den svarta saken och den passade min figur ganska bra! Få se om jag kommer att använda den offentligt. Jo, kanske på Malta I will.

Wait

image121
Ni vet nog vad jag menar.

Jag satt och väntade på bussen, då de kommer två väldigt uppiffade tjejer som jag nog väljer att kalla för fjortisar. För det första glor dem med den där idiotiska blicken som bara dem gör. Lööve!
Inte nog med det så tar den ena tjejen upp sin lilla ciggiligg och tänder den INNE i den lilla busskuren där jag snällt och tyst sitter. Så tycker jag inte att man gööra, så jag bad henne att gå ut med sin stekpinne och visa lite respekt.

Jag bliva så lack på vissa attityder.
Men ojDÅ, nu var jag nog en tönt igen.


Charming kid

HAHAH!! Jag gick ut i hallen och möter min syster som är 5år. Hon håller händerna på huvudet/håret och tar sedan ner dem. När jag ser resultatet av hennes klipplek i håret viker sig mina knän!!
Jag föll ner på golvet och kunde fan inte sluta skratta. Det var det fulaste jag sett på länge! xD  Fast, hon e söt ändå ^^,

I don't know

Ååääk, det här är ju ett måste. Jag & hanna mufflade i oss glass på the avenyn då göteborgarna just hade börjat springa sitt varv. Av någon anledning glodde vi lite på de få svettosarna som va först.
Helt plötsligt kommer det en man som hade bajsat ner sig. Det rann innifrån hans shorts och ner on the ben. Usch!! Okej att man vill ha en bra tid, men man kanske inte behöver ta i så man skiter på sig. Nu är ja kanske elak för de var ju synd om honom, men jag tyckte det var riktigt äckligt. :O
image130

Makaroner in the fucktermos

Göstapetter, jag o babbe kollade på en talkshow om alla olika sorters lust. En sexfanatiker till karl, påstod sig kunna göra den bästa sexleksaken för män in the wörld. Han tog fram sin kaffetermos och tryckte in kokta makaroner med fingrarna i den. "Det är ett riktigt skönt material att arbeta med".
Han sprayade den svart för att få den lite mer.. porr? Klistrade fast bilder runt den, och sedan la i grön slime "för att få en mer våtare feeling". Klippte loss en spets från kvinnotrosor och snurrade runt och där på klistrade fast färgglada fjädrar. Det sista han gjorde var att klistra fast en bild
"på nån man tycker extra mycket om".  An indianafuck :S

image124

Holywoho

image123¨
Muu, jag hinner inte skriva idag heller! Men jag lovar er att de kommer komma mer maffiga innehållsrika inlägg efter the lördag. Ni kan välja att lita på mitt ord eller börja gråta tills jag kommer tillbaka. Men jag är fortfarande här för att stanna. Ni är goa :)

Nu ska jag bada naket i pissviken hos sabina!


The cover of my day

image121image121
Jag var nyss ute och gick i 50 minuter
. Det var nog mitt record i långhetspromenix by myself. Men med musik är det inget annat än underbart.

And all around it

image120
Ni anar väl att jag har gått och skaffat mig en lite mer intressantare tillvaro än the blog. Men så är inte fallet. Jag är faktistk här för att stanna.

Iallafall får ni också veta på tisdag om my little secret jag har hållt på ett tag. Jag hoppas bara att det går som det skalla gåå! Annars kommer jag nog, bokstavligen flytta ut i min sovsäck i skogen. Och de skulle ju vara de mest tragiska on örth, för då är jag ju inte alls här för att stanna. 
Byelickbye!


Early morning moment

Kristus, jag hade ju prov idag..  hade totaly förträngt det någon annanstans :S
Och här sitter jag och äter tomater. Bad görl! 

Sarcasm

En underbar känsla det där, att springa. Vi va nyss uppe på spåret. I och för sig sprang vi  bara 2,5km slingan.. but still! Hejaa. Det är så jäkla skönt efteråt.
Musiken får en att springa mer, och med ännu mer energi. Det är det bästa, eller näst bästa kanske jag kan få säga. :P
image125
PS. Jag var ganska tuff när ja va liten!
Dock fanns det coolare flickor i min ålder. DS.

Stare right back

Dålig uppdatering känner jag. Men det är ju så fint väder så det första man vill göra är inte att glida runt på the blog precis! Men kan ju erkänna att jag saknar er ibland. Eller något i den stilen.
Har vart o grillat hos nico. wonderfööl! :)

Jag har en grej som jag ska fixa, troligen veckan som kommer.. men jag 
vill inte avslöja något ännu, det får komma den dagen som jag varit där. Det kommer iallafall förändra hela mitt liv, eller iallafall hela min tillvaro. Me lajku. :)
SMEK!


I'll show you

image114
Jag hänger utanför, nästan!  
Plus att det ser ut som jag har världens puffar till axlar. xD
Precis innan kortet är taget såg jag och Johanna en "kändis". Vet inte vem det var, men det visste hon. Jag såg nog för övrigt rätt ..mesig ut och frågade om jag kunde låna en grej ja inte vet namnet på(?) av dem.
Visst, det kunde jag. Men ja vet fortfarande inte vem människan var. Kyyl. (Y)

Jag har iallfall kommit igång med mitt tränande igen, dock inte på gym lr liknande utan på min egen hand. Det är mycket roligare faktiskt. Det finns ju inte tråkigare än att träna på gymmet med gaymusik med  Martin Stenmark och Idol-Danny. NO OFFENCE <3

But I am still smiling

1. Jag somade på matteprovet.
2. Jag vaknade igen och gjorde flitigt klart det.
3. Vi åt fallafalla
4. Vi solade.

5. När jag gick  upp för våran backe till the hus, så hörde jag nånstans utanför min vägg av musik att någon skarp tjejröst skrek. Jag vände mig om och såg två småkillar stå med racket i handen medan en tennis boll kom rullandes mot mig.
Eftersom jag är en ganska rar person så sprang jag efter bollen som en fåntratt och gick sedan mot dem.
- KASTA  skrek dem.
Jag: Tror ni att jag klarar det då!?
Dem: Neeee     [ dem var heelt seriösa;O ] Vilka tror dom att dom är egentligen? Antingen ser jag ut som en mes som inte kan hantera bollar, eller så ser jag bara allmänt funtad ut.
image113

For a long conversation

image111
Det var 25 grader ute och man kunde gå utan tröja. Det kom inte på frågan för min del. Bara lite kanske. Vi gick och köpte glass och mjölk, för visst klarar man sig inte utan mjölk när det är såhär varmt. Jag tuttar i mig som aldrig förr,
ur glaset alltså.

Imorgon är det nationella i Matte B. Vet inte om jag ska skratta eller gråta eftersom det sannerligen kommer gå som det inte gå skall. Jaja, jag får testa på en sådan där ännu ikke testad IG-prövning efter sommaren. Härmed slutar jag beklaga mig. Det bliva bra till slut. Det blir det alltid :)


April and everything after

Men nej!;O
Min tröja är längre inte röd,vit randig. Den är rosaröd :S
Jag får nog, omsogsfullt börja tvätta mina kläder själv.
Cut the crap.
image110

And bring some

image108
Det känns skönt att ha lite utav tidningen avklarad. JA jo jag gör en tidning. Men eftersom jag just suger i Indesign och allt vad programmen heter, så ser den ut som fucking!!  Men det gör faktiskt ingenting.
Jag har ett frustrerat sug efter kakor här..  och jag måste ju belöna mig med nååt när ja vart så flitig. :O

Jag bjuder på en dagens även om det visst var gårdagens.
Nu ska jag äta frukost! (inte kakor) Ha en fin onsdag :) Lööver!

It's a shot

image107
- Jag ser rätt sur ut på the bild, men det är jag inte. Tvärtom!

Jag måste erkänna för er; jag har velat vara dansk. Fråga mig inte varför, men jag gillade språket, som vissa säkert inte kan förstå, förstår jag. Iallafall köpte jag mig en kurs för nybörjare för halva mitt dåvarandra barnbidrag.

Efter det, på en resa ner,  köpte jag mig en enorm flagga, som ni ser på bilden (den finns kvar i rummet pga den extrema kärleken eller nåt) Flaggan hängde jag på min balkong där vi köpte hus, så inte oväntat nog trodde alla att vi var danskar. Inte lika kul för resten av familjemedlemmarna, men jag trivdes faktiskt så länge de varade :S. SÅ nu har ni det black på paper, jag är nörd. :)

Just a neighbour

image94
Imorgon ska jag ägna hela min levande själ till matten. LÖVE ni vet.
GOnatt på er!

Maybe baby bo

När jag var på väg hem från ica sprang de runt en bunt med nakna män.. dem spelade vollyboll. Jag ville absolut inte vara med så jag kutade börbi fort som satan!

Jag har hört att man kan få uringrejsinfektion av Loka, men efter mitt 1 års intensivbruk av detta kan jag säga med erfarenhet, att det får man inte alls!!   - Föresten blir man sjuk av allt nuförtiden så håll fucking(A) keft om att det inte är BRA att ha bekini heller. För även detta kommer jag fortsätta med<3 
Eller jag kanske ska överväga att vara bartuttad. Tåls att tänka på!
When do I see you again, lalallalal.

image93
Ja vet, blandade visst rosa och rött, fyskam!


Make me try

Ibland är det inte lätt när det är svårt. Sol är det idag iallafall, skönigt. Jag ska nog cykla senare eftersom det numera tillhör den dagliga rutinen, om jag inte är lat. Gör det nog ikväll. Får ställa alarm så ja inte glömmer av.
Föresten nu är det inte långt kvar till Malta. Oh fyfan vad jag har mycket som ska göras innan dess! Pain in the ass.
 
image89

It's all about you

Göstapetter. Jag har inte hunnit sätta på film ännu, då jag fastnade på Dolly Parton på stv 2. Men ja, det är ju inte värre än körslaget som vissa andra kollar på.. heheheeh eehe! :S  xD

Iallafall hade jag inte lyssnat på många av Dollypollys låtar, men ja gillar dem. Och hennes dialekt. Hon verkar jordnära också. Har haft lite förutfattade meningar kring henne,  tack vare hennes bedåårande fejja och enorma bomber. ;O Men inte då.   *Fniss i bhn.

Ps. hanna ska bli präst. Ds.

image86

Things that freaks me out

image85
Wohöw hola.
Idag har jag vart i stan och shoppet lite. Hittade ett par braxer. Dom är vida där nere. Jag får sy upp dom a lot men eftersom jag har fått en symaskin så ser jag inget problem i det.
 
Appropå Ikea, jag vet många som inte lyssnar så mycket på musik, dom verkar inte ha uppnåt  det där med musiken. Det tycker jag är synd, för de är en alldeles speciell känsla.  ..jo jag vill till ikea faktiskt.

Är hemma all alone nu så det blir väl att kolla på nån film senare. Happy lördag.


At the time

image86
Eftersom det var the day igår måste jag lägga upp en outfit på den dagen. Den var inte rocky eller nåt sånt, bara väldans röd. Eller jo alså, the day va ju helt holybanana, men ja, nu tjötar jag.. ni fattar


' Bilden i sig kan uppfattas lite.. 
men gud hej kyss mig. Men jag menar mer att jag har vart ute o plockat bär.. Resultatet kan lätt bli sådär då.
osv osv. Don't ask.











On my knees

Jag totaly löve!
image83
Suddenly something has happened to me
as I was having my cup of tea

The Cranberries & ICAs specialLoka står för denna fredagskväll.


Like saturday

När man har beställt biobiljetter, blir diregerad åt en sal, går in o sätter sig, är man inte beredd på att det är fel film. Vi skulle gå på *vad den nu hette med blackyjacky, som istället blev my brothers girlfriend. Jag kan inte säga att det gjorde mig något för den var kul. Ibland var jag tvungen att tänka på hemska saker för att tränga undan skrattanfallen. ;O SEVÄRD.
image80
Idag har jag ätit, gått långpromenard med M, kollat på 27 dresses och pluggat. Tycker det är pretty bra för att vara mig. Jag gör numera minst en aktivitet(?) ute varje dag, det är sköönigt. Få se hur länge de håller.
- Nu ska jag fylla i H&Mpapper och sen vika tvätt! Kyl-.- hejdå.


The every day

Nu har jag sett Into the wild. Jag blev så tagen av filmen att jag va tvungen att gå ut. Bääh! Och till er som sa att den var kass, vet jag inte vad ni tänkte på. 
Ni suger lite!


To the city

Det blev varken Into the wild eller något gemensamt rocky med nördarna. Tragiskt eller skönt, jag hade det trevligt ändåå! Jag har ätit tomat, fetaost och rödlök med olivolja & vinäger idag. DE är apgott, om ni inte har testat så ber jag er testa, ni kommer drömma om det sen. Det är samma visa med mosad banan och en kesoklick.

image76
Jag och tilda gick upp för en backe, hon gick bakom mig;
En humla kommer surrandes mitt i ansiktet på mig. (Im scared to deff)
Tres:
AAH, hjälp!
Tilda: Har du bajat ner dig!!?
Haha alså är det vad som kretsar i en 5årings huvud? Fast måste ju tilläga att hon är en smart jäkel, men alla har vi väl vart i bajåldern... Jag har nog inte kommit ur den än heller:S Det vet hon. Inte många 5åringar som vet vad ironi är ^^.
Nu är min cola slut så nu går jag till bedd.



RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...