day by day

 
Half term är slut. Februarilovet. Sportlovet. Det känns charmigare att kalla det något. Här kallas alla lov för
half term. Om det inte är spring break... för det är lite längre - runt tre veckor. Och så har vi ju "summer break" också såklart.
 
Här hemma har vi iallafall en tjej som älskar skolan. Imorse tog hon på sig ytterkläderna på rekordtid och ville bära väskan och vattenflaskan själv, dem som annars alltid hänger på vagnen. Och hon log hela vägen till skolan, utan att varken överdriva eller romantisera.
  Under lovet grät hon några gånger av kompissaknad. Hon har två väldigt nära kompisar i skolan som hon pratar om jämt. Hon skrev allahjärtansdagkort till dem förra helgen som hon har packat ner i skolväskan och ska ge idag! 
När Olivia tycker om någon, så gör hon det så förbaskat mycket. Hon är en liten känslomänniska. Och det känns underbart att hon hittat en kompis som är likadan.
 
En dag förra veckan när jag skulle hämta O på skolan, såg jag henne genom fönstret hjälpa sin kompis att dra upp dragkedjan på jackan, varpå sedan knäppa hennes skolväska. Kort därefter gav dem varandra en hejdåkram och skildes åt. Alltså!!!!! (alla hjärtformade emojis som finns). "I always look after my friends", säger hon. (och några till♥♥)!

Ta hand om er och ert nu. Hejs! :)

Kommentarer
Postat av: Daniella 🌙

gud vad stor hon är nu, och verkar så så fin!

2017-03-24 @ 15:25:14
URL: http://vapenbroder.blogg.se/


Namn:
Lat?
Blogg:

Öppna dig:

Trackback


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...