Gleshårad... ?

Är det någon mer som fått tunnare hår sedan graviditeten? 
Det känns inte som att mitt hår har det där fallet längre. Det kanske bara är inbillning, då jag knappt fixar det på dagarna. Har liksom antingen utsläppt (utan att borsta för att det är MYCKET finare så) Eller så har jag en stor knut mitt på hövvet. Och jo jag borstar håret varje dag, fast inte på morgonen. 
Iallafall så känns det som att mina hårstrån sitter helt isär jämfört med innan haha.

Stod och tänkte.. ni vet när man gör något, men är någon helt annanstans... (som min familj alltid sagt "Du är här men ändå INTE, Trees) ..Det kan nog vara sant dock för fan vad jag dagdrömde jämt.
Anywaay; - tänkte att om pannan liksom förflyttar sig mer upp pga håret, så kan man ju alltid skaffa pannband. Så ser det ut som att hårfästet är lägre än vad det är. HAHA. 

Skämt åt sidan. 
Någon som kanske, möjligen känner igen sig?
Om inte; Så låter vi tystnaden i kommentarsfältet tala för sig själv.

Easter Sunday

Easter Sunday in the park med min lilla family.

De äldre barnen i parken var på egg hunt, med karta och priser. Olivia är lite för liten för att förstå. No shit?
Hade vi gått in i laburinten, så hade det vart för min skull, haha EHE. Men det är ju tur att man har barnasinnet kvar. Let's re-live it a bit liksom!!??! NEJ det får bli nästa år. Fast då kommer jag nog ha någon Svengelsk variant hemma i trädgården istället. Ja, för Olivia alltså ;)
 
Fina, gosiga bebbelito. 

Nu ska vi äta mat! Sen lunch? 

En inte så påskig påsk!

Glad Påsk :)
Vi har inte firat det alls what so ever. Det är ju bara jag här som firar det och vet hur det funkar. Olivia förstår inte mycket av det så jag lämnar det till nästa år! När hon kan få leta påskägg osv.

Hade jag vart i Sverige hade det nog vart annolunda, då kommer det ju naturligt att fira med påsägg, ris, mat mm. Men är man ensam och ingen av dem man bor med firar, så känns det bara.. konstigt. (När Olivia ändå inte förstår menar jag).

Vi har vart i parken med vår kompis istället :) Och snart ska vi alla äta gott.
Dock inga ägg med mayo, rom & räkor! 

Igårkväll framför Come Dine With Me. Hon gillar det lika mycket som jag :) ♥
Finns inget bättre än en happy baby! Finaste Olivia.

Ny iphoneplånbok

Fullkomligt älskar min nya iphoneplånbok!
Vet inte hur många gånger jag trott att jag glömt väska med pengar hemma, och sedan (i panik) kommit på att 'dom ligger ju uppradade in the iphone' ;) 
 

Iphoneskalet kommer från iphoneplanbok.se :) 

Finns i andra färger, inkl rött! Nääästan så det var lite svårt att välja! Rödkär som man är.

God doesn't exist in Sweden.

Hittade en liten lista om Svenskar!
Känner ni igen er? (Speciellt för de som bor utomlands och känner alla dessa foreign people)!

Det bodde en kille i huset här en gång. Vi började prata om religion och jag blev frågad om vilken gud jag tror på, eller vart jag går när jag ber osv. Jag sa att jag inte ber.  
- Aldrig?? 
- Nej. 
..................................

Hela köket tystnade och killen gav mig helt seriöst en blick som sa ungefär; är du dum i huvudet? Ni vet en sån blick man hade gett någon som säger att Spanien ligger i Norge!

En av punkterna på listan jag länkade:
"Dont talk about God with a swede. He doesnt exist in Sweden. You’re better off praying to Zlatan"
Haha! Kanske jag skulle svarat så istället.

Hade fått en käftsmäll. :P 
 

London weekend

Det bästa är fan att resa. Vart det än är. Om det så bara är gatan ner- sålänge det är med holiday känslan man går hemmifrån så kan det la inte bli bättre!? ;)

Vi var på Marriott 5 stjärniga hotell i Westminister. Rekommenderar det aboslut om man vill lägga pengarna på själva boendet! :) Vill man inte det så är det rena skitstället. Man vill ju lägga det på shopping I guess!? Men ack så värt det var för mig. Vi badade, bastade, gick på spa och hade det allmänt holiday. Vi åt lunch i stan och valde att käka middag på hotellet. Sen somnade jag med ett sött nattplagg som jag aldrig annars har tid att ta på mig, och sov en hel natt utan avbrott. Guldvärt. Tack för det TJ :) 


Just nu väntar jag & Alok på att 10-15 arbetsdagar ska passera. Sen får vi se vart i världen det bär av ;) ♥

The worlds greatest

HEJ! Ska uppdatera lite om helgen vi hade i London men först;
 
Alok kom hem med två underbara tröjor till mig ikväll. Han skulle iväg och köpa välling till Ollie, och kom hem med en jättego bomullsstickad tröja, perfekt eftersom min eksem inte klarar av stickat i ull! Eller det är nog snarare jag som inte klarar av det. Kastar av mig kläder i ull, och skiter fullständigt i om vi har besök eller inte ;)

Finaste finaste man. Tack! Imorgon ska vi till Indiska ambassaden. Nu är det nära hörrni!! ♥


En inspirationsbild till en mommy som jag. Hilary's son är lika gammal som Olivia, nästan på pricken!

Underbara helg!

Har precis käkat en fet frukostbuffet på hotellet, och nu ligger vi nerbäddade igen då vi (av någon anledning blev lite för mätta) ;) Har målat naglarna för första gången på 6 månader och tänker snart påbörja Hunger Games som jag så länge velat läsa men inte hunnit: LÄS: prioriterat, hehehe - man hamnar ju oftast här när man har tid över, right!? Vi åker hem ikväll igen så nu ska jag njutaaaa :) Pussy


A weekend to...

Jag & två tjejer i huset ska iväg på en weekend imorgon! 
GISSA VART?? ................London, HAHA! Det är lika sant som det är komiskt.

Fast jag måste säga att för en mamma som jag så spelar det ingen roll vart det är. Kunde lika gärna vart en gata bort. Vi ska iallafall bo på 5 stjärnigt hotell och både äta & dricka gott! Längtar nog allra mest till att sova en hel natt utan avbrott och äta en fet hotell frukost! 

Anyway, ni vet vart jag är i helgen. (och alla andra helger) ;) he-he
 
Hotellet ligger precis vid London Eye och Big Ben ^^

Olivias barnkalas!

Lovade ju lite fler bilder så här kommer två, på mitt köksverk! ^^

Jag bakade lite för mycket? Så det slutade med att allt mestadels åts upp efter kalaset -av alla här hemma :) Det måste vara något med britter och kalas. Dom äter ingenting!!! Haha. Lite tråkigt måste jag erkänna, när man spenderat massa baktimmar i köket! ...Och när dom VET att man har gjort det. Men som sagt, better for us. Det blev nämligen tårta till frukost.

Anyway, alla kiddos åt massa frukt och annat gott så det var iallafall en hit.

 
Mina första såkallade cupcakes ^^
Bakade även cake pops, tårta & kokosbollar!

Jag älskar dig!!

Jag ÄLSKAR dig min fina, charmiga, underbara dotter ♥
Även om du inte kommer att komma ihåg ditt första barnkalas så värmer det löjlig mycket i mitt hjärta när du har roligt! Och det är värt ALLT!
Efter en låååång dag med preparationer för kalas (och kalas) ska jag äta late dinner med peepsen i huset och sedan lägga mig. Mitt huvud dundrar bara jag rör på och vid det! Mer bilder får komma imon :)

The dag

Nu är dagen här, den jag längtat efter i några veckor. Well, dagen innan the dag kanske jag ska säga;
Olivias födelsedags kalas för mammor och bebisar! 

Alok tog med Olivia ut för att handla och bocka av lite andra ärenden, medan jag ska städa och baka.
Får se hur detta går. Jag är inte direkt den där bullmamman med receptboken i högerhand och decilitermåttet runt halsen ;) Men allt går med kärlek och tre nypor excitement.
 
En burk & Olivias bebis-hårband. Fin detalj till imorgon!

Mickey mouse clubhouse

Alla dessa gubbar och figurer Olivia har!! (Tack vare mig hehehe) Jomen vi har en stor låda där jag samlar alltihop, så att hon en dag kan leka med "en hel värld"; Med hus, bilar, gungor, karuseller, djur, bondgårdar osv. Jag var själv helt såld på sånt när jag vara kiddo, så tänkte atteeee. Hon är ju min dotter trots allt ;)
 
En kär present från Uncle och Disney Store ♥

Dö-dyra kort och en Indienresa!

Vi var ju på en photo session med Olivia. Well, vi sprang dit i regnet och tog bilder i studio, både med och utan bubblor i luften. Efter detta gick vi hem och väntade ut tiden. Vid 5pm åkte vi tillbaka med Alok och då kom priserna upp på bordet. 4000 för en tavla. 10.000 för ett paket med några tavlor och en fotobok-grej. WOW.
Det var och ÄR inget vi väljer att spendera våra pengar på. Vi sparar hellre ihop en resa för det!
Och det måste ju finnas billigare fotografer än så? ^^

Appropå att spara pengar det så iväntas en Indien resa i år. Vi väntar bara på våra VISA nu :') Vilket dock kan ta upp till 4 månader. Den som väntar på något gottit... ♥

Vi skulle åkt 2011 men då var jag ju gravid, och eftersom jag inte tagit 12-års vaccinet för Påssjuka, Röda Hund och Mässling, avrådde dom oss från att åka. Nu är jag inte gravid och Olivia har fått sina poliovaccin, så nu känner vi oss redo :)

Några moments från morgonen! :)

Vem lagar mat hemma?

Hur mycket jag än önskar och följer ett recept så kan jag inte laga mat.
Funderar starkt och pinsamt nog på att signa upp mig på en matlagningskurs. Finns ju mängder av olika sådana här runt omkring...
 
Frågar vi Alok så säger han nog snällt att jag kan laga mat.. A jo, sallader med dressing. Men det blir iallafall inte jag mätt på ^^ Alok lagar skitgod mat så vi står inte utan middag på bordet lol. Men jag VILL kunna laga mat jag också. Sen vet vi ju alla att The way to a mans(and my?) heart is through food HEHE.
Har nog redan fångat hans dock, men man kan ju maintain it a bit också liksom. ;)
 
Jag & en vän hittade en ny marknad idag.
4 röda apelsiner, 4 plommon och 1 paket jordgubbar - 18 kronor! Stön vad billigt.
Så, är jag inte hemma så är jag nog där haha.

Skräckfilm..? Inte direkt

AAAAAHH.
 
Ne men seriöst, blir man rädd när man kollar på Män som hatar kvinnor så är man fan vek ^^ 
Har inte kollat på någon som helst form av skräckfilm på.. ja, sedan jag träffade Alok, haha. Man kan tolka det hur man vill.. men jag kan säga såhär; Jag kollade på det innan ;) (sorry babe, du är fortfarande rätt cool)!
 
 
Aja. Ska väl gå och diska lite nappflaskor. Drar ner persiennerna så att man inte står där och tittar ut.. även om det enda man ser är sig själv lol. Tja, tills man börjar fantisera om andra ansikten som dyker upp.
Tacka gudarna för persienner. Iallafall idag.

Ledig i några veckor


Nu har jag ledigt i några veckor igen. 
Hur underbart? Hjärtahjärta.

MEN, då måste man ju ändå göra något. 
Ni vet något som man alltid tänker "Nä det har jag inte tid med"
Jag tänker börja dricka någon form av smoothie/juice varje dag. 
Helt fresh made till oss alla 3.
Vi har ju inte bara 1 utan 3 stycken olika mixar.
Varav en som skalar åt en
till och med, haha. Och inte ens DÅ gör man det???

Iallafall. Nu jävlar! Om man får uttrycka sig så. 
Man e ju mamma o' allt.

 

En typisk vinterdag!

Man blir bortskämd med "värmen" här. Nu låter det lite som att jag sitter i Sahara...
Men det blir aldrig kallare än sisådär -2 grader i London. Det är sällan iallafall. Just nu har vi 2 grader ..och jag fryser fan ihjäl!! Ingen av oss mammavänner vill gå ut. "Jaha, vem ska vi vara hos idag då" ..... Idag var vi på playgroup dock. Mysigt det också! Men det bästa är ändå att gå hem till varandra, dricka tre liter kaffe, leka med våra busar och sitta och tjöta.
 
Vi alla väntar på våren nu. Antar ni också gör det! Stackare. Jag ser snö och minus över hela instagram!
Badat och sitter och tittar på Vänner. Hon älskar det lika mycket som sina föräldrar! Om inte mer.
 
Och frågor ang. mössa, så åker den ofta på efter badet då det är himla kallt här ibland.
Håller vi deras öron varma så håller deras kroppar tempraturen :) var det någon som sa.
 
PS. Vinnaren av Chelsea halsduken är dragen.. och mail till dig är skickad. Kolla skräp-posten också! 
Annars väljer jag ut en ny om inte vinnaren hör av sig!

En såndär jävligt kall dag.

Underbara städ-dag!!?? Finns det något tråkigare? Ja jo.. kanske möjligen att ha 2 i rad. 
Tur att det ger en sån satisfaction i slutändan ändå. Annars hade det nog aldrig blivit gjort ^^.

Olivia och jag gick ut för att "gå ut i solen" en stund. FYFAAN va kallt. Pinade mig själv till parken så att Ollie kunde gunga lite. Hon började gråta så kan inte direkt säga att det var värt det. Det var alldeles för kallt för henne. Hon som annars älskar det, och hon som alltid annars är väldigt härdad i kylan! Inte idag. London vädret har humörsvängningar, I'm telling you.

Imorse. Även om jag vet att det inte spelar någon som helst roll... ;) Måste ju skriva något liksom.

En liten bildbomb.

Helt otroligt vad mycket presenter hon fick vår lilla 1 åring ♥ Dockan och trehjulingen var nog favoriterna!



 

BUBBLOR <3

Olivia är jätte-kinkig nu för tiden. Hon gråter åt ingenting och blir så himla arg åt ... ja, vad vet jag inte.
Det känns som att hon vill få sagt saker, men att det inte riktigt går som hon vill. Hon blir så arg att hon liksom skriker i olika toner..
Låter verkligen som frustration. Hon tycker nog att jag är jätte trög lol.
Ser fram emot tonåren..

Är det kanske någon slags trots eller bara allmänt "kan inte uttrycka sig, men vill så gärna -period".
I vilket fall som helst behöver nog både hon och jag komma ut lite efter en lång jobbperiod! Imorgon blir det playgroup med kompisar. ♥

Bubbelregn! Köpte en bubbel"pistol" som enkelt kör ut massa bubblor åt gången!
Ibland får man blåsa bubblor inne.

Sova till 12 som småbarnsförälder?

Sova till 12 som småbarnsförälder? Nej det går inte.
JO idag gick det. Jag och Alok jobbade 14 timmar igår och kom hem h e l t slut. Alok somnade sittandes någonstans och jag .. bloggade ^^ Hade lite överskottsenergi. Det måste vart pepsin.

Vaknade iallafall helt okej utvilad vid 12 snåret! Mycket mycket välbehövt. Nu kan veckan komma och ta mig.
Jag är dessutom LEDIG, så ni lär se mer av mig snart igen. ;)
 

Min lilla svenska! :) med prinsesspaket från helgen. Tack mormor!

TÅRTA & ANNAN MESS

Hembakad tårta är något av det bästa. Ingen i England verkar ens veta hur man gör?? ^^ 

 

På med grädde och mashmellows! LOOOVED it.
Synd dock att den..

HAMNADE PÅ GOLVET. 
Ja, så kul var det, haha.

1 årsdag :D

Jesus! Öppnar detta inlägg med att säga tack ADAM för länken ^^ 
Och om någon av er fick för sig att stanna så säger jag välkommen! :)

Igår fyllde hjärtat 1 år! Tänk att det var ett år sedan du kom till oss. Så oväntad men ändå så där jäkla efterlängtad ♥
 
Det blev iallafall kalas i prinsessklänning, och mat med våra kompisar. Innan jag fortsätter tänker jag bara tillägga att det var Olivia som var iklädd prinsessklänning, och ingen annan lol.

Har i och för sig inget att fortsätta med just nu hehhh, så bilderna får tala för sig själva (nästan)!
VI ÄLSKAR DIG OLIVIA. Glöm aldrig det. Mamma gör allt för dig.


Ett stycke 1års-frukost :) Hallon och stjärnformade toast med organic cashewnutbutter.

Förberedelser

Imorgon är den stora dagen här ♥ Olivia blir ett helt ÅR! 

Har slått (slagit, I know) in paket ikväll (tro det eller ej) är ju annars alltid den som är ute i nästan för god tid ;) 
Skriver tillexempel julkort runt oktober haha. Men, får dom oftast aldrig ivägskickade vid jul ändå... men ändå!?

Nu ska jag renbädda............ ja, det är sant, - så att man kanske somnar lite lättare!
Jag blir köksmamma imorgon, och baka kladdmuffins och tårtor! Och på kvällen ska vi ha kalas med kompisar. Mamma/Bebiskalaset blir inte förrän om 2 veckor :)


Alok kom hem med massa nya kläder till Olivia idag. Klänningar och massa söta set. 
Detta var den mest casual one. SÖT!

Fina billiga baby/mamma grejer

Letade en kalasklänning till Olivia och hittade detta som såldes i par! Herregud vad sött. Hade man haft twins eller en av varje så hade jag faktiskt slått till ^^

Är medlem på en sida för mammor och små barn. Det är allt ifrån små,kläder, kalaskläder, bak grejer, inredning och leksaker. Det kommer nya fina erbjudanden varje dag, där det är mer än halva priset!

(Detta är inget sponsrat inlägg, om någon fick för sig)
Säg till om du vill ha en länk
 skickad till din email. :) Dem levererar till EU-länder också! 

Happy nappy

Äntligen har Olivia tagit sin andra spruta polio och kan få börja babysim :D Klickade hem den sort som alla mammor införskaffar sig härborta. Den läcker inte ut något alls :) Hittade denna sort som jag aldrig sett innan. Rosa såklart. (fast då är jag ingen rosa människa) jag är mer... svart! Utan att mena deprimerad eller gothic lol. ;)

Nästa vecka börjar vi!

En dag, en såndääär dag!

 

Vaknade upp tidigt och åt frukost med min lilla familj i uterummet. Frallor med pålägg och frukt i mängder, så som det ska vara. Efter massor av onödigt men komiskt babbel plockade vi undan och packade bilen. Med vad behöver jag inte nämna då det blir en jäkla massa när man har småbarn :)
Vi tog en tur till strand,promenaden för att svalka fötterna. Olivia sprang (jo men hon kan nästan nu!) i sina nya
lila sandaler. Efter 1 timma i bilen behöver man springa av sig lite! Vi åt lunch på ett café i närheten, (det blir en jäkla massa äta om jag får bestämma) ^^ 

Eftermiddagen spenderade vi på adventure land. Olivia låg mestadels och slumrade i vagnen medan jag och alok strosade runt i gassan. Ice cream? Ja tack. Det är väl ungefär nu man blir sådär seg-deg av värmen och bestämmer sig för att bege sig hemmåt.
 
Vi avslutade dagen i trädgården med bbq och ett gäng kompisar.
The end.

Yes, så ser en familje-dröm-dag ut för mig :)
Give me some summer now please.

Clock me all the way to................. Spain.

Om hon själv fick bestämma ^^ Peach colour!

Playgroup!

Idag åkte vi till Snakes and Ladders med Alok.
HUR mycket folk som helst. Sådär att när man står och gungar Olivia, känner man hur någon andas i ens nacke haha. Kunde ju teoretiskt sätt vart Alok, men inte idag! ^^

Påväg från parkeringen till leklandet frågade Alok ... som en retorisk fråga då han redan vet svaret; 
GÅR du hit varje gång?

-... Jaaa!
Så att Olino ska få ha roligt? 
- Ja, det. Och jag, heh.. ;)

Men nej, det finns inget bättre än att se sin bebis vara glad och ha roligt!! ♥
(Det rörde sig om kanske 2 kilometer -så ingen konst för oss svenskar som don't mind walking;))

CHELSEA TÄVLING

NÄ, nu har den legat på hyllan för länge!
 
Tänkte ha en liten tävling..
Antar att det inte är så många tjejer som vill ha den - men kanske till en kompis, eller pojkvän? :)
 
Det är en BLÅ official Chelsea football club scarf. Halsduk! Sprillans ny. En gåva från en klient på
Stamford Bridge. Men vi har inga chelsea supporter här såååatte...!


Lämna en kommentar, hur kort eller lång ni vill, så väljer jag en av er den 9e mars! :)
Ps. Glöm inte att lämna Spår efter er. Annars kan jag inte kontakta er !

Grattis Susanna! Har skickat mail :)



RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...