Like I do



/Leloveimagesblog

Du-bi-bo

Det är ett par familjer i usa som nappat på mig i veckan. Speciellt en familj..
vars pappa såg ut som min egen pappa, och där modern bara såg väldigt lövely ut. De hade en nyfödd dotter som de vill att jag tar hand om. Jag vet inte hur jag ska göra. Men jag är väldigt aöflsgkgshvr. Ni förstår. Aa, bra!

Nu är det ju så att jag o hanna, under tre års tid, aldrig blivit bra på kort tillsammans. Lika bra att gå ur garderoben.

Zup me


Idag kommer Hannababyloveålen till mig, för första gången i nya lägenheten.
Vi ska sola, bada och äta gifflar. Jag måste städa nu, så hon inte dör. Eller iallafall inte försvinner i min röra. Hon är ju ganska liten trots allt.


Can't see



Momi sa att hon inte sett mig så brun på long-long tid. Tack vare att min hy är bra så har jag fått "normalt" pigment igen. Jag såg ut som en leopard för några år sedan. Bokstavligen. Min eksem är borta och jag är lyckligt lottad för det. Jag har inte ens ont av att luftfuktigheten är på max dag ut och natt in. Det är bara till att sova naken.


Nothing like Zzz



Härom kvällen satt vi utanför huset med grannarna. Behöver ju inte gå in på detalj om hur det gick. Men simon, min granne-nära, räddade mig. Eller så var det han som fick mig att rädda mig själv. Vi gick istället in å kollade film.
Eller.. jo, fast vi tuppa av ganska snabbt men ändå.
Idag har vi lullat runt hemma med en flaska vatten och en solstol. Jag svettas.


Regina Spektor



METAL




Ett uttryck - GRYMT. Jag älskar det. På denna bild var det Slipknot som spelade och vi stod backstage och lyssnade. Marken gungar och dem spelade bara gamla låtar. Mums. Jag träffade två av medlemmarna hehehehe. Även om dem bar mask så var jag ju bara tvungen att säga det. Det var tack vare mitt röda armband.

När Disturbed spelade stod de två fuckers bakom mig. De va svettiga och allmänt hoppiga som tryckte sig mot mig. Ni vet liksom gned sina svettiga magar mot min body. Det var inte härligt. Fräknar har jag iallafall fått massa av. Blekt hår och bruna ben.
Imon ska jag jobba där borta, men inte som volontär utan som ö worker! KUUL


Milow - One of it



Jag tänker inte visa er de två andra för då blir ni bara mörkrädda. Sen kom en söt film också, The holiday. Jippihu.

Just det, Det är festival i det område jag bor.. det är sannerligen väldigt sällsynt.
Dem höll på att bygga upp scener förut. Jag som inte ens ska vara hemma.
Fast vem tackar nej till Metaltown för Peter Harrysson?

You don't know me



Coming down




Min kollega frågade hur gammal jag är.
- 19!
- Vaaa!? OJ!
!?
Du ser ut som 15.
Eh haha.. t...ack? (...) Jo men jag väljer att ta det som en komplimang.

Fast jag vet inte.. ne, neej! Mindre kul. ^^ Fast å andra sidan var hon över 50 så hon har väl bara ingen koll. Hälsnigar therese rydberg.

She wants to be alone



Jösses-Amalia. Jag fann mina converse efter 1 års letande. Nu ska jag ut och gå bara för det. Hejdå kära bloggfan.

true story


Tea


Jag var inne och snurrade på cdon innan vi åkte till VasaViktoria. Hittade tre skivor, och en av mina favoritfilmer som jag klickade hem.
Nu har jag vaknat och lyssnar på Melissa Horn, hon var bättre än jag trodde.
Idag ska jag hälsa på min pappa. Det blir underbart.
Puss.

Peach

Jag och Hanna far till stan för att undersöka lite saker. Låter kanske hemlighetsfullt eller jäkla märkligt. Men det är så realistiskt att jag inte finner ord. Iallafall, lycka till.

Se föresten vilket fint mms jag fick.


Sleepy


Det är dagen efter midsommar för de som inte hänger med i svängarna.
Jag har tillbringat den på golvet.

Vi var ett femtal "ingifta" kusiner som grillade hos mig igårkväll. Meget trevligt! Och till min glädje köpte vi fyra stora marabouchoklad. Men om man ändå ska köpa så kan man lika gärna överdriva tänker jag.
Sen blir jag ju lätt väldans kissnödig, så träning får jag ju ändå fram och tillbaka till holken. Gud vad bra, kanske ska köpa lite mer.

No stress, a ål


ÅH, jag drömde om att jag sprang omkring i ett hus fullt av marabou. Det resulterar i att jag ska gå och köpa ovanligt mycket choklad idag. Middag äger rum hos Sabbe om ett tag. Hade hon vart utav manskönet hade det blivit kärlek också, men nu är aej girl, så vi får helt enkelt hålla det på en vänskaplig nivå. Och visa lite hänsyn till Eric.

Lite bilder från studenten, hade visst helt glömt av dom :)

Studentfrukost. Jag glömde min mössa. Den man har på studenten ni vet.


Flaket var ju då roligast! Dansade som ett ufo. Även om jag ser väldigt
un-road ut där op ^^.


Bland de roligaste dagarna i mitt liv jo.. Top tio iallafall, helt klart.

Me and my Strawberry



Mmmmm. Fast jag får ont i pannan av grädde. Därför tog vi lite på!

I don't wanna waste my time


Förstår mig inte på tingsrätten. De bygger en dom på något som inte är sant. Trots motbevis(!!) Förstår inte hur det kan ske. 
Och media som förvränger & ändrar allting. NEJ!
Jag får ständigt brev, och ett långt samtal idag. Vad, jag älskar honom!

Känslan av musiken


I min brevlåda idag, kom metaltown-schemat hem. Jag ska på fredag vara Logeassistens, och andra dagen servera mat & öl. Sen ska jag ju äta av allt som bjuds på i vårt vita tält. Vad kul det ska bli! Plus att jag kan se alla de band jag tycker mest om. Dem är 4 stycken tror jag, och det är väldigt mycket värt varenda arbetstimma. :)

Sleep tight.

She's smooking up the line


Min äldsta lillasyster, Felicia är lite smårolig.
Hon träffade en gammal "klasskompis" hon inte träffat på flera år, igår. Dom åt kebab och pratade lite. Idag skulle hon bege sig till dennes hus. Hon knackade på, men inget hände. Hon plingade på igen. Inget.
Hon bestämde sig för att testa om dörren var öppen, och det var den. Tvekar, men går försiktigt in, emot tjejens rum. Hon inse snabbt att hon sover och Felicia vet inte vad hon ska ta vägen. "Det kändes fel att väcka henne i hennes hus, skrämmer väl livet hur henne.. vi har ju bara träffats en gång"
Felicia går bort från rummet och står(?) efter några minuter hör hon hur vännen pratar lite med hennes lilla hund. Hon är alltså vaken! Då går inte Felicia dit, utan smyger ut igen och knackar på, pånytt. ^^.

Men jag förstår dig, lättast så;)

I'm gonna get stronger now, she told me


Jag och Felicia gick till ICA, och jag såg ett filmomslag med Sienna Miller och kunde inte slita mig från recensionen. Mest för att den utspelade sig på 60-talet och var en sann historia. Om Edie Sedgwick! Jag köpte den.

Handlar om henne som ung, som beger sig till New York där hon träffar på Andy Warhol. Dem blir inte kära, men Andy faller för hennes yttre men också det inre. Han vill hjälpa henne att bli känd, genom konst och film. - Hon är så egen. Det går bra till en början men dalar snabbt utför. Sedan barnsben har hon blivit sexuellt utnytjad av sin pappa, och börjar nu även bli det på senare dagar. Droger så tunga som heroin börar ta över. En kille, som ser henne, dyker upp, och hon får uppleva äkta kärlek för en kort stund.. Den enda kärlek enligt henne själv.

Den slutar med en tår i ögat, men på sitt sätt, ganska fint.
Vill inte säga mer, men åh vad filmen oftast, var fint filmad. 
Jag blev tagen. Och som sagt, om jag själv fick bestämma hade jag absolut velat leva på just 60-talet.

"One person in the 60's fascinated me more than anybody I had ever known. The fascination I experienced was probably very close to a certain kind of love"


I left you at my place today


Första dagen på jobbet, sketbra får jag säga. Personen jag jobbar med jut nu, pratar h.e.l.a. tiden, så jag änna slipper ^^. Nejdå, hon är trevlig. Jag får helt enkelt bara skrika lite för att höras.

Jag hittade den verkliga herr-katt på en ett fik igår. Eller jag fann honom på Heden faktiskt. Himla kul! Vi satte oss på Frank's i solen, eller ska jag säga med solen i ögonen!? Ja, ni vet hur det kan se ut. Man skulle lika gärna kunna sitta med stängda ögonlock för att man inte ser något ändå. Skämt åt höger, och hur som helst, en afton att minnas!

När jag kom hem till min mail, hade det dimpat ned ett brev från en Host family i England. Det stod (På extremt dålig engelska) att dem var amerikanare och jobbade med women-sale. Jag skulle tjäna 30.000 i månaden. På vadå kan man undra? Inte som Aupair iallafall. Vilka idioter!

Don't let this change anything



Har ni vart så trötta nångång att ni somnat när ni målar naglarna?
(främst till tjejer då. Om man inte heter fred) som förövrigt hatar min blogg.

Jag satt med nagellacks-penseln(?) i handen och smetade på ena handen, då den andra höll på att torka. Just då ble jag träffad av någon högre-kraft och slumrade till. Ena handen åkte in i bordet och några sekunder senare vaknade jag upp med ett nedkladdat bord!

Imorgon börjar jag 06.00! Godmorgon ja. Så jag tänkte faktiskt nana nu, snart.


Some people say

Jag fick köpt datorn och adobe-programmen, för endast 1000 kronor. Varför känns det som jag pratar med mig själv? Iallafall, köpte jag en lite sjal, för att liksom tillfredställa mig själv. Som en belöning för bra affärer. Osv.
Tova är in town. Det betyder att jag inte kan sitta här mer. Hejdå!

På bilden ser man den omtalade kissen som satt utanför den omtalade operan idag. He made it. (aningen internt)
Bakom katt-en fann jag också en liten överaskning! Sånt är kul!

Mangofisk

Fick hem ett block bara för att jag är "Nyvuxen". Hälp, bara det ticklar ju i brallan(?) I blocket stod det massa saker om skolor, jobb, jobb utomlands och alla olika sorters hemsidor att besöka. (inte alla sorter men nästan) heheh

Det var faktiskt väldigt fiffigt då man för egen del kunde fylla i lite sidor. Exempelvis: ... ja ne, skit samma men det var hur kul som helst.
Iallafall i 5 minuter!!


Grillpill.


Igår var det goudis och twilight med nejbour



Sen kom vi!

And so you accidentally called me baby.

Måste tyvärr göra det igen
Jag och Jessica for till kebabtallriken och skulle mumsa i oss mat på kvällskvisten.

Jag hade bara ätit frukost och hamnade i någon slags trans. På två minuter
hade jag ätit till botten medan jessica bara smuttat på lite kött. Pinsamt då jag slutade utanför pizzerian, i kamp med att hitta luft, för att inte pjuka upp rå.

Pizzamännen frågade jessica om jag hade problem.
Lät lite roligt, men visst fan hade jag problem!! Hela jag svullnade ^^
Trycket är här över, och livet gick lik-som erat, vidare!

Pappa är i Borås. Han är så nära mig nu att vi ser samma moln.

Min hälzena har svullat sig. Vet inte vad jag har gjort denna natt,
men numera haltar jag fram!
Håller på att sy på knappar på min randiga tröja. Men mest för att göra något kreativt, för fint blir det då fan inte. (haha) 
Fast nää, nu var jag elak mot mig själv. Det blir skitfint, EHE.

Nu måset jag diska. Men tänker dessvärre inte göra det.

Something I made.

Brandy of the damned

Jag och Sabbejb lallade runt i stan hela dagen idag. Jag babblade som en idiot så tillslut fick jag åka hem. Okej inte riktigt, men.. kommer inte ens ihåg vad jag tjöta om. Sabina berättade dock att hon hade nån slags ålderskris. Inte så kul när man bara är 19 år..(?)
Lägger upp lite bilder för omväxlingskull;


Skåål.

Sen pallade hon inte mer. Byebai :(

Ps. Tilda min syster, berättade för mig att en man och en kvinna inte behöver gifta sig för att få barn, det räcker att dom pussas. Så nu vet vi det!


You know me

Imorse hittade jag knappar och bestämde mig för att sy fast på nån tröja jag har.

Vet du kära dagboken, jag hittade kameran på skolan och fick raderat allt.
PHU, hoho! Men så naket var det faktiskt inte även om man kunde tolka det så ^^. Sen fick jag äran att sitta med lärarna och vänta på Sabina i en timma(!)

Appropå inget, så frågade en lärare Sabina om en kyss, på studentfesten.
Harre-min-kokk!


Need to go home

Det är en disaster. Var ju på skolan och lämnade tillbaka kameran. Men pucko till människa glömmer jag att rensa minnerskortet! Haha, jo jag dör lite här alltså. Inte så att jag har något att dölja (ne visst) men harrejösses!?

Tur att jag ska dit på onsdag igen, då får jag lite smidigt be om att få låna
den en sista gång.

lelove

She made my day

Hej ponks! Jag sitter och käkar morötter.. för att göra måndagen lite rolig alltså. 
Jag har vart i skolan med Julia.. fyfan vad det inte känns bra, när man tagit studenten och vart där för sista gången, trodde man.
Och i stan vill man ju helst inte vara nu när Grisinfluensan är här (!) 
theskullset


It's not about you. Cause I know you think so.

Jag var och köpte en extern hårdisk förut på 250GB. Har lagt över hur mycket som helst.. så nu ska datorn bli bra igen. Inte för att den någonsin varit bra men. ^^

Fan vad jag äter kan jag ju tillgnägga. Hela tiden. Ändå ser jag ut som en pinne. När jag står brevid min söta syster så ser jag nästan ut
som en man, mot hennes kvinligt kurviga body.

Letter to you


Studenten!


Åh vad kul det var!! Flaket var nog roligast :) Tack alla!!!
Jag var så nervös innan jag sprang ut där. Dom allra första! Och så fångar mamma en bild när jag är i luften! Lite roligt. Och Tobias ser ju lagom nöjd ut hela han, haha.

Jag lägger upp fler bilder senare i veckan säkert.

Flowers in head

Hjälp, ser ut som jag mördat något på denna bild, men det kan jag ju säga att förutom min mobil, så har jag inte gjort det.

Gudars, har haft så fullt upp med att flänga överallt och med flytten att jag inte hunnit med några tråkiga saker. Och imorgon tar jag studenten. Champagnefrukost hon NickeFrisk börjar halv åtta imorgon så jag borde tvinga mig ner i sängen.


Har gjort mig fin innifrån och ut. Fixat manikyr till min naglar till och med. Det trodde jag inte om mig själv, men man får ju kort och gott chockera lite ibland.

Im not gay, inte idag iallafall

Bild redigerad av Hanna K.

Felicia min kära syster av samma moder putte i mig i sjön igår. Så nu sitter jag här med en helvetes Nikia 3310. Så när det ringer börjar en pipig-jobbig-pip-signal att tjuta.

Nej men det är bra, man ska ju bli påmind om hur dåligt det faktiskt
KAN vara, ibland.

Up all night

Jag var på allum och letade studentklänning. Sabina stod visst där, 
utklädd till clown, och raggade folk till en foto-grej. Mysigt ja. Om inte annat, så var det mysigt att kramas lite.

Jag hittade ingen klänning men en kjol som jag tyckte var lite passande!

Nu ska jag på jobbIntervju! Reklambyrå i stan.



RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...