Bort med nappen!

Det är ett väldans jobb att sluta med nappen här hemma. Vi börjar med att hon bara har nappen när hon sover, och sen därifrån sluta helt. Men under dagarna, såsom i bilen, vagnen eller andra "lämpliga" tillfällen, så blir det ganska gapigt och många tårar! Ibland är det svårt att inte ge den.

Anledningen att vi vill sluta med den är pga tänderna. Hon har redan ett litet överbett, men som framträtt mer nu det sista. Och jag kan bara komma på att det har med nappen att göra! 

Antar att jag ändå gör henne en tjänst genom att gömma undan nappen på dagarna.

När slutade era barn med napp? :)




Kommentarer
Postat av: Sophia

Du behöver inte anta att du gör henne en tjänst - det är precis det man gör!
Thindra har aldrig velat ta napp - hon tog tummen istället vilket är 20 resor värre att få bort då den alltid är med tyvärr.. :/
Natha hade napp alldeles för länge - pappa som gav efter allt för ofta när tårarna kom... Iofs bara nattetid men ändå... Jag tog alla o kastade i soporna några månader innan Nicky föddes - då var hon alltså strax över 4år!! På tok för gammal o hennes tänder har också drabbats något.. inte så mkt dock, har sett värre, men det var nog bara tur!
Så kör hårt! Det gynnar henne nåt fruktansvärt i längden!! <3

2014-01-11 @ 11:53:50
URL: http://Lovelygirls.blogg.se
Postat av: Daniella 🌙

när jag var liten hängde vi upp napparna i ett träd i slottskogen och så tror jag det var en "önskning" per napp, typ en badutflykt eller fika ellerså!

Svar: Vilken söt grej att göra så :D
Trees

2014-01-11 @ 11:58:37
URL: http://vapenbroder.blogg.se/
Postat av: Elin

I min familj så försökte mina föräldrar få oss att sluta av egen vilja, så om vi slutade med napp helt så fick vi välja en sak i leksaksaffären! Man fick liksom något i utbyte, typ som "Vapen" skrev i en kommentar.

2014-01-11 @ 17:17:42
URL: http://loversloveliarslie.blogg.se
Postat av: emilia

Min mamma var rätt (rälig) hon använde sig utav stopp och väx på mig o minna systrars nappar.. Men hon har berättat att efter den gången tog vi aldrig napparna eller frågade efter dem. (hon slapp försöka en längre tid)På hennes förskola så hänger de napparna i träd eller skickar dem till tomten. :)

2014-01-11 @ 21:27:28
Postat av: Emma

Elvira tog vi nappen ifrån direkt. Sa att hennes ödla hade ätit upp den :P va 2-3 jobbiga dagar men sen förstod hon att den va borta. Hon sluta 4 månader innan hon blev 3.

Svar: Haha! ;) ni e for roliga! Ja det kanske bara tar nagra dagar om man tar bort den helt.Nar hon fragar efter den och jag sager "bara nar vi ska nana" sa sager hon "naughty" och sen sa fortsatter hon leka ;)
Trees

2014-01-11 @ 23:14:06
Postat av: Emma

Alla sätt är bra utom de dåliga ;)
Barn är så kvicka med sina kommentarer så man blir verkligen förvånad ibland. Dom förstår väldigt fort vad det är som gäller även om de kanske inte förstår varför :P

Svar: haha! jaa men det är sant :D
Trees

2014-01-12 @ 13:28:30
Postat av: Sofia

När jag var liten så samlade min mamma ihop alla mina nappar och förklarade att vi borde ge dom till "fågelmamman" eftersom hon behövde dom till sina fågelungar eftersom dom var så små och behövde dom mer än jag. Vet inte hur men det funkade, hehe ! :)

2014-01-13 @ 00:00:59
Postat av: Erika

När jag var liten skickade vi mina till tomten. Jag fick vara med och lägga dem i ett kuvert och sedan skickade mamma dem på posten (på riktigt!), än idag säger hon att hon skickade brevet. Hon minns dock inte vart. Skulle ju vara intressant att veta vem som fick ett gäng gamla nappar i brevlådan. Olivia är kanske lite för liten för sådant, men när hon väl slutat helt kanske det kan vara en bra idé att göra något liknande. Eller hänga dom i ett nappträd som är så populärt nu förtiden. Finns säkert i England också! :)

Svar: Så kul!! Vi gjorde också så när jag var liten :) Tror jag? haha. Det är det jag minns iallafall. Ett brev på posten :DJa, nappträd har jag sett här... det var en bra idé, kan ju alltid spara dom och göra något sånt i sommar! :) Kram
Trees

2014-01-13 @ 05:25:29


Namn:
Lat?
Blogg:

Öppna dig:

Trackback


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...