Saturday with my birdieboo

Söndag!! Andra deppar och jag hurrar! Önskar att jag nångång i framtiden kan börja gilla helger igen. :) Det tror jag nog. Jag och Olivia åkte till town för att strosa runt igår. Såå mysigt! Ibland är hon som en annan Olivia när jag är själv med henne. ♥ Man kommer mycket närmare henne på nåt sätt.

Vi gick till lekplatser, ekorrepark och tillsist second hand butiker för att köpa ramar i olika möster och färger. (Secondhand är SÅ mycket roligare här än i Sverige) Vi har möblerat om hemma, så en tom vägg som trollades fram ska bli fotovägg! Vi avnjöt en lunch på lekcafé och åkte sedan hem igen. Ganska perfekt!

Är man i Twickenham måste man gå till "sand beachen" :) Om man har barn då. Eller utan barn om man nu gillar sånt.. Det är ju trots allt lättast att hitta kompisar i sandlådan? ;)
 
Och som vanligt in på cupcake butiken!
 
Lunch på Harris & Hool. Lovar att osten smakade bättre än vad den ser ut! ^^
 
A snap of tough luck!
 
 

Kommentarer
Postat av: Småstadsfrun

Kan tänka att second hand är roligare än Sverige. Har däremot sett att det börjar komma fler och fler nischade och riktigt fina butiker. Kanske är lite så hos dig?

Svar: Vad roligt att de börjar komma mer sånt därhemma :) Är det dyrt då? Det finns massa sånna här också ja! :D men fortfarande billigt! Köpte fina ramar för 25kr styck och nya barnböcker för 5 kronor! =)
Trees

2014-08-17 @ 16:43:12
URL: http://www.smastadsfrun.se
Postat av: Mamma Mindy

God eftermiddag..så fina bilder som vanligen du delar med dig av..hoppas att allt är bra med dig o du får en fin start på veckan.kram

Svar: Goddagens :) Tack så massor! Hoppas er lilla familj får en lika fin start ni också :) KRAM
Trees

2014-08-18 @ 12:46:01
URL: http://blondis81.blogg.se


Namn:
Lat?
Blogg:

Öppna dig:

Trackback


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...