Eventmöte!

Mötet igår var på Grange hotel i stan, där vi pratade om hela eventet och om hur det kommer gå till, ifrån morgon till kväll, tider, uppgifter och allmän info. Det var roligt, trots att det var fredagskväll ;)

Vi börjar jobbet på måndag.. kvart i 7 på Heathrow. Där ska vi stå med skyltar till gästerna som kommer med FEM olika flygplan. Vi får se hur länge vi står där... Sen hoppar vi på coaches ihop med dem, och åker in till stan.
 
Olivia ska vara hos dagmamman 9-5 varje dag. Just bara för därför är jag lite nervös. Men jag hoppas det går bra ♥ Hon gillar ju att vara där, så det är som tur var värt det. Det ska bli kul att jobba ihop med Alok, även om vi inte är på precis samma ställen hela tiden så är vi på samma jobb! :)

Kommentarer
Postat av: Daniella 🌙

Hoppas ni inte fick stå där i flera timmar! Man har ju läst om tex norweigan som haft mer försenade plan än i tid nu det senaste...

2014-08-02 @ 21:40:13
URL: http://vapenbroder.blogg.se/
Postat av: Sandra

Blir nyfiken, vad är det för event?

Kokta rödbetor smakar så galet mycket bättre än inlagda så det tycker jag verkligen att du måste testa! Speciellt med sådär goda tillbehör :)

Svar: Det blir ett måste!! :) Det är ett event för ett stort företag som kommer ifrån Indien. Dom vill ut på sightseeing runt London så vi ska se till så dom får en rolig visit i London helt enkelt :) Vi bokar platser, hotell, aktiviterer, tour guides osv! Jättekul :)
Trees

2014-08-03 @ 18:56:09
URL: http://atilio.blogg.se
Postat av: Åsa

Jo kakan är god och lättlagad :)
Finns det hallon i England?
Hur gammal är Din flicka?

Svar: Ska testa den så fort jag får ledigt här :D Jaa klart det finns hallon ;) tur det!!Hon är 2,5 snart :) Kram
Trees

2014-08-04 @ 15:52:16
URL: http://naltabblovers.blogspot.se
Postat av: Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Vad roligt med event. Lycka till.

Svar: Tack :D är mitt uppi det nu och har 2 dagar kvar :) Det är ett väldigt roligt jobb, i jämförelse med andra event vi gjort! Tour guidar runt i London med microfon på bussarna :)
Trees

2014-08-04 @ 22:03:55
URL: http://lottizdays.se
Postat av: Mamma Mindy

Va skoj med event..ser gott ut med fikan..Ha e fin dag..kram

2014-08-05 @ 08:59:37
URL: http://blondis81.blogg.se


Namn:
Lat?
Blogg:

Öppna dig:

Trackback


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...