elf cosmetics

Det har äntligen kommit in ny stock hos elf, så jag tog mig 200 kronor att spendera och fick allt detta!
Får se ifall det är lika bra som alla säger!


Appropå delivery. Vår barnvagn kom men hade en del som inte passade, så vi ska få en ny skickad till oss. Suck, vill ju gå ut och GÅ med lillan! Det är en flash S för de som undrade ;) Och som jag sa fick Alok välja färg. Organge.. haha! Underbaaart!!??


Kommentarer
Postat av: Spanienfrugan

Jag är också sugen på att testa elf:s produkter. Kanske skall lägga in en beställning i vår...får se vad du tycker först ;)

2012-03-21 @ 17:24:39
URL: http://spanienfrugan.blogg.se/
Postat av: Jenny - mammaliv i New York

Jag vill också testa elf men dom skickar ju inte till USA. Så typiskt! Berätta gärna vad du tycker så fort du testat så jag kan be mamma beställa & skicka hit! ;)

2012-03-21 @ 19:56:32
URL: http://jennybenny.blogg.se/
Postat av: ENDENISE

åååh massa ju :D



sv: Jag provade lustgasen med Wilgot men mådde illa av den så jag har fött båda ungarna utan någon smärtlindring :)



Visst kan jag fundera på vad fasiken jag håller på med men samtidigt så har det blivit så himla vanligt, alla gör det mer eller mindre. Det är normalt eller vad man ska säga. Jag vattenstämplar mina foton och skulle någon ta mina bilder så är det ett brott. Jag är noga med att inte lägga ut bilder där ungarna flashar sina privata delar. Sen tänker jag såhär, när dom blir äldre så kommer det vara ännu mer vanligt med internet och media så jag tror faktiskt inte att dom kommer tycka illa om det. Jag kommer ju ha kvar bloggen och den ska ju skrivas ut så dom kan få den när dom blir äldre :) Så dom vet vad vi gjorde och levde.



fan vilket svammel det blev. Men låt oss säga såhär. För mig känns det bättre då jag vattenstämplat mina bilder. Skulle Wilgot en dag säga att nej mamma jag vill inte så slutar jag givetvis. Så länge man är frisk i huvudet och skriver normalt så tror inte jag att dom kommer påverkas över huvud taget :)



heeey nu fortsatte jag svamla..fniss! Avslutar detta med att det känsn bättre att skriva om Lo än om Wilgot, då han är äldre. Jag börjar lite smått att skriva mindre om mindre personligt om honom då han faktiskt är en egen individ. MEN foton lär jag aldrig sluta att lägga upp :)

2012-03-21 @ 20:25:35
URL: http://endenise.se
Postat av: Malin

Du får berätta sen, om det är bra!

2012-03-21 @ 21:04:40
URL: http://malinnyman.blogg.se/


Namn:
Lat?
Blogg:

Öppna dig:

Trackback


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...