Solgaljor

MOORNING!!
Det lutar starkt åt en abort för oss. Vi känner inte riktigt att vi är redo.. jag är trots allt bara 21, precis fyllda.

Jag vill tillexempel studera en ett-års-utbildnig. Jag vill inte jobba som nanny. Jag vill(ska;)) ta brittiskt körkort. Och jag vill resa med min lover också innan jag signar upp på en roll som hemma-mamma i 4 år. Vi har pratat så mycket fram & tillbaka, men nu känner jag att detta beslutet känns rätt.

Det var lite som ett wake up call för nu inser jag hur mycket jag vill göra, och att jag kanske borde göra det NU, inte bara sitta o häcka på röva :)


Nya galjor in!

Kommentarer
Postat av: felicia

låter som en bra plaan! sjuukt fina brilloor!! :)

2011-07-09 @ 11:53:05
URL: http://tellher.blogg.se/
Postat av: Adine

Måste varit jobbigt att komma fram till det beslutet.. Önskar er lycka till!

Svar: Den var god också :)

2011-07-09 @ 12:26:33
URL: http://justbeingmyself.blogg.se/
Postat av: Maria - med bebis i magen ☆

ja illamåendet kan ju komma tidigt! oftast då man har det.

har du någon gissning på vilken vecka du borde vara i? :)

2011-07-09 @ 16:33:45
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Li

Annars finns det många fördelar med att skaffa barn tidigt. Du kommer orka engagera dig till 100 %, du kommer fortfarande vara ung när barnet är vuxet, du kommer kunna utvecklas tillsammans med ditt barn osv. Läs Tahira Fays blogg på http://londonsvenskar.com/tahira. Den är inspirerande och bra för unga mammor som är i valet och kvalet.

2011-07-10 @ 15:33:59
Postat av: Tilly C!

I dagens samhälle finns det ju många unga mammor, men dessa förstår inte riktigt hur mycket tid dem förstör genom att inte ha blivit klara med "sitt" innan dem skaffar barn. Jag tycker du tog ett bra beslut även om jag inte känner dig alls.



Man ska ju göra det man känner för, men är man inte klar med att springa ute så är det fortfarande för tidigt är jag rädd för.



Jag önskar er all lycka till i varje fall, för det förtjänar ni :D

2011-07-11 @ 13:42:47
URL: http://cookievirus.blogg.se/
Postat av: Harpan

jag tycker det var ett bra beslut! barn kan komma senare, efter att du studerat klart och hittat ett jobb och ett stadigt förhållande :) lycka till! :-*

2011-07-11 @ 13:53:49
Postat av: Sophia

Som jag sa; du är klok Trees :) Känner du dig inte redo har du helt klart gjort det rätta valet :) Klart du ska ut och göra massa saker innan det är dags för bebis och allt vad det innebär :)

2011-07-11 @ 17:41:41
URL: http://sophiahokdahl.blogg.se/
Postat av: Boka din språkresa via Avista

Åk utomlands på språkkurs med hjälp av Avista så fixar vi med planering, viktig information på ett säkert och prisvärt sätt. Vi erbjuder ett flertal olika språkresor där du kan lära dig nya språk, jobba samt ha utlandsstudier. Med över 30 år i branschen kan vi det mesta - gå in på vår hemsida om du är intresserad av språkkurser eller kanske bara har en fråga!

2011-09-12 @ 15:59:37
URL: http://www.avista.nu/


Namn:
Lat?
Blogg:

Öppna dig:

Trackback


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...