Tävling från Primark!



Jag har ett lass med smycken/accessoarer från Primark (nyköpta såklart) till er. Ni befinnner ju er inte i England, så tänkte jag ge er chansen att ta del av lite Primark från svensk mark, eftersom det är dit alla springer så fort man kommer hit. ^^

Första ut är ett armband som man har lite längre upp på armen ni vet! En orm. 

Vad är det mest pinsamma ni vart med om?

Den roligaste vinner på onsdagkväll ;) (glöm inte bloggadress eller email)
AVSLUTAD!

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Det mest pinsammaste jag varit med om måste varit när jag och min mamma var på shoppingrunda. På parkeringen utanför köpcentret som vi var på så hade dem blommor längs hela parkeringen där vi gick.



Plötsligt skriker min mamma (som absolut ALDRIG skäms för att säga någonting högt eller säga vad hon tycker) högt och tydligt och stannar till vid blommorna:



Mamma: NATTA NATTA KOLLA!

Jag: suckandes vad nu?

Mamma: Titta!! Det är haschplantor!

Jag säger snabbt: Men sluta, det klart det inte är!

Mamma: JO! Klart att det är, jag har ju odlat såna!



Behöver jag säga att folk som passerade oss glodde på oss som att dem inte hade sett någon större händelse sen Jesus gick på jorden i princip.



Storyn bakom själva odlingen är att min mamma är från Thailand, och när hon var ung så odlade hennes familj hasch för att använda som krydda i maten och inget annat, vilket inte har någon som helst rusande effekt, utan det användes som vanliga kryddor som tex; basilika.



Men vilket folket omkring oss inte riktigt tolkade det som när den här pinsamma situationen ägde rum :P Det var självklart inte heller haschplantor som var vid parkeringen, utan blommor/buskar som var identiska.



<3

2011-01-22 @ 20:12:09
Postat av: Maria Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Det var när jag och min kompis skulle ha filmkväll, vi skulle köpa olika frukter och doppa i smält choklad. En sak vi ville ha var vattenmelon, så tar vi den finaste och jag frågar ifall vi ska lägga den i en påse och det tycker hon. Hon hämtar en påse och öppnar den. Så frågar jag henne om hon tror den håller och hon tvekar lite och så pyttelite ovanför så släpper jag och det går hål i påsen och vattenmelonen ligger på golvet. Som två fågelholkar står vi chockat och glor på vattenmelonen som ligger nu på golvet och hålet i påsen, fattar inte vad som hänt, haha! Så puttar jag in den med foten mot kanten, och det har blivit ett hål i den och läckt ut lite saft. Det var så fruktansvärt pinsamt, hahaha!

2011-01-22 @ 20:26:30
URL: http://mariahjartalondon.blogg.se/
Postat av: tigeryouth †

ok, såatte. jag har två värstingar, men det får bli en av dom.

såatte, lång historia kort:

jag är på krogen, jag+kille bestämmer oss för att lära känna varandra inne på toan. toan går i två bitar, TVÅ BITAR PÅ MITTEN, avloppsrören slits av, vatten forsar värre än på ett äventyrs bad, vi står i mitten utan kläder men vatten ovanför fotknölarna.

drar på oss dom våta kläderna, SPRINGER förbi vakten, ut på gatan vidare in till 7eleven. väl där blir jag hungrig & får för mig att äta direkt ur godishyllan?

blir tagen för snatteri av väktaren som stod 5 m ifrån mig medan jag får för mig detta? blir förhörd en timme tills den där killen från toan förklarar att vi kommer från krogen & är fulla, ung & dumma. vi släps, lyckas haffa svarttaxi hem till honom. kliver innanför dörren, det första jag gör är att kräkas på välkomsmattan. kryper till toan, fortsätter processen. däckar-vaknar-åker hem.

alltså, walk of shame. i real deal walk of shame.

2011-01-22 @ 20:53:38
URL: http://tigeryouth.blogg.se/
Postat av: HannahSthlm/Johanna Törnqvist

Har ingen aning faktiskt:)! Du kanske sett någon bild/ reklam med mig på internet lr så har vi kanske varit på något event samtidigt? Har faktiskt ingen aning! Hoppas du har en härlig lördagkväll:)!

2011-01-22 @ 21:00:07
URL: http://www.hannahsthlm.se
Postat av: Anonym

det pinsammaste är väl att ha ramlat framför kungen och drottningen och dom stoppade hela paraden :$

2011-01-22 @ 21:02:11
Postat av: Oryx

2011-01-22 @ 21:34:50
Postat av: Oryx

Haha, dra på trissor! Börjar du bli storbloggerska? ^^



Nåväl - jag gjorde en helt okej klantig sak igår när jag lyckades trassla in skorna i varandra och falla raklång på näsan framför en väldans massa folk - twice. Och tidigare den dagen drattade jag på näsan i en snödriva precis när min snygga granne körde förbi och vinkade. o.O

2011-01-22 @ 21:37:27
URL: http://lifeinlyon.wordpress.com
Postat av: Sandra

Det pinsammaste, och även HEMSKASTE jag gjort, hände förra eller förrförra sommaren - minns inte exakt.



Gick på stan med några vänner en riktigt solig dag, men jag gick i skuggan med solglasögon på som gjorde att jag knappt såg något. Sa detta till min kompis... men la även till "men jag är ju inte BLIND iallafall!" och.......precis då.... går en blind man förbi med blindstav. Höll på att DÖ inombords och dör fortfarande så fort jag tänker på det. Stackars man - elaka mig.

2011-01-22 @ 21:44:29
URL: http://pfauz.blogg.se/
Postat av: tovesegnablogg.blogg.se

superfin blogg. ;)

2011-01-22 @ 22:10:42
URL: http://tovesegnablogg.blogg.se/
Postat av: Anna

Gud vilket fint armband! Jag får väll berätta vad som hände mig på min första redovisning nu på högskolan. Jag och min grupp stod längst ned i en sån där stor sal med stolar som i en biosal. Jag hade bilderna vi skulle visa på mitt usb och smart som jag är så har jag inte rensat det från andra bilder så när jag skulle visa en butik så kom det upp bilder på mig själv istället och alla skrattade.



Jag blev helt chokad och utan att jag tänkte på det så klickade jag ner rutan, men enda problemet var att de var ju tvugna att ta upp den igen på projektorn för att komma åt de andra bilderna och då blev det riktigt pinsamt. Haha.

2011-01-22 @ 22:45:08
URL: http://soockertoopp.blogg.se/
Postat av: Li

Jag och en kompis satt på en fullproppad buss i Spanien och det stod två solbrända spanska snyggingar i gången precis framför oss varpå vi började kommentera deras utseende, trimmade muskler och snygga häckar. När vi sedan skulle gå av en kvart senare stannar killarna upp och tackar oss för att vi har höjt deras självförtroende till max samt att vi gjort deras dag. Självklart var de snygga spanjorerna inte alls spanjorer...nej det var två svenska killar från Lund.

2011-01-23 @ 00:17:41
Postat av: Aline

Oh kuuull!!

Jag satt på toa i gymnasiet och dörren gick inte att låsa. Bara stänga. Så medans jag satt där så höll jag i handtaget med ena handen samtidigt. i en sekund glömde jag att det inte var låst och släppte handtaget för att hämta papper. Du vet hur vi tjejer ser ut när vi ska torka oss?! precis då öppnar en tjej dörren och vänder sig om snabbare än blixten men snäll som hon var stängde hon inte den utan lät den stå öppen. Hela cafeterian (toan låg där) kunde se allt..och jag satt där röd som en tomat, märkte hur folk skratta :( hahaha vaktmästaren såg det och kom o stängde dörren åt mig. Hahahaha fyfaaan tur att jag tog studenten ca 3 månader efter

2011-01-23 @ 00:32:30
URL: http://alinescloset.blogg.se/
Postat av: Tanja

(lotta ut armbandet till någon annan men måste berätta min historia)



Jag var på Ring Con i Tyskland (ett nördevent för bland annat Sagan om Ringen, Harry Potter och Twilight nördar) och jag var riktigt glad. Sprang runt och sjöng på all the single ladies, väldigt högt (och falskt) så springer jag in i någon.... och när jag kollar upp är det Edi Gathegi (från Twilight)... han började garva och sen på kvällen när jag såg honom igen sa han högt "That's the girl that ran in to me" och skrattade.



Jag ville sjunkga igenom golvet, alternativt dö av pinsamhet

2011-01-23 @ 01:39:37
Postat av: Lina

Alla andras pinsamheter får ju min att verka som ingenting men det var riktigt pinsamt när det hände. Har faktiskt skrivit om den i min blogg så jag länkar till inlägget:

http://linaloveli.blogg.se/2011/january/dag-5-pinsammaste.html#comment

2011-01-23 @ 12:47:16
URL: http://linaloveli.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv: Tack snälla du!! sjukt fint armband! kan ju dela med mig av en riktig värsting jag vart med om.

har varit tillsammans med min kille i 3 år nu och i början när man träffas så är det ju alltid lite små jobbigt att hälsa på föräldrarna och lära känna dem osv, så en dag hade min pojkvän köpt med sig en rosa stor dildo till mig och sa att jag fick den, men jag började as garva och sa att jag inte hade någon nytta av den, hursom så ställde vi den vid hans bord precis vid sängen och jag satt bredvid. Rätt som det är knackar det på dörren , och det är min killes mamma som kommer in ( jag har helt glömt bort den rosa gigantiska dildon som står upp precis framför mig ) när jag sitter och håller en låååång koneversation med hans mamma, efter ca 10 min när hon gått så lägger jag mig ner i sängen igen och ser i ögonkammaren hur den rosa gummidildon sticker ut!

Har alltså suttit med den precis framför mig medans jag pratat med henne! sååå pinsamt.

2011-01-23 @ 15:37:29
Postat av: Angelica

/ oj glömde skriva hemsidan ( jag med dildoskämtet ) haha

2011-01-23 @ 15:38:52
URL: http://stylebyang.blogg.se/
Postat av: kajsa

jag har beslutsångest, hela mitt liv går ut på pinsamma situationer x)



men okej...



i matsalen. på högstadiet. vi sitter några kompisar vid ett bord, jag får för mig att hämta mer mjölk.

när jag är påväg tillbaka till bordet stiger jag på typ en smörklick eller något halt, faller handlöst baklänges. blir skiträdd och skriker till sådär ljust och högt så att ingen kan undgå att höra eller vända blicken mot mig. Jag typ flyger baklänges och trillar så att jag ligger på ryggen - alla i matsalen kollar(STIRRAR) - och jag får mjölkglaset rakt i ansikten. all mjölk utspilld över hela mig. gissa vem som skäms.. GALET vad pinsamt det var. kunde inte sluta skratta efteråt x)



värst av allt? folk påminner mig om det än idag xD

2011-01-23 @ 17:24:44
URL: http://batsy.blogg.se (har nyyy ;))


Namn:
Lat?
Blogg:

Öppna dig:

Trackback


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...