Jag saknar dig.



Några bilder och händelser i ett inlägg.

Runt om Monte Carlo casino var det under julatiden hur mycket belysningar som helst. Det kändes som att befinna sig i ett upplyst winterland, utan snö & kyla. Just när bilden togs hade vi nyss träffat finfina människor nere vid hamnen. :)


Den historiska delen av Grand Prix 2010 stod vi och bevittnade en majdag i Monaco. Vi lyckades hitta en plats där man såg 'allt', utan att ens ha biljett. (Det ska vara omöjligt) Jag är ingen bil-geek men jag kan ärligt säga att jag fick gåshud när de startade och körde förbi i god knows hur snabbt. Och högt.. ehe.


Jag och Emmy var uppe i Frankrike i en gammal by. 
Kvartetet är flera tusen år gammalt. Sjukt charmigt, jag ville inte åka hem. Nu saknar jag Emmy bara för det. Just i denna lille sekund. 

Nu ska jag träna, see you shortly!

Kommentarer
Postat av: Rebecca

svar: hahahaha jaaa, snyggare väder ;DHAHAHAHAHA,

2010-06-07 @ 18:22:12
URL: http://rebeccafexby.se
Postat av: Linda

underbara bilder!

2010-06-07 @ 20:07:05
URL: http://rosettflickan.blogspot.com
Postat av: eeemmmy

hallå nu sitter jag här o kollar igenom våran tid i monaco. fan vad mysigt o roligt vi hade fast vi var så jävla tråkiga. aaah det är bra med vänner o dela minnen med alltså.. iaf när de är lika töntiga som en själv.

2011-02-20 @ 02:08:30
Postat av: Anna Johansson

Hej!
Jag funderar på att va au pair i Monaco, på vilket sätt hittade du din au pair familj: hemsida, rekommendationer och så vidare?

Kramar Anna

2012-09-30 @ 15:33:21
URL: http://thelifeisfun.wordpress.com/


Namn:
Lat?
Blogg:

Öppna dig:

Trackback


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...